52966
  • arrow19
    Vamp en raerek ha van kedved irj egy PM-et.
  • axenet
    @ Vampi : Nem tudok ma sem csatlakozni,
  • Molnibalage
    Nekem akkori éri el hadjáratban az 50-et, mikor a FLOT 30 mérföldre van és akkor is TGP nélkül úgy, hogy a shaderek most is nagy rész ki vannak lőve. Érti a fene.
  • Gundark 1 1
    Nekem engedi a qs-t hetesen. És ott is van. 1920x1080ban tolom. AMD proci, és Ati kártya. Minden maxon van. Amikor rohadt sokan vannak a hadjárat elején akkor a tumultusban 50 körül van az FPS. Szóval nem igazán értem Balázsnál mi történik.
  • Molnibalage
    Ha kell, akkor megveszem. Az engem is meglepett, hogy most QS felmehet 7-ig. Mondjuk 4-esre felraktam, nem igazán láttan 1280x1024-ben, hogy mitől szebb. Visszavettem kettesre.
  • repvez
    Vagy szokj hozzá, hogy mindent rendszergazdaként telepitessz vagy kikapcsolod az UAC-ot. néha ezért nem engedi telepiteni a progikat.

Ugy látszik, hogy csak intelen engedi 7ig a szintet állitani,mert nálam QS2 a max

A videozáshoz meg felejtsd el a frapsot, használj playclaw-ot kevesebb eröforrást eszik és egyből tömörít is kihasználja a több magot is. csak nehéz belőle müködö verziót szerezni
  • Molnibalage
    Az elvetemültségről annyit, hogy 1-1,5 éve leszedett free programok installerei nyögte be, hogy nem tudja futtatni és kész. Kedves.

Reppentem egyet BMS4-gyel. Háááááááááát... Heat blur és még mindig per vertex és nem pixel árnyék, QS2 (7-ig lehetne tolni) és úgy, hogy árnyék és szinte minden ki van kapcsolva. FLOT, első nap saját hadjárat. 30-40 FPS. TGP belőle, 24 alatt. 3GHz-re felhúztam a procit. Érezhető javulás, de ennél többet vártam volna. Sokkal...

Hadjáratban videózni = teljesen reménytelen.
  • Molnibalage
    Igen.
  • Gundark 1 1
    Balázs, közel 300 gépen használok win7et. Kicsit fura a menürendszer, de működik. Itthon is rég azt használok. Még a régi webkamerámat is fel lehetett tenni. Az X52, meg a hangcucc szó nélkül települ. Nekem sem volt még kékhalál. Ja és természetesen 64bitest használok. És eddig igazából a legelvetemültebb progik is elindultak rajta. Mondjuk vicces volt ekkora vason újrajátszani a hard truck apocalypse-t :)
    Eredeti windowst használsz?
  • Molnibalage
    Nem install után. Intall ELŐTT kellett. Mindt mondtam, az install el sem indult, mert nem érzékelte a joyt.
  • Razor18
    Ez az "install után restart nem-e kellene-e?" kérdés megjegyzem bennem is felmerült 11 éve önálló OS telepítőnkkel kapcsolatban...

Látod Balázs, ide mindig fordulhatsz néhány meleg emberi szóért...
  • repvez
    Több éves win használat után még meglep hogy bármilyen hardwert vagy softvert telepites akkor ujra kell inditani a gépet ?
    Amióta win7est használok még nem volt kékhalál a gépemen .Ugyhogy barátkozz meg vele hidd el jó lesz
  • Razor18
    A fene egye le a száját annak a rohadék Win 7-esnek.... Tudunk még esetleg valamiben segíteni, Balázs?...
  • Molnibalage
    Újraindítás után meg már működik. Érti a fene...
  • Razor18
    A Saitek oldalról letöltötted és telepítetted a legfrissebb, 32 v. 64 bites meghajtót és szoftvert, egyelőre kihúzott joy-al? 64 bites a Win7-ed?
  • arrow19
  • Molnibalage
    @Razor

A TIR már életrekelt, de hogy mitől, az rejtély. Nem csináltam semmit, csak kihúztam és visszadugtam, mert újraindítottam a szoftver. A bibi, hogy ezt "csak úgy" raktam fel. Egyszer talán kell. Joy nélkül viszont mit csináljak...?

@axe

11 éve magam telepítek OS-t és mindig meg tudtam csinálni mindent. Van 1 driver a joyhoz meg egy programozó szoftver. Mit csináljak, ha elindítom és BÁRMELYIK USB protba dugva nem látja a telepítő a joyt? Imádkozzak? Járjak esőtáncot? Ha segíten nem tudsz, akkor legalább...

