52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#41537 Gondoltam.... -
#41536 És érdekel ez minket ? -
#41535 A történet folytatódik, Mike képtelen belátni, hogy téved... -
#41534 Hali Johny! Amíg csak kliens vagy, addig ne aggódj nagyon, a raknet viszonylag kis csomagokkal dolgozik, nem kell brutál sávszél. Viszont ha kliens vagy, ha host, stabil legyen az upload.
Mégvalami, a raknetnek és az IVC-nek is át kell engeedned portokat, amennyiben routerről nyomod.
Na mindent értettél ? -
#41533 Ez brutálgyors. Én anno 2007 előtt 512/256 kbs nettel is multiztam... -
JohnTerry #41532 Hm...akkor mégsem olyan reménytelen a helyzet :) Igazából a feltöltésen aggódok, nem tudom milyen igényei vannak a programnak, amint lesz időm kipróbálom.
-
#41531 Én sem viccből irtam és akkor te még ne is panaszkodj az én 5/512-es netemmel :( -
JohnTerry #41530 Nem viccből kérdeztem konkrét számokat, sajnos van még olyan elmaradott szeglete az országnak , ahol a szolgáltató ezt nyújtja: Le- és feltöltési sebesség: 12 Mbps/1 Mbps!!!!!!!!! :D -
#41529 Szerintem a mai világban nem tudsz már olyan kis sebességü netre se előfizetni amin ne menne el.
A mobilnet meg amugy is felejtös még böngészéshez is
ugyan ez érvényes sztem a alaplapi VGA-ra is . ha mostani alaplapi VGA van a lapon az alapból is gyorsabb már mint pár éve egy rendes és már azon is elment a falcon.
Amugy meg ki kell probálni és meglátod -
JohnTerry #41528 Srácok! Lenne itt két amatőr kérdés:
1, Multinál mennyi a minimum fel és letöltési sebesség aminél még normálisan lehet játszani?
2, Egyik havernál nem ment az FF5 mert állítólag nem szereti az integrált videókarit, ez a probléma BMS-nél is megvan? -
#41527 DCA - deffenzív , adott körzetben kitámad, de inkább visszahúzódó
HAVCAP - az adott köteléket védi minden áron, ha az a körzetben van, deffenzív jellegű
TARCAP - az adott körzetben offenzív jellegű támadás, járőrözés
AMBUSHCAP - Az adott körzetben deffenzív jellegű, általában "lesből" támadva
SWEEP- adott útvonalon offenzív jelleggel mindent támad
BARCAP - a kijelölt szakaszon járőrözik, deffenzív jelleggel, ha valaki át akar menni itt, azt támadja
-
#41526 Hogyan is van az AI?
Milyen feladatanál hogy viselkedik? (frontálisan támad, visszafordul stv.....sweep, DCA, stv...úúúú) -
#41525 Itt a szerdai küldetésünk bekeményítve , 9 oldalas briefing-el :
ORD-2-Guardians -
#41524 Le kéne az egész gépet cserélni, a proci cserével még húzhatom egy kicsit az időt.
-
#41523 Sajna nekem már nem eladó a régi gépem. Lehet hogy nem sokára lesz egy eladó I5-ös procim, de az nem hiszem hogy téged érdekel -
#41522 Egy kis segítséget szeretnék kérni. Eladó lett a drága kis processzorom.
Intel Pentium Processor E6300
először kéne nézni egy árat neki, a másik, hogy kéne a helyére egy másik.
Új procit az ára miatt nem vennék, használtat meg csak megbízható embertől, ezért is írtam először ide.
e8400-e8500-ban gondolkodom de minden tanács jól jön.
Bratyó dec.21-ig még fenn van pesten, szóval az is szóba jöhet.
Előre köszönök mindent. -
#41521 Combat Aircraft Monthly - January 2013 -
#41520 Alacsony sebességnél kis és közepes magasságon még annyira nem esik távol, ha megnézed a diagramot, apró hiba, hogy ez a légiharcnak nem a jellemző és hasznos tartománya. M0.6 felett kezdődnek a gondok és M.09 táján - nem véletlen oda van belőve a Sas egyre durvább lesz, a magasság növekedésével meg főleg.
