52966
  • Molnibalage
    Kiderült, hogy az én modom.
  • z0ty4
    Fel vagyok iratkozva integralsrulz youtube csatijára.
  • Molnibalage
    Ha ez alap SA-5 dat, akkor semmit sem kell csinálni, az SA-5 mellémegy, ha nem 5 fokos kószögön belül közelítesz felé.

A videót hogy találtad, mert én sem hallottam erről a valamiről.
  • z0ty4
    Falcon BMS: If you can dodge a wrench, you can dodge an SA-5.

"Testing out the 80's campaign for upcoming events"

Ez valami új theater lenne ? mert eddig csak Molny-nak volt 80' modja. Vagy ez az lenne csak nem írják ?
  • Molnibalage
    Az SOJ gépeknél van egy kis bibi. Túlságosan overkillek a jelenlegi modellezés szerint. Én is be akartam tenni a hadjáratba, de vicc szintűvé degradálja. Gyakorlatilag egyik alap SAM sem indít, ha egy ilyen gép is repül. Viszont a modellező egyenlet miatt egyes SAM radar távolságát megnöveli!
  • z0ty4
    Axe, és Jana is router mögül játszik ők tudnak ebben segíteni.

20:00-ra jövök ha másra nem a routert leteszteljük.

EA-6B ECM COVER ON REDFLAG

mekkora király lenne ha ezt meg lehetne csinálni.
  • Molnibalage
    Meg fogom csinálni, csak el kellene már jutni oda szabadidőben. WIP állapotban megvan, azt már ki is adtam. Ha befejezem az F-15 cikket, akkor ez jön majd, de párhuzamosan megy majd pár olyan dologgal, amit már szitnén meg akarok csinálni rég. (Új Relax videó, Falcon videoklipp, és n+1 RL dolog.) Az F-15 cikk telejsen rátelepedett az életemre és csak ritkán enged ki a szorításából. :)
  • Molnibalage
    Hú, ez valami új skin? Olyan furcsán sötét.
  • Borisz80
    Molni. Miért nem rázod gatyába amit tudsz? Ha a molni falconban meg tudtad csinálni akkor megcsinálhatnád normálisan az egész BMS társadalomnak is.

Más.
    Ha van repülés este akkor beszállnék próba képpen. Új net (gyengébb), meg router kavalkád. Haverral nem tudtunk már összekapcsolódni a BMS-el sem. 20-21ó-ig várok pc piloton. Ha lesz repülés akkor 22ó-ig leszek.
  • z0ty4

• z0ty4
    reggelt

• Molnibalage
    Intel i5-2400S, 16 GB RAM és Radeon HD 7800 2 GB. Mindössze 1280x1024-ben tolom és sokszor így sincs elég FPS úgy, hogy kikapcsolok egy rakás dologot és QS2-őn van a 7-ből... A CPU és VGA fel van húzva, mint állat...
  • axenet
    Milyen géped van ?
  • Molnibalage
    Az utolsó az 5.5.5. Ha nem találasz aktív linket, akkor felrakom tárhelyre, ha hazaértem. Csak PB módban nem értelme az RP növelésnek. Miért kelleen több négyzetnek megjelennie? Egy TD box van csak. Oldás után a bomba ettől még különböző célra megy rá.

Nekem is csak egy van az erőműs résznél. Ettől még arat a cucc.
  • falcon16
    Sziasztok!

Megnéztem a JDAM oktatófilmet de nekem nem igazán sikerül ugy ahogy láttam.
    Ugyanis hiába állítom az RP-t 2 re akkor is csak egy kis zöld négyzet jelenik meg.
    Feltelepítettem a Free Falcon 5-öt felraktam az 5.5.3 patch-et de amikor telepítem a patc-t nem igazán csinál semmit .Honnan szedjem le a patch-t amivel ugyanugy müködik mint a videón.
    Segítségeteket előre is köszönöm

Üdv :falcon 16
  • Molnibalage
    Még, annyi, hogy a Redflag sem alap adatábázissal megy, a készítő azt mondta, hogy át kellett szabni a hadjárathoz kapcsolódó dolgokat, még ha ez az átlagusernak nem tűnik fel. Nagyon egyetértett velem abban, hogy a DB egy kalap ***, de nekik sincs végtelen idejük foglalkozni vele. Nem véletlen lett AIM-9P betéve, mert ez volt a "legolcsóbb" megoldás. Azt ő is elmismerte, hogy olyan amilyen...
  • Molnibalage
    Egyféle módon? A Redflag és más szervernél olyan hosszú lista van, hogy mit hogyan, hogy el is ment a kedvem az egésztől.

