52966
  • Borisz80
    Bár hulla fáradt vagyok, de 17ó-tól vevő lennék egy kis reppenésre, max 22ó -ig.

A másik.
    Múltkor kiderült hogy a router miatt nem tudok servert kreálni, illetve nem tudnak hozzám kapcsolódni. Viszont hülye vagyok ahhoz hogy beállítsam/kiengedjem azt a portot ami szükséges. Please aki tud segítsen! Dánke!
  • axenet
    Nekem ma sajna kimarad a multi
  • z0ty4
    Én mindig letöltöm, és úgy könnyebb tekergetni.

Ma nézzünk valamit multit?
  • arrow19
    Ezeket a 30+ perces videókkal mindig úgy vagyok hogy elkezdem nézni, mikor megunom akkor pörgetni aztán lecsukom.
  • z0ty4
    Köszi a tegnapi repülést, 10-ig elvoltunk Janával. Be van állva a nyakam mint a gerely :(

Molny: Korea '80s Theater - Day 1, SAM Hunt and Knife Fights

itt már említik, hogy a te modod. :)
  • axenet
    zseer, lehet összepaatintok 1 TEt, 5kor ki jönne még ?
  • arrow19
    17:00 az jólesz, énis addigra leszek. Viszont kipróbáltam ezt a VG- szervert, hát siralmas. Akkor tényleg inkább TE.
  • axenet
    @Zotya : Később benne lennék egy repülésben, mondjuk kb 5től ?
  • z0ty4
    Nem. Minden alap.

Axe: nézhetünk ma valamit.

Megnézhetnénk ma a veterans-gaming szerverét is,

VG BMS4 Co-op | 24/7 Dedicated Server!

• Molnibalage
    Ez milyen textúra? Feltetted a 4.2-es SP-t?
  • axenet
    Na ma lesz valami repkedés ?
  • z0ty4
    Reggel már azzal fogadott szeretett windows-om, hogy a hangkártya xarul van feltéve, szóval van fény az alagút végén, gyors reinstall aztán meglátjuk. De mitől száll el ? nem értem.
  • z0ty4
    köszi a mai repülést mindenkinek, holnap folyt. köv. Aludja ki mindenki magát aztán

Egy pár képet sikerül lőni:

Janával kötelék:

Vampire, Razor18 kötelék:

• arrow19
    Koszi sracok! Szuper volt!
  • Razor18
    Most voltam/vagyok a TeamSpeaken, Vampire és Zotya fent, de egyiket sem hallom.
  • z0ty4
    Bármi lehet, így van.
  • Razor18
    Kajálok valamit, utána lehet megpróbálom, ha nincsenek nagyobb téttel bíró bevetések ma estére. Nevem gondolom a nicknevem, ill. lehet épp bármi, igaz?
  • z0ty4
    Szia. Gyere nyugodtan, szívesem látunk.

Ts használata egyszerű. Leszeded telepíted, mikrofont beállítod vagy ha nem sikerül próbálunk segíteni.

Miután feltetted kapcsolatok/csatlakozás itt beírod a neved és a címet és kész

ts3.pcpilot.hu ez a cím. Falcon szoba. A BMS csatlakozást jobb szóban elmagyarázni. Ha van routered akkor Axe vagy Jana tud ebben segíteni.

Fenn vagyok most is
  • Razor18
    Komoly bevetést nem szívesen rongálnék szét újonckodásommal, de egy kötöttségek nélküli free fly-t, pl. kötelék gyakorlást lehet kipróbálnék valamikor valakivel, de én még ott kezdem, hogy hogyan kell kapcsolódni, meg a TeamSpeak-et hogyan kell használni. Valahol van esetleg erről szóló sorvezető?
  • arrow19
    8kor
  • Borisz80
    Akkor hánykor lenne valami? Mert addig hegyezném a zabot vagy mi... szóval mást csinálnék.
  • axenet
    Na én meg edzeni megyek, csak 10 körül leszek...
  • arrow19
    Az "NWS IS NOT WORKING xD !!!" thread nyitogatóknak.
  • Molnibalage
    Én soha nem tudom megítélni, hogy mit jelent az a kintieknek, hogy noob.
  • hooah
    Ezen én is sírva röhögök
  • arrow19
    THIS IS NOT FOR NOOBS!! > Faszom
  • z0ty4
    Ha egyszer sikerül beleülnöm egy gépbe tuti, hogy beleragasztom magam és a büdös életbe nem szállok ki

Estére akkor gyúrjon mindenki

B-Course TE

Ha más nincs ezt megnézhetjük. THIS IS NOT FOR NOOBS!! de azért megnézhetjük
  • Molnibalage
    Nagyon esetleg szlovák MiG-29 - Ostravában géppár imitált légiharc volt - és talán lengyel 29-es, de az is max. statika. Jenki gép? Ugyan... Talán megint lesz F-15C, mert az E-k elfoglaltak. Ha repülne, az maga lenne a extra.
  • Molnibalage
    Persze, pénzért. Puszira nem fognak. Kb. 10 éve mindig fent vannak a listán teljesen irreálisan ők, és sokminden más gép. Ha nem fizetünk, nem jönnek. Ergo most sem fognak...

Reálisan Török Csillagok, Red Arrows, svájci és francia kötelék jöhet szóba. Szólógépként holland, török F-16, nagyon esetleg belga vagy norvég, de ezek inkább statikra vagy oda sem. Francia Rafale szóló, magyar és esetleg svéd Griff. Ostravában volt 2xMirage-2000D, de ez nem tudom, hogy mennyire tartós. Lengyel Szu-17 nem repült nálunk soha, Ostravában géppár. Ebből mindenki vonja le azt, amit akar. A B-52 azért volt Ostravában, mert gyakorlat miatt erre jártak. KB. ez ami reális. Minden efelett már csak vágyálom sajnos a repcsik terén...
  • Borisz80
    Szép álom lenne, ha az Orosz Lovagok eljönnének. Végre láthatnánk műrepülő Szu-27-eseket is.
  • arrow19
    Szerintem megleszünk 4en. Legalábbis Én leszek.
  • z0ty4
    OFF:

Gondolom már mindenki tudja, de azért is:

Megér egy fórumtalit

Jövőre újra lesz repülőnap Kecskeméten

ON:
  • z0ty4
    Messze van még az este, de kéne már valamit repülnünk. Jó kis 4es kötelék, de szép is lenne.

• Borisz80
    Bocsesz, téged már nem olvastalak. Mivel nem írt senki és Zotya is lemondta, így én is lemondtam a reppenésről.
    Ha 2 percel hamarabb írsz....

De akkor ma, ha ráér valaki?
  • z0ty4
    Janhas skinupdate

BMS Stopgap Extra skins
  • axenet
    Zotya ez milyen skin.... állat
  • axenet
    Én viszont beugrok kicsit veled repülni Vampi, ha gondolod
  • Borisz80
    Hát ez van.
    Talán majd holnap.
  • Molnibalage
    Az érzés ismerős.
  • z0ty4
    Bocs Vampire de a mai repülés sztornó, 5 óra óta szerelem a geci csapot a fürdőszobában de még mindig folyik össze-vissza. ( a vége ugyis az lesz hogy valamit szétverek. )