52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#40577 Bocsánat ezzel még lógtam:
-
#40576 Értelme 0. -
#40575 Véletlenül modern légvédelmi egységek készítése nem szerepel valaki étlapján? Pl. S-400? -
#40574 Az még csak tesz, ingame nem próbálták ki. Az, hogy mindenhol fa legyen az lehet, hogy még annál is illúzió rombolóbb, mintha sehol nem lenne. Tudja fene, ki kellene próbálni. -
#40573 A fák már nagyon durvák. Az FPS-re azért kíváncsi lennék -
#40572 Nagyon durván kíséletezgetnek a srácok. -
#40571 -
#40570 Balázs új avatarod van? Hol vannak a szokásos csillagok? -
#40569 Mert a gép külsejét igen jellegzetesen meghatározza. A B-52-nél ez annyira markáns, mint az F-14-nél a változtatható nyilazás. Másrészt azért, mert sanszosan ez 1-2%-a a teljes idő ráfordításnak. Ez nem pazarlás ettől lesz teljes a B-52. Pontosan NEM pazarlás ez, mert nem utólag kell majd valakinek beletenni a modellbe, akinek kibaszott sok idő, mire átlátja, hogy mit és hogyan csinált az eredeti készítő.
Eagle mindent megcsinál, amit a Falcon tud kezelni. A pazarlás az, amit Tom Catz csinált. Csinált egy rakást gyak. semmire sem jó modellt és aztán bevágta a durcást, mikor közölte minden kicsit is hozzáértő, hogy köszi, ez így nem jó. Mire közölte Tom, hogy nem lehet rendesen animálni. Mire a többiek közölték, hogy igen, csak tanujla meg. Én az elején szóltam, hogy ne így adja ki és mi fog történni. Igazam lett...
Ramsey elkezdte gatyába rázni Tom modelljeit. Becslése szerint min. 1 év, mire az összes használható állapotba kerül és mehet a core DB-be. Ha 611-Eagle jól csinálja, akkor olyan simán megy a munkája oda, hogy ihaj. -
#40568 Szép meg jó de megint felesleges dolgokra pocsékolják a munkaidejüket (wing flex? minek?). -
#40567 Wing flex, nyami :) -
#40566 Azt írja, hogy a szárnyak deformálódnak majd a földi állapothoz képest. -
#40565 Minosegi,szep munka latszik hogy Eagle atlatja mit is csinal. -
#40564 B-52 WIP 611-Eagle. Így kell ezt csinálni. -
#40563 Vagy nem. Mert olyan eset is lehetséges, hogy indításkor látja, útközben nem és meint előjön az épület takarásából. Attól, hogy elején és végén látszi, a nyomkövetés nem megy kimászik a FOV-ból és újra be kellene fogni. Tehát egyáltalán nem biztos, hogy az épület megfogja. Monjduk elég ritka eset lenne. -
#40562 Ugyan mindegy...Kövesse. Max majd megfogja az épület a rakétát. -
#40561 Hát nemtom, Kimpo is -10FPS mer kivan dolgozva. Ezért szoktak AGM-65 + 2x GBU-12-vel asszimetrikus loadot vinni ha eldobná a kereső TGP-n megmarad a lock.
OFF:
Laza oldalszél befigyel:
-
#40560 Végül is igazad van. Ha csak különböző nagyságú téglatestből állna egy épület akkor is nagyon pofás kinézete lenne a városnak.
Texturával sem kéne sokat bíbelődni. Csinálnak 10 különböző texturát és kész.
Esetleg kiemelnek 1-2 fontosabb épületet amit jobban megcsinálnak.
De lefogadom hogy maximalisták lennének és egész Szöult le modelleznék realtime-ban
De azért még ha ilyen egyszerű téglatestű épületek is lennének... nem tudom mennyi erőforrást visznek el az efektek amik az object-eken látszódnak, pl árnyék, csillogás stb... -
#40559 Azért egy kis upgrade nem lenne rossz. Városban áthaladó egységeket pl. elég nehéz lenne AGM-65-tal támadni, ha kitakarja a célt az épület. A bibi az lenne, hogy a már befogott egységnél szerintem a LOS check nincs meg, tehát követné tovább a fej.. -
#40558 Sosem éreztem hogy hiányoznak az utcaszinten kidolgozott városok, sem Flaming Cliffsben illetve Falconban sem. -
#40557 Mirage F.1 Tiger Meet skin. -
#40556 Bevallom, nem egészen értem, hogy mit akarnak. -
#40555 Az attól függ hogy oldják meg a dolgot.Még nagyon régen én felvázoltam egy modot hogy lehetne megoldani egyszerüen,de nincs hozzá meg a megfelelő tudásom , hogy megnézzem hogy müködne e.
Tehát a város is ugy müködne mint egy statikus modell. Ha azt vesszük hogy egy repülö 20k polygonból áll és egy épületet egy téglatest alkotná akkor kiszámolható hogy 4000 házat lehetne 1 repülő megjelenitésére szánt teljesitményböl.
A kinézetre meg a texturával kell jól bánni.
De már vannak egész jó programok amivel a google earthről lehet valós utca szintű nézetet levenni és random házakat rátenni.
például -
#40554 3d-s városok BMS-ben? A gépemet meg rákötöm a NASA atomerőszupercomputerére... -
#40553 Ramsey nekiállt Tom munkáját befejezni. -
#40552 85-ös posztban a lényeg. Lehetséges, hogy valami lesz. -
#40551 F-18 képek
alakul a kicsike..... -
Razor18 #40550 Megvárjuk a papírborításos változatot... óccsóbb... -
#40549 Jó kis könyv lesz ez.... Ezért a küldetésért kapott valami hűdenagy kitüntetést a csóka. -
#40548 Reggeli olvasnivaló:
Angel of Death -
#40547 -
#40546 Valaki ismeri, használja az ITT található Port Forwarding nevű progit? -
#40545 Lehetséges valahogyan datalinken átküldött markpoint/waypoint-ot törölni? -
#40544 Csak a szokásos repülést tervezgetjük
Tegnap még jó volt a joy-om, ma megint vacakol, akkor holnap megint jó lesz XDDDD
Nálad mi újság?
Tegnapi repülés
egy bibi van, csak az én hangom hallatszik a videón :))))) enjoy -
#40543 Mit priviztek itt srácok -
#40542 Privi ment -
#40541 , majd ha megszokod, akkor meg rájösz mekkora okádék volt az xp :) -
#40540 semmi gond, túl vagyunk az első repülésen, Jana most rendereli a videót
-
#40539 Nekem se jött volna össze a multi. Most értem haza és hulla vagyok. -
#40538 privi ment