Nem az a nagy csalódás, hogy a BMS4 környezete szar. Az a csalódás, hogy eltelt egy év és 0 előrelépés van és nem látom a mozgolódás. Még szomorúbb, hogy a userek nagy része észre sem veszi, hogy mekkora parasztvakítás az, amit kap. Pedig ez az.
  • arrow19
  • z0ty4
    Ámen

• repvez
    Nem nagyon értelek .Amig nem volt BMS addig se volt környezet és a szélrózsa minden irányába repültek az emberek annyi variáció volt a falconra multi csatlakozásra is elenyésző volt a játékos.Szinte csak szervezett körülmények között müködött saját modokkal.
    Most legalább van szép grafika és mindenki egyféle modon használja a falcont ami megkönnyiti a csatlakozást bármikor bárkihez.
    És stabil a cucc mindenkinél.Nem olvasom a forumon hogy bárki is panaszkodna bármire ilyen téren.

Akkor hol a probléma a környezet meg semmit sem romlott FF ota és még mindig a szórakozás a játszhatóság elörébb van mint a 100%-os szimuláció hogy percennként ujra keljen inditani a pályákat mert mindenkit lelönek.
  • Molnibalage
    Az asszem I-hawk csinálta.
  • Molnibalage
    Persze, mert sokakat elvakít az, hogy van multi meg szép grafika. Csak éppen a környezet olyan, amilyen...
  • repvez
    Nekem is mindentöl fagyott az FF5 és BMS4 alatt minden maxra huzva is van annyi fps hogy folyamatos legyen.

egyedül a flare ami nagyon tetszik az FF5 ben azt el tudnám még viselni bms alatt, hogy olyan szabálytalan formában mozogjon a füstje és ne ilyen egyenes vonalakat huzzon maga után egyenlő távolságra mint BMS-be.
  • axenet
    Egyébként üdv neked! Ha jó géped van, én a Falcon BMS 4.32 -t javallom, és akkor mellesleg jöhetsz velünk multizni....

Én asszem megyek is....
  • axenet
    Freefalcon 5.5 VS Falcon BMS .... az összehasonlítás is nevetséges...
  • z0ty4
    Molny: asszem a Redflag modot kihagytad. Vagy csak nem próbáltad

40 ember egyszerre egymás ellen nem lehet rossz.

• z0ty4
    Üdv a fedélzeten!

Mielőtt repkedsz a Molny videóit mindenképp nézd meg, a kézikönyv meg persze kötelező.

Sajna a Freefalconal már nem repkedünk, helyett BMS-el toljuk.

De ha kérdésed van, csak bátran, megpróbálunk segíteni.

Addig is, Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás.

FreeFalcon 5 training - 13 - GPS guided bombs (JDAM)

talán ez segít.

• arrow19
    Jóvan Balázs nem az a lényeg hanem az hogy gyakorlásnak AF bőven elég az, a lényeg nem az hogy milyen oprendszer volt a gépeiden hanem az hogy az AF-et felrak játszik örül.
  • Molnibalage
    Tévedés, most Win7-em van. Az elsőn XP SP2, a másodikon meg XP64 vot.
  • arrow19
    Igen csak a három eltérő konfigodon XP volt, nekem meg Win 7, és nem, nem akarok downgradelni egy játék miatt.
  • Molnibalage
    Eddig három eltérő konfigom volt OF / BMS4-gyel. Mindig egyre erősebb lett, de igazi izomszakasztó FPS sehogy sem lett a BMS4 alatt. Az előző gépemmel nem tudtam kiakasztani sehogy az FF-et, a saját hadjáratomban sem. 50-60 FPS volt a FLOT legsűrűbb részén, a ritkáb helyeken 100-200...
  • arrow19
    Relatív, nekem meg csak CTD volt viszont van FPS a BMS-ben.
  • Molnibalage
    Emberemlékezet óta nem volt CTD-m az FF5.5.5-tel... Mondjuk BMS4-gyel sem. Ellenben a BMS4 gépigénye olyan nevetségesen magas, hogy az fáj. Az új atomerőűven is ki kell kapcsolni egy rakás dolgot és még mindig nem jó a hadjárat FPS. Ez persze részben azért van, mert a földi egységek bubble értke sokkal magasabb. Ez bizonyos szempontból jó, csak szuperszámítógép kell így hozzá... Ezen is picit fogok mókolni, hogy ne csak az élvezze, akinek csúcsvasas van.
  • arrow19
    Most erre meg azt mondom hogy Freefalcon meg lehet jól modellez de ha valaki tanulás szinten kezd el játszani vele és mondjuk egy 1,5órás sortie után kifagy eléggé demotiválóan tud hatni. Ez a FreeFalcon meg a modoat kalapákjuk össze ez megintcsak ilyen rakdfel az exet meg a 86db patchet meg másolgassál aztán lehet hogy nem fog fagyni. Elhiszem hogy jó a modod, de egy kezdőnek kurvára elég az AF ahogy mondtad.
  • Molnibalage
    Hát, ezt azért nem mondtam volna... Ha lenne időm Falconozni, akkor nem a BMS4-gyel tenném, hacsak nem a saját félkész modommal. Egyszerűen játszhatatlanok a BMS4 hadjáratok. Komolytalan ellenséges SAM és légierő, a AAA ellenben olyan űbertáp, hogy ehaj. Nem radaros. Valahol ott fagy mosoly a számra, amkor 200 lábon TFR-rel hasíva ÉJSZAKA egy mísz harckocsi oszlop egy lövésből lelő... Alapvető taktikai dolgokat nem modellez a BMS4, bár szó se róla, az FF sem. Ott pl. Hustler nemes egyszerűséggel szinte minden MANPAD-ot és SHORAD-ot kinyírt, mert mennyivel egyszerűbb 100% tank / APC / IFV / Arty, stb. battaliont létrehozni, mint valóban simogatni a DB-t.... Na a BMS4 még erre tesz rá egy lapáttal 10 éves hadjáratokkal meg DB-vel. Az FF sem tökéletes, de ennél ezért jobb. Az alap SAM-ek működnek - a BMS4-ben még ezek sem! - és nem unreal a AAA. Sajnos BMS4-ben mozgás közben egyetlen SAM sem üzemel, ami az én szemeben olyan showstopper bug, hogy ijaj, ameddig nem modellezik az megáll-indít üzemet a SHORAD-nak.

