Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A readme írja is, hogy multinál inkompatibilis, ha nem használja mindenki.
Jó repkedést, nekem egy ideig kilõve a szabadidõ.
Képek, videók természetesen kötelezõek!!!
Addig is marad ez !!!!
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Este multi?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sikerült rommá moddolnom szegény OF-em. Kipróbáltam pár új kombót és én marha nem csináltam backupot az eredeti fájlokról. Egyébként ezekkel bohóckodtam. Olyan szinten jó füst és robbanás mod, hogy iszonyú. Idõnként úgy esik szét az "áldozat", hogy a darabjai is sokáig égnek és füstölnek:
Kb 1 mega az egész, becsomagolva a negyede. Csatolva privátban is átjön.
Köszönöm.
A következökbe sztem kiterjesztik a reptéri lámpákra is a fényeket.
A Janhas féle csomag pont jó lenne integrálásra. (Szerintem megcsinálja BMS4-re)
Képek OF-bõl:
Azok a modellek, meg az emberkék is sokat dobnak a bázisok hangulatán.
, Lehet hogy nem sok javulást fogok tapasztalni mivel a 4850es VGA-m megarad még egy darabig ,de persze az 1400mhz-es többlet azért csak megmutatkozik majd remélem és a 4x annyi ram .
Megtaláltam közben a progit.
3D ripper dx
"JA és már mivel DX9es a BMS már lehet használni azt a progit ami kimenti a modelleket a jelenetböl csak most nem jut eszembe a neve."
Ennek utánnanéznél ha megkérlek,köszi.
@molny
"...az FPS mindig egyenlõ a felvétel FPS-sel?"
Igen az FPS lockra írtam.
AMD X4 965 BE 27k
Asrock 970 EXtrém 4 22k
Adata 8GB DDR3 1600mhz 13k
Thermaltake ház 10k
És régebben én is ajánlottam már a playclawot, mert sokkal több mindent lehet beállitani realtime kodol és támogatja a többmagos procikat igy nem lesz FPS csökkenés játék alatt.
Eddig azért nem lehetett használni FAlcon alatt mert csak DX8 tól felfele támogatja a játékokat, de igy hogy a BMS már DX9-es igy már elvileg müködik.
Van beépitett TS cliens plugin ami kijelzi hogy éppen ki beszél.
JA és már mivel DX9es a BMS már lehet használni azt a progit ami kimenti a modelleket a jelenetböl csak most nem jut eszembe a neve.
Erõsen gondolkodom a gépcserén:
LAP: MSI 760GM-P23 (FX) AM3+ HD3000 ~12eFt
CPU: AMD Phenom II X4 955 AM3 3,2GHz BOX Black Edition ~25eFt
CLR: ARCTIC COOLING Alpine 64 Pro Rev. 2 cpu cooler, ~2eFt
RAM: 4GB Kingmax DDR3 1600MHz KIT ~6eFt
Tapasztalat valaki? Ha megvan a csere jutányos áron eladnám a régi alkatrészeket ha valakit érdekel
Gigabyte EP35DSL3
C2D E6750
4x1Gb KingMax 400Mhz
Olyan frankó Eurowart repültem. Egy bevetés alatt összefutottam szinte minden típussal. Csak kapkodtam a fejem. 😊
Na én vagyok még így a Fighter Ops-szal.
Most, hogy lett BMS, más szimmel már nem nagyon tolom, kivéve az FS-t, de most az is hanyagolva. A Lock On vonal meg teljesen.
Igazság szerint, ha a BMS így fejldõik, akkor már az FO sem izgat. Úgysem fog megjelenni soha a büdös életbe. Az is egy F-16C géppel fog jönni elsõ körben. Innentõl fogva nem értem, hogy miért kellene várni rá.
A BMS4-nek is vannak korlátai, de legalább van...
Pár dolog van, ami miatt jó. A térképen és a "füzetben" minden freki és nav pont adat, érkezési idõk, hasznos infó megvan a repüléshez. Bár az Alt+Tab megy BMS-ben, de némi játékélmény levesz.
Lassan tényleg a combunkra kell pakolni a rep adatokat 😄
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
hát ez jópofa ha nem is egy BMS azért el lehet vele bohóckodni akinek van otthon macbookja
09-07-2011
Falcon 4.0: Allied Force for Intel Mac ! Falcon 4.0: Allied Force for Macs with Intel processors is now available on the Mac App Store.
The classic air combat simulation comes to Mac! Pilot three different variants of the F-16 Fighting Falcon, the best multi-role fighter ever built. Engage the enemy in the skies over North Korea or The Balkans, each covering over a million square kilometers of territory. High-fidelity flight physics, ultra-realistic cockpit instrumentation, and legendary dynamic campaign engine make Falcon 4.0 Allied Force singular among combat flight simulations.
A valóságban ez komoly dolog, de azért nem lenne idegesítõbb, mint amikor 40 perc repülés után a célnél szarik be az avionika...
Az FM-nél csak másolni kell. a HP tweak, meg csak klikkelgetés. A rackre való pakolás sorrendje az, ami LE használatot igényel és a fegyverek klónozása.
Még így is csak a pre AIM-9X idõknek lenne értelme és hadjáratot is meg kellene kalapálni.
A AAA-ket kellene rommá tesztelni.
Jöhet még ilyen bátran
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
A lent linkelt hír szerint nem világos a dolog, de ha a stock FF valahogy összehozható, akkor a MolnyFalcon is. Türelem.
Egyelõre még mindig ott tartok, hogy nem repültem az MF-fel...
A Korea 80 és 90-hez végigmegyek újra az összes elsõvonalas vagy ahhoz közeli gépen. Ha ez megvan, akkor minimális hadjárat upgrade és én egy hosszú idõre befejeztem a fejlesztést. Repülni is kellene már. (A portolás meg majd jön ahogy.)
Balázs! Most akkor semmi esély rá, hogy a MolyFalcont megcsináld BMS alá? Vagy legalább, hogy az ott használt modellezõ értékeket átvidd oda?
MolnyFalconban is elég aktív volt a légvédelem:
Én ezekkel a skinekkel úgyvagyok hogy szép szép de ha lesz patch addig kivárom nekem tökéletesen megfelel.
A gépemen most gondolkodtam hogy újítsak-e de most nincs feles 100k-m gépre hogy i7-et vegyek addig nekem tökéletesen megfelel az a framerate amit tud a gépem. Hétvégén notin vagyok jelenleg folyamatos 45fps kikapcsolt shaderrel a BMS.
BMS Team<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>