52966
  • Molnibalage
    El lehe döteni. Fizetsz, vagy nem is léteznek ezek a pitek. Innentől fogva meg felesleges moralizálni azon, hogy nem fizetnél azért, ami nincs...
  • 97th Vampire
    nem is a szépségükkel van a bajom. De mindgy nem érdekes. Mindenki eldönti maga hogy ad e ki pénzt ezekért a cockpit-ekért.
  • Molnibalage
    No igen, ezeket kellene fel 3D-síteni, ha lehet egyáltalán.

A 3 büntipont miatt nincs logó. Egy - mint kiderült többszörös álreg, bár tagadta drágám, hogy az lenne - megint sikeresen felbaszta az agyam.
  • z0ty4
    Ez a kampány volt:

( hova tűnt a szép lógod? )

Freefalcon F-18 pit

Freefalcon F-15 pit

Ezekre egy szavunk nem lehet olyan szépek.
  • Molnibalage
    Miket?
  • Molnibalage
    Ezeket is megpróbálom majd megszerezni a Korea '80s-hez.
  • axenet
    Na grat Zotya. Majd elkezdünk egy kampányt Korea80-ban, aztán adunk nekik. (BFM manőver+Aim9 kombót amúgy is gyakorolni kell ITO PVP-hez)

Én sem vagyok ellene a fizetős 3D cockpitoknak, de ez kicsit kevésnek tűnik ahhoz, hogy fizessek érte.
    BMS-hez akkor lenne értelme cockpitokat nyomni, ha egyúttal az rendberaknák az egyéb dolgokat is az adott géphez.

Vasárnap megvolt a Cockpit orientation class, tanultam egy-két érdekes dolgot.
  • Molnibalage
    Melyik hadjárat volt? Tettem be Hornetet szárazföldre a Rolling Fire-be? (A többi hadjárathoz nem nyúltam.)

A Horneten emlékeim szerint van fuel kijelzés, a bingo felett kelle látni. Náladm egyébként fuel level ki van téve a DED-re, az meg a HUD-ra. Mindig jó tudni, hogy mikor jön el amikor a DMZ felé kell venni az irányt.
  • Molnibalage
    Azért csak óvatosan. A maguk korában Aeyes pitjei zseniálisak voltak. Ezek egy része ingyenesen elérhető volt és csak az újabb részletesebb került pénzbe. A BMS4-ben az F-15 pit az ő munkája és, ha az A-10-ben nincs 3D-s elem, akkor sanszosan az is.

Olyan szintű kabinok összerakása nagyon komoly művészi / technikai felkészültséget igényel. A források egy részéért fizetni kell. Én abszolút nem ítélem el, hogy vannak payware pitjeit. Ha lesz a jövőben full 3D-s DB-be integrálódó, azért is fizetni fogok. Simán. Bármikor.

Mostanában nincs túl sok ideje, ezért csak kisebb munkákat csinál. Pl. átportolta a Hitex-et BMS-hez.
    (Sok értelme nincs, mert a járműveket Hayab és más munkája előbb-utóbb felülírja.

A jelenlegi 3D pit átalakítása Block 40/42-re még talán menne, de ha nincs meg neki a nyers anyag, akkor nem...

0-ról egy 3D pitet összerakni ÉS integrálni az olyan munka, amit itt sokan el sem tudnak képzelni. A Bock 40/42 pit - buta intsallal - elérhető jóideje, a fejlesztőket kell megkérni, hogy integrálják be.

Én egy F-16 Block 15 vagy Block és esetleg egy full 3D-s F-15A/C pitnek örülnék. Hornet pit az már készül. (Elvben...)
  • z0ty4
    80's Korea

Oca Strike F-18-al. ( miért ezzel ne kérdezzétek )

Csak sikerült felszállnia így is, persze gyorsan utána mentem mert azé ne má :)

Szép próbálkozás :)

Mivel nem mutatja az üzemanyagot, könnyű belőle kifogyni :) visszaúton végig kisért egy Mig, de a Patriot leszedte, öröm volt nézni az induló rakétát :)

Nyomtam egy Emergency-t, de nem hatotta meg őket

Ez közel volt, az hogy a társa hol lehet jó kérdés, valahol nagyon közel :)))
    ( a freetrack ilyenkor lenne jó )

Kiértékelés (imádtam ezek a dög rakéták XD )

• 97th Vampire
    Akkor hagyjuk. Jó italozást ;)

Ezen az Aeyes BMS cockpiton mit is kellene látni? Miben különbözik az eredetitől?
    Inkább a többi F-16 típus cockpitjét csinálta volna.... mondjuk a blokk 40/42 -ét.

