Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Off
Nem tud valaki linket McNab Seven troops c könyvéhez?
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
(Nem cseréltek semmi és most névlegesen a duplája a sávszél.)
Feltöltés folyamatban.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kipróbálhatom a gyorsabb netemet, az Invitel sávszélt emelt minmális összegért. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szép grafikája lesz elvben, de ismertek engem. Mit ér ez egy jó adatbázis nélkül? Szerintem szinte semmit.
Attól, hogy a CiV I megkapná a CiV V grafikáját nem tolnám sem a IV sem az V helyett az elsõ részt...
a trailer for you if you do not have seen it
http://www.youtube.com/watch?v=sdE4LNNvN_k
lets push all for a release !!!
Videóhoz valami komentet nem írt?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
http://freefalcon.flyonline.hu/skinscockpits.php
Ezt kellene átnevezni skins részre és csak az elsõ linket meghagyni és átnevezni, dowload here névre.
Köszi.

Amikor egyeztettük, akkor derült ki. Érdekes volt, mert még így is ment a multi 😊
Régen volt, de emlékeztem erre.
Az, hogya userek 99%-nál nincs baj, az nem zavar ugye...? 😊
Egyébként azt írta, hogy az új OS és újabb DX-et támogató cuccok lehetnek a ludasak. Láds Win7. Lásd miért nem akarom azt használni...
Milyen újabb telepítõt töltsek le? Egy fajta OF 4.7 van, mert kölönben elég érdekes lenne a multizás...
A másik meg hogy nem nehéz benne semi, de nem szeretem az ilyen dolgokat amikor tudom, hogy valaminek nem igy kéne müködni.
Csak azt nem értem, hogy miért vonatkoztatsz mindent magadra.Attol hogy nekez ez igy jo attol én még nem kell hogy elégedett legyek vele.
Én attol hogy nálam nem megy valami még nem irom le és nem ugy állitom be hogy nem használható(ld.:te és OF) a helyedben kiprobálnám hogy letöltök egy uj telepitot hátha azzal van valami nálad.
Kronik is irt vissza és irta hogy mi a lehetséges ok csak sok a rövidités.
Mit változtat a helyzeten ha rámentek manuálisan is akkor megjavul a betöltés, de ha automatikusan akkor nem
(Nem tûnt fel?)
Minden commit / takeoffnál és minden 'end mission' után autosave van. Ezért van az, hogy ha mondjuk lelõnek, end mission után UI-t visszakapod és vissza akarsz ülni egy másik gépe és takoffot nyomsz, akkor egyeseknél not responded state lesz a vége. Viszont a takeoff elõtti állapot mindenképpen meg lesz. Vagy azért, mert end mission után volt mentés vagy azért, mert a takeoff lenyomásakor azt talán még megcsinálja a progi.
Az UI kilépésekor is autosave van hadjárat és TE esetén is.
Ezeket szeirtem már mondta, az autosave talán a manualban is benne van.
azt is megoldhatnk hogy minden egyes küldetés után automatikusan mentse az állást amikor kilépek a küldetésválasztoba.Régen talán ez jol is müködöt
Megsúgom, kellett volna. Csak nem írta le senki. MINDEN Falconban kellene. Igen, AF, OF, FFx.x, egyre megy. Gondolom a készítõk feltették hogy senki nem fog egymás után annyit repülni, hogy 6-8 óránál több telne el egy hadjáratban.
A te konfigodon nem megy az OF. 99,5%-nak megy. Nem tudják megcsinálni úgy, hogy minden konfigon menjen. Nekem meg az OF nem megy rendesen. 5 db konfigon jó ment az FF akármelyik verziója, az OF meg egyen sem. Mindketten kaphatunk egy nagy IJ kártyát...
Meg akkor hogyan és mit mentsek, ha az elsö kampány missionál befayga rendszer miellött le tudnék szálni a reptérre?
