52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#40057 Check ride az a vizsgarepülés -
#40056 Új munkahely (honvédség). Nem sok idő lesz este játszani. Majd meglátom, hogy mennyire leszek fáradt. -
#40055 Nem azonnal gondoltam, majd valamikor.
Check Ride az valami 72-es cuccos? -
#40054 Hiányzott, bár kellett kis szünet. Most a check ride-ra kéne gyakorolnom, de azért Red Flaget is megnézém... -
#40053 Nyaralás alatt mennyire hiányzott a repülés?
Redflag szervert megnézhetjük valamikor. Ha a videókat megnézted láthatod csak jobb lett a szerver.
Redflag felhívás
hihetetlen hogy még mindíg vannak idióták. Nálunk szerencsére Jana intézett mindent, szombaton majd egy órát vártunk a jelszóra, mikor kellett volna senki sem volt Ts-en.
-
#40052 Ma felteszek egy új preview videót a Korea '80s-ből, bár már most is létezik a kiadott modban, de végre volt időm kipróbálni a legutolsó tracer modot. Brutálisan jól néz ki, mindenkinek ajánlom használatát. -
#40051 Warthog az jó választás, bár kicsit drága. Én X65-öt javaslom , ár érték arányban és a force sense miatt...
Cougar + FSSB meg álom, de ehhez előtte bankot kell rabolni, én megtettem -
#40050 Egyszer kellene ilyesmit venni, az X52 szerintem egy katasztrófa. Legalábbias nekem az. -
#40049 Eladó Thrustmaster Hotas Warthog
-
#40048 Üdv újra itthon!!
-
#40047 Vampi kolléga miért nem alkalmas multira? -
#40046 Haló mindenki, visszatértem kis görög turnémból, este már lehet leszek... -
#40045 Ha még valaki nem látta volna. :)
40 éves a Sas. -
A Clod-ra viszont nem áldozok. Hihetetlen, hogy kiadása után ennyi idővel sem tudják gatyába rázni.
Azon a vonalon bőven jó nekem ez is: Saját képek :) De most ez is pihenőn. Tényleg csak egy kis FS-re jut néha időm. -
#40043 Pl. a RealAir kisgépek közül mind FS2204-re, mind FSX-re:
Az egyik.
A másik.
Ezt nemrég linkelték az FSX fórumon, ráadásul ingyenes is:
Ez a következő, amit ki fogok próbálni.
Rengeteg jó gép van, de idő is kéne hozzájuk. -
#40042 Én a RoFot tolom (nincs bonyolítás a szlogenje szerint: két géppuska, két ellenfél egy győztes :) Szép repmodell és fizika, már a szinkronizáló is szimulálva van. És szórakoztató :) De most próbálgatom a DCS A10est. meg a DCS worldöt. Sok még a hiba de szórakoztató ez is. Na meg egyszer lesz Clod pecs is. Bár ők már inkább a Battle for Moscowra készülnek. Az FSX is tetszik :) -
#40041 Csak azt nem vágom, hogy miért kétüléses gépen dolgozik.... -
#40040 Janhas új képei -
#40039 Rendben. Estefelé nekem általában jó. 7-8. -
#40038 Király videó Jana, főleg mikor visszamentél az F-16-ért.
A béna 4-ből nem szedett le lol.
Itt mész vissza :)
ennyi
remélem minél hamarabb megismételjük
-
#40037 További "apróbb" hibák Tom SAM-jainél. Az indítok mind egy modellek, a rakétákkal együtt. Nem azt csinálja, hogy van az indító és ráteszi a rakétát. A jármű modell része a rakéta, tehát indítás után is ottmarad mind a három. Uh...
Persze ettől még a rendelkezésre álló mennyiség nem sérül csak éppen nem látni, hogy mit érdemes támadni és mennyi van nekik, ha közel vagy. Nagyon nem mindegy.
