52966
  • Razor18
    Instant segítséget kérnék: valahol a BMS Rampstart tréning közepén kér egy Shft + / (slash) kombinációt (per pillanat arra sem emlékszem, mihez, elég volt végigcsinálni, amit kért ). Ezt most ide speciel a Numpad tetjéről írtam be, da a játék nem fogadta el. Ha jól látom, az amcsi billentyűzeten a "/" a Backspace alatt volna, de ott a mi "nagy" Enter gombunk "felső fele"van, gondolom, ezért nem vette, mert a fizikai helyén keresné. Akkor most hogyan nyomok Shft + /-t ???...
  • V43 1105
    40-45k-t kérnék azért a gépért. BMS 4-et kell leszedjem ugye? Bocsi kicsit felejtettem mióta utolájra beszéltük .
  • arrow19
  • repvez
    Ha a felét megkapod érte akkor már tapsolhatsz örömödben,
    Én egy komplett gépet vettem zsir ujan 70k-ból.
  • Molnibalage
    Nem szarakodott semmit az FF. A gépnek megfelelő FPS-t adott. Azért volt egy ideig lassú, mert észre nem vettem 2,5 évig, hogy a E7500 CPU minium teljesítményre volt téve...
  • repvez
    Azért minenképp tegyél egy probát vele, mert minden gépen más.
    Az hogy molninak nem megy az egy dolog, neki már az FF is szarakodott mikor mindenki másnál jó volt az FPS.
    De olyan is volt hogy nála minden stabil volt többeknél meg mindentöl fagyott.

Ne add fel olyan konnyen .
  • Molnibalage
    Mikor tervezel új gépet venni? Mert én előbb utóbb. A mostani gépement igen nyomott áron fel tudnám ajánlani, ha érdekel. Ezen az FF szélvészként hasít még a legsűrűbb hadjáratban is (néha még ott is meg van a 70-80 FPS). A BMS4 kompromisszumokkal, de elmegy 1280x1024-ben.

Egy E8500 CPU ketyeg benne szép nagy hűtővel, szinte zajtalan a gép. Az alaplap neki megfelelő, semi extra. A táp valahol 500W táján van. 4 GB dual channeles RAM van benne, 1066 vagy 1333 MHz táján ketyeg. A VGA egy ATI 4850 1 GB RAM. A házzal kompletten adnám, bár lezárni nem lehet, mert kilóg belőle a VGA hűtő. Persze, ha nem kell a ház nem erőszak.

Ez ma mennyit érhet használtan? 70-80k?
  • arrow19
    MSTR:Szerintem rakd fel az Allied Force-ot! Tökéletes platform gyakorolni ha kezdő vagy, később ha komolyan belemélyedsz úgyis beleinvesztálsz.
    Üdv, Jana
  • MSTR
    köszönök mindent, akkor ezt egyenlőre nem is erőltetem.
  • Molnibalage
    Hát, ezen még az FF sem fog elfutni, ha a hadjárat sűrű. A BMS4 a teljesen reménytelen kategória. Sajnos a BMS4-hez mai szinten is nagyon komoly vas kell, ha kompromisszumok nélküli élvezetet akarsz, de az HDR és árnyékok kikapcsolása esetén sem nyersz túl sokat. Egy i5 szintű CPU, 4 GB RAM és 50-60ks VGA alatt teljesen reménytelen az az elvárás, hogy TGP / MAV képnél 24 FPS kapj hadjáratban FLOT közelében.
  • MSTR
    cpu:1.7Ghz
    ati mobility radeon 9700
    1Giga ram
    Ehhez mit szóltok? füstölni fog?
  • V43 1105
    Régen volt, bocsi ! :)
  • Molnibalage
    A LOD editorral a \data\terrdata\objects-ben levő Hdr kiterjesztésű fájlt kellene megnyitni. Fura, hogy kérded, mert egyszer már megcsináltad.
  • V43 1105
    A program "KoreaObj" fájlt keres.. lekell töltsek még valamit ? : )
  • Molnibalage
    A Cockpit pack viszont nem újult meg, ahogy én láttam. Akkor nem értem, hogy milyen F-5 pit úításról vakeráltak a kinti topikban...
  • MSTR
    Igen jól látod. Nem tettem fel , mert ez a neve : FreeFalcon5_Cockpit_Pack.rar
    És azt hittem , hogy nem lesz kompatibilis a 6 - al , de akkor már indítottam is a letöltést.
  • Molnibalage
    Ez F-16 pit 1024x768 felbontásban, ha jól látom. Nem tetted fel a cockpit packot?
  • V43 1105
  • MSTR
    Íme:
    2d

