52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#40177 Azt, hogy ha bekapcsolod az ECM-et, akkor nem csökkenti elvben a radar befogási távolságát. Azért mondom, hogy elvban, mert van olyan változó is, hogy ECM strength. Ez alaphelyzetben 0, de max. 125 lehet. Minden gépnek 0, tehát minden ECM a játékban azonos képességű, annak ellenére, hogy lehetne más...
A lényeg az, hogy 40 táján már a sima ECM on = radarbefogás megszűník a legdurvább AMRAAM-nál is az FF-ben. BMS-ben még nem teszteltem. Ez jelentheti azt is, hogy 0 esetén nem csak az ECM radar modifier él, hanem már akkor is képes az ECM strength MÉG erre rá modosítani. Az ECM űgy működik, hogy az adott radar range értékét csökkenti a radarra jellemző ECM modifierrel. A metódus ugyanez földháttére és beaming esetén is. A bemingnél a sebesség komponensre van megadva egy max érték, ha az ála megy a vizsgált és számító sebesség komponenes az effektus szempontjából, akkor él a beming modifier. -
#40176 "Annyi a 'HOJ' mód, hogy ez ECM radar modifier 1 felett van, semmi több."
ööö... ez mit is jelent?
Ha nincs HOJ mód (a földi rakétásegységeknél sincs?) Akkor azon kívül, hogy (más játékosok radarján) látható a zavart végző gép, miért is ne működjön egyfolytában az ECM? Mert egy dolog a valóság és más dolog hogy mi van leprogramozva. -
#40175 Nem értem az ECM problémát. 20 nm--on belül én olyan még nem láttam, hogy az F-16C radarja ne törne át a zavaráson. Maddog módba megfelelő SMS gombok nyomásával mindig lehet indítani emlékeim szerint.
A HOJ soha nen volt modellezve. Tudtommal most sincs. Annyi a 'HOJ' mód, hogy ez ECM radar modifier 1 felett van, semmi több. -
#40174 Na ez az! Hogyan méred be ha nem lehet bemérni a zavarjelet?
Ugyebár "slave"-be nem lehet amraam-ot indítani befogás nélkül. "Bore"-ba meg nem tudom hogy milyen módba működik a rakéta. Hogy van leprogramozva... indítás után bekapcsolja a radarját, eddig oké, és tovább?
Tehát az a problémám hogy a zavarforrás 20 nm-en belül van, egyenesen felém jön és én nem tudok rá érdemben indítani HOJ módba. Csak vaktában "bore"-ba tudok indítani.
Ezt tapasztalom a BMS-ben:
1. Ha a cél befogás után kapcsol ECM-et akkor átvált HOJ módra és "befogva" marad a cél, így indítható a raksi HOJ módba "slave"-ben.
2. Ha viszont a cél folyamatosan ECM-et használ akkor nem tudok ráfogni... csak "bore"-ba tudok vaktában indítani.
Ha a "burn through" meg bekövetkezik akkor meg teljesen mindegy hogy milyen módban indul a rakéta. -
#40173 Az alap elrendezésben asszimetrikus a terhelés az 2xAIM-9 és az ALQ-131 miatt. Ráadásul ezek pont a szárnyvégen vannak. -
#40172 -
#40171 Ezt most azért írtad be, mert erre mást nem tudtál? -
#40170 LOL -
#40169 Mi az a BWR? :) -
#40168 Ezt itt be is fejezheted !!!!!!
1000 elmondtad milyen szar, mi meg 1000 elmondtuk hogy nem érdekel. Ha nem tudsz rendesen válaszolni inkább ne írj semmit. Elég uncsi hogy te mindent fikázol. Részemről téma lezárva !!!!!!!! -
#40167 1. Amram automatikusan HOJ-re vált, ha bemért ellenfélre indítod, aminek aktív a jammerje. Boresight módban is lehet indítani zavarforrásra, de annak nem sok értelme van.
