52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#38892 Balkán terület javitás -
#38891 Nem tudom miért vanank ilyen elöitéletek emberekben AMD-vel szemben , akinek számit a pénz és nem FPS betyár annak mindenképp az AMD a nyerő, mert nemsokkal lassabb és fele árban vannak hozzá a lapok is meg maga a proci is.
Nekem nem ér annyit meg pár % teljesitménytöbblet mint amennyivel többe kerül.
Arrol nem is beszélve, hogy Intelnél évente cserélik a foglalatokat , AMD-nél még mindig a régi AM2es lapomat tudnám használni az uj procimhoz ha az ABIT nem szünik meg és ad ki frissitést a bioshoz.
És a mostani lapom is fogja támogatni az elkovetkezö 2 generáciot.
Igy csak procit kell cserélnem ahhoz hogy csorsabb gépem legyen, mig intelnél lapot is meg kitudja még mit amit visz magával az uj csatlakozok megjelenése. -
#38890 Intelnél lap 36k, persze van olcsóbban, de én biztos ASUS-t vennék
AMD-t meg messziről kerülöm .. -
#38889 Sajna nyár derekáig még nélkülöznötök kell engem , addig nincs időm repkedni.Meg hétközbe csak mobilneten vagyok . -
#38888 Ma este akkor merre van a gyülekező? -
#38887 Én is az ésszerü csücskártyákat mondtam , de mint Fazer is irta a a 7xxx kártyák is 90k-tól kezdödnek
Nvidia fronton is az 580asok .
Alaplapban szintén csak AMD vonalon tudok nyilatkozni, ott bármelyik lap jó amelyikben 970 vagy 990 es chipkészlet van és UEFI bios. Itt csak az dont hogy melyik márka szimpatikus illetve milyen extrákat akarsz még hogy legyenek rajt.
Nekem asrock 970EXT4-esem van 22k-ért teljesen jó szinte havonta jőn ki bios frissités amit win alol 2 kattintás cserélni. -
#38886 ATI HD 6950 OC , I5 2500K -
#38885 A brutál erős az nem = csúcskategória. A csúcskategóriás VGA az, ami általában tényleg felesleges. Egy jobb ATI 6xxx vagy 7xxx már simán kijön 80k-ból. Vagy nem? A proci terén gőzöm nincs, hogy mi a jó, alaplap terén főleg. Az kimaradt a listából... i5 és i7 van 40k és 140k táján is... -
#38884 AMD vonalon az FX8150-es X8 50k iponon, hozzávaló lap 25k-ból kijön. -
#38883 videó szerkesztés és felvételhez mindenképpen jól jön a több mag és a több memória.
Ahoz képest, hogy a VGA ból brutál eröset akarsz annak a keretösszegét adtad meg legalacsonyabbra amiböl egy középkategóriát tudnál csak venni.Kb 100k-nál kezdödik a felső kategória.
Nem kell bóvli a memoriából mert corser és A-data márkát is lehet kapni 13 k környékén igy 25k ból kijön 16gb . -
#38882 Ram 8gb, 12k
Proci (i5 2500k) , 49k
Ház (CoolerMaster, Corsair) 25k
CPU Hűtő 10-15k
Táp (XFX 550w) 16k
VGA (Na igen, most jöttek új modellek ATI 79XX széria, Nvidia 670,680 GTX karik..) 110-139k
És ha új gép nem hagynék ki egy 60-120 gb-os SSD-t sem, ami olyan .. 30-60k ..
