Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is nagy élmény volt az elsõ repülés.. Bevallom kicsit izgultam a felszállásnál, és persze el is szakadtam a köteléktõl.. Egy kicsit elõre rohantam, bele egy SA2-es ütegbe. Gondoltam, elég lesz rakétaindításnál egy 40 50 fokos zuhanórepülés plusz chaff.. Hát nem... Majd legközelebb! A freetrackomat is megjavítom... 😄 Ja és a gyerek csak rosszat álmodott szerencsére! 😄
axenet
Akkor már tõlem is pár ...

Gyûlik a horda:

Romantikus napfelkelte :

Ha lesz idõm, nyomok fel bms fórumra is...

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

z0ty4
Egy idõ után biztos, csak mennyi az az idõ.

Képek tõlem.

köszi a multit mindenkinek, nagyon jó volt. Folyt. köv. minél hamarabb.

A bms fórumára is tehetne fel valaki ezekbõl nem? ( én nemtom hogy kell )

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

hooah
Ezek a képek egy idõ után törlõdnek az oldalról?

na még egy...
[/img]

ja és ez a skin nekem van meg vagy másnak?

hooah
Második kör, még a futó elején egy kép erejéig.

hooah

hooah

hooah
Érkeznek az elsõ képek.

http://iaro.3dmax.hu/images/2012/02/22/2012-02-22_204842.jpg

Valószínû csak rosszat álmodott a gyerek, azért kelt fel! De azért jó volt... Annak ellenére, hogy viszonylag hamar elintézett ay SA2-es!
z0ty4
Krissz-el fenn vagyunk TS-en.

Lehet hogy felugrok én is este én is felugrok 9 körül. Solidworks ráér késõbb, mert nem mûküdik amit leszedtem.. :S Annyira nem is off talán, de elég jó a 3d shader része:

Az oktató videókhoz ,bocs ,de most nincs sok türelmem , így majd akkor Ti nektek kell interaktív oktatásban részesítenetek 😊. Na jó..azért majd átlapozok 1-2-õt.
Fék: k
master arm : ..majd oda kattintok...

axenet
hétköznap kb éjfélig szoktuk nyomni, hétvége nálam össze-vissza

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

L Viper
Hétköznap nekem elég késõn jó csak, hétvégén esetleg kicsit korábban.
V43 1105
Nem, rossz. De mért nem inkább valami "magyarosabb" ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

axenet
legalább lesz váltás hvégén .... nekem jók a hvégék is, csak most nem

Gundark 1 1
Hétköznap biztos nem jó nekem 😊
Ez alapján dolgoztam eleve 😊. Figyelek Rád , nyugi 😊).
Azért köszönöm !

axenet
bsm update 1 kell még, nemrég jött ki.... itt lejjebb a fórumon jópáran leírták a telepítés mikéntjét

Huh...dejókat lõttünk akkor is 😊)).
Az alap bms van fent nekem,ezen kívül kell még valamit fel tennem?
Más?
Valaki aki jártas a paypal-lal kapcsolatban legyen szíves elmagyarázni, hogy miután hagyták ,hogy feltörjék az accountomat és rendelgessenek mindenfélét, az még haggyán(foggalmam sincs hogy kell írni), hogy a pénzemet visszakaptam, de miért limitálnak le? És miután azonosítottam magam miért kell feltölteni pl. egy számlát,ahol a lakcímemet és egyebeket is láthatnak(itt tán a lakcímre ckíván csiak, hogy valóban az), valamint egy fényképes(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) igazolványt ,amikor is egyzser sem küldtem még fényképet magamról ,tehát mi alapján azonosítanak?????? Pláne, hogy igazából õk hibáztak, arról nem is beszélve ,hogy még nem sikerült megtalálni a módját hova kell feltölteni õket. És ha már írok nekik levelet, akkor miért egy automata levél jön vissza, amiben igazából kurvára nem válaszolják meg a levelemet. Szívem szerint bezárnám az egészet és ahogy tegnap már majdnem megtettem az egyik "agent"-tel, õket is elküldeném a hóviharba..mert nemérti az angolomat...érdekes...elõtte,utánna értették, nameg 10 hónapig amcsiban se adták el vesémet valahogyan...idióták.

axenet
Ma csatlakozzatok minél többen. Este 8 körül gyûlünk TS-en

axenet
Igen, a sebesség és köteléktartással most is gondok vannak, de majd gyakoroljuk <#nevetes1>

Péntek - szombat nem vagyok, de addig igen

Molnibalage
+4 éves shot. Az igen... 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

z0ty4
Köszi a kiigazítást.

A hülye Forma1 miatt elsõnek hátsó szárnyat akartam írni, az még szebb lett volna.

Gundark 1 1
Néddamá ott billegek hátul. Ez nem az volt amikor folyamatosan változtattad a sebességet mit vezérgép? 😊 Mindenki csak kamillázott hogy miért nem zár össze a kötelék. 😊 Hámér mert a nagyvezetõ körülbelül tartotta a 320 csomót 😊

Zotyi, profuljunk egy kicsit nem hátsó vezérsík hanem függõleges vezérsík 😊

Hétvégén ha lesz parti lehet hogy tudok menni. Szombat 9 körül már lehet hogy fel tudnék menni. Jó lenne már, addig beüzemelem a mikrót, hogy tudjak beszélni. Jó lenne tolni egyet közösen. Ezer éve nem falconoztam 😊 Okosbombát nem viszek, de légvédelmet kiválóan tudok felpiszkálni, és reptértámadásban is jó vagyok 😊 Bármikor leszórok bárkit kazettással 😊
z0ty4
Tegnap dumáltunk a hátsó vezérsík festésrõl.

itt egy szép. Szerintem ez nem alap skin.

