52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#41497 Jó képek!
Szokás szerint nemrég tudtam gép elé ülni -
#41496 Ezek vagytok ti ? -
#41495 Nincs mit Egészségedre!
Axe & Stratotanker
Mi is Köszönjük!
-
#41494 Köszi a mait srácok :
-
#41493 Akkor ki mikor jönne ma ? -
#41492 Fájlok a mai küldetéshez -
#41491 Jól hangzik ! Akkor 6 tól Ts-en. -
#41490 szerintem Wolf-al együtt leszünk mi is! -
Razor18 #41489 Még nem merem ígérni,. de sanszos... -
#41488 Ma esetleg kis repülés új szobáinkban ? Én kb 6tól vagyok. -
#41487 Genius i-Look 317-esem van.
Szerintem beállítás gond. Valószínűleg a Force Exposure kavar be.
Ha a 2.2.0.279-es progit használod, abban már nincs force exposure control, de a kamerád menüjében lenni kell.
Próbáld ki így:
FreeTrack progi indít, Webkam nyomógomját benyomod, bejön a menüje. Ott Options - Video Capture filter - Exposure csúszka. Valami ilyesmi van minden webkamnak. Auto mód szokot bekapcsolva lenni, hogy a kamera alkalmazkodjon a szoba világításához. Auto módot kikapcsolod és az exposure csúszkát leveszed nullára.
A freeTrack progiban meg a Camera menü Threshold csúszkáján annyi fényt adsz, hogy lásd jól a fénypontokat. -
#41486 Milyen webcamerát használsz? Nekem a VX-800-as kamerám csak akadozik. pedig tudnia kéne a 30fps-t -
#41485 Megtörtént. -
#41484 Egy videót csináltam az új kütyümről, működés közben:
-
#41483 THX! -
#41482 Köszönjük szépen, ez effektív és gyors volt
-
#41481 Készen van. -
#41480 Fent vagyunk, Vampire, Axe -
#41479 Nem vagyok most ts-re állva, de ha mondjátok a neveket (és azok éppen ott is vannak), akkor lehet 1-2 csatorna admin nyugodtan. -
#41478 Na látom, alakultak a dolgok Pcpiloton, köszönjük. Ha megoldható, jó lenne ha páran adminok lehetnénk, mert néha felmászkálnak érdekes nyelven beszélő tizenévesek...
A több szoba arra jó, hogy 1 gomb a szobán belüli adás, + 1 gomb a whisper, amit a másik szoba is hall (kb mint az uhf / vhf a simben)
@ Vampi : semmi gond, én is nyűgös voltam. valami időpontot kiötlünk.
@Johnterry : szerintem is jobb, ha a komplexebb repülési modellhez szoknak, amúgy életszagúbb is. Ha van gépük hozzá, én a bms-t javaslom szintén.
-
#41477 -
#41476 Készen van, kék, vörös és eligazító szoba. :) Szóljatok ha más legyen a neve. Szeretne valaki admin lenni? -
#41475 Szóltam Sanyónak , folyamatban a dolg :)
A több szoba arra jó hogy nem hallod a másik felet beszélni és igy nem tudod lehalgatni a taktikájukat -
Razor18 #41474 Mire lenne jó a több szoba? -
#41473 Sanyo kolléga a pumáktól üzemelteti a szervert ha minden igaz ! rákérdezek , hogy mit tud tenni az ugy érdekében -
#41472 Régebben már felvetettem....:
Tudom semmi közöm hozzá meg talán feleslegesnek tűnik de aki kontaktban van a pcpilot TS serverrel az mondhatná az adminnak hogy jó lenne ha két (három) szoba lenne a Falconhoz. (Egy "eligazító", a repülésekre meg "Kék" meg "vörös" vagy csak merő egyszerűséggel "1.-es csatorna", "2.-es csatorna".... tök mindegy minek nevezzük...)
Meg talán stilszerű lenne átnevezni Falcon BMS 4-nek a fő szobát ;)
@Axe
Szólj hogy mikor repülünk és én leszek. A héten szabadságon vagyok! :D
Meg bocs a múltkori multis mizériámért, elég nyűgös voltam a 24órás szolgálat után. De már nagyon hiányzott egy repülés.
@JohnTerry
Szerintem nem feltétlenül kell mindenáron az AF-el repülni a kezdőknek. Igazából a BMS 4 avionikája pár dologban tér csak el az AF-től. Viszont a repülési modellje az komplexebb. Inkább a komolyabbat kellene megszokniuk a kezdőknek minthogy megszokják az egyszerűbbet és kínlódjanak a komolyabbal.
Szerintem.
Amúgy sok sikert a kezdőknek! Reméljük nem rettennek el "A!" Szimulátortól!
Béke és Check Six! -
JohnTerry #41471 Lenne itt két ifjú titán akiket igyekszek megfertőzni a katonai szimulátorokkal, :D eddig csak FS2004-el tolták! Legegyszerűbb az AF-fel kezdeni, azért is kéne a magyar nyelvű segédlet elsősorban mert abból könnyebben tanulnak, aztán a 700 oldalas angolból meg hozzáolvasnak. Itt PM-ben át tudnád küldeni? Előre is köszi!! -
#41470 Lassan kész a következő összetettebb küldetésem KTO-hoz, mikor repüljük le ? Tarthatunk előtte egy kis gyakorlást is... -
#41469 Hát én is... -
#41468 A dátumokat tessék mellőzni a hszekben, mert elsírom magam ! :( -
Razor18 #41467 Ja, bocsesz... -
#41466 A magyar nyelvűt keresi. Nekem megvan, ha kell, mert emlék, de haszna nem sok van. Az FF kézikönyv gyakorlatilag szinte csont nélkül jó az AF-hez. A HMS annyi, hogy megy padlock nélkül és bénább a HARM/ARM modellezés és nincs JDAM. Tehát attól, mert kevesebb az AF, csak ki kell hagyni részeket az FF-ből.
Elküldjem pm-ben az AF-est? Még 2006 áprilisában írtam, powerpointttal... Megalol. :) -
Razor18 #41465 Miből gondolod, hogy bárki többet tud mondani erről itt, mint a Google?
F4 AF manual download -
JohnTerry #41464 Srácok! Valahol még fent van az ősrégi magyar nyelvű kézikönyv az AF-hez?? -
#41463 Köszönöm :) -
#41462 Egy kis privát előznézet a közösségnek, az ostravai HTKA-s beszámolóhoz készült.
-
#41461 A kettőnél több az mire vonatkozik? El tudod intézni holnap, ha megadom a logint? A cégtől azonnal tudom utalni a zsét holnap. -
#41460 Ha majd megjön, akkor megtudom, hogy milyen. :) -
Razor18 #41459 A hitelkártyád MasterCard vagy Maestro, vagy milyen (lásd a színes logo-t rajta)? Ha több kettőnél, felőlem fizetem én a VISA-mmal, majd áttolod valahogy azt a havi súlyos 330 Ft-ot... . -
#41458 A Megauploadot bezárték. Az MF csak szimplán pénzt kér azért, ami eddig ingyen volt. A havi 1,5 dollár pite, simán fizetnék, csak ezek a balfaszok nem teszik lehetővé.