52966
  • repvez
    OFF
    Ha esetleg valakit érdekel és jönne ! :)
  • axenet
    IVC GUARD:

"Anything directed to "243.000MHz" by whatever means only ever get sent through the GUARD virtual server. On the receive end I just have some exception code for that servers output such that if you have the GUARD monitor of your UHF radio "on" then you hear the GUARD virtual server even if the UHF freq is different and you aren't on GUARD override. Of course if you are set for UHF MAIN (not BOTH) and something comes in on GUARD you won't hear it unless your UHF radio tuning is actually set to 243.000MHz."

na most már kezdem kapisgálni, hogy IVC-nél hogy működik a Guard.
  • axenet
    Én is kösz!

Kellett egy kis levezetés a jó öreg géppityuval

Jóccakát
  • z0ty4
    Széééép

Köszi a multit Axe !

Sajna nem jött ki valami jól. Mikrofon úgy néz ki kampec. Így kicsit nehéz kommunikálni.

Király volt a végén a Dogfight.
  • Molnibalage
    EF, nagyon WIP.
  • z0ty4
    Vagyok, de várom, hogy hívjanak. a 7 óra körül nem mindenkinek 7 óra.

Várom pár percet aztán OFF.

( Nem szeretem mikor 7 órát mond és 8 kor hív )

• axenet
    most vagy Zotya ?
  • z0ty4
    7 körül át kell a szomszédba mennem, mert bénázik az adóbevallás online elküldésével, amint ott szabadulok jövök.

Axe: az új konfigod milyen?
  • arrow19
    8kor leszek...
  • axenet
    OFF

Régi konfigom
    Ha valakit érdekelne, falconos kollégáknak 40ért adom

ON

Ma leszek 6tól a csillagos égig. Valaki még ?
  • Molnibalage
    Igen. A modellek egy része már ki van adva. Nem tűnt fel? :)

Akinek megvan a skillje, az be is tudja tenni. Előbb utóbb bekerül a core DB-be. A Korea '80s és Korea '90s ilyen tempó melett vagy 10+ modell fog bekerülni. Augusztus vége táján talán újra eljutok oda, hogy azzal foglalkozzak. Eagle pikk-pakk beteszi. Addigra már tesztelve is lesznek, tehát hiba nélkül kell működnie. Nem is integrálni kell, csak importálni valamit, ami már működik. Eagle lehet, hogy fél óra alatt megcsinálja az egészet...

Igazából évek óta ez az első eset, hogy a 3rd party 3D modellezés elért egy olyan szintet, amire füttyentek. Végre azzal foglalkozik valaki, amivel kell és ténylegesen van kiadható / integrálható produktum és nem is akármilyen minőségben. Kb. ennyire kell részletes jármű egy repszimbe. Főleg egy freeware dologba. Tökélesetesen e van lőve az erőforrás igény / minőség aránya.
  • hooah
    Ezeket a modelleket fogjuk is valahol viszontlátni?
  • Molnibalage
    T-80
  • axenet
    vagyok archer tsen
  • axenet
    Ha T-Home is úgy akarja, akkor leszek ma 5től 7ig
  • Molnibalage
    T-55.
  • axenet
    72nd LFE repülés kezdődik :

72nd TS
  • Molnibalage
    Hayab nagyon lendületben van. Remélem kitart. Minden modellje bekerül majd a következő Korea '80s / Korea '90s kiadásba.
  • Molnibalage
    Az AF alatt sem nyírták ki a fényeket. Nehéz megmondani. Egyébként meg ÉK-ban nincs is közvilágítás...

Be is linkeltem és demer szakadt a röhögéstől.

A mai korszerű GPS - INS navigáció mellett meg sok értelme nincs lekapcsolni a világítást, sok esetben csak könnyebb lesz a dolga az ellennek, hiszen nincs zavarforrás...
  • 97th Vampire
    Solo repülésre biztos szép és reális, de ha háború van akkor eléggé kétséges hogy ennyire ki legyen világítva minden.
  • 97th Vampire
    2 napos anyós látogatás van nálam.
  • axenet
    Én 7 f8 körül végzek a 72es LFE repüléssel, utána sztem vagyok (Most meg cégben melózok épp gyááá)
  • z0ty4
    Estefelé ( 6-7) valakinek egy multi?

• Molnibalage
    Bocs, tévedtem. Május 30-án.
  • Molnibalage
    Ezt közben meg szép csendesen kiadták már 1,5 hónapja...
  • arrow19
    Kösz tesa!
  • Molnibalage
    Itt.
  • Molnibalage
    Mármint a "Ha rövid a kordod" cikksorozatra gondolsz?

Az összes már beszkennelt cikk itt elérhető.

Ha rövid a kordod
    Eagle kontra Flanker
    LGB cikk
    És talán még a pilótasuli
  • arrow19
    Balázs nem tudnád beszkennerelni azt a régi cikket ami a radar használatról volt az aranysasban, kerestem égen földön de sehol sem találtam. Nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm. Csináltam egy jókis TE-t ha van valakinek kedve hozzá szóljon.
  • Razor18
    Bocsi, az hol található?
  • Molnibalage
    Azért, mert az multirole. Nagy különbség nincs a pilótafülkében emlékeim szerint a pilóta oldalán. A WSO-nál már igen.

A másik kérdés, hogy a DCS kódja támogatja -e azt, hogy egy gépet két ember vezetessen, tehát a pilóta / WSO felállást.
  • 97th Vampire
    Miért pont F-14 "D"? "A" -t akarok! Azért jó lesz ez!
    "High way to the dangerzo....."
  • z0ty4
    Esti nézni való, mivel nincs új BMS, marad DCS-A-10. A rádiózás elég profi

• Molnibalage
    OFF

Nézzetek át a DCS topikba. Érdekes fejlemények vannak.

ON
  • axenet
    Nálam esküvőzés lesz, holnapig eltart
  • 97th Vampire
    Ma este valaki egy kis BMS multira?
  • 97th Vampire
    Kérdezd már meg légyszíves. Nagyon érdekelne.
  • axenet
    Amúgy ezred, nem század. 4 százdból áll, összesen kb 80 forma...
  • axenet
    Igen, voltak már , azt nem tudom hányszor. Pontosan nem tudom mik vannak az eseményen, azt tudom, hogy PIT-eket szoktak kiállítani, Cougar modokat, ilyesmi. Megkérdezhetem.
  • 97th Vampire
    Axe!
    A századodból volt már valaki a Lowland Tiger Meet-en (már ha tudod hogy miről beszélek)? Miből áll az a rendezvény? Az oldalukon nem sok mindent tudtam meg.