52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#40617 @Axe
Az MFD Extractor-nál nem működnek a műszerek a BMS alatt. Látni látom a másik monitoron viszont nem mutatnak adatokat.
Mi hibádzik? -
#40616 Jaja, simán
vagyok pc piloton
-
#40615 Csatlakozhatok? a Forma1 elejét benéztem így majd meglesem este -
#40614 Na ez kemény, asszem nyomok is egy jó SEAD-et :
SAM evasion
-
#40613 Tile based tesztek. -
#40612 Tök durva. A külső hőmérsékletnek hatása van a hajtómű tolóerőre. Azért nem sikerült a nagy magasságú rekordokat megrepülni régen. Levettem a hőmérsékletet -15 fokra és így egyből más lett a kép. -
#40611 Tom's Texture pack. -
#40610 Érdekes MOD. -
#40609 Egy kis OFF ismét:
Járt már valaki Milánoba vagy tud valamit arról, hogy a közelben van ugye Monza , hogy ott van valami F1es vagy ferrari muzeum ? esetleg valami cim, nyitvatartás, belépő ha van jól jönne ezekről infó.
-
#40608 most néztem mikor beléptem, hogy szép piros betűkkel van írva a belépés módja.... -
Wampa reloaded #40607 Ja, ebben a belépekben van valami... -
#40606 wampa: köszönöm, régebben használtam azt a plugint,de mivel nem használok rókát így felejtős.
szerintem ez a bejelentkezés nem fogja csökkenteni az álregeket mert gmail ban 2 perc uj emailt csinálni és mindegyik mellé van még 50 meghívó is. -
#40605 Az, hogy egyes trollok talán megunják az álregek gyártását, mert mniden álreghez új email cím is kellene most már elvileg. -
#40604 EECH. Most látom, hogy gyúrják az 1.15-öt a srácok.
Gyöszi posztolta a Comanche vs Hokum topikban. -
#40603 Két oka lehet, hogy nem tudtad:
Ha nagyon régen voltál bejelentkezve, akkor gondolom nem olvastad az SG által küldött rendszergenerált privát üzenetketet, amiben leírták minden felhasználónak, hogy okt 1-től email címmel kell belépned. 2x küldték el mindenkinek.
A vicces az volt, hogy nem úgy jött tőlük az üzenet, mint egy normál privát, hanem csak akkor láttad, ha bal felül a fórum-ra katt, majd ott a privát üzenetekre. Nézd meg, tuti, felugrik, hogy olvasatlan üzeneted van :)
-
Wampa reloaded #40602 Öcsém, ez az SG kezd csicskább lenni, mint a k..va index.
Mi a lósz.r ez az uj bejelentkezés?
Egy órája irogatom a nickemet, már az agyam a plafonon, erre nézem az emil cim kell, de ki emlékszik, miről regeltem?
Na, Repvez.
Ha felteszel Mozillát, van egy fáin kis beépülője, a Videodownload helper.
Mikor elinditasz ey tube os videot, a kis ikonja megjelenik a balfelső sarokban, nyilacskán kijelölheted milyen formátumban töltöd, töltés kovertálásnál pld, minde féle formátum, wmv, mp 4, egyből mp3 az advancednél meg beállithatod a minőséget, ha csak letöltöd a videot, ott is többféle minőséget választhatsz...nekem nagyon bejön.
Vipera
Kis off, priviben ird már meg hogy EECH nál milyen sorrendben modoljuk, milyen modokkal hogy tuti legyen, elfelejtettem:( -
#40601 Köszönöm szépen a gyors és részletes linkeket.Amit linkeltem progit kiprobáltam teljesen jó arra amire kell egyenlöre mihelyt vágolapra másolom a yt linket már meg is jelenik automatikusan a progiban és mehet a letöltés .
Eddig a hangja is megfelelő.
ÉS IE9-et használok :) Cromot meg csak akkor mikor valamelyik oldal nem jegyzi meg a jelszavamat és kidobál az oldalról. -
#40600 Micsoda segítőkész banda ez kéremszépen. -
#40599 Hoppá kék és zöld szín fel van cserélve az első két képen -
#40598 Ha Firefox-ot használsz akkor tudok ajánlani pár beépülő modult. Én meg vagyok velük elégedve.
