Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Az egyik mod oda is pakol cuccokat.
A readme írja is, hogy multinál inkompatibilis, ha nem használja mindenki.

Jó repkedést, nekem egy ideig kilõve a szabadidõ.
z0ty4
Nekem sajnos a BMS4 nem nyerõ, de jó multit!!!

Képek, videók természetesen kötelezõek!!!

Addig is marad ez !!!!

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage
Akár.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

hooah
Mehetek én is mint kezdõ célgép?

arrow19
Multi rendben, 7-8fele hazaérek.
Molnibalage
A misdata-ban mit mókoltál? Ott csak modellezõ értékek vannak lényegében a dat fájlokban és a kapcsolat a DB-vel.

Este multi?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Nagyon köszönöm <#worship>

Sikerült rommá moddolnom szegény OF-em. Kipróbáltam pár új kombót és én marha nem csináltam backupot az eredeti fájlokról. Egyébként ezekkel bohóckodtam. Olyan szinten jó füst és robbanás mod, hogy iszonyú. Idõnként úgy esik szét az "áldozat", hogy a darabjai is sokáig égnek és füstölnek:

arrow19
Este megpróbálom elküldeni.
L Viper
Emberek, ha valakinek van fent OF 4.7, nagyon megköszönném, ha átküldené nekem a játékból a : \sim\Misdata\ mappát.
Kb 1 mega az egész, becsomagolva a negyede. Csatolva privátban is átjön.
Köszönöm.
repvez
Nem is arra a fényekre gondoltam hanem a testen megcsillano fényekre és shaderekre, de az árnyék az amugy is a nap miatt van a tárgyakon.

A következökbe sztem kiterjesztik a reptéri lámpákra is a fényeket.

Molnibalage
Ez egyáltalán nem biztos. A reptéren sem valódi fényforrások vannak...

repvez
Föleg ugy hogy BMS-ben majd rendes árnyékuk és fényük is lesz nekik
L Viper
Már akartam írni egy apróbb negatív dolgot is: remélem a BMS4-ben hamar lecserélik a ground support jármûvelket. Kiábrándítóak a szögletes kerekekkel 😛

A Janhas féle csomag pont jó lenne integrálásra. (Szerintem megcsinálja BMS4-re)
Képek OF-bõl:

Azok a modellek, meg az emberkék is sokat dobnak a bázisok hangulatán.

repvez
képes start up doksi akár lehetne magyarositani is a számok mellé .
L Viper
BMS 4 Balkánnal van már valakinek tapasztalata ?
Még nem tudtam megnézni.
Molnibalage
Rövid hírek. Hétvégén elvileg megy a csomag Khroniknak.

arrow19
SSShhhuffling,shuffling...
repvez
Én is igy gondoltam , de ahogy nézem a legolcsobb buldozer is 40k környékén lesz ami nekem jelenleg még sok, de azért vettem ilyen lapot hogy támogassa a késöbbi 8 magosokat 140watt -ig
, Lehet hogy nem sok javulást fogok tapasztalni mivel a 4850es VGA-m megarad még egy darabig ,de persze az 1400mhz-es többlet azért csak megmutatkozik majd remélem és a 4x annyi ram .
Megtaláltam közben a progit.
3D ripper dx
arrow19
Repvez én még vacilálok lehet megvárom amíg kijön okt12.én a Bulldozer majd írj róla pár dolgot hogy pörög BMS alatt. Én a Teamspeakben bekapcsolom az overlayt így látszik ki beszél vagy van fenn a pcpilot szerverén.

"JA és már mivel DX9es a BMS már lehet használni azt a progit ami kimenti a modelleket a jelenetböl csak most nem jut eszembe a neve."
Ennek utánnanéznél ha megkérlek,köszi.
@molny
"...az FPS mindig egyenlõ a felvétel FPS-sel?"
Igen az FPS lockra írtam.
Molnibalage
A FRAPS miért korlátozna le? Annyi FPS-sel veszel fel, amit akarsz. Vagy arra gondolsz, hogy az FPS mindig egyenlõ a felvétel FPS-sel?

repvez
remélem 1 héten belül lesz tapasztalatom , mert már meg van rendelve, csak az users még nem szolt hogy megjött minden cucc:

AMD X4 965 BE 27k
Asrock 970 EXtrém 4 22k
Adata 8GB DDR3 1600mhz 13k
Thermaltake ház 10k

És régebben én is ajánlottam már a playclawot, mert sokkal több mindent lehet beállitani realtime kodol és támogatja a többmagos procikat igy nem lesz FPS csökkenés játék alatt.
Eddig azért nem lehetett használni FAlcon alatt mert csak DX8 tól felfele támogatja a játékokat, de igy hogy a BMS már DX9-es igy már elvileg müködik.