• Razor18
    Nekem TIR 4.1.038 és X-52 is szó nélkül felment, tehát ki kell ábrándítsalak, nem Win 7 hiba... nekem mondjuk 64 bit-es van fent, én jobban tartottam tőle, mint amennyi kellemetlenség adódott végül is... gyakorlatilag 0...
  • axenet
    öcsém, vegyél inkább egy nintendót, a kazettát még csak be tudod rakni...
  • Razor18
    Balázs, ne durrogj már, mint egy bolhás kutya... ha mindenki csak ennyire lett volna hajlandó új dolgokhoz hozzászokni, uram bocsá tanulni a használatát, még mindig a fán ülnénk, max. esetleg kőbaltával hajtanánk a mamutot... XP support megszűnt, más választás nincs... akkor mi értelme epézni? 1 hét után megszokod majd, most biztos még kurva ideges vagy, mert a megszokott gomb nem ott van, hol eddig... mikor az XP-re áttértél, egyből minden megvolt? akkormeg?
  • Molnibalage
    Sem a joyt sem a Track IR-t nem tudom feltenni. "Király" ez a win7...

A TIR szofver felment, csak nem kel életre. A X52-nél kéri, hogy dugjam be a joyt. Be van dugva. Kihúztam, visszadugtam, akkor sem tudok semmit csinálni.

Vicc...
  • Molnibalage
    A win7 eddig a szememben egy rakás szar. 1 napja sincs fent és már utálom. Alapvető funkciójak nem talál meg benne az, aki 12 éve használt wint. Röhej...

Miért hiszik azt, ha mindenhez csinos ikont csinálnak meg szétbasznak 15 éve jól megszokott felület, hogy az haladás...?

Apáméknek egy net csatlakozás parancsikont tennék ki, de nem találok ilyet.
  • axenet
    Sztem adom, de még beszéljünk, jól van? Kicsit gyakorlósabbra is vehetnénk a figurát, mert seggbe leszek rúgva, ha jövő héten nem megyek át a vizsgán
  • arrow19
    A ma estét adod még Axe?
  • axenet
    LOL, vicces ez a fórum....

@Vampi : Én szerintem leszek csütörtökön, ha repkedünk 1et
  • arrow19
    "Átállok klasszikra és UTÁN akarom még a színeket változtatni."
    Most akkor mit akarsz állítgatni a tálcát?a trayt?a startmenüt? Vagy mit mer nekem nem igazán jött le,
    Ha a szürkét akarod hupilára akkor Window color>3D Objects
    Áttekintethetlen, okádék az egész.>Használj OSX-et akkor, vagy iOS-t, vagy Androidot
  • Molnibalage
    Igen. Itt csináltam. Átállok klasszikra és UTÁN akarom még a színeket változtatni. MINDEN egyes részt kipróbáltam egyesével, de az alsó csík színét - ahol az ablakok és progik közül lehet választani és a gyorsindítás is van - nem tudom állítani.

Ne nézzetek már ennyire bénának, de tényleg... :(
  • arrow19
    De most komolyan ennyire ne legyél már suta:

Alsó sorra klikk>accept>tada.wav>örül
  • Molnibalage
    Igen, próbáltam...
  • arrow19
    Windows 7 kinezet
  • Molnibalage

Ma már jut idő megnézni azt, hogy mit is tud. Apropó a win7 kinézetét hogyan lehet állítani? Az istennek sem tudom a start menu melletti csík és az ablak bizonyos színének állítására. Amennyire csak lehet a klasszik kinézetet szeretném használni. Az XP óra őrületbe kerget a csilivi felület egyre átláthatatlanabb fostalicska. A Start menü dettó ugyanaz. Ne akarjon már helyettem godolkodni, hogy mit akarok látni. Áttekintethetlen, okádék az egész.
  • Boconadi
    Mi van benne? :)
  • 97th Vampire
    Csütörtöki multi valaki?
    19:00-tól.
  • Molnibalage
    News, ezt már az új géppel írom. :)
  • arrow19
    Ok pill es megyek.
  • Razor18
    Határeset, nekem volt ilyen Revell makettem, amin sötétszürke ilyen alakú "folt" volt, holland "low visibility"színekben. Lehet kisit torzít színvisszaadásban az eredeti szándék, a program, a monitorod, merg a szemed, szerintem ennyi. Nem bántásnak számon, csak keresem a lehetséges választ a kérdésedre.

Hál Istennek a Google is segített, klikk a linken felnyíló cikk felső képére. Ha akarom szürke, ha akarod kék...
  • axenet
    okk ?
  • axenet
    nah, akkor 5 perc
  • arrow19
    Mehet a bugi.
  • Molnibalage
    Elég sok kék van benne. A valóságban nem kétszínű szürke?