52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#39175 El lehe döteni. Fizetsz, vagy nem is léteznek ezek a pitek. Innentől fogva meg felesleges moralizálni azon, hogy nem fizetnél azért, ami nincs... -
#39174 nem is a szépségükkel van a bajom. De mindgy nem érdekes. Mindenki eldönti maga hogy ad e ki pénzt ezekért a cockpit-ekért. -
#39173 No igen, ezeket kellene fel 3D-síteni, ha lehet egyáltalán.
A 3 büntipont miatt nincs logó. Egy - mint kiderült többszörös álreg, bár tagadta drágám, hogy az lenne - megint sikeresen felbaszta az agyam. -
#39172 Ez a kampány volt:
( hova tűnt a szép lógod? )
Freefalcon F-18 pit
Freefalcon F-15 pit
Ezekre egy szavunk nem lehet olyan szépek. -
#39171 Miket? -
#39170 Ezeket is megpróbálom majd megszerezni a Korea '80s-hez. -
#39169 Na grat Zotya. Majd elkezdünk egy kampányt Korea80-ban, aztán adunk nekik. (BFM manőver+Aim9 kombót amúgy is gyakorolni kell ITO PVP-hez)
Én sem vagyok ellene a fizetős 3D cockpitoknak, de ez kicsit kevésnek tűnik ahhoz, hogy fizessek érte.
BMS-hez akkor lenne értelme cockpitokat nyomni, ha egyúttal az rendberaknák az egyéb dolgokat is az adott géphez.
Vasárnap megvolt a Cockpit orientation class, tanultam egy-két érdekes dolgot. -
#39168 Melyik hadjárat volt? Tettem be Hornetet szárazföldre a Rolling Fire-be? (A többi hadjárathoz nem nyúltam.)
A Horneten emlékeim szerint van fuel kijelzés, a bingo felett kelle látni. Náladm egyébként fuel level ki van téve a DED-re, az meg a HUD-ra. Mindig jó tudni, hogy mikor jön el amikor a DMZ felé kell venni az irányt. -
#39167 Azért csak óvatosan. A maguk korában Aeyes pitjei zseniálisak voltak. Ezek egy része ingyenesen elérhető volt és csak az újabb részletesebb került pénzbe. A BMS4-ben az F-15 pit az ő munkája és, ha az A-10-ben nincs 3D-s elem, akkor sanszosan az is.
Olyan szintű kabinok összerakása nagyon komoly művészi / technikai felkészültséget igényel. A források egy részéért fizetni kell. Én abszolút nem ítélem el, hogy vannak payware pitjeit. Ha lesz a jövőben full 3D-s DB-be integrálódó, azért is fizetni fogok. Simán. Bármikor.
Mostanában nincs túl sok ideje, ezért csak kisebb munkákat csinál. Pl. átportolta a Hitex-et BMS-hez.
(Sok értelme nincs, mert a járműveket Hayab és más munkája előbb-utóbb felülírja.
A jelenlegi 3D pit átalakítása Block 40/42-re még talán menne, de ha nincs meg neki a nyers anyag, akkor nem...
0-ról egy 3D pitet összerakni ÉS integrálni az olyan munka, amit itt sokan el sem tudnak képzelni. A Bock 40/42 pit - buta intsallal - elérhető jóideje, a fejlesztőket kell megkérni, hogy integrálják be.
Én egy F-16 Block 15 vagy Block és esetleg egy full 3D-s F-15A/C pitnek örülnék. Hornet pit az már készül. (Elvben...) -
#39166 80's Korea
Oca Strike F-18-al. ( miért ezzel ne kérdezzétek )
Csak sikerült felszállnia így is, persze gyorsan utána mentem mert azé ne má :)
Szép próbálkozás :)
Mivel nem mutatja az üzemanyagot, könnyű belőle kifogyni :) visszaúton végig kisért egy Mig, de a Patriot leszedte, öröm volt nézni az induló rakétát :)
Nyomtam egy Emergency-t, de nem hatotta meg őket
Ez közel volt, az hogy a társa hol lehet jó kérdés, valahol nagyon közel :)))
( a freetrack ilyenkor lenne jó )
Kiértékelés (imádtam ezek a dög rakéták XD )
-
#39165 Akkor hagyjuk. Jó italozást ;)
Ezen az Aeyes BMS cockpiton mit is kellene látni? Miben különbözik az eredetitől?
Inkább a többi F-16 típus cockpitjét csinálta volna.... mondjuk a blokk 40/42 -ét.
