Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Igy van L_Viper én is a te véleméyeden vagyok, hogy sokkal szebb nekem a default kabin is az OF ben mint az FF-é annál mint már párszor leirtam, olyan érzésem van mintha nem is lenne textura néhol a kabinba annyira sivár.
A legnagyobb szivfájdalmam hogy nem megy nálam 😞
ÉS az egyeduli ami szebb az FFbe az a flare füstje.
És igen azok a lámpaoszlopok azok nagyon hiányoznak FF-böl, nincs is olyan reptér ahol nem lenne IRL sem.
ÉS attol hogy egy forumon nincs élet az nem aszt jelenti hogy a virtuális századok saját oldalán nem lenne pörgés, csak általában azt vagy nem tudjuk hogy mi a cime vagy nincs hozzáférésünk az oldalhoz.
És érdekes modon youtube is szinte csak OF-el van tele ha multirepülés van .
Az hogy 4.8-as verzio nem jött ki egyáltalán nem biztos hogy azt jelenti, hogy nem képesek megcsinálni, sokkal inkább azt hogy talán mutattak egy kis részt a fejlesztöknek a BMS-böl és inkáb felajánlották nekik hogy felesleges 4.8at csinálni hanem legyen benne a BMS-ben.
Ha annyira nem lenne élet OF körül akkor sem janhas sem a flare nem az OF-et választja a modolás alanyává.

És hamár a fejlesztésnél taretunk az FF széria is elég jol megült már lassan 1 éve nem jött ki hozzá uj javitás , de még csak utalás sincs arra hogy valamit készitenének.Az FF5.5 elött legalább voltak izelitö képek és Pár infó hogy min dolgoznak, de most meg semmi.
z0ty4
Ma vagy a hétvégén multi ? Kipróbálhatnánk a WG TE Packját.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

L Viper
A Launch Vipers cucc ami még érdemes OF-re. Az A Janhas oldalán fent van.
Baromi jó cucc.

http://launchvipers.com/LaunchVipers_OF_F-16_Skins.html

L Viper
Teljesen alap 3D-s kabin.

Bocs az Lee mod, ami a szárnyfény és a feketeség eltûntetésre van. A mappámban is ott van, telepítés a leírás szerint. Nem olyan túlzottan zöld a HUD körüli rész sem és hátranézve sem annyira sötét
a keret környéke, mint az alap kabinnál.
A fájl neve: Lee_cloudfix_and_canopy.zip
Molnibalage
Ez a default F-16C kabin? Nekem nem ilyen színûnek rémlik. A JanHas mod melyik a sok közül?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
L Viper
Kabinkarc konfig editorban kapcsolható 😛
A fekete izé meg nem gond, mer Janhas moddal tolom, abban meg nincs olyan 😊
Közösség? Online századok tolnak egyáltalán mást OF-en kívül? Néha AF-et 😄
Sajna az FF5 legnagyobb hibája a multikód, ez a hamachis mókolás.
FF kabin néhol szinte rikítóan világos, pl jobb oldala.

Szerintem ez meg teljesen rendben van:

Molnibalage
Sosem értettem ezt a puritán jelzõt az új 3D kabinra. Én pont fordítva látom. Az OF 3D kabin az, ami a 2D-s kapcsolók miatt totálisan elavult - oszt mégis viszi az FPS-t - másfelõl a kaibn szélein levõ fekete akármit sem vágom, hogy mit akar modellezni. Koszt? Mert sem élõben sem fotón sem láttam ilyet, viszont rém hülyén néz ki. Ellenben kabint karcolás csak FF-ben van. A kabin tükrözõdse meg felül van kicsit effektálva.

A panelok színe finoman szólva köszönõviszonyban sincs az semmilyen valódi kabinnal - valóságban szürkés majdnem fekete színû a kabin és nem cián és szürke keveréke.A pedálok mozognak, a HUD picit jobban látszik, ennyi. Viszont mélyütés a javából, hogy a 3D kabinba való ugráskor az FPS alsó hangon 10-20-at zuhan...

A default F-16CG kabin FF4 idõkben az FF3 után ásznak tûnt, de az új 3D kabin mellett sokkolóan gyenge. Raider pit textúra nélkül be kell csukni szinte a szememet... 😊

A nehézség relatív és gyakorlatilag 3 éve nem repülök komlyan, de inkább semennyire. Még így is túl könnyûek.

