52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#40657 4kor leszek tsen.... -
#40656 Labels. A konfigomat asszem már írtam milyen. Ez van, ez a hely szelleme lehet. Veheték én bármilyen vasat, a BMS4 nem hasít rajta soha úgy, ahogy én elképzelem. -
#40655 Lales? Lassú is voltam meg nehéz is ilyen last chance volt, a 3. küldetés volt és belealudtunk a mig-23asok üldözésébe. Most TE-ztünk mert nincs éppen Redflag server amúgy hugom 5éves gépével játszok mióta eladtam a sajátom az Macbook Air miatt. C2D+GTX260 -
#40654 Valaki repkedni mostan ?
-
#40653 Ja, még egy technikai tanács a végére aktív radaros rakéta ellen. Lalesszel nézzed meg, hogy hol van a ~3 mérföldes határ az RWR-en. Ha azon belül van, akkor chaff-et szórni pazarlás, mert annál a távolságnál a rakéta immúnis rá a kódnak köszönhetően... Lehetne 1 a chaff chance fegyver értéke, akkor sem hat semmit, mert az exe szorzó 0 vagy majdnem 0... :( -
#40652 A vége a legjobb. Egyszer erre a zenére kellene egy Funfalcon. :) -
#40651 Hogy a fenéba van akkor FPS-ed, hogy TGP közben mehet a FRAPS? A mostani gépemen is a saját hadjáratban TGP nélkül néha 24 tájára esik az FPS úgy, hogy szinte minden extra effekt le van kapcsolva és per-pixel világítási mód van beállítva.. El nem tudom képzelni, hogy milyen vas kellene a BMS4-nek, hogy ne nyekkenjen meg... A CPU-m tényleg nem annyia erős, de cserében 3.2GHz-re van overlockolva és még így is. A VGA is fel van húzva... -
#40650 Zotya szavaival élve nagy királyság lett a videó! -
#40649 Az a legnagyobb.....
-
#40648 "-Lelott? Le." -
#40647 Jók vagyunk !!!!!!
BMS fórumba is tedd már ki....... -
#40646 -
#40645 Köszönöm a mai repkedést, ez már jobb volt mint a múltkori, nagyon várok már egy 3-4 fős Redflag szervert.
-
#40644 Közben sikerült nagy nehezen megcsinálni. -
#40643 Gratula ismét>szemcsipesz. Én mindig azzal csináltam anno mikor a kedves júzer behozta ugyanígy a billentyűzetet. -
Razor18 #40642 Még jobb, itthoni:
http://forgalmazo.net/szamitastechnika/product/psper2-switch-kabel-1-8m/ -
Razor18 #40641 Ha nincs Amazon.com accountod, priviben dobd el a postacímedet, mondjuk biztos lesz vagy 2 hét, mire megjön... -
Razor18 #40640 http://www.kvms.com/ID/5333.aspx -
Razor18 #40639 http://www.amazon.com/Cable-MiniDin6-Straight-Keyboard-Mouse/dp/B0016TZVDK -
Wampa reloaded #40638 Hali
Miért macska? -
#40637 Az X52 gázkart és botkormányt összekötő kábelt lehet utánrendelni valahogy? Szerelés közben szétszedtem és gőzm sincs hogyan, de a tüskék elferdültek és képtelen vagyok visszaigazgatni úgy, hogy össze tudjam dugni a kettőtt... Nehogy már egy vacak kábel miatt kelljen kukázni a cucott, mert akkor üvöltök... -
#40636 Még terrain textúra. -
#40635 -
OMG. Ma megtaláltam a joystick számláját. 2005.12.27. Yeah. Jó sokáig bírta. -
#40633 Este 20:00tól ha valaki ráér a pcpiloton várjuk. -
#40632 Reggeli olvasnivaló:
Combat Aircraft Monthly Magazine October 2012
Combat Aircraft Monthly 2012-11
To Be a U.S. Air Force Pilot
a letöltés bazi lassú és két letöltés között várni is, de megéri. -
#40631 Bombing Run in Team Archer Server
Jó kis Redflag szerver videó, Human Awacs-al, meg iszonyat akcentusokkal. Alig érteni mit mond -
#40630 Más dolga van. Nem adata fel, de kb. egy éve nincs ideje rá. Ez tile based a FLARE-rel lenne igazán utős. -
#40629 Télleg a FLARE-es sráccal mivan? Kicsit ellett felejtve a project. -
#40628 Szerintem nem lesz nagy. Ha megnézed, akkor kocka épületek vannak. Egy teljes város kevsebb polyból áll, mint a legrészletesebb 3D modell. A 3D pithez képest meg tényleg kerekítési hiba... A textúrák sem 2048x2048-asok... -
#40627 Az apple maps fejlesztők elmentek a BMS-hez melózni? Viccet félretéve, FPS hit? -
#40626 Na most tessék seggreülni. Ez, ha beválik, akkor a Falcon végre előrelép egy nagyot. -
#40625 Végre! Csak összejött, miután leégett a ház -
#40624 Bocs, tévedtem. Úgy tűnik, hogy itt vannak a régiek is. Forum necromancy. :) -
#40623 Furgalsworld! Sajnos a régi fórumok nélkül, de újra van. Vajon benépesül majd? -
#40622 Láttam, azért írtam nemtudom ki írta de kb 5éve játszottam utoljára vele akkor bennevolt. -
#40621 Furcsa, mert a DCS forumon azt írták, hogy a DCS számol ilyennel, az FC2 még (?) nem. -
#40620 DCS + FC2-nél meg a sima LOMAC-nál is bejátszik a hőmérséklet azért tudom mert régen repültem az A-10-et és volt nem egy canyon run ahol a végén totál megterhelve elfogyott a szusz a gépekből és csobbantak a hegygerincen. -
#40619 Miket találhat az ember.
Itt.
Lehet, hogy a Falcon dinamikus hadjárata és ATO generátora ebből merített? -
#40618 De jó hogy ez az új bejelentkezésre való átállás tönkrebaszta az egész profilomat....
A nick helyett is miért az email cím van? Szóval én vagyok a naaaaagy VAMPIRE.