52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#39295 ha felrakom az ITO PvP-hez szükséges installt akkor az egész BMS-em data file-jait átírja? Tehát pl az alap koreát is? -
#39294 az utolsó verziónál is arréb voltak. mennek valahová. de szerintem nem gáz, elég közel vannak még a camp-hez. -
#39293 Nincs mit. De ne dolgozzá hanem nyaraljáááááá
-
#39292 ITO Hostage rescue final
Na itt van a remélhetőleg végleges változat. Most a 2. küldetésen dolgozom.
Zotya kösz az infót -
#39291 na az szép, ennek utánanézek.... -
#39290 B target meg elmegy mire odaérsz, én már itt találtam őket.
-
#39289 A CAS az nem indul el. Your Flight has been canceled. Ezt irja ki.
A sead-el nem volt baj, szépen elindult. -
#39288 ITO TE javítva
Picit javított változat, a vörös oldal rakétáit cseréltem másra... -
#39287 Alapvetően 10-12 főre van a küldetés, asszem szerdán fogom hostolni 72eseknek meg nektek, de addig is ki kell próbálni. -
#39286 Falcon1 az alap, olvasd el hozzá a briefinget amit írtam. Falcon1 alacsonyan bemegy és A B célpontokat lenyomja.... LOADOUT-ot ne váltsatok.
Egy-két apró változtatást még eszközölök rajta most, aztán megint feltöltöm... -
#39285 CAS vagy SEAD szerintem
Ha ennél is többen lennétek a maradék a BARCAP-ba. -
#39284 melyik flight-al repülünk? -
#39283 Vampire: Lehet hozzád és Wolfhoz csatlakozni? ( ne legyek foreveralone )
És akkor ma indul a szerver ugye? -
#39282 Amen
csekkoljátok a küldetést -
#39281 Holnap indul az izraeli kampány. Majd repülni kéne ezen is -
#39280 én leszek. -
#39279 Israel TE küldetés
BMS/Data/add-on israel/Campaign/Israel könyvtárba vele, kivéve a txt meg jpegek
aloha -
#39278 Igen vele, bár más is halgatta. :) -
#39277 Üdv mindenkinek Turkistanból!
Archer írt nekem, összeomlott a szerverük, még tesztelik, napokban indul élesben. Kivel beszéltél Balázs? Mysticcel?
Szombat este már leszek. Összeraktam egy komoly Izraeli küldetést itt unalmamban, azt kipróbálhatnánk. (valamelyik nap majd belinkelem ide)
Ki lesz szombaton f9től ?
Merhaba! -
#39276 Csak simán kifejtettük érveinket. Alapvető pozitív lesz a cuc. Az egész egyfajta kísérlet, majd meglátják, hogy hogyan válik be. Kérdeztek pár dolgot, hogy mit tennének és mi a véleménym. Pl. jó egy XY gépre Z rakéta.
A teljes élvezet csak akkor lenne lehetséges, ha a dat fájlok helyszínhez lehetnének kötve, ahogy FF-ben. -
#39275 ne tartsd magadba! mi volt? -
#39274 #39237
Ákos írta
-
#39273 Ma beszélgettem a fejlesztőttek a helyszíről. Érdekes eszmecsere volt. A hadjárat ma vagy a napokban indul. -
#39272 ehh.... nagy hülyeséget mondtam... Nem tudom honnét szedtem hogy már elkezdődött a kampány...
Memo: előbb elolvasni a kiírást végig aztán kritizálni. -
#39271 azért marha jó hogy az izraeli pvp kampány szombaton (ha jól tudom) elkezdődött de még mindig nincs fent a link amivel le lehetne tölteni a "The Battle for Sinai" hadszinteret.
link? -
#39270 Igen, sajnos 4 Jsow-al simán lehet csinálni 20-30 killt.
Talán azt is ráncba szedik egyszer. -
#39269 Ki hány éves? :)
@zotya
Anno FF3-as (?) időkben az akkori "picit" felülmodellezet JSOW-vel és F-15E-vel csináltam ~100 körüli AG killt. Na, kb. akkor ment el a kedvem a modern hadjáratokból és alap modellező értékektől. A BMS4 JSOW-ja totálisan felülmodellezet harci résszel bír. A való életben ugyanazt a CBU-t modellező bomba totál gyenge hozzá képest a BMS4-ben. -
#39268 Igen, szeret a BMS :)
Asszem ezt a medált 20 killnél adja. Tele van vele a padlás már ( ha lenne ) -
#39267 Megint egy medál zotya? Túl jó vagy. -
#39266 Ma reggeli repülés ( van jó oldala is nem tudsz aludni )
Multival kapcsolatban, nem merek már semmit sem mondani, mert mindig közbe jön valami.
Ha jövök azt jelzem előre. -
#39265 ma multi valaki? -
#39264 Új nyomjelző mod kint van. -
#39263 Nem tudom hogy olvastátok e,de akinek androidos telefonja vagy tabletja van annak érdemes lehet használni.
elektronikus manual
A navigációs pontoktol a cheklistig minden benne van olyan mint a DCS A10hez hasznos kis progi -
#39262 Hayab tolja rendesen. -
#39261 Akkor ma 16 és 17ó között várlak pcpilot TS-en. -
#39260 Bármikor meg tudom szakítani a cikkírást, a napi 1 óra bringa és után kis pihit kora délutánra tervezem. Tehát szombaton du 4 után nekem elvileg bármikor jó. Nem szeretnék túl sokat repülni, csak mutatnék ezt azt, hogy ne lőjenek le, mint egy agyaggalambot. :) -
#39259 hát pl ezek:
http://www.bestweb.co.nz/viper/Gallery.htm
Ha szombaton napközben is ráérsz akkor 90% hogy pl neke is jó lesz. De jó lenne valami időintervallum mert nem leszek egyfolytában a gépnél. -
#39258 Nyomjelző urpgrade videó. Release még nincs. -
#39257 Azt sem tudom, hogy mik azok.
Szombaton vagy vasárnap is beleférhet egy kis dog. Legalább felkészítelek titeket arra, hogy mit és hogyan. :) -
#39256 Biztos lerágott csont már de mi a véleményetek a SimPit-ekről?