52966
  • axenet
    Aki még nem találkozott ezzel a jó kis oldallal :

F16 Cockpit info
  • axenet
    Nyilván nem egy embertől kapta a négy rakétát, és nyilván ő sem egyedül volt....
  • Molnibalage
    Még valami. Hol voltak az áldozatok kísérői?
  • Molnibalage
    Nem, de nem intézne el egyhamar, főleg gépágyúval nem.
  • axenet
    Amúgy tuti lenyomnád
  • Molnibalage
    Most akkor ennyire nem értenek a többiek a repüléshez? A folyamatosan magas G-s manővereknek túl sok értelme nincs. Ergo gőzöm nincs, hogy a többiek mitől G'lcok-oltak...

A dogfightot kiptóbálhatom, de nem azért fog legyőzni, mert jól manőverezik. Azért, mert nincs padlock és én nem tudom haszálni a track IR-t...
  • axenet
    Akkor menj fel Archer TS-re, keresd meg 'Sidewinder" nevű formát, és hívd ki dogfightra....a 2. perc után örülni fogsz, ha van egy kis résed a képernyő közepén, amin kilátsz....már ha túléled az első percet.

A forma Archeréknél a nem hivatalos dogfight király...képes volt BB PVP szerón is csak AIM9-el menni, kimanőverezni akár 4 Slammert, csak hogy belénk rakhassa... (nehéz kitalálni honnan a beceneve)
  • Molnibalage
    Milyen helyzet? Próbáltam váltani a poz/neg-et, a terhelést lifteztettem fel le 1 és 9 G között. Semmi. Megismétlem, az FF5.0 és F4.0-et leszámítva soha semmilyen Falconban nem fenyegetett G'lock, ha nem az alapmodell volt használva. Soha.
  • axenet
    Lehet hogy neked nem akadt ilyen helyzet ...
  • Molnibalage
    Az SP4 G'lock modellje is asszem el lett tolva. Az alap F4.0-ét hozta vissza az FF5.0, csak szebb grafikával. Sem az AF - SP koppintás és fejlesztés - sem az OF/BMS4 nem tért vissza a régihez. Mindegyik 60 sec x 9G = éppenhogy kezdődik modellel bír. Én már csak tudom...
  • Molnibalage
    60 másodpercen túl kell 8-9G-t húzni. Erre 10k felett nem is vagy képes még tiszta légiharc konfigban és full utánégető kell. Ez kb. három teljesen forduló. Azt ugye vágod, hogy repnapot a maximum performance turn-ből mért nem mutatott soha senki egynél többet? Mert nem bírná ki a pilóta...

Az FF + MolnyFalconnal egy mezei harci bevetésen, ahol tényleg zúdúl rád ami simán szürkülök úgy, hogy néha csak full gázzal repülök és néha kell utánégető. 10-12 sec 9G után már jön elkerülhetetlen és a recovery time elég hosszú. Még bombateherrel is tudok szürkülést csinálni.

Onnan tudom, hogy nincs reálisan BMS4 G'lock, hogy még el sem kezdődött soha a folyamat. Nincs olyan helyzet, ahol ez megtörténhet.
  • axenet
    Amúgy SP-ben i ki tudod próbálni, full gázon tartsd 450+ ban a gépet, húzzál két három 9Gs kanyart, majd tartsd folyamatosan 6G 400 csomó felett a gépet. BMS-nél nem rögtön jön a G-lock, hanem kb 1-2 perc intenzív manőverezés után. Akkor viszont elég nehéz kikerülni belőle.
  • axenet
    Ez nem igaz, ha igazán jó emberrel kerülsz szembe, akkor kb a 2 perc után folyamatos G'lock van, jó ha a képernyő felét látod... egyszer ki kéne próbálnod Balázs
  • Molnibalage
    C'lock = G'loc

Ez a fránya angol. :)
  • Molnibalage
    A '80-as évek közepén már volt data link, de nem volt elterjedt, nem volt zavarvédett és néha még titkosított sem...

Azért van csak AIM9, mert már mindenki kicsit unja a BVR PVP harcokat, ilyen dogfightos pvp szeró még nem volt.

Ej, de megjósoltam ezt magamnak. :)

A bibi az lesz, hogy a dogfight sem lesz annyira izgalmas, mer a G'lock nemlétező fogalom. Talán most majd másnak is leesik...
  • axenet
    Török turnémból hazaesek 23án, utána én is csatlakozok repkedni, leginkább a pvp szerón.
    Azonkívül dolgozok egy elég összetett izraeli küldetésen, amit majd le kell tesztelni, mielőtt hostolnám. Jelentkezőket várok
  • axenet
    Szerintem mindannyian iratkozzatok fel egy csapatba, Úgy könnyebb lesz regelni.
    Azért van csak AIM9, mert már mindenki kicsit unja a BVR PVP harcokat, ilyen dogfightos pvp szeró még nem volt. Valószínűleg Sniper Pod sem lesz, és ami még fontosabb, AWACS sem. A datalink meg lehet, hogy nem totál realisztikus a 80as években, de anélül garantáltan egymást lődöznénk...