Szerintem az Easy Youtube Video Downloader a legsokoldalúbb és egyszerűbb
-
#40597 Csak leszedés után. Youtube downloader időnként nem képes leszedni a videót, akkor keress egy újabb verziót. Pár nem alatt általában leköveti a változást. -
#40596 Feltettem ide -
#40595 Köszi a telepités után felajánlotta , hogy a cégnek van egy direkt letöltö MP3as progija meglesem hátha jó lesz -
#40594 Erre gondoltál? -
#40593 Én ezt használom
mp4-ben leszeded a zenét és átrakja mp3-ba
be lehet állítani milyen minőségbe konvertáljon -
#40592 de az leszedi a ytuberöl is az anyagot vagy azt már csak utána tudom használni? -
#40591 Én az any video convertert használom. Sinám megy mindenféle gond nélkül flv és mp4-ből is. -
#40590 off
tud valaki olyat, hogy mivel és hogyan lehet jó minőségben youtuberól MP3ba lementeni klipekböl zenéket?A YTdownloaderrel leszedtem párat De az elöbb flv be menti le majd át kell kodolni és hiába állitottam be az eredeti minöséget vagy a legmagasabbat mégis recseg rosszabb mint ha csak a YT-on nézném. Pedig 225 bitsürüséget és 48 khz et ir ki a winamp a zenéknél ami már nem lenne olyan rossz, bár a 320as jobb lenne de lehet az eredeti sem volt az. -
#40589 Falcon BMS: JDAMs and Multiple Targets
-
#40588 3D város, első tesztek. -
#40587 Halad az F-14 pit is. -
#40586 Gyere várunk! Nonima - Exostatic [Akaaka Rmx] -
#40585 És íme, a wing flex. -
#40584 Jut eszembe, a Streak Eagle skinnel mi a helyzet? -
#40583 Tekintve, hogy a jelen SAM sincs rendesem megcsinálva, talán azt rázzuk már gatyába és legyen rendesen modellezve a különféle Sz-300 változat. BTW hogyan kellene modellezni az Sz-400 új rakétáját? Van bármi adatod róla?
A deveknek is tele a van a tökük a "tegyük bele ezt és ezt" kérésekkelt. A jelenlegi DB gatyába rázása a csapatnak ezzel a tempóval végtelen sok idieg tart, mert nem prioritás.
Majd, ha a AAA modell nem lesz egy kalap szar és minden alap SAM jól van modellezve ÉS jól viselkedik, akkor talán kell Sz-400. Egyébként meg a valóságban nincs belőle sok és hadjáratban nem használható, mert annyira sci-fi a megjelenése. Igazság szerint a Falcon már az F-22-őt sem tudja "elviselni"...
Mi értelme belerakni egy olyan SAM rendszert, aminek a fő képességét nem tudja a kód modellezni...?
A jól viselkedik alatt azt értem, hogy ne csak TE-ben legyen szíves agresszív lenni meg kihasználni az indítási távolságot. Hadjáratban bármit állítasz be, az SA-2 nem indít 13 mérföldnél távolabbi cél ellen, mikor a TE-ben ugyanazon beállítással indít 20 táján is. (A modomban, az alap értékek ennél is fostalicskábbak.) -
#40582 Feelinges kis videó! Mi a zene alatta?
Amint lesz net az asztali pc-n, most már muszáj lesz időt szakítanom a veletek való repülésre. -
#40581 Miért is? Akkor vegyük ki az S-300 -at (SA-10) is Bár azt se konkretizálták le hogy melyik SA-10-et modellezik mert nem mindegy, hogy S-300P (80-as évek) vagy S-300PMU-3 (2006)
Lehessen már modern légvédelem ellen játszani legalább TE -ben. Ha már az F-16 hiperszuper technikával van upgradelve. -
#40580 B-52 célegyenesben. -
Folyt. köv. ? -
#40578 Most olvasom.
Tom, doing that is wasted time, IMHO, because it was stated by BMS devs that the next huge update will come with an autogen for trees, bushes, etc.
Ez ti tudtátok?