52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#40217 Neked lassan kijár a 20 büntetőpont :D -
#40216 pc pilot-on várakozok. szóljatok. -
#40215 Nekem sajna még képlékeny a mai nap... -
#40214 1 küldetés erejéig tuti a részvételem. -
#40213 On Your Six !!!!!
-
#40212 Srácok este 8után RedFlag? -
#40211 A-10 kabin skin kiadva. -
#40210 sztem ez egy referenciapont kódja, pl egy híd vagy akármi -
#40209 Oké, de mi által és hogyan?
A bat3541 elnevezési forma az, amit még nem láttam soha. Ilyen neve van egy fordulópontnak? -
#40208 crack2 supported" mit jelenthet?
Fedezve, támogatva van az adott egység
IP = initinal point
DIP = delivery impact point (?)
Igen , IP az a találkozási pont, ahonnét a "push" paranccsal közösen támadnak (push pointnak is hívják), de van, hogy külön push és IP pont van, akkor az IP a földi csapás előkészítő, bevezető pontja
crack71 pushing now 3" - "hammer pushing" - "crack hammer31 is pushing from bat3541"
crack az F-16CJm hammer az F-16CG, a pushing jelenti hogy támadnak?
Az előzőek alapján, ez a közös célfelé indulást jelenti a push pontról
"hammer3 check block" mit jelenthet?
ez passz, többminden lehet
-
#40207 "crack2 supported" mit jelenthet?
Beszélnek IP/DIP pontról, ez a cél feletti találkozás ideje lehet?
IP = initinal point
DIP = delivery impact point (?)
"crack71 pushing now 3" - "hammer pushing" - "crack hammer31 is pushing from bat3541"
crack az F-16CJm hammer az F-16CG, a pushing jelenti hogy támadnak?
Ez?
[/i]"hammer3 check block" mit jelenthet?[/i]
Ez a killbox ellenőrzés lenne? -
#40206 Célpont killboxa, bár jó esetben a kettő egyezik -
#40205 A célpont killboxa vagy az, ahol éppen a gép van indításkor? -
#40204 Sztem ezek a "killbox"-ok -
#40203 Egy kérdést intéztek felém:
F-16CJ HARM rakétát indít a Dani Zoliék állása ellen, '99-ben...
"crack3 magnum 6 golf 100"
crack3 - a Weasel hívójele
magnum - HARM indítása
6 golf - na ez lenne a kérdés!
100 - az irány ami felé a HARM indítva lett??? (nagyjából jó)
másik eset
"crack3 magnum 3 tango 154 24"
crack3 - a Weasel hívójele
magnum - HARM indítása
3 tango - na ez lenne a kérdés!
154 24???
A 154 24 az szerintem bullseye koordináta. A 3 tango és 6 golfról fogalmam sincs. -
#40202 Jól van, igyekszem. -
#40201 Jó lenne akkor ha előtte a bvr cuccot meg az amraam elleni cuccot is megmutatnád illetve elgyakorolnánk. -
#40200 Ahha -
#40199 Az tuti, addig talán lesz bőr a tenyeremen ( betonozás )
Redflag? -
#40198 Sorry Guys, nem jött össze nekem a hvége, csütörtökre szervezkedünk Janával épp -
#40197 Tacview 1.2 kijött.
Tom Catz új packje. Sajnos még ez sem a használható kategória. -
#40196 Akkor lesz ma valami multi? -
#40195 Grat! -
#40194 "Day 4, almost 5, NO server-crash till now, no campaign bugs ....NOTHING ...all clean and clear with constant traffic and players...and that with 1024 bandwith"
na ez a valami... -
#40193 Egy női névnek tűnik -
#40192 -
#40191 Mi az a Shilla? :) -
#40190 Én is úgy tudom hogy alapból 2 féle zavarjel létezik. A sok sok céljel (válaszd ki az igazit ha tudod) és az összefüggő hatalmas céljel sáv. A zavarforrások irányát tudják csak megállapítani, távolságát, magasságát nem. Ellenben a Falcon-ban gyakorlatilag az irányát és távolságát is meg lehet állapítani.
