Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Balázs: Túl komolyan veszed ezt az egészet. Ez egy játék. Az a célja hogy jól érezzük magunkat vele. A BMS fórumon meg sokszor úgy esik egymásnak mindenki mintha bármi is múlna rajta, olcsóbb lenne a kenyér vagy hasonló. Anyázod õket õk meg megsértõdnek. Ismerõs? Hány ilyet láttál az SG topikokban? Emlékszem még a holdra szállásra? A kedvenc topikom volt de bezárták :) Tudod ahogy a mondás tartja a stílus maga az ember, azt hiszem Georges-Louis Leclerc, Buffon grófjának tulajdonítják. Ha közönségesen beszélsz valakivel miért várod hogy komolyan vegyenek? Pár hülyegyerek okoskodik? És akkor mi van? Keress olyat akinek szava van és akkor bevesznek a BMS-be. De ne feledd ez nem vérre megy.
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Ennél közelebb nem tudok menni a tankerhez(bár freetrack nélkül)
Lehet a kormányt is finomítani kéne a BMS beállításaiban.
Amugy 2 éve mikor vettem az új gépet a számtech. boltos srác azt mondta, hogy nincs különbség a 800-as és az 1600 mhz-es memória között, csak az ára. Szerinted? seggel jöttem ki a boltból. Mondtam neki ha ilyen okos vagy inkább máshol költöm el a 130000FT-t.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Nálam pl eléggé le van véve a közel hajolás is. Lekorlátoztam, de azért megy valameddig. Egy bekötött pilóta sem tudja a buksiját nekinyomni a HUD-nak :D
Én az egérgörgõvel zoomolok és utána még a track-el, ha kell. Hamar belejössz.
Megtalálod abban a rarban a profiljaimat, a beállításaimat, de szerintem nem sokra mégy vele, mert a kamerád távolsága, meg a kütyüd méretei ha másak, akkor úgy sem jók, bár sok privátot kaptam a Youtube-on és több ember hasznát vette, az volt nekik az alap, amit finomítottak.
A better approach is something like,
I've observed a problem in this aspect of this model
Here's what I believe is the problem, and here is what I'm observing (with evidence)
Here's what I believe will fix the problems, and here's why, (with evidence)
Here's the source(s) I've used to justify the changes
Ezt csináltam szóról szóra. Még sorról sorra idézni is tudom és videóban megmutatni, hogy mi mire vonatkozik. Még a korlátokat is leírtam, hogy pl. az aero datához eddig nem nyúltam, mert tudtam, hogy úgyis beszólnak ezek a *******...
Egyetlen kommentete sem tettem sem a készítõkere sem senki másra. Megmutattam, hogy mi van, minek kellene lenni, mit tudtam csinálni, mutattam forrást. Erre meg jön a farkaskiáltással, meg a hülye haverja, hogy miért nem lettem BMS4 tag. Ja, hogy az egyiket többször felajánlottam a másik meg simán hazudik utólag mely ilyen listával mosdatja magát...?
Ezek után ne boruljon el az agyam...? 200-300 éve ilyen inzultus után jött a párbaj és néha az egyik felet koporsóban vitték el...
According to whom? I would be interested in specific errors and distortions if possible
Amíg ilyen kommentek jönnek, addig én legyek még kussban? Baszod 3 éve szóltam az OF topikban, hogy az F-14 + AMRAAM + AIM-9X + HMS az kb. olyan súlyos hiba, mint MiG-21bis-en R-73 és R-77 lenne. Nem viccelek, fél perc javítani. Amíg erre nem képesek úgy érzem nekik kellene leszállni a magas lóról...
Olyan basic és nevetséges hibák vannak benne, hogy az már fáj. Írtam ilyen stílusbana suggestion thread-be nem.
Én nagyon türelmes tudok lenni, ez bizonyos pontik. No, sccob és Cobracab régen túl van azon a bizonyos ponton...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Leírom én is a menetét a legegyszerûbben és megpróbálom a legérthetõbben, mert az angol info is túl bõ lére van eresztve és azóta bele is szerkesztettek :D
Na, aki még nem peccselt, annak:
-----------------------------
Indítsd el a Falcon_BMS_4.32_Update_1.exe-t.
Telepítsd fel egy tetszõleges mappába.
Kapni fogsz 3 fájlt egy data mappában:
4.32_Update_1_Part_1.bsf
4.32_Update_1_Part_2.bsf
local.ver
Ezt a 3 fájlt másold be az eredeti BMS 4.32 telepítõ Data mappájába!
(A local.ver felülírja az eredetit.)
Futtasd az eredeti BMS 4.32 Setup.exe-t
Várj picit és nemsoká a Downloaded résznél ott lesz a 4.32 Update.