2. A burnthrough sokkal hamarabb lesz, ha leszűkíted a radart az ellenélre, és pont "felé" néz.
3. Az amraaam kimanőverezés, valamikor szeretném, hogy összegyűljünk, és akkor mindenkinek megmutatom élőben a BMS-ben dogfightnál (vagy akár indíthatunk 2 külön kurzust is ecélból, sok volt a kérdés ezzel kapcs.) - hasznos dolog, az biztos.
Hvégén nekem a vasárnap játszik asszem, de itt megbeszéljük, h mikor -
#40166 Sima BMS-el próbáltam, meg asszem egyszer Krisszel próbáltunk vele repülni multiban, de már a kifutón felborultam :)) inkább hagytuk az a-10est.
A BWR nekem is jól jönne, uncsi hogy a fele kerozin elmegy egy rakéta kimanőverezésére. -
#40165 A másik fele, hogy a kijelentés fals. Nem az RF szar. MINDEN szar, ami az alap DB-re épül. Az RF nincs kiemelve. Teljesen mindegy, hogy melyik helyszínen használod a DB-t. -
#40164 Továbbra sem rtem. Attól, hogy RF MP van, attól mitől változna a légvédelmi környezet, az AAA fél sec alatt lemos az égről. Sötét éjszaka harckocsin levő géppuskák meg toronnyal szinkronizált géppuska. Bocs, de ez engem inkább sírásra késztet. Nem lehet sem értelmesen sem valóságosan repülni. Az alacsonyan repülés nem véd meg semmtől még éjszaka sem. Röhej...
A modern rakéták ellen ha NEZ-en belül vagy, akkor semmit sem tudsz tenni. Ezt én nem tudom élvezni MP ide, MP oda. Ezért nem repülök már az alap hadjárattal sem veletek. Nem veletek van bajon, az környezettel. Totál elbaszott OOB, nem működő SAM-ek, zavarhatatlan vagy semmit sem érő fegyverek - középút nincs - felülmodellezett AAA. Gyönyőrűszép és atomstabil, csak a harcászati modellezés sajnos 0. A legnagyobb baj, hogy a jelek szerint ezen nem terveznek változtatni. A legegyszerbb dat fájl fixek berakása és csekkolása sem ment hét hónap alatt. Itt is marad az, mint FF-ben. Magad uram, ha szolgád nincsen... :) -
#40163 Tudjuk, RF az szar...jut eszembe, voltál már fent?
(Am. meg csak F16 és Mirage repülhető) -
#40162 Engem jól lelőttek a tegnapi első és egyetlen bevetésemen. (természetesen éjszaka volt)
A poén az egészben az hogy a második rakétája kimenőverezése közben laposdugóhúzóba kerültem. Hogy hogy csináltam nem tudom, mert utánégetővel rohantam a föld felé, fordulókat végezve.
Tisztára mint a Top Gun-ban... próbáltam átkapcsolni az FLCS overide kapcsolót, de úgy mozgott a dinamikus fejmozgás miatt a fejem a kabinban hogy nem tudtam eltalálni.
Aztán kb 5 mp múlva az ellenséges rakéta megoldotta az overide-ot.
Közben felmerült egy (két) kérdés:
Hogyan lehet Amraam-ot indítani egy konkrét zavarforrásra?
Értem ezt úgy hogy Lock-on-ban rá lehet fogni a zavarforrásra és így indítható az R-77 HOJ módban.
De a BMS-ben nem tudok ráfogni, sőt, a "burn through" is később jön (amikor AI ellen játszok) nálam mint a másik félnél. (azonos géptípus ellen)
Indítsak a körülbelüli cél felé indirektben, vagy hogy megy ez?
A másik kérdés illetve kérés:
A küldetés után Axe elkezdte magyarázni a BVR-t (élő ellenfél ellen) de megmondom őszintén nem sok minden maradt meg a fejemben róla.
Leírnád légyszi amit akkor mondtál?
