52966
  • L Viper #41497
    Jó képek!
    Szokás szerint nemrég tudtam gép elé ülni
  • axenet
    Ezek vagytok ti ?
  • Borisz80
    Nincs mit Egészségedre!

Axe & Stratotanker

Mi is Köszönjük!
  • axenet
    Köszi a mait srácok :

• axenet
    Akkor ki mikor jönne ma ?
  • axenet
    Fájlok a mai küldetéshez
  • axenet
    Jól hangzik ! Akkor 6 tól Ts-en.
  • Borisz80
    szerintem Wolf-al együtt leszünk mi is!
  • Razor18
    Még nem merem ígérni,. de sanszos...
  • axenet
    Ma esetleg kis repülés új szobáinkban ? Én kb 6tól vagyok.
  • L Viper #41487
    Genius i-Look 317-esem van.

Szerintem beállítás gond. Valószínűleg a Force Exposure kavar be.
    Ha a 2.2.0.279-es progit használod, abban már nincs force exposure control, de a kamerád menüjében lenni kell.

Próbáld ki így:

FreeTrack progi indít, Webkam nyomógomját benyomod, bejön a menüje. Ott Options - Video Capture filter - Exposure csúszka. Valami ilyesmi van minden webkamnak. Auto mód szokot bekapcsolva lenni, hogy a kamera alkalmazkodjon a szoba világításához. Auto módot kikapcsolod és az exposure csúszkát leveszed nullára.

A freeTrack progiban meg a Camera menü Threshold csúszkáján annyi fényt adsz, hogy lásd jól a fénypontokat.
  • repvez
    Milyen webcamerát használsz? Nekem a VX-800-as kamerám csak akadozik. pedig tudnia kéne a 30fps-t
  • Molnibalage
    Megtörtént.
  • L Viper #41484
    Egy videót csináltam az új kütyümről, működés közben:

• Borisz80
    THX!
  • axenet
    Köszönjük szépen, ez effektív és gyors volt
  • Sanyo
    Készen van.
  • axenet
    Fent vagyunk, Vampire, Axe
  • Sanyo
    Nem vagyok most ts-re állva, de ha mondjátok a neveket (és azok éppen ott is vannak), akkor lehet 1-2 csatorna admin nyugodtan.
  • axenet
    Na látom, alakultak a dolgok Pcpiloton, köszönjük. Ha megoldható, jó lenne ha páran adminok lehetnénk, mert néha felmászkálnak érdekes nyelven beszélő tizenévesek...

A több szoba arra jó, hogy 1 gomb a szobán belüli adás, + 1 gomb a whisper, amit a másik szoba is hall (kb mint az uhf / vhf a simben)

@ Vampi : semmi gond, én is nyűgös voltam. valami időpontot kiötlünk.

@Johnterry : szerintem is jobb, ha a komplexebb repülési modellhez szoknak, amúgy életszagúbb is. Ha van gépük hozzá, én a bms-t javaslom szintén.

• repvez
  • Sanyo
    Készen van, kék, vörös és eligazító szoba. :) Szóljatok ha más legyen a neve. Szeretne valaki admin lenni?
  • repvez
    Szóltam Sanyónak , folyamatban a dolg :)

A több szoba arra jó hogy nem hallod a másik felet beszélni és igy nem tudod lehalgatni a taktikájukat
  • Razor18
    Mire lenne jó a több szoba?
  • repvez
    Sanyo kolléga a pumáktól üzemelteti a szervert ha minden igaz ! rákérdezek , hogy mit tud tenni az ugy érdekében
  • Borisz80
    Régebben már felvetettem....:
    Tudom semmi közöm hozzá meg talán feleslegesnek tűnik de aki kontaktban van a pcpilot TS serverrel az mondhatná az adminnak hogy jó lenne ha két (három) szoba lenne a Falconhoz. (Egy "eligazító", a repülésekre meg "Kék" meg "vörös" vagy csak merő egyszerűséggel "1.-es csatorna", "2.-es csatorna".... tök mindegy minek nevezzük...)
    Meg talán stilszerű lenne átnevezni Falcon BMS 4-nek a fő szobát ;)

@Axe
    Szólj hogy mikor repülünk és én leszek. A héten szabadságon vagyok! :D
    Meg bocs a múltkori multis mizériámért, elég nyűgös voltam a 24órás szolgálat után. De már nagyon hiányzott egy repülés.

@JohnTerry
    Szerintem nem feltétlenül kell mindenáron az AF-el repülni a kezdőknek. Igazából a BMS 4 avionikája pár dologban tér csak el az AF-től. Viszont a repülési modellje az komplexebb. Inkább a komolyabbat kellene megszokniuk a kezdőknek minthogy megszokják az egyszerűbbet és kínlódjanak a komolyabbal.
    Szerintem.
    Amúgy sok sikert a kezdőknek! Reméljük nem rettennek el "A!" Szimulátortól!

Béke és Check Six!
  • JohnTerry
    Lenne itt két ifjú titán akiket igyekszek megfertőzni a katonai szimulátorokkal, :D eddig csak FS2004-el tolták! Legegyszerűbb az AF-fel kezdeni, azért is kéne a magyar nyelvű segédlet elsősorban mert abból könnyebben tanulnak, aztán a 700 oldalas angolból meg hozzáolvasnak. Itt PM-ben át tudnád küldeni? Előre is köszi!!
  • axenet
    Lassan kész a következő összetettebb küldetésem KTO-hoz, mikor repüljük le ? Tarthatunk előtte egy kis gyakorlást is...
  • Molnibalage
    Hát én is...
  • repvez
    A dátumokat tessék mellőzni a hszekben, mert elsírom magam ! :(
  • Razor18
    Ja, bocsesz...
  • Molnibalage
    A magyar nyelvűt keresi. Nekem megvan, ha kell, mert emlék, de haszna nem sok van. Az FF kézikönyv gyakorlatilag szinte csont nélkül jó az AF-hez. A HMS annyi, hogy megy padlock nélkül és bénább a HARM/ARM modellezés és nincs JDAM. Tehát attól, mert kevesebb az AF, csak ki kell hagyni részeket az FF-ből.

Elküldjem pm-ben az AF-est? Még 2006 áprilisában írtam, powerpointttal... Megalol. :)
  • Razor18
    Miből gondolod, hogy bárki többet tud mondani erről itt, mint a Google?

F4 AF manual download
  • JohnTerry
    Srácok! Valahol még fent van az ősrégi magyar nyelvű kézikönyv az AF-hez??
  • L Viper #41463
    Köszönöm :)
  • Molnibalage
    Egy kis privát előznézet a közösségnek, az ostravai HTKA-s beszámolóhoz készült.

• Molnibalage
    A kettőnél több az mire vonatkozik? El tudod intézni holnap, ha megadom a logint? A cégtől azonnal tudom utalni a zsét holnap.
  • Molnibalage
    Ha majd megjön, akkor megtudom, hogy milyen. :)
  • Razor18
    A hitelkártyád MasterCard vagy Maestro, vagy milyen (lásd a színes logo-t rajta)? Ha több kettőnél, felőlem fizetem én a VISA-mmal, majd áttolod valahogy azt a havi súlyos 330 Ft-ot... .
  • Molnibalage
    A Megauploadot bezárték. Az MF csak szimplán pénzt kér azért, ami eddig ingyen volt. A havi 1,5 dollár pite, simán fizetnék, csak ezek a balfaszok nem teszik lehetővé.