Sajnos a héten már nem hiszem, hogy leszek, ma is estig dolgozok. Nektek jó játékot és gyakorlást. Kis BFM dogfightot is gyakoroljatok, az fog kelleni.
  • z0ty4
    Ma este mikor gyülekezzünk? 7körül jó ?

A tgp + datalink jöhet, nem árt gyakorolni ezeket.
  • z0ty4
    Lamborghini Aventador vs. F16 Fighting Falcon

Csak mert Hádééééé
  • Molnibalage
    OFF

2D-s textúrából 3D-s objektum. Repszimek is tanulhatnának belőle.
  • Molnibalage
    Mert a kód nem tudja megoldani azt, amit. Egyébként AIM-9J + F-16A sokkal jobb kombó lenne buta bombákkal. Kb. 30 perc munkával csodákat lehetne tenni legalább a légiharc és bombázás részen.
  • z0ty4
    megvan a bibi. A mikrofon romlott el, most kaptam a szomszédból egy gagyit, majd holnap körbenézek ez ügyben.

Krisznek köszi a segítséget.
  • z0ty4
    Nekem a ma is jó, csak a mikrofon még mindig kérdéses ( azóta sem tudom, hogy jó-e XD )

Akinek van egy perce jöjjön már fel pls Pcpilot ts-re. thx.
  • arrow19
    Elvileg leszek, (hogy milyen állapotban azt még nemtudom) jó lenne a Datalink+TGP-t célzást gyakorolni úgy mint az A-10eseknél.
  • 97th Vampire
    PVP izreal:
    Én is feliratkozhatok? Bár nem ismerem még a szabályokat hogy hogy kivel mit miért hányszor... :D
    Sajnálom hogy csak 9M lesz. Nem is értem ezt hogy miért, ha a datalink +sniper pod +egyéb az marad ? lol(kabolka)

Szerda estére multi valaki?
  • arrow19
    Eligazító a radar módokhoz (az ERS nincs a játékban):
  • Molnibalage
    Gőzöm sincs. Amikor jön, 3-4 hét múlva. :)

Korea '80s augusztus végénl hamarabb tutira nem, de inkább szeptember. Addigra lesz is mit betenni rendesen.
  • arrow19
    Szépek lesznek ezek a modellek a játékban, valami belsős hír mikor jön a következő update?
  • Molnibalage
    Hayab akcióban.
  • Molnibalage
    Egyébkén egy dolgot tarts szem előtt. Ha kettőnél többen vagyok közel, akkor szigorúan ragaszkodj a magas sebességhez, ez legalább 400 CAS. AA konfigban 4 winderrel utánégető nélkül 5G-s forduló meg 10k magasan. Alacsonyabb sebességről felgyorsítani kínszenvedés.
  • axenet
    Hát ez a PVP kampány sztem kb 3-4 hétig fut, ha véget ér, akkor újrakezdik.
  • Molnibalage
    Basszus, ehhez talán még én is csatlakzonék, csak az F-15 cikk akkor nem jöhetne ki időben. Így is nagyon remeg a léc...
  • axenet
    ja, hát nem egy lövés egy halál lesz az tuti. Már csak meg kéne tanulni dogfightolni
  • Molnibalage
    Akkor viszont nagyon ütni fog, mert az AA-2 IR szenzorátval bír. Flare halálos hatákonyságú lesz. :)

A rakéta kinematikai képessége félúton van az AIM-9M és AA-2 között. Még rövidebb égésidejű a hajtómű, de a max. G értéke és forduló képessége jobb.
  • axenet
    csak AIM-9P van. Mindenki unja már Koreát kissé....
  • Molnibalage
    Haladás, haladás. Csak, ha AIM-9M/X engedélyezve van, akkor sok érelme még így sincs. A rakéték kinematikai hatótávolsága kb. kétszerese a valósnak, IR szenzor képesége még durvább.

A Korea '80s DB lehetne egy jó PvP hadjáratot csinálni. Csak senkit sem érdekel. :(
  • axenet
    Mondtam neked, AIM9 only, soksok dogfight. Amúgy egyiptomi oldalon Mirage is repülhető (természetesen más gépek is lesznek, csak nem repülhetőek).

Ja, FONTOS, izraeli oldalon vagyunk.
  • z0ty4
    "Battle for Sinai will have only F-16 Block 30 and 32 (no amraams, no sparrows, no Awacs)"

Kődobálás lesz vagy mi ?

• axenet
    ITO PVP 'Battle for Sinai' feliratkozás

Iratkozzatok fel, akár szólóban, akár valami csapatnéven.
    Engem már felírtak a 72-esekhez. Ettől még bármikor bárkivel repülhetek a szerveren.
  • Wampa reloaded
    Lol...és minden álreg szembe jött? :P