52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#39777 DE ha nem akarsz bajlódni semmivel akkor ezt probáld ki.
facetrack
Ehhez csak webkamera kell meg az arcod :D vszont ehhez tényleg kell egy erös gép , mert itt az arcfelismerést és a kamera képét is a gép számolja. hátránya még hogy csak jól megvilágitott környezetben müködik hogy az arc felismerhető legyen a kamerába. -
Razor18 #39776 csak elég sok ember panaszkodik a nyögvenyelős setupról... -
Razor18 #39775 Akkor lehet, nekifutok én is. 4 USD-ért már rendeltem 10 db IR LED-et meg egy kapcsolható AA-elemtartót. Óccóéktól... -
#39774 Én leginkább a kinti fórumot olvastam át és annyi jó ötlet, meg videó volt a Youtube-on, hogy merészeltem náluk nem hülyébbnek nézni magam és elhatároztam, hogy sok modellnél, ami elég kókány volt a szememben, sokkal szebbet is tudok csinálni.
Szerencsére nálam minden elsőre tökéletes volt. FSX, FS2004, Falconok, CFS3, Lock On, Over Flanders Fields-el hibátlanul működött. -
#39773 military magazine
itt is lehet szemezgetni, ha nem ismerte volna valaki. -
#39772 Feltettem ide. ne kelljen klikkelgetni mindenfelé.
Axe: én passzolom. -
#39771 Sinai szerver valaki most ? -
#39770 hm... igazatok lehet. sorry. (kéretik a #39761 és #39760 -as hsz-ben lévő gyanús linket eltávolítani! )
ez már tuti hogy jó. Próba képpen leszedtem. (az oldalon más a borítója de ugyan az a könyv.)
45mb
A Download Link 1-re kattintsatok.
http://www.veryebooks.org/fighter-combat-art-and-science-of-air-to-air-warfare_315550.html -
#39769 Én sem mertem még rákattintani. ( fosok a vírusoktól )
de csak nem linkelné be ha virus lenne ( remélem) -
#39768 és biztos hogy exe fájlnak kell lenie egy könyvnek ? 3,9 mb-ba? valaki leszedte már, nem valami letöltés vezérlös virusos cuc?
Razor 18: Az lehet de ha szétszedem márha szétlehet, akkor meg nem tudom használni mint webkamera. -
#39767 Lentebb van.
Parancsolj -
Razor18 #39766 A kép linkje lehet jó, de a könyv még mindig valami színpadi világításról szól... -
#39765 közben nálam meg megint elment...
szóval egy könyv, címe:
The art and science of air-to-air combat
by Robert L. Shaw -
#39764 visszavonom, közbe bejött a kép is :)))) -
#39763 tutira jó helyen jársz? ez mi akarna lenni? -
Razor18 #39762 És miért is jó ez nekünk? -
Razor18 #39759 Ezért ajánlják, hogy az infraszűrőtki kell pattintani, és a helyére egy túlexponált 35 mm-es klasszikus fényképező-filmdarabkát kell betenni. Az pont a látható fényt szűri. -
#39758 Nekem csak épp annyi a bajom bele, hogy nincs hozzá külön driver hanem egyböl felismeri a win és igy nem lehet semmit állitani pluszban.
És lehet hogy nálad jól fog müködni,ha egy stabil clippet sikerül fabrikálnod, nálam csak egy sebtében összegányolt valami volt amikor teszteltem, de a játékban valahogy olyan érzésem volt hogy akad a kép de lehet a V-sync hiánya miatt és csak FF4 alatt probáltam még.
Ja és én nem modositottam a kamerán semmit igy is látta a távirányitót, de a redönyt le kell huznom , mert anélkül annyira sok fényt kap hogy nem tudom lejjebb venni az érzékenységet FT-ben.
Most talán több idöm lesz nekem is és csinálok egy stabilabb vázat a cuccnak , meg ha csatlakozni akarok egy két reppenéshez akkor muszály lesz.
A gépemnek birni kéne ha softrveresen számol is 4 mag 8 giga ram és 1gb VGA van a gépben ha ez nem elég neki akkor igy járt. A BMS nálam nem lassul be VGA driverben minden képjavitó maximumon és élsimitás is. 1680x1080 as felbontáson. -
Razor18 #39757 Ott még nem tartok, még csak fejben kezdtem el összerakni a FreeTrack-et... hacsak le nem beszélnek róla... nem szeretek sok időt eltökölni, főleg ha kétséges az eredmény, és hát olvas az ember hideget-meleget is róla... -
Razor18 #39756 ...mármint akármennyire tartom mozdulatlanul a fejemet... -
baabi #39755 Ma bevásároltam mindent a cucchoz (infraledekkel csinálom), majd beszámolok róla. -
Razor18 #39754 Igazándiból van egy TIR 3 Pro-m Vectorral, de valamitől akárhogy tartom a fejem, picit ugrál a képe, FSX-ben alig tudok eltalálni a VC-ben egy gombot az egérrel... ezért vaciláltam egy TIR5-ön, csak a 150 USD előtt gondoltam nekifutok ennek a Freetrack-nek, időm most sajna van rá... -
#39753 Amúgy a Freetrack progi tényleg állat, régebben a TIr-esek is ezt használták, mert jobb volt, mint az akkori TIR program. (Azóta persze TIr készítői követelték, hogy a freetrack megszüntesse a TIR hardware támogatást - ez jelent valamit ) -
#39752 Az sokat javít a dolgon. Persze nagyszögű infra kell...
