52966
  • axenet
    4kor leszek tsen....
  • Molnibalage
    Labels. A konfigomat asszem már írtam milyen. Ez van, ez a hely szelleme lehet. Veheték én bármilyen vasat, a BMS4 nem hasít rajta soha úgy, ahogy én elképzelem.
  • arrow19
    Lales? Lassú is voltam meg nehéz is ilyen last chance volt, a 3. küldetés volt és belealudtunk a mig-23asok üldözésébe. Most TE-ztünk mert nincs éppen Redflag server amúgy hugom 5éves gépével játszok mióta eladtam a sajátom az Macbook Air miatt. C2D+GTX260
  • axenet
    Valaki repkedni mostan ?
  • Molnibalage
    Ja, még egy technikai tanács a végére aktív radaros rakéta ellen. Lalesszel nézzed meg, hogy hol van a ~3 mérföldes határ az RWR-en. Ha azon belül van, akkor chaff-et szórni pazarlás, mert annál a távolságnál a rakéta immúnis rá a kódnak köszönhetően... Lehetne 1 a chaff chance fegyver értéke, akkor sem hat semmit, mert az exe szorzó 0 vagy majdnem 0... :(
  • Molnibalage
    A vége a legjobb. Egyszer erre a zenére kellene egy Funfalcon. :)
  • Molnibalage
    Hogy a fenéba van akkor FPS-ed, hogy TGP közben mehet a FRAPS? A mostani gépemen is a saját hadjáratban TGP nélkül néha 24 tájára esik az FPS úgy, hogy szinte minden extra effekt le van kapcsolva és per-pixel világítási mód van beállítva.. El nem tudom képzelni, hogy milyen vas kellene a BMS4-nek, hogy ne nyekkenjen meg... A CPU-m tényleg nem annyia erős, de cserében 3.2GHz-re van overlockolva és még így is. A VGA is fel van húzva...
  • axenet
    Zotya szavaival élve nagy királyság lett a videó!
  • z0ty4
    Az a legnagyobb.....

• arrow19
    "-Lelott? Le."
  • z0ty4
    Jók vagyunk !!!!!!

BMS fórumba is tedd már ki.......
  • arrow19
  • z0ty4
    Köszönöm a mai repkedést, ez már jobb volt mint a múltkori, nagyon várok már egy 3-4 fős Redflag szervert.

• Molnibalage
    Közben sikerült nagy nehezen megcsinálni.
  • arrow19
    Gratula ismét>szemcsipesz. Én mindig azzal csináltam anno mikor a kedves júzer behozta ugyanígy a billentyűzetet.
  • Razor18
    Még jobb, itthoni:

http://forgalmazo.net/szamitastechnika/product/psper2-switch-kabel-1-8m/
  • Razor18
    Ha nincs Amazon.com accountod, priviben dobd el a postacímedet, mondjuk biztos lesz vagy 2 hét, mire megjön...
  • Razor18
    http://www.kvms.com/ID/5333.aspx
  • Razor18
    http://www.amazon.com/Cable-MiniDin6-Straight-Keyboard-Mouse/dp/B0016TZVDK
  • Wampa reloaded
    Hali

Miért macska?
  • Molnibalage
    Az X52 gázkart és botkormányt összekötő kábelt lehet utánrendelni valahogy? Szerelés közben szétszedtem és gőzm sincs hogyan, de a tüskék elferdültek és képtelen vagyok visszaigazgatni úgy, hogy össze tudjam dugni a kettőtt... Nehogy már egy vacak kábel miatt kelljen kukázni a cucott, mert akkor üvöltök...
  • Molnibalage
    Még terrain textúra.
  • arrow19
  • z0ty4

OMG. Ma megtaláltam a joystick számláját. 2005.12.27. Yeah. Jó sokáig bírta.
  • arrow19
    Este 20:00tól ha valaki ráér a pcpiloton várjuk.
  • z0ty4
    Reggeli olvasnivaló:

Combat Aircraft Monthly Magazine October 2012

Combat Aircraft Monthly 2012-11

To Be a U.S. Air Force Pilot

a letöltés bazi lassú és két letöltés között várni is, de megéri.
  • z0ty4
    Bombing Run in Team Archer Server

Jó kis Redflag szerver videó, Human Awacs-al, meg iszonyat akcentusokkal. Alig érteni mit mond
  • Molnibalage
    Más dolga van. Nem adata fel, de kb. egy éve nincs ideje rá. Ez tile based a FLARE-rel lenne igazán utős.
  • arrow19
    Télleg a FLARE-es sráccal mivan? Kicsit ellett felejtve a project.
  • Molnibalage
    Szerintem nem lesz nagy. Ha megnézed, akkor kocka épületek vannak. Egy teljes város kevsebb polyból áll, mint a legrészletesebb 3D modell. A 3D pithez képest meg tényleg kerekítési hiba... A textúrák sem 2048x2048-asok...
  • arrow19
    Az apple maps fejlesztők elmentek a BMS-hez melózni? Viccet félretéve, FPS hit?
  • Molnibalage
    Na most tessék seggreülni. Ez, ha beválik, akkor a Falcon végre előrelép egy nagyot.
  • arrow19
    Végre! Csak összejött, miután leégett a ház
  • Molnibalage
    Bocs, tévedtem. Úgy tűnik, hogy itt vannak a régiek is. Forum necromancy. :)
  • Molnibalage
    Furgalsworld! Sajnos a régi fórumok nélkül, de újra van. Vajon benépesül majd?
  • arrow19
    Láttam, azért írtam nemtudom ki írta de kb 5éve játszottam utoljára vele akkor bennevolt.
  • Molnibalage
    Furcsa, mert a DCS forumon azt írták, hogy a DCS számol ilyennel, az FC2 még (?) nem.
  • arrow19
    DCS + FC2-nél meg a sima LOMAC-nál is bejátszik a hőmérséklet azért tudom mert régen repültem az A-10-et és volt nem egy canyon run ahol a végén totál megterhelve elfogyott a szusz a gépekből és csobbantak a hegygerincen.
  • Molnibalage
    Miket találhat az ember.

Itt.

Lehet, hogy a Falcon dinamikus hadjárata és ATO generátora ebből merített?
  • Borisz80
    De jó hogy ez az új bejelentkezésre való átállás tönkrebaszta az egész profilomat....
    A nick helyett is miért az email cím van? Szóval én vagyok a naaaaagy VAMPIRE.