Amúgy erről a nagy Aeyes féle cockpitüzletről meg megvan a véleményem... -
#39164 Most így 2x nézésre énsem. -
#39163 Hát, ahogy belenéztem Ayes cuccába, annyira nem dobtam hátast .... -
#39162 Sok volt a meló most, igazából 2hete volt a holtpont. Sztem készítem a paypalt. -
#39161 Azért próbáld meg összevágni, ha tudod -
#39160 Ayes F16 cockpit + HITEX3 for BMS
-
#39159 Készül a cucc, sajnos a szombati repülésről elég keveset tudtam felvenni (28-30fps volt végig) + ígyis a végén annyira videóztam hogy kicsúsztam az overhead breakből szal mindenki rajtam röhögött + hátráltatja a munkát hogy közel 100gb nyers felvétel van amit nem igazán akarok konvertálgatni a minőség miatt... -
#39158 Én sajnos ma 8ig bent leszek, után sztem leginkább egy homokzsák fizikájával fogok rendelkezni
A hetem eléggé sűrű lesz, szerdán meg az első IFT oktató órám, nem tudom mikor leszek a héten.
Pénteken megyek Törökbe egy hétre, utána kicsit több időm lesz már, arra a hétre valami komplex sokfős izraeli küldetést összeszervezek. -
#39157 4re megyek át Sógihoz egy kis ivászatra, ha végeztem felnézek TS-re, nem hiszem, hogy repülni képes állapotban leszek de majd meglátjuk.
-
#39156 Ma, multira valaki? 18ó-tól TS-n vagyok. 20ó-ig várok. -
#39155 Ja, szal Jana, mikor lesz videónk ? :)
-
#39154 Kezdhetjük nyaggatni a videóért.
Tudom nem 2 perc megvágni az ilyen videókat, de remélem hamar láthatjuk majd. -
#39153 8an voltunk, jobban sikerült, mint gondoltam, fun volt az egész. Jana is volt, csinált videót elvileg -
#39152 Grat a szervezéshez, látom páran csak voltatok. jöhetnek képek ha van még.
Tegnap 9-kor hugi beállított, hogy megyünk a strandra, nem kérdés volt hanem kijelentés, összekaptam a cuccaimat aztán go.
Nagyon jó volt de sz@rrá leégtem, így mára csak a jajjgatás marad. 1-2 nap és rendbe jövök. :)
Este F1-et nézek, szóval marad a jövőhét. -
#39151 Esti multi az általam összerakott és hostolt küldetéssel :
[img=http://kepmegosztas.com/img/882a0e0472669ee8092d64fe578effce/2012-06-09_221529.jpg]
[img=http://kepmegosztas.com/img/aa1b3cd68b05263db3ca33313c33b541/2012-06-09_223418.jpg] -
#39150 francba, mégsem tudok. közbejött valami... elnézést.
Remélem máskor is lesz majd ilyen mert tényleg kíváncsi vagyok egy 72nd-s repülésre. -
#39149 Na ki csatlakozik este? 7:40 72nd ts -
#39148 Várjuk! -
#39147 72nd Site
Jobb oldalt -
#39146 ja... kellene majd a TS server címe. -
#39145 én megyek az biztos :D aztán majd meglátjuk hogy mi lesz ott :D -
#39144 Este 8tól multi, gyertek ti is... kicsit előbb gyertek , és akkor magyarul megbeszélünk mindent , aztán megyünk egy kötelékben. -
#39143 Szombaton (ma) egész nap, 10:00-tól ráérek a multira.
Ha valaki akar akkor írjon ide és remélhetőleg nem túl sok idő után megjelenek TS-en (vagy már alapból fent leszek) -
#39142 Team Archer - Battle for Sinai PVP campain Trailer
( nem megy a videó beszúrása, sry. töröld pls.)
alakul a Team Archer szerver -
#39140 Eddig vártam a mai multira, sajna senki sem jött. Remélhetőleg holnap összejön.
-
#39139 MP Flight -
#39138 Zotya, csekkold le a mikid, intézz valamit! -
#39137 Ha minden igaz, holnap este f8 körül szeretnék leszervezni egy nagyobb repülést 10 fővel, ha összejön.
Aki szeretne egy kis angol brevityt hallani, az jöhet -
#39136 7végén ki-merre?
Remélem a mikrofon bibi csak átmeneti volt, de majd meglátjuk.
Ez jó kis repülés lehetett :) -
#39135 POH 0.6.0 (Official video)
(Előzőt töröld pls)