Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A ma estére biztosat nem tudok mondani, de legalább egy mission erejéig igyekszek majd beugrani.
De mikor a reptér felett vagyok és hirtelen kell a célpontot támadni, ott még keveredek én is.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Nálam volt egy mentett állás, azt folytattuk.
Gabbar rouerét sikerült megcsinálni? úgy tudom neki is gáz volt vele.
Az elsõben tankok támadása volt Maverickekkel, a másodikban egy reptérre mozdultunk rá lézerbombákkal, magasról támadva. Gabbar a kifutóra ment én a tornyot kaptam szét. A visszaúton megint tankok Maverickekkel. Mindkét esetben nagy magasságon közlekedtünk a légvédelem miatt.
Az volt a torony:
Irány vissza, háttérben a reptér füstöl:
A bázis elõtt a kísérõkkel:
Kimpo:
Parkoló, szellõztetés végre:
Kiértékelés:

Délután hazajött Bratyó tök lázasan és tök náthásan.
Nem mondhatom neki hogy ne aludj mert multizok, egy órát meg nem érdemes repülni.
Azt mondja vasárnapig kigyógyul, addig marad az ágy, nekem meg a kisszoba.
Ha változna a helyzet szólok. Bocsi még egyszer.
Ezúton is köszöntöm öket.
Nyáron majd én is csatlakozok, addig nincs egy szabad percem sem 😞 és netem sem .
SEAD
.
.
Sajnos itt még a célig sem jutottam el, mert a légvédelmük a határnál sajnos épp jó formában volt én meg annyira nem.
Ma is repkedtem és jó le is szívatott a gép,de azért voltak jó pillanatok 😊
Radar bemérve
Rrepteret támadtam ,szét is szedtem,aztán kiderült nem is az a reptér volt a cél 😄. Mindegy, ezt már biztos nem használják egy darabig.
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Vasárnap szerintem beszélj Viperrel, neki van egyedül mûködõ router beállítása.
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én szívesen megyek SEAD-ot, a kihívások izgatnak, nem a buszvezetés.
Top Gun? Régen imádtam. A zenéjét ma is kedvelem. De ma már inkább bosszant egy két jelenet sem mint élvezem. Bár a hajtómû leállásos sztori tényleg elmés. A szolgálat elején volt hasonló baleset néhány. Laposdugóban a kabintetõ nem a tervek szerint vált el a géptõl. Aztán ha jól emlékszem elöl erõsebb hajítótöltetet kapott és meg is akarták repeszteni, de a nagy bazi keret akkor is útban volt, igy arról lemondtak.
Nem baj, addig megnéztem a Top Gun-t. Örök klasszikus.
Ide a szövegmezõbe berakod a szögletes zárójeles IMG-s linket és a kép jelenik meg.
Gondoltam el kezdek egy kamányt gyakorlásként és többnyire csapásmérõ küldetéseket priorizálok.
Kezdtem egy SEAD-del, jól megpakolva ,SA-2-ek ellen. Oda is értem ,de vissza már turtam az orrommal a kifutót 😊.
Mûködik ez a képfeltöltõ miújság ?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Haver látta nálunk a BMS-t, meg a Freetracket és ki akarta próbálni hálóban is.
Tetszene is neki, de nagyon az alapoktól kellett magyaráznom.
A mai csak azért lett ilyen rövid mer valakinél megszólalt az asszony a háttérben, így takarodót fújtunk.
Jobb a békesség.
A hajnali repkedésben még jobban összekuszálódtunk mint általában.
De egy valamire rájötte, többet nem leszek a vezérgép, mindig azt lövik le elsõnek.
Oda vissza teszteltük.
Mindenkit megpróbáltunk szerverként, ezzel ment el az idõ, de a router az komoly problémának tûnik.
Maradtam szervernek , Ati és Gaben meg persze Bence, egy Bai-ra indultunk, de inkább Sead kelett volna a sok SAM miatt. Egy kép csak összejött. Legközelebb többre lesz idõ.
Bence az bejött bátran közénk, mint a Taxi filmben 😊))
Fent vagyok ts-en.
A mélyütés az, ahogy akkor is szar marad az FPS, ha külsõ nézetben vagy, nem érdekli a exe-t, hogy nem jeleníti meg a képet. Mindig csak addig válts TGP/MAV képre, amíg használod is.
Jah tényleg volt a rádióban Krisztõl valami, " a francba " de azt nem tudtam miért. Most már igen.
Menjünk ma este is vadászni?
Délután mentem a Balkan-al.
Mikor a TGP célon van király látni, ahogy szórja a csalit, és valamiért csak egyesével szórta.
Nem akartam õket otthagyni, de néha ott kell.

<i>Amíg elõl tettük a dolgunkat Ákossal addig a Deep szép csendben volt, miután elértek a célterületre ( amit meg kellett volna tisztítanunk) beindult a rádiózás, fõleg hogy a Sam nagyon aktív volt, asszem csak Krisz ért el a célig de nem biztos. Visszanézve 2 póttartállyal és a bombákkal az is csoda, hogy addig elértek.
</i>
az ilyen beszámolók annyira jók, kedvet kap tõlük az ember multizni
Akkor hvégén összeszedem, hogy pontosan mit is akarok én neked eladni, és mennyiért