52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#39255 végül is, úgy is azt kell használni az ITO kampányban. De nekem 22ó-után már késő lenne egy kezdéshez. -
#39254 Csakis júluis 27 után. Addig be kell fejezni az F-15 cikket és bizony remeg a lábam, hogy sikerül -e... -
#39253 úú ez de magyar mondat
a csinálunk szó kimaradt lol -
#39252 Ma tudom meg valamikor hogy jön-e haza Bratyó, ha jön akkor tuti hogy Foci nézés.
Ha nem jön akkor
Balázs valamikor nem mégegy Fun Bms videót. a múltkori is nagyon jó lett, és azóta bővült a csapat is.
-
#39251 Nem M-mel, az túl táp. Akkor legyen már P vagy J. Nem tudom mikor érek haza - este tíz előtt kizárt, viva röplabdaedéz - de egy rakétás dogfigban benne lennék. -
#39250 Jelentkeztem az ITO kampányra. Beírtam haveromat is hátha tudna ő is jönni párszor.
Tovább paszzolnám a Vs. kérdést:
Falcon vs Nap? A falcon csak függőséget okoz a Nap viszont rákot... Have a nice day!
Akarna ma valaki egy kis dogfight-ot gyakorolni? Gun+9M.
19:00-ig írjon egy időpontot. -
#39249 Jó pihenést, jó időt és jó sok hideg sört
-
#39248 Na hali mindenki. Elhúzok , mindenkinek szép hetet, én falconozás helyett napozni fogok ;) -
#39247 OK. -
#39246 1,5 óra és fent lesz. -
#39245 LOL -
#39244 Képet, hogy megítéljük jó választás e a Falcon vs. nő. -
#39243 Van ilyen. Ezért jó a 72, ott mindig van aki repüljön veled...
Asszem szerdánként fogok hostolni nagyobb repüléseket, arra lehet készülni, akkor lesz magyar kötelék is
Az a hülye Morph! Igen amorf -
#39242 akarom mondani: Murphy -
#39241 megint nem volt jelentkező, úgyhogy megyek barátnővel játszani.
De nehéz összehozni a multit ... egyszer majd csak sikerül.
Az a baj ezzel hogy ha van olyan ritka alkalom hogy tutira tudja az ember hogy ráér, akkor biztos hogy senki sem ér rá. Ha meg nem tudja biztosan akkor meg a másik sem nagyon töri magát a bizonytalanért. Ha meg nem jó, akkor másnak meg tuti hogy jó. Hülye Morphi! -
#39240 Én ezt szerintem kihagyom, a 80' Koreával alig boldogulok, itt tuti szenvednék csak, Awacs nélkül itt a profik csúnyán leiskoláznának. Az előző szerveren is majdnem mindíg éjszaka volt, ami további minusz.
Akinek sikerül repülni, képek videók történetek mindíg jöhetnek.
Szombaton Startol a Lemans 24H, vasárnap délutánig a tv előtt leszek. -
#39239 Töltsd fel kérlek! -
#39238 Feltöltesem vagy leszeded máshonnan? -
#39237 Birtokba vegyelek bogaram?
Gyűlnek az arcok, ti nem jelentkeztek? Zotya, Vampi, Jana ?
Asszem lessz itt action ! Szombaton lesz a nyitány, tüzijátékkal meg minden -
#39236 TS-en vagyok.
19:15-ig várok, ha addig nincs jelentkező akkor a párom vesz birtokba. :D -
#39235 Azóta volt gépresim :DD LOD Editor megvan, de elindítom abrak felugrik, hogy ő bizony korea.obj filet akar... de nekem az niiincsen :D -
#39234 Nem értem. Anno közölted, hogy sikerült megnyitni a cuccot. Hogyan raktad fel akkor? Falcon 4.0 elérhető a torrenten vagy ha nem, akkor felrakom neked. -
#39233 BMS 4.32-t leszedtem, feltenni nem tudom .. Falcon 4.0-ám meg nincs, most akkor mit tegyek ? Kicsit összekevertél -
#39232 A BMS4 előtt fel kell tenni a Falcon 4.0-át vagy új telepíteni a BMS4-et - ez a jobb - hogy megadod az F4.0 elérési útvonalát. Ez vagy a DVD ha fizikilag a CD van meg vagy a virtuális meghajtó, ahova mountolva van a cucc. -
#39231 Na én voltam a félreérthető és abszolúte elbeszéltünk egymás mellett, ismétlem az én hibámból. Tehát, LE fenn van, csak indítani kéne, igen ám de korea.obj filet kér. Ez a fájl gondolom a BMS 4.32-ben van benne, amit nem tudok felrakni, mert installkor F4.exe-t keres .. ezt kellen kiküszöbölni :-) -
#39230 A elindítod a LE-t és csak a BMS4 van fent, akkor alapból a fájl megnyitás ablakban a megfelelő könyvtárban kell lenned és csak ki kell választanod a fájlt és OK. A korea.ojb a \data\terrdata könyvtárban van. Ebben van a 3D modell ami leírja azt is, hogy melyik textúrát használja a \data\terrdata\KoreaObj könyvtárból. -
#39229 Nem nem nem, a lod editor megvan, a korea.obj file kellene, amiben gondolom én a textúrák és a modellek vannak, amúgy a logókat már megcsináltam, most jönne az, hogy a gép testét megfestem, tehát minden egyes panelt más más színűre, aztán kész is lenne a festés: :-) -
#39228 A LOD Editort? Itt.
