52966
  • Molnibalage
    Az advanced részben a megfelelő tengelyt ki kell választani.

Más. Janhas válaszolt. F-16 skint csinál, ús HAS-t a Aegan helyszínnek, Hornet és F-18 modell fejlesztés van még a listán.
  • 97th Vampire
    Nem vatera. Boltból lett véve. 35e Ft. Olcsóbban nem találtam.
    Na de vannak problémáim. Mint írtam nem volt még programozható joy-om. Pl most hogy megnéztem a BMS-ben, ott egy csomó funkcióját nem érzékeli a profram. Többek között magát a gázkart.... az AF-ben működött a gázkar.
    Egyenlőre gőzöm sincs hogy mit merre...
  • arrow19
    Vatera :D ma+péntek+szombat vagyok!
  • 97th Vampire
    Halihó!
    Vettem egy X52 pro-t. Azt tanulmányozom meg állítgatom befelé. Elég lassan haladok mivel még sose volt komoly joy-om. Na meg az asszony előtt is egyenlőre titokban kell tartani a létezését :D :D :D ... Amint kész vagyok (pár nap) jelentkezem BMS repülésre. Addig valami fedő sztorit is ki kell találni az asszony számára, hogy honnét van a joy...
  • Molnibalage
    Valami próbálkozás, hogy a gépek külön skinnel repülhessenek, hogy a gépek számozása nem legyen azonos.

Szerintem huszadrangú probléma, de kinek mi a hobbija. Első blikkre elég messze van az átlagusernak.
  • Molnibalage
    Lassú index, BMS4 fóriumon már tengap kint volt. :)
  • Razor18
    Hab-parti, bár gondolom, nem örültek neki...
  • arrow19
    Az Allied Force a legstabilabb, tanult meg mi merre hány méter aztán lehet mazsolázni itt a használt cuccokból is amiket felajánlottak a srácok potom pénzér.
    Üdv a csapatban!
  • Molnibalage
    A TE-t küld el PM-ben és csekkolom. Nekem már nincs meg.
  • MSTR
    Letöltöttem Az Allied Force - ot , szépen fut , a hadjáratokon is.
    A Falcon 6 hadjáratokon kifagy , vagy nagyon laggol. Esetleg a Tanuló küldiket meglehet vele csinálni.

Most a második oktató videót tanulnám meg , de már ott elakadok , hogy "válaszd ki a Glass F16-c köteléket".
    A suwon airbase megvan , de azon belül nem találom.

• Molnibalage
    Azt sem tudom, hogy mit csinálnak. Megkérdezhetem őket. A legtöbbi ilyen projekt nem a szabadiőn hasal el. Kellő erőfeszítéssel lehet, hogy én is tudnék csinálni egy F-111 3D pit-et. Apró hiba lenne, hogy textúrázatlanul. A kabinban kisimillió biszbasz műszer van. Na azokat működésre bírni a mutatvány. A BMS4-ben az M-2k gépek totál egyedi funkcióit gőzöm nincs, hogy hogyan csinálták meg...

Mindig a Falconba integrálás a bibi...
  • axenet
    semmi ...
  • z0ty4
    És az emberek persze csak szabadidőben tudják csinálni ezeket, sajnos.

Janhas vagy Aeyes cuccairól semmi hír?
  • Molnibalage
    Ne legyen igzam, de lent már írtam. Túl sok szép 3DS modellt láttunk, amiből végül semmi sem lett...
  • z0ty4
    Megvan nekem is, de az a baj, hogy még a címét sem tudom. Sem e-bay, sem Amazon, sehol semmi.
  • hooah
    Youtubon biztos fent van.
  • z0ty4
    FÁKKK.

Akkor idén tutira nem jelenik meg a Su-27 meg az F-14

Erről a DVD-ről van valakinek valami infója?
  • arrow19
    Ezt nem igazán értetted szerintem az a lényeg hogy
    "Majd akkor lesz kész amikor készlesz, 3-4 hét (anno a BMS megjelenésre is ezt írták 3-4hét)"
    Szóval van benne szarkazmus elég rendesen.
  • axenet
    Nem, ACE-en van minden ....

Ma este nekem kimarad
  • z0ty4
    Most olvasom az F-18-as pitről:

"I am sure you will when it's done. 3 - 4 weeks "

Ámen
  • z0ty4
    Gondolom Ákos, Veteran fokozaton repked.

Este jó valakinek egy multi? Akkor úgy tervezek.
  • Molnibalage
    Fura, éppen 5 perce panaszkodtak, hogy még mindig könnyű. :)
  • axenet
    Üdv, jóreggelt mindenkinek. Elment a netem otthon ( ez van, ha az ember a szekrény alatt tárolja a csekkeket) , meg voltam egy kisebb vidéki esküvőn .

