52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#38932 Köszi
72es század repülés -
#38931 Ákos! Redflag szerveren megváltozott a jelszó, gondoltam szólok, lehet a tegnapi bibi miatt.
Nem volt fenn senki admin ts-en így lejöttem.
Este jó valakinek? (átkozott éjszaka megint ) Addig gyak. sima bms4. -
#38930 A HT topikban és a felhők felettben asszem igen. Meg a BMS fórumon is. :) -
#38929 Volt már ?
LINK -
#38928 Ezek nem rövidítések, ez a nevük. SP3/4 és az eredeti Falcon manualban benne van nagy részük, de ha beírod gúgiba, garantálom, hogy köpi az eredményt. Egyébként soha nem állítottam. Ha kell, akkor saját köteléknek én adom a paranocsot. Az, hogy az AI mit csinál körülöttem lényegtelen ilyen mélységekben... -
MSTR #38927 Akkor bocsánat, rosszul tettem fel a kérdést.
Mit jelentenek ezek a formációk? Mik azok a rövidítések? -
#38926 Formációk
-
MSTR #38925 Ezek mit jelentenek?
http://www.kephost.com/view3.php?filename=og993yafimiwavfqjtjb.jpg -
#38924 Mert Chuck mindenre képes -
#38923 Top 10-es topik lettünk. Erre az FF4 megjelenése óta nem volt példa. :) -
#38922 Nem, ez tutira Chuck Noris, az egyetlen
-
#38921 Hol találtad? Mert a kép ömagában azért is értdekes, mert a déli szárazföldi erők nagyon vissza vannak nyomva. Ha PvP szerver, akkor nem lepődök meg, mert ha valakinek engedélyezett az, hogy helivel airliftet csináljon... -
#38920 Na ez feldobta a napomat. -
#38919 Beszartam. -
#38918 Hatalmas :
Chuck in action -
#38917 Nos, van igény a gépemre? Mert előb adnál el egy falconosnak, mint csak úgy akárkinek.
A BMS4-gyel úgy ahogy elketyegne - szinte mindent ki kell kapcsolni, hogy hadjáratban meg legyen az FPS 1280x1024-ben - kivéve quality sampling, hogy ne legyenen recések az élek és textúrák - de az FF szélvészként hasít rajta a legsűrűbb hadjáratban is az első napon.
40k-t megér neked egy E8500, ATI 4850, alaplappal, 4 GB RAM, csendes táppal és hűtővel? A hűtőt is hozzá adnám, hogy ne kelljen szerelgetni. A ház a zizis, mert nem lehet becsukni, mert a hűtő kilóg belőle. Viszont eszméletlenül csendes a konfig.
Ha nem tudsz azonnal fizetni, az sem érdekel, csak valami jó helyre jusson a konfig. Az, hogy a gép álljon a sarokban, az nem jó senkinek. Olyan ~2 hónap múlva tervezek új konfigot venni. -
#38916 Ez kedves tőled, Zotya! Te ilyen kedves ember vagy
Amúgy ha nem találsz valami jó áron vesztegetett használt joyt, akkor ez nem tűnik rossznak :
T.Flight Hotas X
Egy baja, hogy nincs tekerhető poti rajta zoomra, meg radar szög állításhoz. -
#38915 *nyugtató
ehhhhh -
#38914 Janának nyugató videó:
Video1
video2
Estefelé jövök. -
#38913 Volt előttünk egy 3 fős sweep, hiába rádióztunk rájuk meg sem hallottak :(
Ákos üldözi az A-10est, itt fagyott ki a szerver, addig elég jó volt
Szerver újra indítás után volt asszem, jövögettek az emberek befelé szépen
-
#38912 Utolsó látogatás óta 16 új hozzászólást, azt hittem valami kijött, sajna nem.