http://www.kephost.com/view3.php?filename=nobe1n9w0qmlgf6hde2b.bmp

3d

http://www.kephost.com/view3.php?filename=725laeez3952m4dn6kex.bmp
  • Molnibalage
    Lehet akkor egy kérésesm? Az F-5E 2D és 3D pitjéről tennél van két screenshotot? Nekem nincs időm feltenni, de kíváncsi vagyok rá, hogy mit hoztak össze.
  • Molnibalage
    Erről nekem simán lejön.
  • arrow19
    Én BMS 4.32 Update 2.-t használok azért más a cockpit.
  • V43 1105
    A skin letöltő linkje nem működik :(
  • MSTR
    A Free Falcon 6 - ot telepítettem
  • Molnibalage
    Melyik változatot használod? BMS4 vagy FreeFalcon 5.5.5/6?
  • arrow19
    Szia, üdvözöllek
    Első körben ezeket kéne megnézned
    ----
    molnybalage turorialjai
    ----
    Tanit tutorialjai kategória szerint
    ---
    -Van egy webkamera szerű fejmozgásérzékelő amit használok/unk
    TrackIR5
  • MSTR
    Sziasztok.
    Új vagyok itt a fórumon , és a falcon világában is.
    Segítségeteket szeretném kérni , hogy mit , és milyen sorrendbe tanuljak meg a szimulátorban , hogy teljes értékű játékos lehessek.
    Egyenlőre még csak a ramp startot tudom megcsinálni.
    Továbbá , hogy nekem miért nem olyan jó a 3D - s nézetem , mit Arrow 19 videójában?
    Köszönöm.
  • Razor18
    Iraklios Air Station, Kréta (DED-->Google Earth alapján)...
  • Razor18
  • Razor18
    Az indítás már megyeget, de utána is hiába húzom le a gázkart alapra, mindig rá kell segítenem a "-" billentyű egyszeri megnyomásával. Mintha nem érzékelné valóban alaphelyzetnek a gázkart.
  • arrow19
    Na jóvan...ezt akartam
  • arrow19
    A throttle legyen olyan 3/4ig húzva, a piros vonalhoz ne nyúljál az a lényeg.
    20%ig felpörög a gép utánna ignition aztán visszahúzod a gázkart.
  • Razor18
    Nem segít, ha kicsit feljebb teszem az idle detent piros vonalát... akkor sem érzi alsó végpontnak a RampStart tréning, ill. a program...
  • arrow19
    Mert nem koppig kell hanem mondjuk 80-90% nyomod az idle detent-et és utánna húzod vissza.
    Az idle cutoff pedig annyi hogy ha átcsúszik az idle módon leáll a hajtómű, nálam bevan kapcsolva.
  • Razor18
    ...másik gondom, ettől függetlenül, hogy a Rampstart tréningben hiába húzom le kopping a gázkart, nem érzékeli alaphelyzetnek, és nem enged tovább Shift + k-val, csak ha a mínuszbillentyűre még rányomok egy-kettőt...
  • Razor18
    Az alaphelyzetet akkor is tudod állítani jobb klikkel, ha nincs bepipálva a Configuratorban...
  • repvez
    Ha bepipálod akkor tudod a controls menüben megadni , hogy mekkora gázkar állást érzékelje alaphelyzetnek, ha nem pipálod be akkor bármeddig lehuzhatod a gázkart nem áll le a hajtómű mig le nem nyomod a kis pöcköt a házkaron vagy a hozzá tartozó bill kombot.
  • Razor18
    Igen, csak nem ez volt a kérdés. Nem a gázkar alaphelyzet bekalibrálását kérdeztem, hanem hogy a konfigurátor Hardware Setting részében be kell-e pipálni az Idle Cutoff opciót, ha úgy tetszik, patchet. Hajtóműindításnál meg leállításnál van jelentősége, csak a manualból nem tudtam kihámozni, hogy kell-e, mivel az X-52-esen nincs túl határozott Idle detent, ami mögé húzva automatice leáll(na) a hajtómű...
  • z0ty4
    Kinek jó a ma este egy repüléshez?
  • Molnibalage
    F-15 skin.

LOD Editor.

A skint a \data\terrdata\objects\KoreOBJ-ba kell tenni és a LE megnyitása után DB-t kiváltasztva - automatikusan ott lesz elvileg - a 3D részben tudod megnézni a skint.