A MolnyFalcon MOD-ról meg szerénység nélkül elmondhatom, hogy hülyére ver minden FF és BMS helyszínt jelenleg, egyedül az AF vehetné fel vele a versenyt, mert annak a camp. enginje és az ATO nagyon helyre lett téve. Csak a béna OOB és modellező érték mindent hazavág. Ha a MolnyFalcon mellé lenne AF ATO, akkor asszem sok játékos meglátná, hogy hol lakik az atyaúristen. Nem úgy készülne nehéz hadjárat, hogy teleb**** a modder mindenféle Szu-30 meg alig létező MiG-29 változottal 3:1 arányban. Reális erőviszonyokkal is szivatnának rendesen, mert normális célokat normális géppel támadna az MI és a második nap végére a déli SAM-ekből sem sok maradna. 8-16 J-5/J-6 egy Hawk vagy Patriot ellen is elég. A 250 kg-os CBU teszi a dolgát.

Szóval, én a FreeFalcon 5.5.5. + MolnyFalcon MOD-ot ajájnlom. Már csak azért is, mert sikerélményt is ez ad, mert a vörös oldalon sem olyan az R-73, hogy egy indítás egy kill, ellenben te sem vagy félisten. Egyszer talán ilyen lesz a BMS4-hez is a MOD-om. A BMS4 csapat részéről nem látom az erőfeszítést, hogy egy csillogó techdemóból valódi taktikai szimet csináljon. Szép az F-16 pit, szép a részben DX9 engine, jó az F-16 avionika, csak éppen a taktikai szimuláció alapja hiányzik. Van egy jó színész, néhány gyengébb, csak éppen a színpad hiányzik...
  • arrow19
    Sztem a Freefalcont hanyagold, használhatatlan, inkább BMS 4.32 ha nem elég a hardver hozzá vagy butítsd le a grafikát, vagy Allied Force-ozz.
  • Molnibalage
    TOO módben nem lehet több céltponot támadni emlékeim szerint, csak PB-ben. TOO módban a JDAM a befogott koordinátára megy rá, amit a TGP-vel ellenőrizhetsz.

A patcheket mindenképpen rakd fel. A fenti linkeken vagy magyar nyelvű oktatófim is és kézikönyv.
  • falcon16
    Szaiasztok!

Abban kérném a segítségeteket , hogy letöltöttem a Free Falcon 5.0-át és a traning menűben a JDAM traningnál megnéztem a youtub-on az alábbi oktató videót :http://www.youtube.com/watch?v=UfTOTqP2u4A&feature=relmfu de nem tudok egyszerre két célt kijelölni mint a videón .
    A jobb oldali MFD-n a TOO modba van kapcsolva .de a TGP-n hiába jelölök ki két célt sajnos csak egy zöld kis négyzet jelenik meg nem ugy mint a videón ,de szerintem én bénázhatok el valamit vagy nem is tudom.
    Vagy amiről az oktatóvideó szól azt a programot honnan kell letölteni?
    Segítségeteket előre is köszönö9öm.

Üdv falcon 16
  • Molnibalage
    Nem tile based alapú városfejlesztés.
  • z0ty4
    Erre a zenére már volt videó. Mikor a földbe csapódtam felszállás után :)

"-Lelott? Le."

Erről a Susogós mackók egyik jelenete jut eszembe: Bezárták? - Be baszki......

susogós mackók - mentőakció