Nem tudom, hogy mekkora közösség épül az OF köré és hol, de a GF fórum gyakorlatilag kihalt. Az "adják ki a BMS topikokon kívül" - az egyikbõl Mower csajos topikot csinált - szinte semmi sem fut. Az FF két lényegében új helyszín jött ki, a Tajvan és Balkan erõsen feltupírozva. OF-hez gyak semmi sincs...

Egy 4.8-at nem voltak képesek két év alatt összegereblyézni, pedig gyak semmi kirívó nem került volna bele az új kabinon kívül. Attól viszont nem lesz más egy szim, hogy szép kabinja van.

Lámpaoszlop? Arra jó, hogy a részeg pilóta a gyõzelmi mámorban felcsavarodjon rá. Jiháááááá. <#zavart1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Állandóan fikázod szegény OF-et, mert nálad az FPS-el és grafikai megjelenéssel gondok vannak és ellenszenvedet iránta így vezeted le 😊 (Poén volt a mondat második fele.)

Picit hadd védjem meg az OF-et:
Bocs, de nekem még mindig a régi NVidia 8600 GT-s kártyán a kétmagos 2,8 GHz-s procimon vígan elszalad. Az fps frankó, multiban és single módban is sokkal stabilabb, mint az FF5.
UI CTD -re sem hajlamos.
Egyébként meg a rádiócsatik és a Data Caedridge is tök jól meg van csinálva, nekem pl ez is nagyon tetszik.
Az többféle interaktív tréning meg nagyon hasznos a kezdõknek.

Azok a kis apró grafikus fejlesztések meg nagyon jók. A földi kiszolgáló személyzet és egységek, apróságok nagyon életszerûvé teszik.

A 3D-s kabin szerintem az FF5-ben nagyon puritán OF után, a textúrák színvilága és a hátsó rész rondasága visszalépés az RV-hez képest is. A CJ szerencsére az RV-bõl megszokott. Az animált kapcsolók viszont jók.
Az ég, a napszakok és a felhõk OF-ben nagyon szépek, jól megválasztott moddolással fénykép érzet.

Az OF hadjáratok nekem megfelelnek, viszont ha én is ennyit búvárkodnék az adatbázisokban, meg ennyit nyüstölném, reggel ezzel kelnék, este ezzel feküdnék, biztos zavarna, hogy van pár furcsa konfiguráció. Hidd el a játékosok nagy többsége elvan vele. Bevallom, minden részletre kiterjedõ ismeretek hiányában nem is érdekel a full realizmus. Nekem ez egy játék. Sok játékos van így ezzel. Egy átlag szimesnek szerintem egy közepes OF hadjárat is kihívás, hidd el. Nem mindenki tolja 98 óta a Falcont.
Az meg szerintem elmond valamit, hogy elég sok közösség épül az OF köré és amikor volt idõnk multiban tolni Zsoltival, meg Destroy-al csak kellemes tapasztalatunk volt vele.

Ja és OF-ben a repterek alaptartozéka a lámpaoszlop 😄
Cska azért írtam ezt a kis monológot, ha idetéved valaki új lásson többb véleményt is az OF-ról 😊

Leírhatnám még mi nem tetszik az FF5-ben, de felesleges, mert azt is tolom 😄

Molnibalage
Csak tesztelésre rakom fel, mert múltkor nem sikerült valakinek a kapcsolat felépítése.

Bevallom õszintén, hogy én már sem alap FF-fel sem OF/BMS-nek nem kívánok játszani a jövõben. Egyszerûen nevetségesen pontatlan az adatbázisuk, ezen felül CTD veszélyesek, ha egyes ritkán használt fegyvereket akarsz használni. A vörös gépeken van ilyen és mivel azok squadron stores adatbázisa nem került beállításra...Ezen felül tele vannak modellezési hiányosággokkal és felülmodellezett fegyverekkel.

Pilgrim szerint a MolnyFalcon olyan, mintha kiadtak volna egy másik Falcont. Elég régóta tolja, de azt mondta, hogy folyamatosan meglepik a hadjárataim, soha nem látott helyzetekkel találkozik és fülg ér a szája minden kiadós és változatos dogfigth után ami végre nem 1 indítás 1 találat jegyében zajlik. Az MI is képes reálisan szembeszállni vele. Múlkor leírtam neki, hogy F-15C-vel repülve szégyenszemre segbelõtt egy Q-5. Mire közölte, eh, õt is... 😊

Az erõszen szûrt FF felfüggesztésekhez képest a MolnyFalcon meg rengeteg fajta konfigot biztosít még szûkítve is. Soha nem használt gépek és fegyverreszerekkel találkozhatsz nem az unalomig ismert típusokkal.