Szóval respect, de azért ezt még nagyon komolyan reszelgetni kell. -
#40036 Milyen zeneszámokat használtál? -
#40035 -
baabi #40034 Úgy alakult, hogy nem tudtam tegnap menni, bocs. Remélhetőleg kedden lesz időm legközelebb, estefelé. Az Update-ek legalább felmentek és működik is a BMS. -
#40033 Igen, és nem. A PCM hadszíntere soha nem készült el. A MolnyFalconban mindkét helyszínen van olyan OOB, ami egy euórpai háborút modellez. Természetesen a BMS modban is lesz ilyen.
Az a nagy fun. Minden fegyverből van, kibaszotttul színes hadjárat. :) -
#40032 Létezik valamelyik Falcon-hoz olyan kampány ami a szovjetek ellen megy?
Mintha régen lett volna Közép-Európai theatre. -
#40031 Kicsit teszteltem. Betöltéskor vannak FPS gondok, utána már úgy tűnik, hogy annyira nem vészes. Mind az alap, mint a Korea '80s működik, mert csak a 3D modelleket cseréli le, minden mást érintetlenül hagy a DB-ben, így én a jóval ésszerrűb saját rosterrel teszteltem TE-ben. -
Első körben én így csupaszítanám. Tom azt hitte, hogy a sik zabál és ezért skinless modelleket csinált. Pedig pont fordítva van. A több ezer poligonos kerék helyett kell egy jó skin. Igen, a fénytörtéseknél nem 3D lesz, de könyörgöm kb. arról van szó, hogy fel lehessen ismermi a modelleket és az, hogy ne legyen azonos modellje eltérő egységeknek. Vagy pl. T-34 modellje az M60-nak....
A Falcon az nem DCS... -
#40029 Gondoltam hogy a sok hiperszuper modell -amiben még a járműben ülők retináját is látni lehet ha elég közel repülsz el felettük- sokkal nagyobb erőforrásokat fog igényelni feleslegesen.
Szépek a modellek, de könyörgöm minek kellenek ilyen részletes földi egységek? Mert hogy a levegőből nézve ugyan nem látszik a részletességükből semmi.
Aki meg külső nézetekben akar gyönyörködni repülés helyett annak nem biztos hogy ezzel a szimulátorral kell játszania.
@Zotya
Én egy darabig (kb 1 hónap) nem nagyon leszek alkalmas multira. -
#40028 Ébredezzünk szépen aztán gyerünk felfelé
Vagyok PCPilot ts-en. -
#40027 Ezen felül FPS gondok vannak.
Szóval nem mind arany, ami fénylik. -
#40026 Nem forog a rotor, úgy meg elég hülyén néz ki. Minden tiszteletem a fickóé, de a jelek szerint, "soldi modelt" alkot úgy, hogy se skin, se animáció. -
#40025 Tomcatz Chopper Party
hát ez kész..... -
#40024 Köszi Jana az esti mókát, nagyon jó volt.
Posztolom a videódat is ha nem baj.
Esti BMS móka
holnap folyt. köv. tessék csatlakozni. -
Razor18 #40023 Mivel nyomod épp? -
#40022 Szóval neked sem tetszik az alap DB? Egyébként most esik le, ha a gun damagehez sem nyúltak, akkor ez még most is a játszhatatlan kategória az én szememben... :(
Sebaj. Végzek az F-15 cikkel, akkor kis pihi után befejezem a saját modot. '80 és '90 helyszínnel és rakat új 3D modellel. -
#40021 Az FS2004-FSX vonalon van pár olyan göbzi, hogy bexarás mennyire kidolgozott bennük az avionika, meg az eljárások. Ez most bőven jó nekem. -
#40020 Kösz az infot, akkor asszem továbbra is kihagyom. -
#40019 Gyak. csak exe javítás és CE kiterjesztés, le lehet tiltani az NVG-t, meg pár apróság. 0 DB és hadjárat fejlesztés, egyetlen SAM vagy dispenser upgradem sem került be még. -
#40018 Milyen lett a BMS a 3-as update-el?
Tapasztalatok?
Töredelmesen bevallom, még a 2-essel sem néztem :D
Totál kiesett a Falcon nálam, de már kezd hiányozni.
Kevés szabadidőmben repkedés csak FSX-el volt. Nyaralásnak vége, asszem megint felrakom a -bms-t.