Most lehet hogy utálni fogtok, de mint annak idején mondtam, lehet nem szeretni Molnit a modoráért, de ettől függetlenül meglehetősen fontos problémákra hívja fel a figyelmet, amit én személy szerint nem értek hogy eddig miért nem tett senki se ezek kijavítására kísérletet (igazából itt a fejlesztőkre gondolok).
Bezzeg hiperszuper modellek integrálására van energia, mert ezek sokkal "fontosabbak" a szimuláció szemszögéből.
Úgyhogy én azt mondom, hogy ne dugjuk homokba a fejünket és ne burkolózzunk be valami bíborlila illúzióködbe. Vegyük tudomásul hogy a nagy BMS 4 se egy "benchmark" szimulátor, viszont a hibák kijavításával azzá lehet tenni.
Számomra nagyon nem mindegy, hogy azért lőnek le mert béna vagyok, vagy mert bizonyos dolgok nem úgy működnek a BMS-ben mint a valóságban.
@Molni
Biztos a bore indításra gondolnak. -
#40189 A Falcon 2,5 foknál már földhátteret számol tudtommal. (Szintén RP5.) Az indítást egyébként lehet, hogy az MI tudja maddog módba is. Tehát hiába nem fog be, az irány alapján megy a rakéta.
Egyébként az lenne az igazi HOJ mód. Hogy, ha egyáltalán nem látod a célt, csak a zavarás irányát látod és befogás vagy célkijelölés nélkül indul az AMRAAM. Ilyet nem tud egyik Falcon sem. Sokan állítják, hogy igen, de bizonyítani eddig senki sem tudta... -
Razor18 #40188 Igazad van, hogy nem csak magasságfüggő, de ez a 40 nm-hoz tartozó 3000 feet magasságkülönbség mindössze 0,7 foknyi lefelé nézést jelent a vízszinteshez képest. Szerintem ennél azért jóval lejjebb van a horizont vizuálisan. -
#40187 -
#40186 -
#40185 Nem értem a kérdés. Távolságtól és magasságdifitől függ az, hogy földháttérben repül az ellen vagy sem. -
#40184 30 ezren? :D -
#40183 Szerintem nem figyeltél oda arra, hogy földháttérben van -e a cél vagy sem. Ha igen, akkor az akár meg is felezhet ia range értéket. Ha te voltál magasabban, akkor te neki égháttérbe voltál. Ezért égette át a te jammereded az övé a tied viszont nem az övét. -
#40182 Nos ma reggel próbálgattam egy F-16c 50 1 vs 1 bvr-t ecm-el TE-be..
Nálam nem történt átégetés 20nm-ről, de az AI az már 40nm-ről befogott (legalább is az RWR szerint) és 20nm-ről meg simán indított 2 AIM-120B-t. Ekkor indítottam bore-be én is 2-t és kifordultam, megkezdtem a defenzív manővert, chaff szórást.
Ő természetesen mind két rakétával eltalált még én nem találtam el őt.
Nyílegyenesen felé mentem, a radar rá volt szűkítve, antenna magasságkeresési tartománya is jó volt, 30ezren mentem, ő 27ezren, mindketten kb 400 kts-el.
Mit csináltam rosszul???
(megjegyzem R-77 -el felszerelt j-11 ellen is kipróbáltam, ott valóban történt átégetés kb 20-25nm-nél. A feltételek ugyan azok voltak mint a fentinél. Viszont a j-11 is már 40nm-ről fogott az RWR szerint.) -
#40181 Van. Az RWS 10%l erősebb, mint a a TWS. A VS 20%-kal, mint az RWS. Az STT mód esteén, ha befogtad a célt, akkor a radar range értéke 30%-kal nő, ez növeli az NCTR üzemmód azonosítási távolságát is.
RP5-ben vannak ezek benne. -
#40180 Melyik f-16 radarmód "égeti át" hamarabb a zavarjelet? Van különbség? -
#40179 Hayab nekiállt optimalizálni. -
Razor18 #40178 Ez pont így van!