Nem igazán látok érvet az alap FF hadjáratok mellett. Az OF hadjáratai meg aztán tényleg atomkönnyûek, azon felül olyannyira elavulta sajnos, hogy ehaj. Igazából az egész OF az. 😞
JanHas csinálhat annyi gépmodellet és fejlesztés amit akar, attól az alapja - exe és DB - nem fog megváltozni. Marad az, amit kiadtak 4 éve, viszont még az apróbb fejlesztések is inkább FPS zabálás felé mentek el. Lásd füstök.

z0ty4
Nekem sajna nincs fenn az OF, de jó multizást . A videó készítése pedig KÖTELEZÕ <#violent>

Molnibalage
Holnap, egyetlen este erejéig felrakom az OF-et. Multi kapcsolódást lehet tesztelni. Ha nagyon jól megy, esetleg videózok is.

Molnibalage
Most jut eszembe, lehet, hogy kipróbálom újra az OF-et, hiszen kiderült, hogy a CPU-m 2.7 GHz helyett eddig 2.1-en ment.

Amúgy meg kedves üzeletem még mindig nem adott csereprocit. Komolyan mondom, hogy Fogyasztóvédelem lesz ebbõl....

Molnibalage
Photobucketen van. Feltehetem iarora is.

z0ty4
Nekem egy képet sem jelenít meg. 😞

Molnibalage

z0ty4
wg te pack ból

f-14

f-18 naplemente

Az elõbb repültem egyet gyorsan az F-14-el, nagyon idegesítõ hogy az mfd gombok nem ott vannak ahol kéne, ugy elnyomkodtam mindent mint állat.

A másik, hogy a Jdam bomba helyett a Lightening konténert dobtam le. lol

Esti móka?

Molnibalage
Hát nem egy régi F-15C pit a fejlesztés, de a semminél több...

Molnibalage
Közben megtaláltam Aeyes oldalán. Nekem egyébként ingyen (!) odaadta tesztelésre.

Molnibalage
Nem is tudtam, hogy azonkon is dob. Azt hittem, hogy csak tereptárgyakra és jármûvekhez készült.

arrow19
Na pont ehhez van a HiTex I. a stock 3D pitekhez...hazaérek csinálok screenshotot.
Molnibalage
Nekem örök szívfájdalmam, hogy az F-15C kabint nem tette át FF5.x alá. A 2D elvben bevarázsolható, de mivel én nem használok 2D kabint...

arrow19
Még nem,én csak repültem kettõt meg lecsekkoltam a HARM-ot, majd ma. Közben megvettem a HiTEX-et már csak az F-15E hiányzik <#smile>
Molnibalage
Próbálta már valaki ezt a változatot? 1987-et?

z0ty4

z0ty4
Multi Multi Multi !!!!!!

arrow19
<#idiota><#idiota><#idiota>
Molnibalage
Igen. De meddig is várták õket? Már az SC1 után pár évvel is álomodoztak róla. A Dukért is csoraggák a nyálukat. Ettõl megjelent hamarbb? Nem. Én is sok csajra mondtam, hogy de jó lenne, de attól még nem volt.... 😊

arrow19
<#idiota>
Gundark 1 1
Nem buzerálni akarlak, de a starcraft 2 és a Duke Nukem forever már rég kint van 😊
Molnibalage
A 4.7 elõtt va 4.5-ben volt. A régi füstöt nem tudtam visszahozni, ami még "darabos" volt.

http://www.youtube.com/watch?v=Tq2vfVCtH18

Rakéta füstöm mindig is volt a 4.7-ben, flare-nek nem volt.

L Viper
Nem volt fps gondom OF-ben.
Egyébként honnan tudod, hogy fps zabáló, ha nálad nem is volt füst.
Nálam hibátlan a füst és az fps se revccsen meg tõle 😊
Molnibalage
Lehet. Ehhez add még hozzá pluszban, hogy az FF5.0 kiadáskor milyen bugos volt. Ha a BMS is ilyen lesz, akkor so élvezet nem lesz benne. Széleskörû input nélkül meg nehéz a CTD-k számát csökkenteni.

repvez
Molnibalage
Attól, hogy valaki tûkön ül valam miatt, még nem jön ki. Semmiféle logikai kapcsolat nincsa a kettõ között.