Magyarán nálam most ugy áll a helyzet hogy az elsõ küldi elindul minden gond nélkül és repülhetek is akár 45percet is semmi probléma mig vissza nem térek a reptérre akkor kifagy, igy kezdhetem elölröl vagy ha nem szálok le ez miatt hanem kilépek elöbb akkor meg a 2. küldinél lesz kék képernyõ.
A harmadik variácio hogy eltunnek a választható küldetések az elsö nap 9:30ig és nem azért mert szétlöték a repteret.
Ugyhogy nálam ezért játszhatatlan és ezért kéne valami értelmes megoldást találni a helyzetre.
Más játékot sem ugy játszok hogy minden pályánál mentek és kilépek a fömenübe majd vissza, az egész lendülete megtörik a játéknak igy.
Ezért kérdeztem a multkor is hogy semmit sem hallani hogy dolgoznának a srácok a következö javitáson, mert ráférne .
Az AM kabin normál és nagyobb látoszögben:
Az FF5-öt is. Amikor fentvan átnevezem Falcon4_FF-nek.
Felrakom az OF-et, szintén Falcon4 mappába. Stb. Volt már nálam egyszerre fent RV, FF5, OF, BMS stb :-)
Ha már FF5 volt fent FreeFalcon5 mappában, akkor persze az a mappanév kell a továbbiakban.
Falcon Switcher progit sosem próbáltam, már megszoktam az átnevezõs módszert.
Este ráér valaki letesztelni?
Van egy kis gondom, fel akartam tenni az OpenFalcont is az FF mellé.
Próbáltam úgy csinálni ahogy Viper írta le, akkor ez a hiba fogad. kép
A FF fórumában találtam egy másik lehetõséget, ez a F4Xchange.azt feltettem, ott meg semmire nem tudok nyomkodni. kép
Jöhetnek az ötletek, de ha lehet minél kevesebb teplepítéssel, mire az OF felmegy az is egy fél nap
Alap 2D-s kabin nekem bejön:
Külsõ nézetben és 2D kabinban nekem is jó, de sajnos engem ez nem vígasztal, mikor 99%-ban a 3D kabint kellene használni.
(A 2D kabint minõsége mag aztán tényleg elég messze van még az FF féle, de még néhány SP korszakostól is.)
Az fps ne essen 30 alá, ez a lényeg. FSX-nél pl használom az FPS limiter progit és 30 fps-re van állítva ott. Annak brutál a gépigénye és ha az fps limitálva van, hamarabb tölti be a textúrákat, objektumokat. Falconhoz sajnos nem jó.
A monitorom még régi crt, 75 Hz-n van.
A videókártya setupban a Vsync (függõleges szinkronizálás) bekapcsolva, hogy 75 fölé ne is menjen az fps.
40 alá ritkán megy le az OF-ben. Nálam a 2D-s és 3D-s kabinoknál minimális fps különbség van, külsõ nézetnél meg sokszor beáll 75-re.
Az OF-ben az fps-el sosem volt gondom, pedig a HR skinek, HiTiles, Higghrez cumulusok és fák is fent vannak. Nálam nincs érezhetõ zakkanás 2D és 3D kabin váltáskor sem. A hadjáratok is teljesen jók.
Ha az OF döcögne, nem is tolnám, mert utálok szenvedni a szaggató játékokkal.
OF forevá <#vigyor2>#vigyor2>
Sorold.
Nekd akkor olyan az FF, mint nekem az OF. Vagy mégse. Volt olyan FF ami jól ment a gépemen. Itthon 5 különbözõ konfigra és 4 külöbzõ videókarival próbáltam az OF-et. (Saját + bátyus gépe.) Minden lehengoló volt az FPS. Kifogytam az ötletekbõl és a vasból is. 😊
Utánna nekiállnak majd megin valami uj feature belepakolásnak
Mit értesz feature alatt? Mikor került be új feature egyáltalán akármelyik Falcoba...?
FF-re hol van ilyen ?
