52966
  • Molnibalage
    A T-62 mr skinezett. Szerintem brutáljó lett. Kb. ennyi kell egy repszimnek.
  • 97th Vampire
    Sajnos tegnap sem volt senki, így magamban repültem.
    Hmm... érdekes dolgokat művelt tegnap a BMS. Pl. nem akart bekapcsolni a HARM (power on) és a joy-on lévő pinky switch sem akart működni a repülés során, de a BMS setup-ban meg működik. Ki érti ezt? A leprogramozott DMS és CMS kapcsolók se működnek a repülés során.

Ha minden igaz ma is leszek, szokásos időben várok.

Egy hozzáértő emberke tudna BMS-ben használatos BVR taktikákat mondani Amraam-al felszerelt gépek ellen? 2vs2 felállásban.
    THX!
  • z0ty4
    Sajnos a mai nap mégsem jó, megyek a szomszédba rendszert tenni.
  • axenet
    Én már nem ígérek semmit, mert akkor tuti nem jön össze. Egy biztos, szeretnék csatlakozni

To kick some Mongol ass !
  • z0ty4
    Ma már úgy néz ki, hogy tudok jönni.
  • Molnibalage
    Hayab tolja a 3D modelleket.

Még.

Ha befejezem az F-15 cikket, akkor megkérdem Eagle-t, hogy bele tudja -e varázsolni a Korea '80s adatbázisba.
  • 97th Vampire
    Ma is leszek BMS-re, a szokott időben várakozok.
  • Molnibalage
    A lent tárgyalt bevatkozás realizmus faktora az, ami baj lehet. MI szinten nem, PvP szinten rohadtul. A HAS állások - ha lesznek - akkor azok lehet, hogy csak olyanok lesznek, mint a mostani hangárok. Azok csak átlátszó textúrák. Át lehet menni az épületek falain, hogy beállhasson a gép, mert toltatni ugyebár nem lehet. Kezdőpozíció nem bibis, ha az ATO jól teszi ki.

Apró szépséghiba, hogy így minden mísz bomba gyilkol és nem kell 2000 fontos telitalálat LGB-vel, ahogy a Sivatagi Vihar alatt láthattuk.
  • Molnibalage
    Hatalmas off, de zsír. :)

We are an ustoppable oil dependency breaking machie! Unfortunately the machine runs on oil!

• repvez
    nem irtam hogy baj lenne csak hogy ilyen változást is behoz ez ami valakinek jó valakinek nem ,ez megint vita inditó lehet esetleg .

• Molnibalage
    És ez miért baj? Kettőt találhatsz, hogy 1967-ben miért a földön hentelte szét az IAF az ellenséges légierőket és miért nagy veszély még egy avít H-5 is, ha közel jutna CBU-val egy reptérhez és olda 6-12 darab kazettás bombát.

Egyébként az FF-fel ellentében még kazettás bombával is igen nehéz több gépet elpusztítani. Pórbáltam. Négyet dobta le vagy egy 10-es csoportra és alig pár gép veszett oda.

Továbbá az FF úgy számolja, hogy a lebénított reptér gépállományát amíg a reptér inaktív, addig elpusztultként kezeli. Így változik a force ratio és a tri fájl feltételei szerint így lép be PRC és CIS. A BMS4-ben ez tudtommal nincs. Tehát, ha szépen szétbombázol mindent, de a gépek nagy része túléli így a hadáratot, akkor soha nem lép be a másik két rosszfiú...
  • repvez
    nem arra gondoltam, hogy mondjuk 9kor ledobnak egy bombát az állóhelyre ahol alapesetben 2 gép áll azok felrobbannak és 910 kor betölti a következő egységet ugyan arra a helyre igy azok fel tudnak szálni mert nem sérültek meg, de ha megnoveled a várólistát akkor már azok a gépek is ott lesznek 9 kor igy a 2 gép helyett mondjuk 10 gép veszik oda.