A Diablo 3-at 10 éve várják és mikor jön ki? Hát a Starcraft 2? Hát a Duke Nukem folytatása? A Fighter Ops-ot mióta is várjuk? Eh... 😞

Tavaly márciusban jöttek az elsõ szivárgó vagy szivárogtatott képek és videók. Azóta tûkön ül sok ember. Még a FLARE project preview is elmaradt, hónapok óta semmi...

A DX9-re meg ne fogadj, mert a preview videó alapján, amit láttam erõsen sanszor, hogy a domborzat ott is DX5 marad, nem kezeli a terep a fényviszonyokat..

repvez
Az lényegében csak videozásnál jelentkezik játék közben a legtöbb gépet nem is látod vagy nem olyan közelröl hogy számottevö legyen a változás a saját gép legyen jo és azok amelyekkel egy kötelékbe repülök.Addig mig nem lesz Vörös géphez normális kabin addig nem érdekel hogy néznek ki.
Sztem meg a BMS4 nemsokára kijön mert már mindden forumon tükön ülnek az emberek miatta.
Az megoldja az oprendszeres gondomat lévén hogy dx9es lesz
Molnibalage
Egyébként én a BMS4-ben már nem igazán reménykedek. Ahhoz, hogy élvezhetõ legyen számomra, gyak. arra is meg kell csinálni a MolnyFalcont. Ha a vörös oldalon maradnak a régi 3D modellek az is egy igen érdekesen kinézõ szimhez vezetne...

Molnibalage
Akkor legyen dual oprendszered. Ha OF-ezni akarsz, akkor XP-vel bootlj be. Szerintem játékonként 1,5 perc bootolás olcsóbb, mint hardvert venni, ha ennyire nincs pénzed...

repvez
Pedig az olyan mint chuk norris pörgörugása még az ürböl is látszik 😄
Már késõ már külföldön is látták a pörgö felszállást 😄
arrow19
Jaja sajnos,azt nem mertem belerakni a videóba <#miaz>
repvez
Összel jönnek ki olyan játékok ami már nem megy el XP-n , w7 kell neki söt még az se biztos hogy DX10.1 is elég neki .Ha jol hallottam a BF3 DX11et támogat csak .
Molnibalage
Szerintem a megoldás egyszerûbb. Nem kell Win7-et használni. Remekül megvagyok nélküle. ATI kártyám van.

De most kimaradt a jó pördülõs felszállás😛

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

<#wave><#eljen>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
A rakéta hack ötletem nem vált be. Nem tudom megcsinálni. Sajnos nem megy úgy, mint a JP-233-as türkk.

Molnibalage
Naná, mert az OF-ben teljesen más motor mozgatja a kettõt. Az OF az F4.0 szintjén van, "csak" nagyobb felbontású a cucc és dds teszi szebbé.

A régi OG füstön látszódott, hogy pamacsokból teszi össze. Most besûrítették a pamacsokat. Én is megcsináltam anno a Realism MOD-ban, de hatalmas FPS ára volt. Lásd Sky Graffiti Display Team videót. Ha összevetitek az OF füstöt, a hasonlóság feltûnõ... 😊

repvez
Nekem az FF-ben sokkal jobban tetszik a flare , nem olyan egyenes és egyforma, tiszta olyan hatás mintha tényleg hatna rá a szél , nem ugy mint OF-ben ahol párhuzamosan esnek egymáshoz képest a cuccok.
Molnibalage
Nálam mikor utoljára fent volt, nem volt füstja a flare-nek. Nem tudtam vele mit csinálni. Szép füsje van, csak nagyon FPS zabáló. 😞

Holnap rakok fel pár MF screenshotot.

L Viper
Nagyon szépek! Janhas csomagjait használom én is az OF-hez. <#eljen>

Rakétablokknál valóban kár, hogy nem lehet egyesével is indítani, mint az AF-ben. Csak Single és Pair opció van. Azért egy SA6-os üteg bánta a sorozást:

Pucolás küzben mindenbõl lõttek rám, a fene gondolta volna :-)
Sajnos alig repkedek mostanában, most azárt csináltam pár képet is:

arrow19
Akkor marad addig ez <#violent>