Egy kép ma, a többi holnap. Jó éjt
a 3 muskétás :)))
-
#38911 Ez jó az i5/i7 családhoz is? -
#38910 És támogatja-e az LG 1155 foglalatot ? :) -
#38909 akkor miért cserélnéd le , kiszolgálja az uj procit is . -
Razor18 #38908 Tudom, én is azért tettem rá másikat, de az i széria jóval kevesebb hőt termel... -
#38907 A gyári hűtőről annyit, hogy az E8500 CPU-nál névleges teljesíményen 90 fokos volt anno az eredeti hűtővel = használhatlan. -
#38906 Pont ilyenem van. -
Razor18 #38905 Nem fogunk összeveszni rajta, de az E 8400 procimon volt egy Arctic Cooling Freezer 7-es, ami az eredeti hűtő ordítása miatt került rá, emez viszont aztán halál csendes volt. Az új i3-as procim gyári hűtője pont ugyanannyira csendes, ezért ajánlom, hogy az extra hűtést nyugodtan hagyni kell a második körre, miután meghallgatta az új gyárit.... -
#38904 Nálam egy ilyen Noctua dolgozik :
-
#38903 Én ebből a Gaia verziót néztem már 5k ért lehet kapni
Sztem nagyon jó és nagy könnyű és a ventije is keveset pörög -
#38902 20k-ért Noctua hűtőket lehet kapni, amik nagyobb terhelés mellett is jól hűtenek, úgy hogy közben nem hangosodnak, persze ez ház függő is, ha más nem akkor meg a hűtőn levő ventit érdemes Noctuára cserélni :-) -
#38901 Nem vagyok a tuning híve, mert az + hő ---> + venti fordulatszám ---> + zaj. -
#38900 Úgy ház - lehetőleg olyan, aminek rácsos az oldala, hogy természetes szellőzése legyen. Mintha lenne olyan is, aminek hatalmas venti van az oldalán.
Az új házba szemre kell legalább egy 500W-os táp. Nem gagyi, csendes.
Új alaplap, de legyen egy IDE csatlakozója, mert az egyik régi vinyóm még olyan és meg akarom tartani, az a feláldozható system vinyó.. (Vagy van IDE-SATA átalakító kábel?)
Új CPU, valami tisztességes i5 vagy i7. Nem tudom, hogy melyik az optimálisabb. Rá egy szép nagy passzív hűtő és arra olyan venti, ami legalább 10-12cm-es, hogy ne zanjongjon.
Új VGA, 2GB-os és legalább az ATI 6xxx széria táján. Az Nvidia kárnyával nem volt negatív tapasztalatom, de valahogy mégis inkább maradnék az ATI-nál.
16 GB RAM, ne gagyi legyes és az órajele legyen szinkronban az alaplap - CPU párossal. -
#38899 2500k bőségesen elég játékhoz.. könnyedén tuningolható 4.0-4-5 Ghz-ig ... -
Razor18 #38898 Bocsi, az árakat és pontos típusokat nincs cérnám mellékurkászni, de én javasolnék egy
ismertebb (pl. ASUS, Gigabyte stb.) alaplapot 1155-ös foglalattal
8 GB Kingston RAM sztem bőven elég
ha létfontosságú a gyors boot és a progik gyors töltése, egy SSD RAM, pl. 120 GB Kingston kb. 40k Ft
Intei i7 processzort
hacsak nem akarod szarrá húzni, felesleges rá a prémium hűtő, tényleg tök csendes a gyári is, ráérsz utólag, ha mégis hangosnak találod.
nVidia kártya (bocs az ATI fan-októl, még mindig stabilabbnak tartom a Geforce-okat)
e két utóbbi tételt a budgetnek megfelelően lehet a plafonig emelni.
És nem kell tartani a Win 7-től (én is tartottam, de felesleges volt) minden fut rajta csont nélkül, ami XP-n valaha futott, és mostmár driver is van mindenhez. -
#38897 Mi kell pontosan akkor?
Ház, proci,alaplap, ram, vidikari, cpu hűtő és táp, ugye ? -
#38896 Mindenkitől várom akkor a javaslatokat, hogy 150-200k-ból mit venne, azt a BMS-es srácoknál megversenyezetetm. :) -
#38895 Jana mozogjál!!!!! -
#38894 vagyunk Archer TS-en -
#38893 Régen én is intel nvidia fan voltam. Aztán bentre elkezdtünk amdket venni. Ez már nem a kiolvadós amd. Az enyém 4 magos amd, egy 6970-essel. Mindenki megy rajta szépen. A Clod, a rof, skyrim... MInden a 24 colos monitorhoz állítva 1920x1080-ban. Nekem ennél több nem kell :)