Ezt jelöld ki és Next!
-----------------------------
Egyébként a Sensitivity vagy a Smoothing-ból vegyek visszább?

Azért mert valaki elkezd csesztetni ilyen, olyan, amolyan stílusban, leereszkedsz az õ stílusára, de inkább még az alá, na ennek nincs semmi értelme. Ezzel magaddal tolsz, ki nem vele, amint látod.

Cobracab is megérdemelne egy agyalapi taslit. Láthatólag fel sem fogta, hogy mirõl beszélek. Személyes véleményrõl papol, mikor tetsztekkel támasztom alá amit mondok.
BMS team tagság. Öcsém, nyitva van neki a szeme? Leírtam korábban, ha kellek csak füttyentsenek. A jelek szerint nem kellettem...
Scoob meg ott folytatja, ahol abbahagyta. Miféle konstruktivitást hiányol ez a faszfaj? A görbék és tömegadatok világosan mutatják, hogy a valósághoz köze nincs egyetlen Falcon SAM modellezésnek sem. Mindenféle kommentár nélkül bemutattam. Akkra fasz, hogy baszni lehetne vele...
Livrot meg jól látta. Õ kezdte a személyezkedést s 'cry for wolf' résszel, azt engem bannolnak ki. Röhej bazdmeg... Érdekes, hogy számukra minden 'personal attack' ami ellentmond elképzeléseiknek.
sirbum6
Then Shouldnt Scoob sustain the same punishment for his remark of " a boy who cried wolf". Sure that may not seem to abrasive to some, but to others that may be down rite rude. You say that there is "Zero" Tollerance for attacks. Then you need to hold everyone to the same Tollerance.
Mire Cobracab.
They are both clear and simple. By the way, one does not equal the other
Csodás. És akkor még én vagyok pofátlan. Eszemfaszom megáll ezeken...
Én a roll értékét venném még lentebb, ahogy látom eléggé elmászott.
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Az hogy még 1 percet sem repült vele az sem jelent neki semmit.
A legnagyobb légiharc közben meg azt ecsetelte, hogy õ hogyan játszik a Lockon-al. Zsír volt.
Nekem van ötletem :P
Arra figyelj freetracknél, hogy ha nem ideálisak a körülmények a szoftvernek ( pl fényforrások mérete, vagy esetleg egyéb fényforrást is érzékel ) akkor elkezd számolni, mint a barom, és akkor kezd szaggatni ...
1. Kitömöríted a BMS setupot
2. Feltelepíted a BMS-t (ha felvan skippeled a 2.es pontot)
3. Kitömöríted a BMS setup könyvtárába az update-et (Nem a BMS 4.32 könyvtárba hanem oda ahol a SETUP van)
4. Elindítod a setupot, és kiválasztod az updatet és feltelepíti
Én így csináltam.
Üdv,
Jana
Más: Tegnap igen fent voltam picit TS-en, aztán az új sráccal próbáltuk megoldani a BMS updatejét, hozzáteszem nem sok sikerrel. Valamiért nincs ott a középsõ oszlopban a felajánlott Update. Elvileg mindent jó csinált, szóval nekem ötletem sincs mi szab gátad a telepítésének.
Egyébként mai multira nem ígérek semmit.
Egyébként meddig tart a kitiltás?
Ok, én is vagyok fél8-8 között, addig belövöm a rootert aztán leteszteljük...
Krisz: mintha szaggatna a videó nem? Amúgy este felnéztem TS-re, láttam fenn vagy az új sráccal. Volt valami?
Ja és a videóban próbáltam gyakorolni a légi utántöltést, sajnos nem sok sikerrel.
Tegnapi repülésrõl senkinek sincs semmi ?
Száraz finomszemcsés homokkal megtöltöttem, ledugóztam a két végét és elkezdtem nagyon lassan, óvatosan melegíteni, vigyázva, hogy ne érje láng. Sütõlap felett mégjobb. Amikor kezd lágyulni hajthatod, ahová akarod. Kihûl és megtartja az alakját.
Nem egy mai darab, de megfelel.
A Fraps inkább zabálja a gépem :D
Annyi változott, hogy egy csinosabb csipeszt raktam rá azóta és 31 gramm lett a súlya (40 volt :D)
Észre sem vehetõ a füles oldalán.
Nálam nem volt szenvedés, igaz, a megépítése elõtt bújtam a kinti Freetrack fõrumot pár napig, míg kialakult a fejemben a megépítés mikéntje.
Tesztvideó 1.
Tesztvideó 2.
Tesztvideó 3.
A Fraps miatt volt ugyan némi teljesítmény vesztés a videók felvételekor, de még így is játszható maradt.