Van beépitett TS cliens plugin ami kijelzi hogy éppen ki beszél.

JA és már mivel DX9es a BMS már lehet használni azt a progit ami kimenti a modelleket a jelenetböl csak most nem jut eszembe a neve.
arrow19
Mondjuk nincs FPS limit, tehát ha van mondjuk 45FPS-ed BMS-ben nem korlátozza le 30ra mint pl a fraps.
Erõsen gondolkodom a gépcserén:
LAP: MSI 760GM-P23 (FX) AM3+ HD3000 ~12eFt
CPU: AMD Phenom II X4 955 AM3 3,2GHz BOX Black Edition ~25eFt
CLR: ARCTIC COOLING Alpine 64 Pro Rev. 2 cpu cooler, ~2eFt
RAM: 4GB Kingmax DDR3 1600MHz KIT ~6eFt
Tapasztalat valaki? Ha megvan a csere jutányos áron eladnám a régi alkatrészeket ha valakit érdekel
Gigabyte EP35DSL3
C2D E6750
4x1Gb KingMax 400Mhz
Molnibalage
Hát, ha egymás mellett lenne a kettõ, akkor talán látnék valamit. Így semmit. Semi difit nem látok.

arrow19
Fraps helyett elvileg jóbban használja ki a többmagos procikat és a file mérete is kissebb lesz. Ha lesz idõm kipróbálom.
Molnibalage
Ja, és OCI-s lesz, Khronik segedelmével.

Molnibalage
No, a MolnyFalcon halad az újabb kiadás felé. Elvileg minden fontos rakéta megkapta az AoA tweaket. Nem a radikálisat, de megkapa. Hadjáratban teszteltem. Jól mûködött. Megfelelõ pozícióból a régebbi rakéta is talál, de érdekes módon, mintha egy kis pontatlanságot is vinna a rakétába az, hogy virtuálisan nagyobb AoA-t használnak.

Olyan frankó Eurowart repültem. Egy bevetés alatt összefutottam szinte minden típussal. Csak kapkodtam a fejem. 😊

L Viper
Az LP oldalán azóta sincs élet. A support miatt még van az oldaluk és kb ennyi...

Na én vagyok még így a Fighter Ops-szal.
Most, hogy lett BMS, más szimmel már nem nagyon tolom, kivéve az FS-t, de most az is hanyagolva. A Lock On vonal meg teljesen.
L Viper
Igen, ez nagy igény.
arrow19
Már megvan rendelve a térdblokk <#mf1>
Molnibalage
Az LP feloszlott, tehát anno az a bejelentésük, hogy "dolgozunk valamin" kb. 3 éve irreleváns.

Igazság szerint, ha a BMS így fejldõik, akkor már az FO sem izgat. Úgysem fog megjelenni soha a büdös életbe. Az is egy F-16C géppel fog jönni elsõ körben. Innentõl fogva nem értem, hogy miért kellene várni rá.

A BMS4-nek is vannak korlátai, de legalább van...

Molnibalage
A kneemap a köv releaseben elivleg benne lesz a 3D pitben is.

L Viper
Én tudtam 😄 Még szoktam AF csodára várni 😊, bár szerintem graf fejlesztés nem lesz, meg talán semmilyen sem.
L Viper
Ezt be kell látnom nekem is, bár régebben sokat a 2D-pitben voltam, de már nagyon kezdem hanyagolni.
Pár dolog van, ami miatt jó. A térképen és a "füzetben" minden freki és nav pont adat, érkezési idõk, hasznos infó megvan a repüléshez. Bár az Alt+Tab megy BMS-ben, de némi játékélmény levesz.
Lassan tényleg a combunkra kell pakolni a rep adatokat 😄
Molnibalage
Nem igazán. Meg lehet hackelni a BMS-*t a CE-n keresztül, de a BMS csapat szerint a 2D pitek ideje lejárt. Megjegyzem, szerintem igazuk is van...

Nekem nagyon hiányzik egy csomó,F14,F18,Jaguár,az F117.aSU/E stb

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

A 2D-s piteket nem lehet valahogy áttenni a FF ból?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

arrow19
Svéd ituneson már fennvan
hát ez jópofa ha nem is egy BMS azért el lehet vele bohóckodni akinek van otthon macbookja
arrow19
Hophop! 😊
09-07-2011
Falcon 4.0: Allied Force for Intel Mac ! Falcon 4.0: Allied Force for Macs with Intel processors is now available on the Mac App Store.