Igazság az, hogy egyetértek Janával. Kb 3 hónapig freetrackeltem, végére már elég jól be tudtam állítani, de kicsit inkább nyűg volt, mint előny. Single playerben ok, de multiban, különösen pvp-ben, ahol kb folyamatosan rángatod a fejed ide-oda, hát... Amióta megvan a TIR, azóta már akkor is forgatom a fejem, ha csak bekapcsolom a BMS-t egy pillanatra fejhallgató nélkül valami próba okán... -
#39751 Nálam nappali fénynél is megy jól. Na nem bevirító tűző napra kell gondolni, mert akkor redőny lejjebb.
Szerintem nagyon tutin megírták a Freetrack progiját. Szépen kalibrálható.
A webkamerám profiljában az auto exposure-t lejjebb tudom venni és akkor nem zavarják a háttérfények.
Egyébként, ha lenne most egy Trackirre való fölös lém, gondolkodás nélkül kukáznám én is a Freetracket :)
Amúgy jó. -
#39750 Akkoris, a TIR hardveres a többi meg szoftveresen számol, hameg BMS-ben a FLOT felett repkedsz 30-40fpsből lesz 20, az megint nagyon feelinges tud lenni. -
Razor18 #39749 "...ha nem tökéletesen ideálisan van megkreálva a fényforrás sapi vagy akármi, + a háttér fényforrásai be-bezavarnak, akkor szegény elkezd nagyonmód számolni..."
És ha infrásra csinálja meg az ember?... -
#39748 Énis egy ideig kétkedtem meghogy megéri az árát a TIR,de nem véletlen kerül annyiba amennyibe kerül. Teljesen más a kettő. Ha meg valaki rákölt ennyit a szenvedélyére nem fog csalódni benne. Plusz egy dogfightban nem igazán jó feeling ha a háttérből besüt a fény és csak kurvaanyázás lesz belőle. Nekem mióta megvan csak abban tolom már szinte hozzámnőtt :) -
#39747 Nálam észre sem vehető, hogy fogná a gépet, pedig nem egy mai masinám van.
A Fraps az fogja :) -
#39746 Nem elrémisztés végett mondom, de a Freetrack nálam ott bukott meg, hogy ugye szoftveresen számol minden mozgást. Na most, ha nem tökéletesen ideálisan van megkreálva a fényforrás sapi vagy akármi, + a háttér fényforrásai be-bezavarnak, akkor szegény elkezd nagyonmód számolni, és Flaconozás helyett Slide-show nézegetés lesz belőle. Lényeg a lényeg, kalkuláljatok azzal, hogy a Freetrack bizony elég hardware igényes. (A TrackIR a saját kis hardwareén számolja a dolgokat) -
Razor18 #39745 Mi a gond vele? Nekem most ilyen van, épp gondolkoztam, hogy beáldozom a Freetrack projektbe, de kicsit megakasztottál. Nekem semmi drivert nem hiányolt (lévén Plug & Play), OS uprgade után rádugtam a Win7 64bit-re osz jóccakát. Nálad? -
#39744 nekem is ilyen webkamom van,de nem vagyok teljesen elájulva a képfrissitésétől, neked hogyan sikerült belöni hogy folyamatos 30 fpst produkáljon ?
Vaciláltam a VX 1000 és a 800 között és a 800ast vettem,de már bánom az 1000essel mindenkinek f@szán megy, ehhez meg még driver sincs.
Jól jönne egy kis leirás a setubjáról freetrack alatt. -
#39743 És ha ezt berakod a monitor alá, akkor még szoliba sem kell járnod -
#39742 LOL ... dehülye vagy Jana -
#39741 Challange accepted
-
Razor18 #39740 Infra sugárzót lehet valahol kapni? Ha passzív clipet akarok csinálni, fényvisszaverő réteggel... -
baabi #39739 Lecsiszoltam a Logitech webkamerám lencséjéről az infraszűrő réteget (jól szét kellett barmolni), a FreeTrackkel most már látom a távirányítók villódzását. :) SFH485P LED is kapható nálunk, a 30 Ohm/250mW ellenállás darabja meg 14 forint.... :) Szerintem holnap már ezzel repülhetek. -
Razor18 #39738 Én sapkája akarok tenni infra LED-eket, meg egy MS Lifecam VX-800 kamerába negatívot. Engem annyira nem zavar a baseball sapi... -
#39737 Én próbálkoztam egy darabig, de nem sok sikerrel...amúgy az infra ledet melegen ajánlom, nagyobb lesz a fénytűrése a dolognak (Trackclip is ilyet használ) -
#39736 Én lusta vagyok és nincs kézügyességem. Inkább megrendelem a clipet. :)