Igy hamarabb elfogy a század létszám és a bombázó pilóta is 2 helyett 10 ground killt fog kapni egy bomba találattal
  • Molnibalage
    Mármint arrra gondolsz, hogy duplikákódnak a gépek amiatt, hogy a lerepült bevetés után ottmaradnak, de az új bevetés miatt azok a gépek már megjelennek? Lehetséges. Ezt nem tudom megvizsgálni. Az esély kicsi, mert amenyire tudom az ATO a gépek visszatérte után tart szüntetet. 2 órás limittel dolgozva kb. 32 gépet tett ki 2x24-ből. Persze visszatérés még nem volt.

A 3D-2D világ kapcsolata a kérdés. 1 órára állítva majdnem biztos, hogy semmi gond nem lesz.
  • repvez
    Ez igy jó lenne ha tényleg a megfelelő helyeken maradnának a gépek és csak akkor kezdenék a gurulást felszállást amikor a torony engedélyt ad rá és a breafingben amikor ott az ideje.

Bár igy sokkal több lenne a földi egységek megsemmisitési aránya is egy reptér bombázás után ami azt eredményezné, hogy vagy a gépek fogynak el vagy elöbb kap meg valaki egy kitüntetést vagy rangot.

Mert ha jól gondolom akkor most azok a gépek még megjelennek a reptéren amik a bombázás utáni időben tölt be a gép ,de mondjuk 10 percel elötte pont eltalálta volna öket egy bomba. igy egy század hamar elfogyna.
  • Molnibalage
    [URL=http://www.benchmarksims.org/forum/showthread.php?10477-%28Long-term%29-Feature-request-MITO&p=135444#post135444]Egyesek az "élőbb" környezetet szeretnék.[/URL]

Az spawn time-ot 120 percre állítva ez jött ki Korea '80s MOD-ban.
  • 97th Vampire
    Ma 18ó-tól fent leszek TS-en, ha akar valaki BMS-ezni ott jelezze please! 19ó-ig vagyok fent, ha addig nincs jelentkező akkor lelépek.

A joy config-al még van egy kis gondom, de hátha szóban majd tud valaki tanácsot adni.
  • axenet
    Még nem tudom, hogy hogy alakul a napom, ha leszek, akkor fórumon írok.

Tegnap éjszakai 72es repülés, 20an voltunk. 3 mig29 kill, 2 mig21 damage, és a változatosság kedvéért haza is tértem !

• z0ty4
    Így akartam

töröld Balázs az elözőt pls.
  • z0ty4
    Nagyon helyes. Jár az az embernek néha :))

Estére rendbe jössz?
  • axenet
    Hy Zotya! Látom aktívan gyakorolsz, míg mi henyélünk

Tegnap úgy kiütöttem magam, hogy még az üzenet írása is gondot okoz
  • repvez
    ilyen van androidra is.
    Én feltettem a Defy-re elindul,de még nem csatlakoztattam hozzá a géphez és a játékhoz hogy müködik e.
  • z0ty4
    Bms4 + ipad.

• Molnibalage
    Join the US Navy.
  • z0ty4
    De nekem ilyen kell
  • Molnibalage
    Tettek fel képet az topik elején, hogy milyen lesz...
  • z0ty4
    Remélem ilyen lesz az F-18-as pit
  • z0ty4
    Mai gyak repülés, a bullseye dolgot még mindig szokni kell, de majd belejövök.

Su-25 menekülése sérülten, nem adta fel :)))

6 mk-20, és 2db Jsow

kisebb karcolásokkal megúsztam :)))) totál balra húzott de sikerült landolni

Totál megérte :))

• z0ty4
    Ready to Fly !!!!

Egy haverom most nyomtatja ki a comms book-ot, gyorsan fel is hozza, szóval gyakorolhatjuk azt is este.