Ha hétvégén este felé összejöttök egy kis múltira akkor én is kapható vagyk... "lelkiállapottól" függően minimum egy bevetés erejéig (cirka 1 óra hosszáig) 100% a részvételem. -
#40161 Red Flag-en? Naná... Alap modellező értékekkel és DB-vel elég szuicid a géppel valós profil szerint repülni... -
#40160 Szép
Nekem az A-10es túl lassú gép, mindig lelőttek :)
-
#40159 Hamarosan új A-10 cockpit skin. -
#40158 Ha valahogy rá lehetne venni az online századokat, hogy legalább minimáisan eltérő DB-vel repüljenek... -
#40157 Next time :)
-
#40156 igen, lesznek még vidjei, nem tudom mikor...most egy kicsit lassabban történnek a dolgok nálunk 72eseknél is, nyaralások ...
én is majdnem visszamentem játszani, de így is szarkészen vagyok, úgy milyen állapotban lennék most :)
Nekem kellett volna videóznom, a rakétakimanőverezés bombázás közben megért volna egy misét, meg hát nem semmi rádióforgalom is... -
#40155 Az awacs-ot azt értettem, mert nem beszélt akcentussal, viszont volt olyan rádióbeszélgetés ahol csak pislogtam mert nem értettem semmit.
Igazából brevity szerint beszélt az Awacs így azzal nem volt baj, a tervezésnél mikor bejött asszem Striker na ott sok mindent nem értettem, de szerencsére ott voltatok.
Az alvással nekem is volt bajom fél 2-ig járt az agyam, már azon voltam visszanézek a szerverre :)
Hihetetlen, hogy ennyi emberből senki sem videózott :((((
nézegettem Smokey72nd csatornáját nemtudod tervez még ilyen traning videókat? -
#40154 Ja, hát én már részt vettem pár ilyen repülésen, nagyon sokat ad az alapból is fantasztikus szim-hez. Amúgy mennyit értettél a kötelékek és Magic közti kommunikációból?
Hát tegnap is pont mire befejeztük, akkor jöttek még jópáran, asszem 45en voltak csúcsban a szerveren.
Többet kell repülni ilyeneket, hogy gyakoroljuk, mert itt azért sokkal több mindenre kell figyelni (különösen a Lead-nek) -> tegnap alig bírtam elaludni a küldetés után, agyam még mindig pörgött.... -
#40153 Egyébként az ilyen repüléseknek hihetetlen feelingje van. És még csak csütörtök volt, képzeld el hétvégén mi megy itt
Brevity + comms és a Formation
ha még nem lenne meg valakinek. -
#40152 Én rajta vagyok! ha kevesen vagyunk, akkor söprögetünk a FLOT mentén, szedjük a tankjaikat .... Ha meg összejön még ilyen nagyoobb repkedés, akkor beszállunk. -
#40151 Mi köszönjük a lehetőséget. Remélhetőleg minél tovább lesz Redflag szerver, és minél többet mehetünk rajta.
-
#40150 Köszönöm mindenkinek a tegnapi repülést, sikerülhetett volna jobban is a dolog, de legalább egy kis ízelitőt kaptatok a komolyabb több kötelékes pvp repülésekből... -
#40149 Van egy sorozat az "ég urai" meg a "világ helikopterei". Újságosnál van. Az ég urai már 30 felett jár. A makettek egész igényesek, pl a spitfire és az F15 remekül néz ki, talán a tornado az egyetlen ami kicsit fapadosra sikerült. A helik némileg drágábbak, de nagyobbak is. Most pl majd a Sea Knight fog megjelenni. Mivel sokat játszottam a COD MW-vel kötelező darab :) -
Razor18 #40148 A rohadékok, az enyémhez bezzeg még sosem küldtek! -
#40147 Tutti Frutti Partyhoz -
Razor18 #40146 Ezeket honnan veszitek? Valamelyik újsághoz adják? -
#40145 Látom vannak repcsijeid :) Én is veszem őket. Bár most a legutolsót nem vettem meg, mert semit nem jelent nekem. A helikopterekből is csak párat vettem KA52est, meg Mi24est. -
#40144 van benne valami, de inkább megisszuk
vagyunk zotyával archeren -
#40143 Bocsesz a lelépésért. További jó repülést! -
#40142 Skacok, ennyi piával már egy igazi F-16 is felszáll, még keró sem kell. -
#40141 -
#40140 2 Copy -
#40139 -
#40138 18:30tól leszünk Vampi kollégával már, 20:00-kor jön Jana.