Viszont tegnap nagy magányomban volt időm kipróbálni Molni legújabb művét, egész jó. Igencsak kell küzdeni, hogy ne bombázzák rommá az északi reptereimet az első 2 órában ...
  • Razor18
    Disregard last
  • Razor18
    Jana, please #38819?
  • Razor18
    Jó, jó, nem fikázni akartam, csak jelezni, mennyire nem tartja az értékét a hardver. Sajna aki el akarja adni, annak érzelmi alapon ér többet, mint a piacon kapható ár...
  • Molnibalage
    Igazából tökmidegy, hogy mennyit adnak érte. Csak ne a kukában végezze. Van még életciklusából bőven, valaki biztos örülne ennek a konfignak is.
  • Razor18
    Nekem 30-ért eladó egy Intel DP35DP alaplap, Intel E 8400 proci rajta egy Arctic Cooling Freezer 7 zajtalan hűtő, meg 2 GB Kingston RAM. Na, ki többre?...
  • Molnibalage
    Felőlem dobálhatják, ha nincs értelme. Legalábbis számomra. Ha BMS4 nem lenne, akkor eszembe nem jutna új vasat venni.
  • V43 1105
    Simán összelehet hozni. Persze nem hardveraprón, illetve ott is megpróbálható, de érdemes helyi újságokban is meghirdetni. Én az utóbbi segítségével tudtam eladni egy 3 és félves configom 50 ezer forintért .
  • repvez
    Sajnos azt kell , hogy mondjam, hogy ennyit nem fogsz érte kapni.

Nekem igaz hogy AMD rendszerem van ,de ujonan 23k-volt 965BE x4,11k a 8gb DDR3 1600Mhz,alaplap 21k, corsare 550W táp 16k. és házat is vettem 11k-ért.
    A VGA maradt a 4850-es, de az is erös izgalmi álapotban kapsz érte 7k-t használtan. és annyiból már vannak gyorsabb ujabb kártyák is.

Eleinte én is azt hittem, hogy majd jó árért elmegy a régi gépem, de csak egy 20ast adtak érte VGA nélkül kompletten.
  • Razor18
    Balázs, nem akarlak elszomorítani, de 30e Ft.ért már i3 2120-t is kapsz... A Vaterán 20k körül mennek el az E8400-as CPU-k használtan
  • V43 1105
    Itt az a gond, hogy a gyártók, AMD, NVIDIA, INTEL stb.. folyamatosan dobálják kifelé az új típusokat, gyártás technológiákat ..
  • Razor18
    Még akkor is, ha a Setupban a "-" nálam Weapon - Fire Gun-nak van definiálva? Amit keresek, asszem a HUD DED billentyű...
  • Molnibalage
    Hogy miért, azt nem igazán értem. Biztos van olyan játék, ami maxra húzva simán kifejteti a mostani viccvasamtat, de Risen 2 maxra húzva majdnem jól megy rajta, ahogy sok új játék is simán menne rajta. Persze komromisszumokkal. Viszont én nem vagyok egy pologonhuszár... :)
  • Molnibalage
    Hát nem 10 FPS-t fogok. Megveszem a mai high end kategória alját. i7 CPU (van annál feljebb?) olyan 80-100k-ért csak tud már valamit. 8 GB RAM, és ATI 6950 legteteje csak elég lesz már. Szerencsémre abban a helyzetben vagyok, hogy ez nekem most nem tétel. Gyakorlatialg annyit szánok rá, amit akarok. Ha 200k, akkor 200k.

Nagyobb montiort csak azért nem veszek, mert nincs hova tenni. Ha majd elköltözöm, akkor a mostani 17 colos mellé lesz egy 24 colos ws is. Cikkíráshoz nagyon kellene már a sokkal nagyobb felület a források összeolvasásához. A régi játékoknál vagy, ha más miatt nem tetszik, akkor meg majd kiválasztom, hogy melyik monitort használjam.

• V43 1105
    Sajnos gyorsan értékét veszíti egy gép manapság .
  • arrow19
    Sajnos énis erre jutottam iszonyatosan esnek az árak nem éri meg eladni a régit ha 10fps-t nyersz a játékkal. Pénzkidobás az egész.
  • Molnibalage
    Na ne már... :(

A CPU önmagában vagy 25k, nincs fél éves sem. (Újonnan 50k) A 4GB RAM lehet, hogy nem friss, de 4GB. Mondjuk legyen csak egy 5-ös a 4GB. A VGA újonnan 18-20k, tehát ma kb. a fele. Már 40-nél vagyok úgy, hogy alaplap nincs belszámolva. A táp újonnan volt egy 20-as az alaplap szintén. A passzív hűtő és venti a CPU-n önmagában kb. 10 ropi volt, és arra nem leget mondani, hogy használtan öregszik, meg passzív az egész, de akkor felezzük meg ezt is.

Akkor ez kb. 25+5+10+10+5 =55k.

Egyre ragya, ha eljön az idő, akkor 50k táján lehet vinni. Szerintem nem rossz bolt főleg, hogy egyben van a rendszer, tehát garantáltan működik. A CPU 30 fokos szobahőmérsékelt és max. terhelésnél sem megy fel 44 fok fülé és totál csendes, mert az egész gép alapja az volt, hogy az legyen.

(A bátyus gépe minimum teljesíményen is hangosabb 2,5 méterről, a saját gépen zaját csak akkor hallom susogás szinten, ha egyedül vagyok otthon és nem szól a zene...)
  • arrow19
    Shift és - (az , . utáni nem a numpad)

NWS és a MSL step