Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekünk nem tûnt játszhatatlannak :D
És én is osztom L_Viper véleményét , CTD vagy bármilyen anomália eddig nem fordult elõ, a kinézettel most már teljes mértékben felveszi a versenyt a mostani játékokkal .
Az avionikát meg ujra kell tanulnom mivel az OF nekem kiesett a tudott hibák miatt.
Amiket Molni felsorol azok számomra egyenlöre másodlagos, a másik játékoknál is elöfordulnak akkora böszmeségek hogy attol nekem is a hajam kihullik, de ha jól szorakozok vele akkor nem érdekel.
Elég csak a mozi-filmekre gondolni , ott is még a realisztikus doku jellegü filmeknél is tulzo vagy éppen harmatos képsorokat beletesznek ha az a szorakozást jobban elösegiti, mert ha tul komolyan veszel minden részletet benne akkor a saját szorakozásodat rontod el .
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem viccelek, ha máshogy nem megy, akkor bizony a harckocsikról le kell szedni a géppuskákat vagy valami más modellezõ értékbe nyúlni. Ez így játszhatatlan. Pont.
A BMS4 fantasztikus alap, ahogy az FF. Csak mindkét verzió olyan gyermekbeteségekben szenved, ami mellett nem tudok elmenni.
Nem vicc az, hogy ~10-12 db hk. géppuskája nagyobb veszély, mint két ZSU-23-4 egyeszerûen röhejes.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én meg pont fordítva vagyok vele. Hibái ellenére is annyi pluszt adott nekem ez a Falcon verzió, hogy minden tiszteletem a készítõké és mindezt úgy, hogy még patch sincs hozzá!
Ami nagyon tetszik benne:
Stabilitás!
A legszebb grafikájú Falcon és jól fut az ócska gépemen.
A dinamikus idõjárás valami elképesztõ: tiszta idõben elindultam és olyan párás ködös idõ lett mire visszatértem, hogy ehajj. Csodás.
3D-s kabin gyönyörû, minden várakozásom felülmúlta. Éjjel a világítás, a fények is szépek benne.
A napszakok az égbolt, az éjszakai repterek, a naplemente, az új NVG modellezés kiemelkedõ.
A fények, árnyékok, nagyon szépek.
Az új víz megjelenítése nagyot dobott a megjelenésen, ezek után nagyon furcsa bármelyik régebbi Falcon.
Avionikát még nem is írtam, de az már nagyjából az OF-ben is megvolt.
A multi kód i jó, szépen folyamatosan fut.
Tehát nagyjából jóval több dolog van ami nálam pozitív irányban tolta el a mérleg nyelvét az eddig említett hibák ellenére is. Nem akarok jósolgatni, de nagyon úgy néz ki, hogy a közössége is egyre nagyobb lesz.
BMS csapat <#eljen>#eljen>
Ha ilyen pontos lenne a kézifegyver tûz és a géppuska, akkor minek is fejlesztene bárki is radaros AAA-t...
M0.9 táján manõverezõ célt gyakorlatilagl leszdnek. Nem is értem, hogyan nem zuhant le minden gép a II.vh elsõ napján. Pedig azok 200-400 km/h táján repkedtek...
Szép lenne ez a BMS de mindig találok benne valamit, ami teljesen kinyírja a játékélményt... :(
Ha tudnám, hogy milyen videót eszik meg a Falcon, akkor lehetne új videókat csinálni, ahogy az ITO2-höz.
Egyébként ha már beállítottad elkapcsolhatodm más menükbe beléphetsz, vagy pl balra kapcsolva visszakerülsz az alap menübe.
Hud alatt: LIST-ENTER lentebb a kapcsoló-SEQ-felé (AA mód)
Bal MFD-n ASGL-re katt 1x (CONT-ra vált),
majd "Ctrl+O" nyomvatart 1 másodpercig. Elengedés után aktív.
Nem kell ehhez unalmas videó :D
Jó volt, de olyan körülményesek és lassan magyarázta fickó, hogy már a falat kapartam kínomban. :)
Az éjjeli 2D s pit is csak akkor jó, ha a Shaders-rõl kiveszed a pipát a C.E.-ban. Teljesen új "motort" kapott az éjjellátó és bekapcsolt shaders melett bizony összevesznek.
Ez a 2D-s pit imádat nálam is inkább beidegzõdés, meg az FS mániám maradéka.
V.neked hogy mûxik amugy a 2D s pit?
Nekem kattognak a kapcsolók,de nem csinálnak semmit (mozog is ,csak visszaugrik)
viszont most éjellátósan éjszakáztam,ha külsõ képbõl visszaváltottam a 2D re,a látvány érdekes lett,ugyanis a kimerevedett elõzõ külsõ nézet jelent meg a fülkén kivül.
De annak ellenére hogy egyszerû joyom van,meg alapból szeretem a 2D set,azt mondanám,sok értelme itt nincs,bár az F18 nál jó lenne.
A 18 as kabint még nem néztem meg igy,hogy bentrõl állitottam a grafikán,de legutóbb nála, az oldalsó panelek nem voltak meg,néha bevillantak,de aztán semmi......
A Mirage nekem nagyon odabax.Amennyire nem tetszik az A10 ,a M.annyira bejön.......Remélem lesz egy Tomcat,meg nekem a FF ben a kedvencem (nem röhög)a Super-Étendard volt.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Multi holnap lehet. Ma teljesen készen vagyok. Alig bírom már most nyitva tartani a szemem.
Ma végre megyek haza és csak kedden jövök vissza.
7végi móka?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Nagyon röviden egy lehetséges módja a pontos célba juttatásuknak.
Felraktam az OF raktáramba a doksik közé. De ide is lehet klikkelni...
Meg a Time Limit-et is ízlés szerint...
Aztán szándékosan nem erõltettem, csináltam egy saját modot. És még ezek után van képük ilyen kommenetek írogatni. Tényleg megáll az ember esze...
(És még állítólag én vagyok jenkio fan... <#zavart1>#zavart1>
Kicsit kezd tele lenni a faszom ezekkel az nagyszájú és arrogáns jenkikkel. Az hiszik, azért mert az óceán innensõ felén élek õk minden jobban tudnak...
(Mondjuk a franciákkal is...)
TE ben hogy inditok éjszakai küldetést,14 00 után állitom az idõt,vartyog valamit és nem enged felszállni....elfelejtettem mit ir ki.
Utálom a falcon küldetésszerkesztõjét a kezdetektõl.....ennél jobban csak a lock onokban idegesit,hogy a skill nél playerre kell állitani hogy beülhess a gépbe:(
Mit gondol,a barom AI t akarom nézegetni?
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Point Mode kisebb célokhoz, jármûvekhez. A Point mode képes lekövetni a mozgó jármûvet is. A "target box" rajta marad a célon befogás esetén.
Az LGB-hez nem kell a SHIFT-Numpad 2 ? vagy a ctrl - nyilak.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070