52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#41057 Van egy ilyenem is egyébként. Sajna sose tudtam működésre bírni XP-ben se, nemhogy Win7-ben.
TM Attack throttle
Van valakinek bármi elképzelése, hogy mit kezdhetnék vele ? -
#41056 Köszönöm, utánanézek, bár most kicsit megrémültem -
#41055 Az elöbb leirtak szerint elvégzed a müveletet és a maradék 1 tengelyre meg elkészited a trimmelődet ahogy elképzelted .Ahoz hogy preciz legyen tegyél bele egy áttételt vagy valami szij vagy fogaskerekes megoldással hogy a poti minél kisebb elmozdulást tudjon végezni. mondjuk a trimmkeréken 1 cm elmozditás a potin csak 2mm legyen. De a precizitás fugg a USB paneltöl is. Mert a leo bodnaros panel az
A 10 bites verzi a potméter teljes tartományában 1024 közbenső lépést kezel , mig a 12bites verzio már 4096-t ugyan azon elmozdulásnál.
itt van egy kis képi segitség is a házi barkácshoz -
#41054 valami ilyet :
Saitek trim wheel -
#41053 Na Rpevez most én jövök :)
Én egy sima trimmelőt akarok összerakni (egy tengely), mindezt jó hosszú úttal, hogy precízen trimmelhessek
ötlet ? -
#41052 Olyan nagy szaktudás nem kell hozzá ha van forrasztópákád. 2 vezetéket ossze tud bárki taknyolni :) vagy csokival összeszoritani. -
#41051 Akkor a legegyszerübb megoldás az ha bemész valamelyik üzletbe vagy lomisokhoz használt áru boltba és veszel egy nagyon alap joyt amin 4 tengelyes kevés gombbal max 2k-böl megvan .
Ezután kiszeded az elektronikát belöle és megfigyelve melyik vezeték hol volt visszaforrasztani a pedál potijaira , Ez a pedál 3 potit használ 2-t a fékre egyet meg az oldalkormányra. igy marad egy tengely potid és annyi gombod amennyi a joyon amiket kedvedre felhasználhatsz egy házi kezelöpanelen. -
#41050 Hát de, láttam vki megcsinálta rá de igazából se eszközöm se szaktudásom ehhez hogy otthon elkezdjem berhelgetni. -
#41049 Kicsit belekontárkodva a témába, differenciális fékezést nem akarsz Jana ? -
#41048 Thrustmaster Elite Rudder Pedals -
Ez a típus van viszont a bekötéshez meg ilyenekhez nem értek ha tudnál segíteni szuper lenne Leo Bodnaros sztem a legegszerűbb mert nem igán találok olyan eszközt amin csak 1db axis van, van egy halott X52-throttleom esetleg azon? -
#41046 Persze , milyen pedálod van és van már elképzelés hogy miböl akarod USB-siteni?
Leo Bodnar panellal vagy egy másik USB-s eszköz szétszedésével?
Ha csak az oldalkormányt akarod müködtetni vele akkor elég egy 50kohm-os lineáris poti és kész.
Ha jól emlékszem a középső lábra megy a jela két szélére meg a 5v és a föld -
#41045 Repvez, tudsz nekem segíteni lenne egy rudderem amit átkéne kötni USB-re+a potit cserélni rajta mert pontatlan. -
#41044 Igen, ezt használtam énis szépen működik. Köv beruházás egy mikrofonos füles lesz ne legyen háttérzaj. -
#41043 Én a Shoot Progival probálkoztam régebben az is elég jó volt már amikor felismerte az ákcentusom :) -
#41042 @ Jana :
Itt egy jó VAC (hangfelismerő szoftver) profil , ez mindent tartalmaz, és elvileg jobb a Game Commandernél, amit én használok, lehet majd én is áttérek erre.
VAC profil -
#41041 Ok, felvettelek. -
Razor18 #41040 Ja, küldtem privátot. -
#41039 Jó hír, felvilágosodtam, hogy a gép energiagazdálkodás beállításnál más profilt kell kiválasztani. A saját hadjáratomban első nap 35-40 FPS van a FLOT legsűrűbb részén, bár TGP nélkül és min effektekkel. -
#41038 Persze, van skypod? -
Razor18 #41037 Akkor küldd már át lszi, miből áll egy ilyen checkride? -
#41036 Nem, ez már nincs fent, csak a CWT hasonló irománya, amit most fogok csinálni. -
Razor18 #41035 Az a doksi, ami a 72nd honlapján figyel a downloadok közt? -
#41034 Axe checkride -
#41033 @ Razor : Skypod van? Szivesen elküldöm a 20 oldalas dokumentumot, ami csak a teljesítendő pontokat írja le. többieknek már elküldtem anno . Fini -
Razor18 #41032 Ez viszonylag tömör leírás volt. Azért gratula ! -
#41031 Köszönöm bro -
#41030 wooooow
hatalmas gratula -
#41029 Woohooo... kellett ez a másnap. Smokey szerint "excellent checkride, spot on"
Tűzhetem ki a kis 72es szárnyat a mellkasomra -
#41028 Hajrá, Hajrá, Hajrá !!!
Írd meg hogy ment..... -
Razor18 #41027 Köszi, már azt tettem fel eleve, de eddig még nem próbáltam ki élesben... -
#41026 @ Jana : NP, de majd skypon beszélünk
2 óra és vizsga, szurkolni kéretik ! -
#41025 szepen lezarta ezt az URL taget a textbox.... -
#41024 Erdemes leszedni a ]legujabb BETA drivereket [/URLmert en sebesseg illetve betekintesi szogben is vettem eszre valtozast a
[URL=http://dl.dropbox.com/u/17138384/BMS.xml]BMS profilomban.
@Axe: bocsi de tegnap nagyon offon voltam mar mikor hazaertem -
#41023 Igen basszus, azt nem lehet vásárolni. Mindenesetre ha bármi kérdésed van a TIR5-tel kapcsolatban, Janának meg nekem is az van, szívesen segítünk. -
#41022 mázlista
véleményt majd írj -
Razor18 #41021 Yeehaaah! Megérkezett a TIR5 a Nagy Vízen túlról! Már csak egy kis szabadidő kellene... -
#41020 Délután valaki reppenni ?
-
Razor18 #41019 Próbáltam volna egy Saitek X-52 profilt meg egy bms.key file-t küldeni azoknak, akik kérték, de a priviben nem engedett ilyet csatolni. Ötlet? -
#41018 Ha hazaértem :D