52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#40457 Olyan lesz mint a régi, azt szoktam meg
Molny: mennyi lesz az új vas ára?
Ha este repültök tegyetek be képet vagy videót léccike.....
-
#40456 @Axe
19:00-tól vagyok TS-en. De lehet hogy előbb is.
Neked van ugye az a Cougar MFD-d? Ha megkérhetnélek mérd már a méretét (szélesség / magasság) légyszi!
Dánke! -
#40455 Tudom. Csak egy S vagy más betűből akkor döntse el bárki is, hogy akkor most 2400S 2.50 GHz az most akkor jobb, mint a sima 2400 és 3.10 GHz...? -
#40454 Hát nem csak az órajel számít, sőt... -
#40453 Buktam, ez fog belekerülni. Mondjuk kedves, hogy lassan atomtudósnak kell lenni, hogy kibogarászd, hogy melyik CPU-t érdemes megevnni. Miért van az hogy CPU között egy betű eltérés van meg az órajel és majdnem ugyanannyiba kerülnek. Hogyan döntse el szerencsétlen user, hogy akkor most melyik jobb..? -
#40452 Ennyit azért nem akarok rá költeni. Mivel a rendelés le van adva, innentől fogva bukta. Azon imádokozom, hogy egyáltalán a 3.10 GHz cserébe belemenjenek, mert a két CPU ára között kb. 3 ezer Ft van... -
#40451 sima 2500, vagy 2500K jobban megteszi....falcon proci igényes, ha ahhoz nézel kifejezetten, akkor inkább i7 2600 -
#40450 A k. életbe. Most látom, hogy asszem mellé klikkeltem, én 3.10 GHz-es processzort akartam az a 2400-es szériából. -
#40449 hát legalább nézhettél volna egy I5 2500K procit -
#40448 Ja.
Más. Megrendeltem az új gépemet. Kíváncsi leszek, hogy mit tud majd vele a BMS4.
ASROCK B75 Pro3
INTEL Core i5-2400S 2.50GHz 1155 BOX
2x KINGMAX 8192MB DDR3 1333MHz KIT
SAPPHIRE 11200-14-20G HD7850 2GB GDDR5 OC PCIE
SAMSUNG 128GB SATA3 SSD 2,5" MZ-7PC128D/EU
SHARKOON Rebel9 Value
FSP Aurum Gold 500W
ARCTIC COOLING Freezer 13 PRO CO
Ez egy atomerőmű a mostani gépemmel összevetve. :) -
#40447 Milyen botot veszel magadnak Zotya?
hOSSZÚ LEGYEN ÁM -
#40446 Bratyó veszi meg Pesten, mert itt Szolnokon minden 2x annyi. de nem tudom mikor hozza haza mert egy barom Suzukis picsa leoffolta a verdát a pirosnál, lehet marad a posta, de akkor annyiban van mintha itt vettem volna meg... -
#40445 Az én meglátásom szerint abban különbözik, hogy a koordináták alapján pontosan el is találja a célt.
Te meg zotya irány másik joy-ért. -
#40444 A múltkor beszéltük ezt a JDAM-es dolgot úgy emlékszem. Sajna ez nincs megcsinálva ás valszeg nem is lesz.
JDAM in LAT
Addig nézegesd ezt a videót. -
#40443 Értem, de akkor a BMS-ben ezzel a módszerrel miben is különbözik az egyszerű bombáktól? Sima MK-84 -el is működik ez.
@ Molni
Már megint rossz kisfiú voltál? -
#40442 Meg van rá a módszer.
Először is a jobb klikk majd recon nézetbe kijelölöd a megsemmisíteni kívánt objektumokat, aztán ezt az épületet rápgramozod egy streetpointra ( én a 10. ponttól szoktam) ezt úgy teheted meg, hogy a target listánál fent bal oldalon lépteted kis nyíllal a pontokat.
Kb a lényeg ez, de a felszállás előtt azért ellenőrizd le a DTC-ben, hogy a megfelelő streetpointon a kiválasztott cél legyen aztán a levegőben csak egyszerűen ráléptetsz a megfelelő fordulópontra amire a célt programoztad. Onnantól kezdve egyszerűen CCRP módban ráhajítod a JDAM-et.
-
#40441 Mert a BMS4 más modellezéssel bír. -
#40440 Ahhhhaaa. El kell küldeni. Eszembe nem jutott volna. Amúgy igazán átküldhetné ezt az információt is a server.
Nem nagyon találok leírást a manual-ban hogy a GPS / JDAM bombákat hogyan kell bevetni?
FF6-ban világos volt mint a nap, de BMS-ben nincsennek ilyen funkciói az SMS-ben. -
#40439 Új Hornet képek. -
#40438 Leoffolt a joystick-om, amíg nincs másik addig passzolok. -
#40437 Ma esetleg valaki repülősen multisan? -
#40436 Vampikának :
1. kell működjön a két monitor azon a kártyán, szóval ennek nézz nagyon utána, driver, kimenetek, fórumokon olvassál....
