52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#41417 Igen, akik áttelepültek BMS-re azok rendszerint előtte AF-el nyomták. -
#41416 Nem nagyon találkoztam BMS WFV-s magyarral, tudtommal én vagyok az egyedüli (hozzáteszem sajna...)
Elég szűk kör a Falconozók köre, mivel nincs túlhirdetve ez a szimulátor (megint hozzáteszem sajna..), aki rátalál, az is általában tök véletlenül. Akik rátalálnak, azok közűl is sokan feladják, mert ugye nem éppen egy Tom Clancy Hawx, elsőre bitang összetettnek tűnik, és nincs rendesen összegyűjtött oktató anyag hozzá.
Ettől függetlenül sztem még legalább 10-15 másik magyar is játszik vele, csak ők valószínűleg nem igénylik a multiplayert, és/vagy nem találtak ide. -
#41415 Cakkumpakk ennyien vagyunk szvsz. Lockonnal nyomják többen mert annak idején az volt a stabilabb és könnyebb avionika volt a játékban, így mindenki arra szociálizálódott. Mostmár ugye kijött az A-10C így nem teljesen igaz a mondat másik fele. Sajnos elég kis réteg van azonbelül rájátszott erre a FreeFalcon instabilitása illetve a Lockon "egyszerűsége". -
Razor18 #41414 Költöi kérdés: vajon abból, hogy ezen a fórumon összesen talán 10-en szoktunk egyáltalán megfordulni (és más magyar Falcon fórumról speciel én nem tudok), milyen következtetést lehet levonni? Azt nem akarnám hinni, hogy mindösszesen ennyien foglalkozunk kis hazánkban a Falconnal (BMS, FF, AF, tökmindegy melyik), legalábbis remélem, hogy nem. Vajon a többiek (ha vannak, csak itt nem látszanak):
- nem találták még meg ezt a fórumot?
- megtalálták, csak lusták írogatni? (persze ez szívük joga)
- mindenki tagja valamelyik (külföldi) VFW-nek, és csak ott, "szűk körben" kommunikál?
Ki mit gondol? -
#41413 Asszem már van, de ennek kidolgozására nem emlékszem. Van pdf erről a játék doksijai között.
A felszállás módja is le van írva. A TE és hadjáratban való megvalósítás, tehát a TE/cam létrehozása az, amihez én sem értek. Egy srácot kértem meg a hadjáratomhoz is. -
#41412 @ Vampi : Persze hogy megvan. Még anno a Janes-es ideőkben vettem, tm Top gun pack-ként.
Ha akarod, odaadom, úgyse fogok vele semmit kezdeni már. -
#41411 Barbárság :) Repülőgép anyahajót az első világháború óta nem gyártanak. Amikre gondolsz azok repülőgép hordozók :) -
#41410 Még pár gyors kérdés:
-BMS-ben carrier operation-nál, van e TACAN vagy ILS-e az anyahajóknak? Ha van akkor honnét tudom meg ezeket?
-Hogyan lehet anyahajóról a katapultal felszállni?
-
#41409 Ment PÜ. -
#41408 @Jana
Honnét szedted ezt az F-14D cockpit képet? -
#41407 @Axe
Meg van még ez a gázkarod?
Honnét van?
Akarsz vele kezdeni valamit? -
#41406 Úgy néz ki igen
-
#41405 Az igazi F-14D-ben az F\A-18 MFD-i vannak építve? -
#41404 Nekem koncertem lesz. Holnap lehet tudok csatlakozni.
Általában usb-s kis kijelzőket, sokféle lehet... -
#41403 Ma lesz e repülés?
Pontosan milyen kijelzőt használnak a "nagyok" az F-16 simpitjükhöz? -
#41402 Sorry, bepótoljuk.
Csináltam már pár Vipers int... ihletett küldetést, csinálok még majd, aztán nyomjuk őket. -
#41401 óóóóóhhhh.... pedig ma nagyon nagy kedvem lett volna.
Most fejeztem be a Viper in the storm-ot végre valahára.
Azon gondolkodom hogy az öbölháborús fan-oknak össze lehetne kalapálni a könyvben olvasott küldetéseket 2013 januárban-februárban meg le lehetne repülni őket. In MemoriamOperation Desert Storm. -
#41400 No joy. --- 2nm --- -
#41399 nekem sajna nem... -
#41398 Ma lesz valami reppenés? -
#41397 -
Razor18 #41396 Jövő hét után márelméletileg minden estém szabad kb. f 6-tól. -
#41395 @ Razor : Össze ! Holnap koncertem van, az sem játszik sajna... -
#41394 tudsz posztolni a catalystodról egy screenshotot, mert az én verziómban nincs catalyst ai már...
Amúgy kösz hogy felhúztál, egész felébredtem -
#41393 Catalyst AI? -
#41392 Sokat kell vele pöcsölni, mire megtalálod az ideálisat, az biztos. BMS az procigyilkos igencsak.
Vsync az tuti off, konfigurációban nézd meg tripple buff on/off
antiallising minőség először hagyd alapon, aztán nézd meg bírj e az adaptive-et.
-
#41391 Jó, átállítom így. Volt úgy, hogy nem app contorllon volt. Akkor rosszabb volt az FPS. Azért megnézem újra. Olyan 10 féle beállítási kombinációt próbáltam ki eddig. -
#41390 "Játék" .... miket beszélek -
#41389 Figy én próbálok segíteni, még neked is, pedig neked nem egyszerű, de mintha a falnak beszélnék... sírjál akkor tovább nyugodtan hogy szaggat a játék.... -
#41388 Mostanában nagyon hamar felkapod a vizet... -
#41387 spreadben bőgés
ma ennyit sikerült -
#41386 -
#41385 MIA ezt Janának -
#41384 hát akkor menjél azt jácccá öcsém .... -
#41383 Munkahelyi benti gépről vannak a screenshotok.Azért. -
#41382 LOL, mivel a benti gépen nem igazán futtatom 3D-ben a dolgot, mint látod Quadro FX kártya van rajta, ami OpenGL-es ugye... -
#41381 Igen, ott. Bár lehet, hogy én textedittel lőttem be. -
#41380 Multispamling (MS) nélkül totál elég viccesen néz ki, hála a marha nagy textúra felbontásnak. Anélül kis felbontáson " fűrészfogas mákostészta" az F-16...
Az AA és AF application controlleden van, nekem ezt ajjánlották itt és a BMS4 fórumon is. AA helyett van a MS belül. -
Razor18 #41379 A screenshot-odon a kis pop-up képernyődön a 6 opció közül linear mipmap filtering is off, vagy mindegy? Amúgy a screenshotodon 6040x48-at látok beállítva?? -
#41378 Quadro FX 2700M like a boss.