The classic air combat simulation comes to Mac! Pilot three different variants of the F-16 Fighting Falcon, the best multi-role fighter ever built. Engage the enemy in the skies over North Korea or The Balkans, each covering over a million square kilometers of territory. High-fidelity flight physics, ultra-realistic cockpit instrumentation, and legendary dynamic campaign engine make Falcon 4.0 Allied Force singular among combat flight simulations.
Molnibalage
No, a MolnyFalcon adatbázisa elvben megvan. A kéréds az, hogy az AA rakéták fejlettebb AoA FM-jét mennyire erõltessem. A pontatlanságot biztosan nem csinálom meg. Az AoA koráttal együtt egész jó dolgok jönnek ki.

Molnibalage
Én nem. Ahogy Hustler mondta, Falcon és nem fault szimuáltort kell fejleszteni. Ehhez bemenõ adat nemigen van kellõ részletességben. Szerintem...

A valóságban ez komoly dolog, de azért nem lenne idegesítõbb, mint amikor 40 perc repülés után a célnél szarik be az avionika...

repvez
amugy ezt a lehetöséget hiányoltam is .Hamár ennyire részletesen lemodellezték az avionikát, csodáltam volna ha egy ilyen opciot kihagynának.
Molnibalage

Molnibalage
Egyébként a legalapszintûbb módosításokat néhány óra alatt meg lehet csinálni, ha ledokumentálom az összes FF sensor tweaket. Nincs mind, de nagy része igen.

Az FM-nél csak másolni kell. a HP tweak, meg csak klikkelgetés. A rackre való pakolás sorrendje az, ami LE használatot igényel és a fegyverek klónozása.

Még így is csak a pre AIM-9X idõknek lenne értelme és hadjáratot is meg kellene kalapálni.

A AAA-ket kellene rommá tesztelni.

z0ty4
Grat a videóhoz <#eljen>

Jöhet még ilyen bátran

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage
Bizonyos korlátozásokkal meg tudok csinálni dolgokat, de ez 611-Eagle-tõl is függ. A részletesség a kérdés. A modellezõ értékeket bármikor megbuherálom, a 3D modell bõvítés a húzós és a felülírogatás. a régi LE-t egyelõre nem tudom használni. A fegyver klónozást magam is meg tudtam oldani az MF-ben. (Tehát azt, hogy egy rakéta más 3D modellet kapjon, de új WCD, ICD cuccokkal.

A lent linkelt hír szerint nem világos a dolog, de ha a stock FF valahogy összehozható, akkor a MolnyFalcon is. Türelem.

Egyelõre még mindig ott tartok, hogy nem repültem az MF-fel...
A Korea 80 és 90-hez végigmegyek újra az összes elsõvonalas vagy ahhoz közeli gépen. Ha ez megvan, akkor minimális hadjárat upgrade és én egy hosszú idõre befejeztem a fejlesztést. Repülni is kellene már. (A portolás meg majd jön ahogy.)

Srácok! Itt egy általam elkövetett újabb szerzemény. Nem profi, ez csak olyan amatõr próbálkozás...

Balázs! Most akkor semmi esély rá, hogy a MolyFalcont megcsináld BMS alá? Vagy legalább, hogy az ott használt modellezõ értékeket átvidd oda?
Molnibalage
WTF? FF DB és hadjáratok BMS4 exe-vel?

hooah
Na ezt gyors meg is nézem.

Molnibalage

arrow19
Nekem egyetlen problémám nem volt a légvédelemmel annak idején az FF sokkal de sokkal overpowered volt számomra mikor kijött. A stabilitás nekem is nagy kincs, annak idején a FF CTDzett elég sokszor miután WIN7+NVIDIA kártyát vettem. A Datalink videót ha végignézitek számomra tiszta sor volt mivel mit kell csinálni ha többen vannak a packageben akkor 1-1 1-2 1-3 1-4 a többi package gép számára még ottvan 4hely ezekbõl elég csak a vezért jelölni a HSD-n a targetekhez ottvan 1-4ig az ASGN Viperával tökéletesen mûködött, én befogtam nála felvillant a DATA és már megis kapta "smsben". Földi célpontoknál pedig CTRL+Pvel megy a ground datalink.
MolnyFalconban is elég aktív volt a légvédelem:

Én ezekkel a skinekkel úgyvagyok hogy szép szép de ha lesz patch addig kivárom nekem tökéletesen megfelel.
A gépemen most gondolkodtam hogy újítsak-e de most nincs feles 100k-m gépre hogy i7-et vegyek addig nekem tökéletesen megfelel az a framerate amit tud a gépem. Hétvégén notin vagyok jelenleg folyamatos 45fps kikapcsolt shaderrel a BMS.
BMS Team<#eljen><#eljen>