2. küldetés szerkesztőben ne rajzolj flotot, hanem ha kész a küldetés belemész, mintha indítanád, megrajzolod a flotot, ppt-ket, loadout, weather, stb...aztán save, és akkor lesz 3 db fájlod a küldetés nevével, amit el kell külddeni a wingnek. -
#40435 OFF
Mekkora thread. :)
ON -
#40434 Hogy lehet azt csinálni hogy a küldetés szerkesztőben megrajzolt FLOT line vagy box-ok ott maradjanak amikor elindítom magát a küldetést? Mert mindig eltűnnek. Ha meg ott rajzolom be akkor meg a wingman nem látja őket.
Remélem érthetően írtam le a problémámat.
-
#40433 A Farmer Simulator 20xx -nél nincs jobb! Igazi "paraszt" szimulátor. Kombányozol meg minden
@Axe
Péntek jó lesz. Bár nem itthon van a 2 monitor hanem a szüleimnél, azon a gépen meg épphogy eldöcög a BMS. Ha emlékszel régen írtam hogy sehogy sem tudom az én videókártyámat rábírni hogy érzékeljen 2 monitort. (régi monitorjaim vannak) A régi videókarimmal bezzeg mindig pikk pakk működött.
Így ismét kiírnám ide: Ha valaki tud segítsen légyszi!
Saphire Radeon HD 6870 -
#40432 @ Vampi : Amugy Falcon MFD extractor v 0.5.1.0 , ha ügyes vagy és angolul is tudsz, akkor ez a progi kell, ezzel a verzióval
-
#40431 @ Vampire : figy, szerintem ez igen hosszú lenne itt, különösen 4 serital után. a legjobb, ha pl pénteken összefutunk repülni, és akkor mindent elmesélek a kétmonitoros cuccról. Ha nem érsz rá, akkor holnap megpróbálom végigmagyarázni -
#40430 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1277564018 -
Razor18 #40429 Kerestem a DCS topikot fent a legördülő listában, de nem találtam. Melyikre gondoltál?
OFF: találtam viszont egy German Truck Simulator fórumot.
Hááát, nem tudom, hogy a laikusok számára mi is ilyen... hogy is mondjam... megmosolyognivalónak tűnünk-e a magunk kis Falconjával, mindenesetre én ettől betérdeltem. Isten látja lelkem, senkit nem akarok bántani, biztos nekem is megvan a magam kis bogara, de ha valaki elmondja nekem, mi a nagy flash abban, hogy real time-ban elvezetsz egy kamiont Pestről "bécsi felrakóval" (szleng!) Zürichig, én fejet hajtok nyilvánosan... Mondjuk FSX-ben sem vittem soha new york-i járatot Pestről, pedig vannak ilyenek is... na mindegy, mindenki csinálja, amit szeret... ennél már csak a Train Simulator lehet jobb(?)... -
Razor18 #40428 Copy... -
#40427 Akkor rendelés törölve. -
Razor18 #40426 Szerintem amit Te keresel, az a Track Clip Pro. Az világít, ez meg a Track Clip a passzív fényvisszaverő felületekkel a sapka napellenzőjére, a "régi" változat a 6DOF-hoz.
@ Zotya: 150 USD, haverom hozza át "kézben". -
#40425 Viccelsz? itt mindenki Tir-re hajt :))))
Itt vagy a DCS topicban tuti elmegy
Mennyiért veszed az 5-öst? -
#40424 Csak a clip, az érdekelne. Megkímélnél a külföldi rendeléstől. A clip az úgy a világító bizbasz? :) -
Razor18 #40423 Rendeltem egy TIR 5-öt. Ha megjön, valakit esetleg érdekelne egy TIR 3 Pro Vector 6DOF klippel-bővítménnyel (hivatalos hash-kód, serial, papírral együtt)? Nem életbevágó, de gondoltam feldobom a kérdést. Mondjuk 15k Ft. Ha ilyet itten tilos, akkor elnézést, és kéretik ezt a hsz-t törölni, majd elVaterázom... -
#40422 Képet nem tudok csinálni de track ir nélkül 100% hogy megéri.
Ha van track ir-ed akkor meg tökmindegy szerintem. Inkább simpit építéshez lenne jó.
@Axe
visszanéztem a te dupla monitoros kuckódat. A te monitorodon több műszer van kirakva mint amennyit a bms-ben alapból lehet. Hogy csináltad? -
#40421 Ha tudsz csinálj már képet róla, ha megéri leveszem a szekrény tetejéről a másik monitort :)))) -
#40420 Manual végén jól eldugva megtaláltam.
Azt hittem az "órás" műszereket is ki lehet nyerni.... de csak az mfd-k, ded, hud, rwr, meg a rendszer ellenörző kijelzőjét lehet kirakni. :( Akkor mégse kezdek simpit építésbe -
#40419 Végre lehetőségem van kipróbálni a bms 2 monitoron. Mindkét monitor működik, osztott desktop-ban.
Hogyan is kell kinyerni a bms-ben a műszerfal egyes részeit a másik monitorra? -
#40418 Új Hornet képek Az utánégető megvilágítja a gépet.