A Vg-s srácoknak meg ilyen video

axenet
😊

Jaja, gyertek szépen, szép nagy kötelékek kellenek ....

Nem kell félni, hogy nem profi valaki, segítünk 1másnak, együtt gyakorlunk .... olyan romantikusan <#nevetes2>

z0ty4
Köszi, ezzel sikerült.

Ati: fél óra multival többet tanulsz mint egyedül egy hét alatt.

Erre Bence a legjobb példa <#boxer>

axenet
Solidworks....pikk-pakk .... catia után meg pláne ... csak nem gépész kolléga? <#wave>

Valahol el kell kezdeni! Mondjuk en mar nagyjából elrepülgetek, tudom az alapokat, a bombázás már úgy-ahogy megy, ccip/ccrp-ben, meg a HARM-ot is elkezelgetem.. A légiharc módokat még nem gyakoroltam.. De egy kicsit lehet el kell napolni ezt a dolgot, mert meg kéne tanulnom egy másik progit: Solidworks-öt. 😊 A unigraphics NX és a Catia V5 mellé.. Szerintem nem fog túl sokáig tartani.. 😄
L Viper
Már nekem is hiányzik.
Régi szép idõk! De sok jó multi volt akkoriban az AF-el. Ha jól számolom, alul az egy 7-es kötelék:

kép

axenet
Jaja, tegnap én is azt olvastam, hogy inkább 200 mint 300, a redflag szeronál írták, de sztem ez nagyban függ attól, hogy milyen kapcsolattal lépnek fel a clientek

mindenképp ezt az installert használd, mert ez mûködik, bármikor uninstallálható, a block40 hud meg sztem jól néz ki

z0ty4
Csak a pilot modell kéne. mint ezen a videón.

de mindjárt lecsekkolom ezt is.

Multiplayerrel kapcsolatban meg ezt találtam a 72-ek oldalán.

HOST:
Minimum 30 FPS in the most intensive environments of the sim.
Speedtest prior to the flight
Set upload to 75% of your total available bandwidth following speedtest

CLIENTS:
Up to 12 pilots-set upload to 250
13-24 pilots-set upload to 300
25-32 pilots-set upload to 400

Maximum number of pilots=total number of pilots x 250, 300 or 400 kbs. If this value exceeds the hosts available bandwidth you may encounter issues. Upload for clients can also be set as low as 150kbs but you can expect to experience issues with data transfer.

axenet
hát úgy hivatalos ... még a bácsit is hozzátehette volna <#nevetes2>

pilot modellt az installerrel rakod fel, vagy csak fájlokat másolsz ?

http://www.mediafire.com/?y8azmmys8hjnoao

ez a block40 cockpit + modell

z0ty4
A pilot modell mindenkinél megy szépen, itt szopok vele egy órája és nem sikerül

Amúgy nem Krisz, hanem Krisztián, ahogy Bence is hívta. Ugye Axe? <#taps>

axenet
Na helyes, a végén még egész kis századunk lesz ...

Igen, kellünk sokan, hogy Krisnek kellõ mennyiségû célpontja legyen ... nem mindig talál <#beka3><#violent>

z0ty4
Miért lenne baj? minél többen annál jobb. ( Krisz annál többet tud lelõni <#banplz> )

Mainap, felnézek multizni majd este...persze csak ha nem gond 😊.

axenet
Majd valamelyik nap összeszedem a skineket, és felpakolom vhova...

Ati, szívesen látunk, tsre feljössz és Freefalcon szoba, ha fent vagyunk, a többit elmeséljük

Jóccakát

axenet
Néhány kép a mai próbálkozásból. Nálam így néztetek ki ....

z0ty4
Szia! ts-en szoktunk gyülekezni, ott eligazítunk. Ha minden igaz holnap is lesz egy, csatlakozz bátran.

Asszem ma rekordot állítottunk fel, 4-en multiztunk !!!!!!

Sajnos Bence nagyon kezdõ ( értem ez alatt, mi a fék? és a master arm? !!!!) azért csak elrepkedtünk.

Krisz itt átszaladt hókotróba vagy nem tudom .))

hogyan lehet felugrani az on-line játékra?
axenet
10 perc és vagyok

z0ty4
Este fel nézünk a felhõk közé? ( Az új srác már ts-en)

z0ty4
A sörre vevõ vagyok. <#pias>

Molnibalage
Dee-Jay-nek írtam egy igen hosszú levelet, kíváncsi leszek, hogy milyen tanácsod ad. A lényege a következõ volt.

I offered everyting, I asked nothing. [/i]

Erre meg jön Scoob, meg a hülye haverja.

Ha valakit érdekel a levél, akkor továbbíthatom neki is, amiben összefoglaltam a problémákat. Email cím megadása után mehet a másolat. Egy rekesz sört tennék rá, hogy ha ott jelent vona meg, akkor permban...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

arrow19
Nekem a hugom nyomatja de folyamatosan azt mondom neki hogy kézi...vaciláltam is rajta 😄 de a röpire gondoltam!
Molnibalage
Röplabdázok, grrrrrrrrrrr.... <#vigyor1>

Anyám és egy jóbarátnõm akik mindig azzal ugratnak, hogy megyek kézi/kosárlabdázni. 😊

axenet
na eljutottunk a falcon4tõl a szocializációdásig .... nem rossz<#nevetes2>

én inkább repülök és kész ...