Asszem harmadjára küldöm el a linket.
Közeleg a július vége. ;) -
#39227 Igen ám, de azt hol találom ? -
#39226 Semmi mást. A \data\terrdata könyvtárban levő fájlt kell megnyitni, amit elvben azonnal meg is talál. Ott a listában megtalálod az F-15A - célszerű a vehicle szűkítést alkalmazni - és a 3D-ra kattinva megjelenik a 3D modell és rajta a megnyomás pillanatában hozzá rendelt skin, ami a \data\terrdata\KoreaObj könyvtárba van. -
#39225 Molni lod editorhoz mit kell leszedjek, hogy megtudjam nyitni az F-15öt ? :( -
#39224 A mai nap nem biztos. De nézz fel TS-re 19:00-kor (+/- 10 perc ;) ) Ha nem vagyok ott akkor nem tudtam jönni. -
#39223 Jah igen meg akkor asszem 3perce üldöztelek és dirrekt nem lőttem mondom majd észreveszel :) -
#39222 Helló, sajnos ez nem az a fórum ahol tudnánk segíteni ebben. Nézz körbe az sg.hu keresőjében vagy külföldi fórumokon.
Üdv, Jana
Nem koncentráltam hanem az SNAP módot gyakoroltam :D -
falcon16 #39221 Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy letöltöttem a Top Gun Hard Lock programot , és az opciók menüben nincs joystick feltüntetve , vagyis csak billentyűzettel és egérrel lehet játszani.
Abbn kérném hogy segítsetek hogy hogyan lehet ezt a problémát megoldani, mármint hogy joystickal lehessen irányítani a gépet, mert egérrel lehetetlen.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv :falcon 16 -
#39220 Sry a tegnapi miatt, félreolvastam a bejegyzésedet, úgy olvastam, hogy 19:30-ig érsz rá. na majd ma.
Dogfight-al kapcsolatban nekem is van jó emlékem: Janával dogfighttoltam, nagy nehezen találtuk csak meg egymást, közben persze dumáltunk ts-en. Egyszer csak elnémul, hiába kérdezgettem nem válaszolt. Utolsó kérdésem: mögöttem vagy igaz? erre már kopog is a gépen a golyózápor és egy hihetetlen hangos röhögés ts-en. Annyira koncentrált a lelkem, hogy beszélni sem mert.
mai nap 2re megyek ki sógorkomával a kertjükbe felállítjuk a sátrat a Szombati bográcsozáshoz, amint tudok sietek haza és jelentkezem.
-
#39219 Osa II screenshotok.
Atomdurva. -
#39218 Nekem volt 1x G-Lock-om amikor Axe-val dogfight-oltam. Akkor nagy sebességgel kergettük egymást.
De én sem értem, hogy mi van akkor ha az ellenfél nem úgy fog harcolni ahogy a másik fél szeretné belekényszeríteni. Pl ha nem fog nagysebességen fordulóharcolni? Lock-on FC2-ben is szinte 90%-ban kis sebességgel folytak a dogfight-ok. Hogy lehet folyamatosan nagy sebességen tartani a gépet, ha a másik meg mindig szűken fordul rád? Ha nem fordulsz te is olyan keményen akkor bezony a másik gyorsan lőpozícióba kerül.
Zotya.
Kb. 19:30-ra vagyok TS-en. -
#39217 -
#39216 Anyu meg Apu megint vitázik.