52966
  • arrow19
    Harc az öböl felett Erre emlékszik valaki? Amerika ZS-kat, amitől érdekes hogy anno a TOPGUN-ban volt cikk hogy magyar 29esekkel vették fel a jeleneteket és a főszereplő Robert"T1000" Patrick
  • arrow19
    TIR 5.2 BETA
  • Molnibalage
  • z0ty4
    Szombat délután jön haza bratyó, megyünk a media markt-ba mikrofont venni ( épp ideje ) utána irány ki a családhoz bandázni, onnan nem tudom, mikor és milyen állapotban jövök haza.

felnézek mindenképp ts-re, legalább a mikrofont letesztelem.
  • axenet
    Én sajna 10re érek haza, esetleg holnap ?

Dolgozom pár Aegean-os küldetésen amúgy
  • z0ty4
    Este nézünk valamit?

• z0ty4
    Installation instructions:

- Unzip and place Add-On Aegean into BMS's Data folder
    - Add the following line to the bottom of the theater.lst file (located into: ...\Data\Terrdata\theaterdefinition)

Add-On Aegean\Terrdata\theaterdefinition\Aegean.tdf (Not required in case of automated installation)
  • Razor18
    Bocsika, kicsit sokáig szöszöltem a rohadék CMS-EWS funkciók logikájának megértésével, aztán a felprogramozásával (arra már rájöttem, hogy Master Arm on nélkül nincs ECM on), aztán valamivel elcsesztem a BMS.key fájlt, amitől SETUP-ra kattintva CTD lett (ezt sikerült viszonylag gyorsan visszafejteni a benchmarksimen talált infók alapján), aztán meg kicsit közbejött valami. Majd talán innentől, bár most 4 napig nem leszek. Ti azért csak toljátok...

Valahol van valami info arról, hogy miket kell csinálni az Aegean theatre fájljaival, hogy "múkodjon"?
  • z0ty4
    Köszi srácok a mai repülést. ( keménymag forever )

Szokásos Jana kötelék:

videón jobban nézne ki.....
  • arrow19
    Srácok nekem idáig bírta a net :) Jó lesz ez az Aegan!
  • z0ty4
    7-8 körül benézek.
  • axenet
    Hali mindenki. Ma vagyok 5től repülni kb f10ig. Meguntam Koreát, ránéznék erre az Aegean cuccra. Aki jön, az töltse le magának :

Aegean 1.1

meg a chartokat is, mert van két fájl, amit be kell pakolni :

Aegean navaids

Tali TS-en
  • z0ty4
    Shift+tab minél többször nyomod annál gyorsabb.
  • falcon16
    Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy a Falcon BMS 4.32-ben lehet e az időt gyorsítani , és ha igen akkor melyik bill.kombinációval, ill. melyik billentyűvel.
    Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv:falcon16
  • z0ty4
    THX

Este ki merre ? Ilyen szép időben, csak a hülyék ülnek a gép előtt :( ( meg én )
  • axenet
    Itt a videód Zotya :

Sinai Day 1
  • axenet
    Személy szerint nekem a cage/uncage van felbindelve a joyra, sztem mást nem is kel használni kb, azt is akkor használom, ha radar off, és valaki mögé lopakodok....
  • Razor18
    Ja, így már világos, köszi!
  • axenet
    @ Razor

Na, slave = radarhoz rendelt, bore = hud középre rendelt, cage = slave/bore, uncage = a fej saját maga keres célt

Kapis ?
  • Razor18
    Sidewindernél értem a különbséget spot/scan közt, a slave/bore a hőkereső fej radarhoz való kapcsolódását/nem kapcsolódását jelenti, de mi a cage/uncage pontos funkciója?
  • z0ty4
    Sínai szerver start, mi mehetett IVC-n. Remélem vett fel valaki videót

