52966
  • axenet
    Like
  • z0ty4
  • axenet
    Hopp. 2 hét, és kezdődik az IFT trainingem. Végén még megtanulok repülni
    Valaki nem tud FSSB Cougar modot olcsón ?
  • axenet
    Na megfejtem a talányt

Az MFD-n lévőn (amennyire tudom) más elosztásban vannak a körök, nekünk a legbelső kör kell, amikor ahhoz ér a rakéta, akkor kell manőverezni.
  • arrow19
    Gondolom azért írta Ákos mert nagyobb és így jobban látod a mozgását a rakétának. WDP-ben megtudod csinálni.
  • Molnibalage
    Az MFD-n levő nagyobb. :)
  • 97th Vampire
    "...felprogramozzátok az RWR-t valamelyik MFD-re..."
    A műszerfalon lévő RWR az nem jó? Van valami különbség a kettő között?
  • axenet
    Zotya veled mi történt tegnap, eltüntél az éterben ?
  • axenet
    A rakéta kikrülő manővereket legjobban dogfightban tudom bemutatni, annyi kell hozzá, hogy előzőleg dtcben felprogramozzátok az RWR-t valamelyik MFD-re. Az egyéb rendszereket egy tegnapihoz hasonló küldetés alkalmával be tudom mutatni. Illetve fontos az AA radar módokkal és használatukkal pontosan tisztában lenni, azt is meg tudom mutatni dogfight módban. Éles küldetésnél pedig a kötelékes légiharcot tudnánk gyakorolni (BFM aim9el, BVR Amrammal ).
  • 97th Vampire
    Nem biztos hogy éles küldetés keretén belül kellene ezeket bemutatnod illetve oktatnod.
    Lehet simán egy útvonalrepülés is kötelékben (mondjuk TACAN-al, hogy ne egyfolytában a HSD szerint repüljön az ember) és miközben repülünk te magyarázol dolgokat illetve meg is mutatod a manővert, formációkat, pár fontos fedélzeti rendszer kezelését stb.
    Csak egy ötlet.

BMS Multi.
    Ma biztos nem leszek.

Zotya!
    Mit is mondtál a LAN-ozással kapcsolatban? Jó lenne neked most a szombati nap?
    A cuccaid átszállítását megoldjuk ha te nem tudod megoldani.

Ez utáni legközelebbi LAN-ozási lehetőség jún. 16 vagy 17-e lesz.
  • axenet
    Na asszem kicsit rendbeszedem még ezt a küldetést, aztán megnézzük úgy, hogy marad is még MIG nekünk.
    A rakéta kimanőverezést se mutattam meg...
  • axenet
    8 f9 között jövök, akkor lerepülhetjük a küldetést....
  • axenet
    Repüljetetk bogaraim, ha tudok, később én is jövök...
  • z0ty4
    Vagyunk TS !!!
  • z0ty4
    Israel Theater Settings-re gondol. Defaulton hagytunk mindent.
  • 97th Vampire
    Jó lesz majd.

Ma 19:00-tól tudok jönni.

ITO hadszintérhez van egy config ami multi érzékeny. Majd mond már meg mire állítsuk az ott lévő dolgokat. Tegnap semmit sem kapcsoltunk be Zotyával.
  • axenet
    Természetesen tökéletesen fiktív az egész, de talán kicsit színt visz egy küldetésbe ...

Este kipróbálhatjuk.
  • axenet
    Csináltam egy ITO küldetést, ami remélhetőleg egy küldetéssorozat első tagja lesz. Ez még gyakorló jellegű, de a többi keményebb lesz . (ja, és csak AIM9) . Itt egy kis ízelítő :

Show force

Történelmi háttér
    1986 július 3. 1 hónappal a síriai kormányváltás után Szíria új kormányzója, Kajim jogot formált
    magának Izrael északnyugati határterületére. A terület olajban gazdag, és egykor Szíria része volt.
    Alig 1 hét leforgása alatt a szíriai haderő több mint fele felsorakozott Izrael északi határánál.
    Természetesen Izrael elutasította a szíriaiak követelését, és NATO haderő segítségét kérte.
    A helyzet egyre feszültebb a régióban, Szíria nemrég vásárolt MIG21-esei folyamatosan járőröznek a
    határvidéken. Katonai incidens még nem történt, így a NATO jobbnak látja, ha csak kisebb vertikumú
    haderőt vezényel a térségbe, békés megoldást remélve. Összesen két Block25 F16 ezredet vezényelnek ki
    az Izraeli légierő segítésére. Szíria követeli, hogy ezeket is vonják ki. Válaszképp a NATO paktumot intéz
    Szíria felé, melyben követeli a haderők átcsoportosítását a határvidékről.

