52966
  • arrow19
    @Molni: Nos, toltsd le de en mindig mondtam hogy a mediafire a megaupload sorsat fogja kovetni.

@Axe: Jo jatekot sracok! Meg 1 het es leszek en is.
  • Molnibalage
    20 GB adatom van az MF-en, nem hagyhatom veszni.
  • arrow19
    dropbox vagy google drive
  • Molnibalage
    Nincs hitelkártyám. OTP-s és AXA-s bakkártyám van, de ebből az AXA-s adatait nem adom meg senkinek, gyak. nem használom sehol. Okkal.

Az OTP-s elveszett, még nincs, de kétlem, hogy az elfogadnák... Lehet, hogy a credit card régi, de elektronikus fizetésban +10 éves már a Paypal is...
  • Razor18
    Hitelkártyást sem fogad el? A PayPal "relatíve" új dolog, hitelkártya előbb volt, mint PayPal...
  • axenet
    like
  • Borisz80
    jövök én is
  • axenet
    Aki bújt aki nem fél 2től repülünk Razorral, többiek jönnek ha akarnak.
  • Molnibalage
    Visszavonom, mégsem. A reseller oldalak közül eddig egy fogad el Paypal-t - pedig a reklám nem ezt mutatja - ott meg nincs MF account vásárlás.

Segítsen valaki ha tud, mert enélkül gyakorlatilag vége a kultúrált fájlmegosztásnak.

Az MF meg kapja be, hogy nem teszi lehetővé a Paypal fizetést. Vajon mi a kisfaszomért...? Öcsém a Stream, a világ egyik legnagyobb webáruháza elfogadja, akkor ezekenek mi bajuk van vele...?
  • axenet
    többiek ?
  • Razor18
    Valamikor dobhatunk egyet (akár most), tőlem sem függ...
  • axenet
    na ki hogy érne rá ?
  • axenet
    Nekem amúgy jó egész nap, 8ig bezárólag.
  • axenet
    Hehe, mehet, itt vagyok
  • Borisz80
    Ma reppenés?
    Hánytól?
  • Molnibalage
    Visszavonom, asszem mégis lehet.
  • Molnibalage
    A Mediafire megszüntette az inegyenes tárhelyen a splittelt fájlok megosztását, havi 10 darab letöltésre korlátoz. Anyád...

Váltanék én Pro-ra, de Paypal fizetési lehetőség nincs. Hát a jó **** anyjukat, már bocsánat. Ezt komolyan gondolják 2012-ben...?

Az MF accountom így = egy nagy 0-val...

Nincs valakinek olyan bankkártyája, amit ezek elfogadnak...? Megadnám a logint és persze kifizeném az upgrade költségét is átutalással. Csak ezért nem fogok dombornyomott kártyát csináltatni...
  • axenet
    2 órás KTO küldetés, részletes briefing a zip-ben :

Operation Red Dawn - Act1 - Sunrise
  • axenet
    Na látod, én erre nem lennék képes. Gratula
  • L Viper #41438
    Ez lenne. Tulajdonképp nem egy nagy dolog. A 3 db forrasztható lábú csavarmenetes fémfoglalat és a 3 db égő került pénzbe. A többi dolog gyakorlatilag háztartási hulladékból van :D (Videóra még nem volt időm, de lesz valami.)

• repvez
    http://www.livestream.com/virtualairshows

egész hétvégén tart, most jön a török bemutató BMS--el
  • Borisz80
    Ja a másik:

Most néztem végig a R2B filmet. Nos ha nem szakszemmel nézi a vadászrepüléssel foglalkozó társadalom akkor szerintem elég jó film. Felér egy Vasmadarakkal.
    Bár ha szakszemmel néznénk minden repülős filmet akkor mind fos lenne.
  • Borisz80
    A Lock-on azért vonzott sok embert mert (akkor még) a Magyar Légierőben is rendszeresített típussal lehetett repülni, és őszintén szólva a Falcon mellett csak az avionika és a dinamikus hadjárat szólt.
    De most már a BMS 4 kellőképpen fel van tuningolva, csak aki nem foglalkozott a Falcon érával annak fingja nincs róla, mert elvből elutasítja a "Flakon"-t.....
  • Gundark 1 1
    No akkor gyárcson kend ebből :) Hogyé tuggya eztet megvalósítani? :) Engem érdekelne a dolog.

Ami meg a fórumot illeti, magam is reppentem régen még AFfel sokat. Előtte meg 98 óta toltam a "simával" és a kiegekkel. Végigéltem a nagy háborúkat, az efalcon és a másik csapat között, megnéztem a csatát az FF és az OF közt.

A legnagyobb bajunk az hogy régiek vagyunk. Ha most adná ki valaki az AF2-őt, akkor megint megerősödnénk, mert új emberek hallanának rólunk.

Aztán valakiben van annyi hogy akarja a realisztikus avionikát, valakiben nincs. Jelenleg a BMSt tanulom megint, de kiválóan érzem magam a maximumra állított RoF-fal is. Mindegyiknek megvan a maga fílingje.