Amúgy erről a nagy Aeyes féle cockpitüzletről meg megvan a véleményem...
  • arrow19
    Most így 2x nézésre énsem.
  • axenet
    Hát, ahogy belenéztem Ayes cuccába, annyira nem dobtam hátast ....
  • arrow19
    Sok volt a meló most, igazából 2hete volt a holtpont. Sztem készítem a paypalt.
  • axenet
    Azért próbáld meg összevágni, ha tudod
  • axenet
    Ayes F16 cockpit + HITEX3 for BMS

• arrow19
    Készül a cucc, sajnos a szombati repülésről elég keveset tudtam felvenni (28-30fps volt végig) + ígyis a végén annyira videóztam hogy kicsúsztam az overhead breakből szal mindenki rajtam röhögött + hátráltatja a munkát hogy közel 100gb nyers felvétel van amit nem igazán akarok konvertálgatni a minőség miatt...
  • axenet
    Én sajnos ma 8ig bent leszek, után sztem leginkább egy homokzsák fizikájával fogok rendelkezni

A hetem eléggé sűrű lesz, szerdán meg az első IFT oktató órám, nem tudom mikor leszek a héten.
    Pénteken megyek Törökbe egy hétre, utána kicsit több időm lesz már, arra a hétre valami komplex sokfős izraeli küldetést összeszervezek.
  • z0ty4
    4re megyek át Sógihoz egy kis ivászatra, ha végeztem felnézek TS-re, nem hiszem, hogy repülni képes állapotban leszek de majd meglátjuk.

• 97th Vampire
    Ma, multira valaki? 18ó-tól TS-n vagyok. 20ó-ig várok.
  • axenet
    Ja, szal Jana, mikor lesz videónk ? :)
  • z0ty4
    Kezdhetjük nyaggatni a videóért.

Tudom nem 2 perc megvágni az ilyen videókat, de remélem hamar láthatjuk majd.
  • axenet
    8an voltunk, jobban sikerült, mint gondoltam, fun volt az egész. Jana is volt, csinált videót elvileg
  • z0ty4
    Grat a szervezéshez, látom páran csak voltatok. jöhetnek képek ha van még.

Tegnap 9-kor hugi beállított, hogy megyünk a strandra, nem kérdés volt hanem kijelentés, összekaptam a cuccaimat aztán go.

Nagyon jó volt de sz@rrá leégtem, így mára csak a jajjgatás marad. 1-2 nap és rendbe jövök. :)

Este F1-et nézek, szóval marad a jövőhét.
  • axenet
    Esti multi az általam összerakott és hostolt küldetéssel :

[img=http://kepmegosztas.com/img/882a0e0472669ee8092d64fe578effce/2012-06-09_221529.jpg]

[img=http://kepmegosztas.com/img/aa1b3cd68b05263db3ca33313c33b541/2012-06-09_223418.jpg]
  • 97th Vampire
    francba, mégsem tudok. közbejött valami... elnézést.
    Remélem máskor is lesz majd ilyen mert tényleg kíváncsi vagyok egy 72nd-s repülésre.
  • axenet
    Na ki csatlakozik este? 7:40 72nd ts
  • axenet
    Várjuk!
  • axenet
    72nd Site

Jobb oldalt
  • 97th Vampire
    ja... kellene majd a TS server címe.
  • 97th Vampire
    én megyek az biztos :D aztán majd meglátjuk hogy mi lesz ott :D
  • axenet
    Este 8tól multi, gyertek ti is... kicsit előbb gyertek , és akkor magyarul megbeszélünk mindent , aztán megyünk egy kötelékben.
  • 97th Vampire
    Szombaton (ma) egész nap, 10:00-tól ráérek a multira.
    Ha valaki akar akkor írjon ide és remélhetőleg nem túl sok idő után megjelenek TS-en (vagy már alapból fent leszek)
  • z0ty4
    Team Archer - Battle for Sinai PVP campain Trailer

( nem megy a videó beszúrása, sry. töröld pls.)

alakul a Team Archer szerver
  • z0ty4
    Eddig vártam a mai multira, sajna senki sem jött. Remélhetőleg holnap összejön.

• axenet
    MP Flight
  • axenet
    Zotya, csekkold le a mikid, intézz valamit!
  • axenet
    Ha minden igaz, holnap este f8 körül szeretnék leszervezni egy nagyobb repülést 10 fővel, ha összejön.
    Aki szeretne egy kis angol brevityt hallani, az jöhet
  • z0ty4
    7végén ki-merre?

Remélem a mikrofon bibi csak átmeneti volt, de majd meglátjuk.

Ez jó kis repülés lehetett :)
  • z0ty4
    POH 0.6.0 (Official video)

(Előzőt töröld pls)