Közben nézegetem a 72 videókat is :))

Fenn vagyok a pcpilot ts-en
  • arrow19
    Én mindig lekukkantok a HSI-re hogy belőjem még a Bullseye-t.
  • axenet
    Á ez csak szótár, meg fele fölösleges, inkább gyere skype, átlököm

Bullseye nagyon egyszerű, egy irány és egy távolság pl egy ellenséges kötelékhez, csak nem hozzád képest, hanem egy előre rögzített ponthoz. Nem könnyű minden helyzetben használni, de a radar kurzor, meg leginkább ha SOI-t HSD-re váltod, akkor ott a kis kereszt helyzetét kiírja a B.eyehoz képest, a B.eye maga pedig a kék kerek paca a HSD-n.
  • z0ty4
    A Bullseye dolgok még nem mennek, csekkolom a traning videókat, hátha meg is értem.

a 87-eseknél találtam brevity-t, gondolom az is jó, ránéznél?

Brevity codes
  • axenet
    Jól van csak nagyjából kell, igazából az akció közbeni dolgok a fontosak ( pl radar kontakt helyzete, fordulj erre-arra, stb), amikor nehéz közben magyarázni, hogy mi mit jelent. A Bullseye koordinátás dolgok megvannak már?

A 72es oldalról most nem tudsz tölteni, most építik újra az oldalt. feltöltöm és küldök linket.
  • z0ty4
    ok, benne vagyok. Addig utánanézek a 72eseknél az angol dolgoknak.
  • axenet
    Hétvégén meg majd összeugrunk vmikor együtt is, Janával dumáltuk, hogy kicsit lead-centrikusabban, taktikásabban toljuk, és megpróbálhatjuk az angol brevityt, nekem úgyis kell gyakorolni, neked meg nem árt ha hallasz ilyet is, hamár nemzetközi szerón nyomod. Gyakorolni akarom a kötelékvezetést, mert úgy látom a 72eseknél is vezetnem kell előbb-utóbb. (Teegnapi srác is kiborított, mindent vezényelt, amíg akcióba nem lendültünk, onnan semmi... valami skilles forma nyomta az Awacsot, kaptuk az infót bőven, én már rég láttam hogy ki kéne fordulni 3 J11-es kötelék elől, a csávó meg csak megy tovább, persze hogy alánk kerültek, J-11 hőkövetővel szedett ki mindkettőnket (!!), de legalább előtte leszedtem egyet )
  • axenet
    Jajj, köszönöm a megtiszteltetést

Tegnapi 72es repülés? Szarul...katasztrófális volt, nem éppen a legszkillesebbek jelentek meg, és ráadásul megint olyan wingje voltam, aki nem tud vezetni...le is lőttek az első akciónál mindkettőnket, nem fordult ki a drága... Ráadásul a kampány amit repülünk a legdurvább, amit láttam BMS-ben. J11 SU-27 hegyek lent a susnyásban, fent magasan, kurva agresszívak...

Redflag szeróhoz nyugodtan kérjétek a jelszót, nincs szerintem nyilvántartva, hogy én lennék a vezetőtök ott, mindenki kérheti magának simán. Beszéljetek AS-sel, vagy Archerrel, és mondjátok, hogy Axe-nak is megmondjátok a jelszót.

Jó repülést nektek Brók, és tudjátok ; Check six !
  • z0ty4
    Te vagy a Team Leader-ünk. ( Kidding me? )

Tegnapi repülés hogy ment?

A Redflag szerver új jelszavát kérhetjük mi is vagy csak neked adják ki?

• axenet
    Én 'sajnos' legénybúcsún fogok vedelni ....
    Már amennyiben én is keménymagnak számítok
  • arrow19
    Naná nyomjuk!
  • z0ty4
    Hétfő ??? Az jó messze van. Addig is jó hétvégét.

Keménymag gyűlik este ugye?
  • 97th Vampire
    Majdnem kész a joy beállítás BMS-re, de még van 1-2 probláma aminek még utána kell hogy járjak. pl pinki + tűzgombok/kapcsolók beprogramozása.

Hétfőn jövök repülni ha lesz repülés. 17ó-22ó