Sokan játszanak az A10-zel is. Én is kipróbáltam. Még tetszik is. Csak én nem vagyok csatapilóta :) Az Il2-ben is egy fél órát repültem összesen az Il2vel :) De bezzeg a messzerekkel... Helyette most itt a clod, ami hát... most kezd működőképes lenni. De talán az utódja már felér hozzá.
  • axenet
    Ugyanaz van nekem is, azt adták hozzá

Odaadom ingyen, nem hiszem, hogy ebből akarnék meggazdagodni
  • Borisz80
    És hogyé adnád?
    Nekem is van egy ősrégi Top Gun joy-om. Az F-4-es botkormányát mintázza. :D0
  • L Viper #41431
    Más:
    Mostanában egy kicsitt jobban állok szabadidővel, ezért is mertem feltenni megint a BMS-t. Ezen felbuzdulva fabrikáltam egy másik FreeTracket is, ami teljesen más alapokon működik. Nem normál LED-es és nem is IR LED-es.
    Mini izzólámpák vannak benne. 12 Voltosak, de csak annyi feszkót kapnak egy szabályozható adapterről, hogy épp halványan felizzik a kis izzószál bennük. Bőven sugároznak az infra tartományban is. A látható fényben csak annyit, hogy nem zavaró, de ami a lényeg, hogy akárhová fordul is a fejem, minden oldalról egyenletesen látja a kamera és hajszálpontos a kütyü!
    A füles tetejére csíptethető. Majd rakok képet.
  • L Viper #41430
    Pár emberről tudok, akik tolják, olvassák a fórumot, de ennyi. Nagyon szűk réteg szimulátora ez.
  • L Viper #41429
    Az alap 98-as Falcon 4 nem futott normálisan az akkori gépemen. Várnom kellett erősebb "vasra". A SuperPak 2 óta Falconozok nagyjából, kisebb-nagyobb megszakításokkal.
    Valamikor sok multin repkedtem én is. AF-el a legtöbbet. Azt a Lobbyn is nyomtam időnként. De rég volt :)

A legjobb multik AF-el voltak, de hamar átálltam én is az Open Falconra. Stabil volt, meg szép is. Az FF sajna nálam is rendszerint összeomlott és mindig a legrosszabbkor persze.

Sajnos se játékra, se a fórumra nincs sok időm.
    Nemrég raktam fel a BMS-t megint, egy hosszabb kihagyás után. (Ami kevés időm volt abban néha egy kis FSX-et toltam.)
    Nálam a szabadidő is este 9:30 környékén kezdődik, ezért sem tudnék multizni veletek.
  • L Viper #41428
    Az FC - DCS rajongóknak a fő fóruma a VMH-59 -en van. Ott eléggé aktívak azért.
  • Molnibalage
    Boci még videót is csinált így. :)
  • arrow19
    "-Ezt lehet billentyűzet+egérrel is játszani?"
  • axenet
    1. Türelem hiánya (Kevesen jutnak el arra a szintre, hogy valóban élvezetes lehessen számukra egy ilyen összetettségi szint, nekem is 10 év kellett )

2. Felszerelés hiánya (valljuk be, HOTAS és TIR nélkül , na meg atomerőmű nélkül elég problémás a dolog)
  • arrow19
    Ami elrettenti az embereket az avionika összetettsége. Télleg nem az a játék amivel jó akkor most tolok egy félórás kört. Iszonyat türelem és motiváció kell hogy megtanuld a gépet kezelni, és utánna jönn a java mikor beugrassz a frontvonalba. Egyszerűen amit látnak molni egyik ezeréves kommentjénél találtam rá: Hát ennek elég szar a grafikája, ennyi. Még az AF-re írta vki. Viszont több emberrel könnyebb alapozni dolgokat mint egyedül "szenvedni". A legtöbb embernek a szimulátor az amikor hátulról látod a gépet és gamepaddal tudsz kitolni 100 rakétát. Na ez adja a sikerélményt nekik Ace Combat Hawx egy kaptafa. Erre van igény sajnos.

@molny: Ebből ne vonj le következtetést szerintem mert én pl kb 5x töltöttem le de én nem vagyok ilyen őrizgetős típus ha kell vmi letöltöm inkább mint rásearcheljek.

@Axe: Ja-ja az online VFW-kről beszéltem.
  • Razor18
    Lehet, hogy kevesen hajlandóak ilyen "bonyolultságú" sim-et megtanulni? Vonzóbb a "könnyebb sikerélmény"?
  • axenet
    Igen, ez amúgy egy jó mérce. Kb sztem 20-30 % maradt meg, és akkor ott vagyunk , hogy rajtunk kívül még van kb 20 ember
  • Molnibalage
    Ha fórumos aktivitást mérjük, akkor még erre sem fogadnék. Ha összeadod az ősérgi FC1.1 + Ka-50 + DCS + FC2-őt, akkor biztosan, de egyenként? Háááááááááát...
  • axenet
    Vagy OF-el, (pl én),
  • Molnibalage
    A FF kézikönyvet eddig 302-szer töltötték le. Ha mindenki kétszer szedte le, ez akkor is 150 ember. Kérdés, hogy ebből mennyi ragadt meg a játéknál.
  • axenet
    @ Razor : Multkori TE briefingje, kipofoztam még egy kicsit, vasárnap hostolom a 72eseknek.
    TE