Szóval, picivel több mint amit te írtál, de ha már új gép akkor ilyen apróságokat ne hagyj ki. -
#38881 Nem tudom, hogy a BMS4 kihasználja több magot vagy sem. VGA-ból brutálerős kell, nincs mese. Nem hipermárkásra pályázom, de a bóvlit kerülöm. Megengedhetem magamnak, hogy ne spóroljak. Mivel a kor szintjén a régi konfigom még ennyire sem volt durva és már 3,5 éves, ez gyaníthatóan még tovább húzza majd... -
#38880 Hát a te helyedben nagyon átnézném az árlistákat vagy kikérném mások véleményét gépvásárlás terén, mert amit leirtál csak felesleges pénzkidobás lenne.(de mindenki azt csinál vele amit akar ha telik rá)
A CPU a legerősebb 8 magos AMD már 50k-ból megvan , a ramból felesleges a hipermárkásat drágán megvenni abból a pénzböl már 16gb ot is kapsz.És akkor több marad VGA-ra hasonló árért sokkal jobb gép . -
#38879 Nekem 1-1,5 perc alatt 100%-ban totál fagyást okozott az operendszerben az FF alatt. -
Razor18 #38878 Win 7 Pro 64 bit alatt, hogy a lényeget el ne felejtsem leírni... -
#38877 Ha már pofátlanul drágának érzem, akkor olcsóbbat keresek. A CPU-ra 80-100-nál többet nem szánok. Ahogy látom 8GB csúcs RAM az kb. egy 20-as. Erre jön még a VGA. 60-80 tájából már elég jót lehet venni. Kell egy új táp, az lesz 20 körül, CPU hűtő még 10 meg kell egy új ház, ami még vagy 10-20. A vége 200-220k tája. Kiemelt szempont, hogy a gép csendes legyen. Nagyon. -
Razor18 #38876 Balázs, nem tudom, Te mibe szaladtál bele, nálam az X-52 a 64 bites SST-vel hibátlanul működik első telepítésre, sőt korábban az XP bootolás után alapból nem is látta a joyt, PS2 csatlakozó ki-be kellett, hogy meglássa. Most tökéletes. -
#38875 Van már elképzelés, miből, milyet, mennyit, mennyiért amúgy ? -
#38874 Egyszerűen nincs 1 napom arra, hogy rendszert telepítsek. Majd, ha készen lesz az F-15 cikk, akkor talán nekiállok az új konfig beszerzésnek. -
#38873 Mostani configodon is vígan szaladgálna pedig a Win7 :) -
#38872 win 7 64-en simán megy. Nekem sima van nem pro. A pro ez után jött ki kicsit kiszinezték hogy katonais legyen de dettó ugyan ez :) A kis joy, remekül mozgatja az egeret. Az egészet kézzel csináld meg, utoljára az AF volt ami minden tengelyt felismert. két perc az egész :) -
Nálam sem terem minden nap X52-re való :) -
#38870 Nekem sincs fent. Az csak ahhoz kell, hogy átprogramozhasda dolgokat és többet tudjon, mint a beépített setup.
A Satiek 64 bites támogatása a lószarral egyenlő. XP64-en kifagy a cucc. Ha majd lesz új vasam, akkor felrakom a Win7-et. Addig nem, az ziher... -
#38869 A felsoroltak közül egyik sem kivitelezhető ;)
A helyzet meg az, hogy sajnos tényleg szükös a keret. A joy-ra való pénzt is úgy apránként, mutyiban rakosgattam félre év elejétől. Az a gond az asszonnyal, hogy ez neki hülyeség tehát felesleges, haszontalan dolog. Bezzeg az ő smink meg mittudomén milyen nőcis cuccai nem azok :) Kinek mi az értékrendje.
Közben megintcsak rá kellett jönnöm (amatőr joy tulajdonosként) hogy nem raktam fel a programozásához szükséges software-t..... 8o .... Saitek STT Programmer Software....
Mondom én hogy eltelik pár nap mire ezt a joyt tudom majd használni. -
#38868 Nekem lenne egy 5. pontom. Hagyja ott az asszonyt... :)
De tényleg, mit fáj ez neki? Ennyire szűkös a keret?
Egyébként van egy elfekvő Cyborg Evo-m, ha kell valakinek. Nem -
#38867 Ha nem akarsz konfliktusba keveredni azáltal, hogy egyszerűen kész tényként közlöd, hogy vetted:
1.
Bejelented az asszonynak, hogy az egyik "repülős" oldalon a neten válaszoltál valami "kérdezősdire". Pár napig még rejtegesd, majd meghozza a futár, (természetesen amikor nincs ott az asszony).
2.