Nincs, és szerintem nem is kell.
JanHAssal is váltottam pár szot és szerintem semmi különös nincs az ö választásában csak az hogy OF-re egyszerübb modellt késziteni nem kell DXM-et gyártani .
Két kill a konvertálás annak aki ért hozzá. Aztán csak be kell állítani ezt-azt. A MolnyFalcon tele van olyan modellekkel - bár nem repcsik - amik õsérgiek és Eagle-611 csinált LOD-ból dxm-et.
Viszonzt nálam FF5 ota nem tudtam 2 kampányt missiont egysmás után repülni , mert a második betöltésénél csak kék képernyöt látok (nem kékhalál vagy fagyás) és hallom hogy megy a játék , csak épp nem látom , vagy ha el is indul akkor meg a reptértöl 5mérföldre elszál a játék aztán csak feladatkezelövel lehet becsukni, én meg ezért nem repülök FF-el, ert csak felb@ssza az agyam.
OF-el szeretnék , mert a gépem elég lenne hozzá és mig elindult textura hiba nélkül addig semmi bajom nem volt vele az user hibán kivül, hogy a catrig dolgot nem tudtam megszokni.
A helyszint is minek csinálnak, mikor még ezer dolog lenne amin kéne javitani elötte?Utánna nekiállnak majd megin valami uj feature belepakolásnak és kiderül, hogy nem müködik jol az uj helyszinnel és kezdhetik elölröl akkor meg nem egyszerübb a jelenlegi helyszinekkel elbajlódni, mig minden olyan dolgot át nem alakitanaak ami nagyon fontos?
Különben is aki komolyan játszik azok készitenek saját TE-t és azt repülik a saját századukkal a kampányt csak azok használják akik ugymond singlébe vagy ne mrendszeresen repülnek.
inkább áltak volna neki egy uj multikodnak vagy egy egyszerübb serverhez csatlakozási modnak.
OF-hez a szerinted elavult rendszeréhez is tudtak olyan programokat késziteni ami megkönnyiti ezt .(OFlauncher)
FF-re hol van ilyen ?
JanHAssal is váltottam pár szot és szerintem semmi különös nincs az ö választásában csak az hogy OF-re egyszerübb modellt késziteni nem kell DXM-et gyártani .
(Repterek környékén mindig gyalázatos az FPS fõleg, ha alacsonyan vagyok vagy a földön. Akkor is, ha csak én vagyok a reptéren...)
FPS 12. No comment...
FPS függés a 2D/3D-tõl. Itt már a régi exe van és visszaáltam a 4.5 füstre.
101 --> 44
Volt kb. 8 gép a bubble-n belül és semmi más.
A FLOT közelében 35-40 volt az FPS úgy, hogy kb. három battalion volt belül. Mikor átvoltottam MAV képernyõre FPS lement 28 tájára. Pár robban és füst után 24 köré.
Ezzel az FPS-sel nem érzem úgy, hogy vállani tudnám a multit. Mage TE vagy dogfight bohóckodásban.
Az alap megvan. Új hadjáratok kellenek. Viszont 0-ról kell felépíteni õket és megcsinálni úgy, hogy mûködjenek is. Korea helyrepofozása tartott 1 évig. Akkor 3 új a 0-ról eltart egy darabig.
Mivel az ITO2-ben teljesen más gépek vannak, annak erõsen átalakított adatbázis is dukál. Pl. új rapterekkel és hozzá passzoló tile rendszerrel.
Az, hogy JanHas miért választotta az OFet, örök rejtély. Valszeg õ is megsértõdött valami miatt.
(Csak nem Hustler..?)
Az OF fejlesztés hiányánál nem érdekelnek az okok. Eye candy-n kívül nem történt semmi. Röhejes, hogy olyan dolgok vannak benne, hogy F-14 AMRAAM-mal repül. Ennyi erõvel jó, hogy nincs AIM-54 F-15A-n... 😊