52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#38732 PvP round 4
Ebben a videóban mintha az új F-18 pit lenne. -
#38731 Át tudod küldeni nekem? -
Razor18 #38730 Nekem valahonnan már megvan a 2012 márc. 28-i "Change 1" változat is... -
#38729 nekem tutira nem jó a mai nap, holnap megy vissza Bratyó, szerintem este már jó.
Addig jó repülést.... -
#38728 HM.... Érdekes amit Ramsey csinált. Akitválni tudom a cuccot, de eltávolítani és visszaváltani még nem sikerült. -
#38727 Először FF5 és aztán BMS4 de úgy, hogy csak kijelölöd a F4.0 CD helyét. -
#38726 ja és vagyok TS-en. 19:30-ig várok, ha addig nem akar senki sem repülni BMS-el akkor megyek dolgomra. -
#38725 Gond nélkül lehet installálni az FF5-öt úgy hogy fent van a BMS 4 is? Nem gumbancolódnak össze mint pl régen az Open Falcon meg a Red Viper? -
#38724 A CE-s váltás miatt nem kavar be semmit. A CE semmi más nem csinál, mint klikkelésre másolgat. Pont ugyanazt mint manuálisan...
Nehogy már olyan nehéz legyen elrontani, hogy akkor a két dat csomag közül melyik van fent... -
#38723 Módosított sim miatt én inkább kihagyom, nem szeretném ha bekavarna valamibe.
Friss most a Bms, örülök, hogy megy rendesen. -
#38722 Az install ott van leírva szerintem a threadben. Mivel én nem vagyok otthon ezért még le sem töltöttem. -
#38721 még melóban vagyok, ha időm engedi, akkor ma felrakom, és megnézem. kérdések :
1. exe-t honnan indítom ? a felinstallált bms főkönyvtárból?
2. a zip fájlban található dolgokat a bms setup könyvtár data alkönyvtárába rakom ?
ennyi ? -
#38720 Működik a váltás? Látsz minden opciót a CE-ben? -
#38719 Kipróbálhatnánk valamikor ezt a Molny BMS-t, én már letöltöttem.
Ma leszek kb fél7től 8ig. -
#38718 Kis nézni való -
#38717 Tegnap sem sikerült senkit leszednem pvp szerón, pedig két amramot raktam az egyik F-18ra. Mindenesetre esti portyázásunkat egy atomerőmű és 2 F-18 bánta. -
#38716 Tévdtem, elvileg benne van. Annyi fűznék hozzá, hogy mielőtt feltennéktek rakjátok vissza az eredeti sim fájlokat és utána mehet. Otthon majd én is kipróbálom. -
#38715 BMS 4.32 Dash1 MANUAL -
#38714 Pontosabban lehet, hogy mégsem, a mistype.lst mintha hiányozna a folyamtoból. Intézkedem. -
#38713 Kész. Ugyanott elérhető. -
#38712 Lémísztő bácsi is back :))))) -
#38711 A BMS4-hez ez is jó alap:
Fontosabb dolgok oktató videói. -
#38710 Nem, ez egy teljes BMS4 manual. Csak éppen sallangok és mindenféle felesleges kitérők nélkül. -
Razor18 #38709 BMS manual Change #2 - 23 March 2012. Az a baj, hogy gyakorlatilag az egész kiment a fejemből gyakorlatilag kezdhetem előről, kérdés, ha ez inkább a változásokat tartalmazza, akkor melyik manual tartalmazza a "legelejét"? -
#38708 A Red Dog féle újat olvasd. Az eredeti kiadott olvasásának semmi értelme. Egyébként a TGP és pár comm/ILS/D-LINK húzást leszámítva 1:1-ben FF a dolog. Annyi még a zavaró, hogy ARM-nál egyesével kell átkapcsolni minden rakétánál az üzemmódokat és lapozni kell, hogy a HAD/HAS oldalon mit jelenísem meg. -
Razor18 #38707 Én marha elkezdtem olvasni a BMS manualt... phűűűű vazzee, kb. mint a Háború és Béke... egyes részeknél 2-3-szori olvasás után kezd derengeni, mit is akarnak, és nem az angol miatt... mire ezt leküzdi az ember... -
#38706 THX man !
Check six ! -
#38705 Az sosem baj Ákos, majd legközelebb.
Egyébként, hogy ez mennyire nem jön össze, Bratyó most telefonált, hogy valószínűleg allergiás lett, erre a szálló sz@rra, és gyorsan tolja haza a bringát. Holnap irány ilyen allergiás vizsgálatra, persze mint hű Sancho Panza megyek vele. :)
Ember tervez...
Képek készítése kötelező.
"have a good flight" -
#38704 Fasza, engem meg hívnak repülni pvp szeróra, akkor maradjunk a holnapban -
#38703 Sajnos nekem közbejött valami úgyhogy majd csak pénteken viszont addig jó videózást:
-
#38702 Sajnos ma nekem biztos nem jó.
Viszont holnap úgy néz ki, hogy okés részemről.
Valaki majd el tudná magyarázni TS-en vagy akár itt is a popup dolgot?
Olvasom a manualt de mikor azt hiszem hogy megértettem a végére megint összazavarodok :D
Illetve kipróbáltam a játékba, de nem látom igazán hasznát. Annyi számolgatás meg DED programozás után is csak az jött le hogy felugrani megadott magasságra a megadott ponton, onnét ráborítani a célra, CCRP-vel befogni az STP-nél, céloz-bomba old és kész.... még a megadott adatokat sem tartom be nagyon.
Lehet hogy én kombinálom túl ezt a dolgot és valójában is csak ennyi az egész, viszont leírva bonyolultabbnak tűnik. Nem tudom.... -
#38701 akkor nem mesélek milyen a 30 gépes multi
Tényleg, nem a legnehezebb részekkel kell kezdeni, hanem amivel minden repüléskor találkozol, én pl mavericket nem tudtam hónapokig indítani, na és most se nagyon tudok
Fél 9kor leszek Archer ts-en !
-
#38700 Nem azzal kell kezdeni :) fél évig úgy repültem, hogy egyszer nem ramp startoltam
Razor18: az online repülésnek olyan feelingje van, hogy ha egyszer repültél, soha nem akarsz single-ben repülni, főleg mikor 3-4 ember repül egyszerre.
A 6 gépes multit sosem felejtem az egyszerűen leírhatatlan volt. -
#38699 Nekem speciel a gép beindítása problémát jelentett -
#38698 De, nagyonis követelmény. -
Razor18 #38697 Meg ha az ember egyszer végigcsinálja az összes TE-t, az már "valamire" elég online-ban? -
Razor18 #38696 Installnál fel kell rakni az Update #1 és 2-t is, vagy technikailag nem követelmény az együtt repüléshez? -
#38695 Elég hamar bele lehet jönni, az alapvető dolgokat hamar meg lehet tanulni, de kell hozzá egy adag lexikális tudás is, meg némi taktikai érzék. -
#38694 A nagyon alap legfontosabb dolgokat 1-2 felszálásból ha olyan emberrel mész aki el tudja mondani neked, de van néhány dolog amihez elég sok gyakorlás vagy egy jó HOTAS joy is kell.
De ahhoz, hogy multiba pár ellent lelőj oda nem kkell sok -
#38693 Mennyi idő alatt sajátítható el egy repülőgép kezelése úgy, hogy az alapokkal is tisztában van az ember ? Most itt persze nem USAF szintre gondolok ..