Küldetés
    Első NATO ezredként a térségben feladatunk a béke megőrzése. Ugyanakkor a NATO és Izrael is szeretné, hogy lássa
    Szíria, milyen légierővel is kell szembenéznie. Első küldetésünk az északi határvidék menti járőrözés lesz. Hogy
    erőinket megmutassuk, a határ közelében végzünk gyakorló bombázást a járőrözés végén. Fontos, hogy a határt ne sértsük
    meg!!
    ROE : Csak abban az esetben nyithatunk tüzet, ha a szíriai gépek átlépik a határt, illetve tüzet nyitnak ránk.
  • Molnibalage
    Tudom. Azért javasoltam hátha. Ha összejön elég pénz, akkor főállásban is csinálhatja valaki...
  • arrow19
    Fighter Ops=neverending story...
  • axenet
    Estefelé nekem is jó asszem !
  • 97th Vampire
    Elnézést a gonoszkodásért de; ez a Fighter Ops akkora vicc.... sose fog elkészülni. Mennyi ideje fejlesztik? 10 éve? Gyakorlatilag eddig semmit sem láttunk belőle (pár kép meg modell de azok is inkább csak zéta fejlesztési fázisban). Pedig ha mindazt összehoznák amit ígértek...
    Könyörgöm, mutassanak már valamit a szimulátor részből!

Az Area51 membership meg a másik hatalmas vicc...
  • 97th Vampire
    Mivel az asszony befogott nagytakarításra így ma talán este tudok repülni. Talán.
  • axenet
    valamikor elszabadulok ma egy jó repülésre !
  • Molnibalage
    OFF

Tettem egy ajánlást az FO csapatnak. Fura, hogy eddig nem is gondoltak rá...
  • z0ty4
    Janhas F-35

• z0ty4
    Elnézést Vampire kolléga :))

Ákos mai nap jó neked valamikor?

Most szedem a 80 korea-t, megnézhetjük azt is.
  • axenet
    Sorry srácok, köszbeszólt az élet

Bepótoljuk ;)
  • 97th Vampire
    Gábor? Ki az a Gábor? Én csak egy Vampire-t ismerek

Gyakorlatilag izrael fölött mindig "vörös" légifölény volt. Olyan érzésem volt mintha az AF-el játszanék.

A deep strike mindenesetre siker volt. Részemről 2xMiG-23 és 2xSzu-27 csobbant. Na meg végre jól használtam a Durandal-t is és a célpont reptér betonja is gallyra ment . Visszafelé csak kb 5 MiG üldözött a kitérőreptérig. Leszállás után már csak 300 üza maradt.
    Rég izzattam ennyit egy bevetés során.
  • z0ty4
    Gábor köszönöm a mai repülést, vártunk Ákos de csak nem érkeztél.

Szóval ez az Izraeli hadszíntér igen felejtős szerintem, ennyi Mig az egész orosz hadseregnek nincs XD

Viccet félre téve, ez valami brutális. A reptértől 20-30 mérfőldre már támadnak és minden irányból.

Deep Strike, magasan mentünk egy ideig majd lenéztünk alacsonyra, hátha így nem annyira lőnek seggbe :))

Lebuktunk, Mig-25 mögöttünk

Na ki látja, melyik a Gábor ? :)))

Itt már csak 2 van rajta :))

Holnapra nincs tervben semmi, csak a sokáig alvás, dél körül szerintem már jó.

• 97th Vampire
    Merre vagytok?
    Pc pilot-on vagyok.
  • z0ty4
    Na vagyok Pcpilot ts-en.

most telepítem az Ito-t.
  • axenet
    Senki ?
  • axenet
    én archeren vagyok, ha valaki keres
  • axenet
    40 perc és vagyok
  • axenet
    hát ne purnyadj .... én délután tuti repülök
  • z0ty4
    Done

ITO minimod

remélem nem punnyadok be a F1-en mint a múltkor :)

• axenet
    dobd már fel a többieknek is vhova. F1 után leszek
  • z0ty4
    Ok, megvan.

Akkor délután tali.
  • axenet
    Nem, Israel theatre jobb gomb és fájl browser