Épp előtted esett le egy teherautóról, de sajnos nem tudtad utána vinni, a rendszámát meg nem volt időd megjegyezni, hogy később visszaadd, mert köd volt, sötét, volt, gyorsan ment...azt sem tudtad beazonosítani, hogy milyen logó, felirat volt a szerencsétlenül járt gépjármű oldalán.
3. Szimplán találtad egy olyan szatyorban amiben nem volt semmiféle infó a tulajdonos kilétéről. Sajnálatos módon ennek hiányában arra a definícióra, hogy becsületes megtaláló, módot sem találtál, így kénytelen voltál megtartani.
4. Kiszaladt eléd egy szimpatikus ember a presszóból (pl. abból ami előtt gyakran elmégy). Szomorúan panaszolta, hogy még nagyon szomjas, de már nincs nála több pénz, ezért kétezer forintért átadná az épp nála lévő joyt, ami amúgy sem tetszik annyira neki. Természetesen megsajnáltad, nehogy szomjan haljon. -
#38866 Roger! Már rájöttem én is ;)
De a kurzor mozgató kis joy-t még mindig nem tudom beüzemelni. Pl az MFD-ken való kurzormozgatáshoz jó lenne ha rá tudnám programozni. -
#38865 Vamp, alapból falconban setup/controller/advanced, és úgy kezded, hogy minden tengely KEYBOARDRA raksz, mert amit már definiált a gép magától valahova, azt nem tudod máshova kiválasztani. ezekután minden dologhoz (rudder, joy x,y, stb.) kiválasztod a kívánt tengelyt, majd rögtön ellenőrzöd is, hogy ha mozgatod a joyon, akkor az válaszol e.
Ha abszolút nem látja a joyod tengelyeit, akkor máshol van a bibi, lehet abban a config programban kell babrálni... -
#38864 Nem tudom kiválasztani a megfelelő tengelyt a tolóerőnek, mert a joy-gázkarjának tengelyét nem érzékeli. A tolóerőszabályozás alapból a joy-gázkarján lévő "nagyító" csúszkán van. A gázkaron lévő kurzor/egérmozgató kis joy-t sem érzékeli, a scrollozó gombot se.
Úgyhogy nem értem.
Saitek oldaláról fel van rakva a driver meg valami configolós program. Kihagytam valamit? -
#38863 RF server restarted, day one .... Ki tudja, milyen időponttal -
#38862 Pedig de, szerintem majdnem ugyanannyi az idő a campaignben mint nálunk. Szóval több mint valószínű este lesz. -
#38861 Pssszt! A sörről nemtud XDDD
Estére készítsd a Frapsot
Remélem nem éjszaka megyünk.
-
#38860 Jaigen. Meg egy rekesz sört is! -
#38859 Ez nem jó válasz, a jó válasz, hogy az Sg fórum Falcon csapata ( vagyis mi ) vettük neki mint új tagnak XDDD
-
#38858 Semmi különös. F-35-tel foglalkozni nincs túl sok értelme sajnos ninsc, mert a BMS4 csapat nem foglalkozik vele a saját aspektusaik miatt és az exe miatt a gép lényegi funkciói nem is modellezhetőek. Hadjáratban nem szerepel, de a fog, akkor egy human wing letakarítja vele egész ÉK-t.
A Hornet most is szép, kabin kell neki oszt annyi. Az Aegan HAS meg végképp nem rendít meg. :)
-
#38857 Egy üres hétvége után lesz leadünk is! -
#38856 vamp:Csajodnak mondjad hogy a vaterán vetted potom áron, szerintem első blikkre elég ha úgy felprogramozod mint az enyém van DX commandokkal, a manualban bennevan hogykell,meg hovan a leosztás.
Nekem ennyi bőven elég az x65ön is.
zoty: Este akkor redflag 8után Archeren -
#38855 Ma én is leszek, délután, meg ha minden igaz este is! -
#38854 Végre valami jó hír :)) -
#38853 Grat a joy-hoz, jó választás volt. Következő tétel Trackir :))
Jana szerintem nekem is jó. Ha valami közbejön írok.