• Gundark 1 1
    Ismerős :) Azóta az enyémen alumínium lemezek vannak a karfa meg a háttámla között. Nincs is baja :) De majd ha megint lesz valami melóm akkor kicserélem az egész széket.
  • Molnibalage
    Ja, és fém a görgők kivételével az egész.
  • Molnibalage
    A linkelt székek kistesóját 26-kért vettem. Alacsonyabb a háttámla, gyak. echte ugyanaz.
  • repvez
    Hát ha lenne sok pénzem én sem az alsó kategoriákat nézném.
    Jelenleg olyanom van amit másodjára linkeltél, igaz a 10k-s kivitelből és a magasabb támlás.DE amig müanyagból készitik el a karfát addig mégegyszer nem veszek olyat ahol a karfa tartja össze a hátrészt az ülölappal.Mert a mostani is egy sima hátradöléstöl eltört és a háttámla már esett is le én meg borultam vele.

És a legszomorubb hogy lehet venni csere karfát hozzá,de drágábbra jön ki mintha kicserélem az egész széket.
    Ja és az anyaga mübör igy bepálik az ember feneke alatta. Ezért gondoltam ezt mert ez szövet és a karfa nem képez teherviselő szerepet .

Amugy tényleg igazad van, hogy forgoszékböl pofátlanul drágán árulják a szemetet is.
  • Molnibalage
    OFF

Ültem ilyenben, vicc. A karfa dísz, semmire sem jó. 75 kilós vagyok és azon aggódtam, hogy mikor törik ki a karfa úgy, hogy még kényelmetlen is volt.

Ez és ez az, ami jó is valamire, én az ilyen féléket ajánlanám. A karfa egyenes, tehát rá tudod tenni a kezed. Nem egy ponton van megtámasztva, tehát nem billeg és nem törik el fél perc alatt. A kicsit vagy erősen ívelt karfa sem jó semmire, nem támaszt meg semmit és a csuklód sem pihen.

A boltokban kapható forgószékek túlnyomó része véleményem szerint csicsás méregdrága szar. 40-50-100k-ért adják. Az összes általad linkelt ilyen, ami ilyen kicsi és "egypontos" karfával bír, azt élből felejtsétek el. A cégnél is volt teszt, hogy mit vegyünk. A vége az lett, hogy ha azt hozzák, amiről suttogtak, akkor inkább veszek magamnak...

Fura, hogy az én, ehhez hasonló használható székem - igaz, hogy nekem kellett összerakni - de csak 26k volt, a hulladékok meg 40k-nál kezdődnek.

ON
  • repvez
    Ez elég jónak tünik ! nekem is le kéne cserélnem
    Már kiszolgálta az idejét a mostani a karfa 2 helyen eltörött és az ülőrészt is már áthuztam .
  • z0ty4
    Tegnap meddig voltatok? Bocsi, de megint megfájdult a nyakam, kéne valami normál háttámlás szék.

Ma jó valakinek egy multi ?

• Razor18
    Mé? Téged odaengednének, Neked se kéne kávé szerintem... nekem legalábbis biztos nem...

HD res. és hangerő kötelező

F-15 dogfight

• arrow19
    Ez a Mike gyerek hany kavet tolhatott hogy igy bevan porogve.
  • Razor18
    F-35 real sim

1:15-től egy kis glass cockpit...
  • z0ty4
    F-18 Ramp

2011.08.09.-i a videó és mintha kész lenne a cockpit. Nem értem akkor mit gatyáznak vele 1 éve ? arghh...
  • z0ty4
    F-14D Test

alakul a kicsike. gondolom az oldalsó gombok nem fognak működni.
  • arrow19
    Várunk TS-en.
  • Borisz80
    Roger, Wilco!
  • z0ty4
    19:00 az jónak néz ki
  • arrow19
  • arrow19
    Multirandi 19:00tol pcpilot TSen?
    flash]http://www.youtube.com/v/JlQ0JN5GILQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB[/flash]
  • arrow19
    Ha nem menne keress meg skypeon vagy TS-en es megcsinalom neked.
  • repvez
    itt válaszd ki a routered tipusát majd a játékok közül a falcon4-et és minden lépésröl képeken keresztülk kapsz leirást a portok kiengedésére.