Egyébként lehet, hogy az alacsonyabb magasságú diagram mégsem 10 vagy 15 ezer lábra vonatkozik, M1.4-et enyhe siklásban tengerszinten talán képes elérni a gép. Ha tengerszintre vonatkozik, akkor tényleg nagyon durva a difi. -
#41519 Én is nagy tomcat fan vagyok, de még is belátom és tudom hogy a Phoenix rakéta nélkül légiharcban kb annyit ér mint egy F-4-es. Gyakorlatilag a mai modern haditechnika ellen hulla az F-14.
Amúgy is a kategóriája "cold war interceptor", tipikus rakéta hordozó platform.
Na de engem az érdekel hogy mikor lesz már F-14 pitttttt?????? -
#41518 Wolfal kötelékezést gyakoroltunk, mert hirtelen felindulásból gyakorolni óhajtott. 2,5ó repülés után már "lefőtt a kávé".... agyunk kissé elfáradt.
Holnap szívesen csatlakoznánk valami bevetésre 19ó-tól. -
#41517 ki van repülés közelben ? -
#41516 Csak sajonos ez a Falconban nem látszik és Mike még ezen magyarázat után is kardoskodott, hogy az F-14 van ahol jobb, mint az F-15. Sehol sem jobb. Kis sebességnél gyak. azonosan szarok, M0.5 felett meg Sas fénysebességgel alázza le a cicust, csak a lelkemdrágámbogaram - sok más cicus fannal - ezt képtelen elfogadni. -
#41515 na ez egyértelmű, de ebben a fórumban mindenki egy Maverick :))))
Jana: köszi a linket, valamikor le is tesztelem -
#41514 A sok Tomcat fan kezdte felhúzni már nagyon az agyam.
Itt egy kis elemzés.
Szerintem nem kell túlmagyarázni. A Tomcat egy darab szar dogfightban a Sashoz képest. -
#41513 emlékszem hangosan fingani nem lehetett mert a földszinten lakó mindent hallott. Reggel kilépni az ajtón hullafáradtan legnagyobb királyság volt. -
#41512 Good Quality and Good Performance Guide - FPS (Read 760 times) -
#41511 A PcPince a másik volt. Bátyámé a Frag City volt a Szécsényin ;)
Pc-ben volt vagy 4 talán 6 gép. A Frag-ben meg 8-10. Ahhh.... régi szép idők. De most már minden hajléktalannak van már net-je. Így vége lett már ezeknek a játékfüggőséget okozó lan-netbarlangoknak. -
#41510 LOL nekem még a hosszúhajas korszak ugrik be, mikor bátyádék csinálták a pcpincét ( vagy mi volt a neve ) -
#41509 Nem volt pilóta. (nagy sajnálatára)
A sityak meg az enyimééééé. (én sem voltam pilóta... max vitorlázógépen tanulgattam anno.)
A fotóró + a 23-ról:
Nos vannak ismeretségeink. De többet nem mondhatok mert akkor Amraam-ot kellene hogy kapjatok a turbinátokba. Wolf így is le fog majd tolni hogy felraktam ezt a képet... -
Razor18 #41508 Wolfika valóban 23-as pilóta volt? Gyanítom, hogy falusi búcsúkban ritkán készül ilyen fotó, pláne sisakostul... -
#41507 Jobb lenne, ha néma csend lenne ? -
#41506 Elmegyek pár napra erre 165 új üzenet. Van mit olvasnom.....
-
#41505 "És persze stillszerűen repülős dzsekiben feszítve szakértetek"
Of course!
"Veszettül hasonlítasz egy BME-s gépészre. "
A p1csába... tudtam hogy lebukok egyszer... -
#41504 Még telne is rá, de hova tenném? Még 24 colos WS monitort sem tettem, mert az sem férne el. Az új hangfalam miatt a joystick is a mellettem levő gépházon van, sidesticket csináltam belőle. :) -
#41503 Veszettül hasonlítasz egy BME-s gépészre. -
#41502 Fájdítom a szivünket kicsit :
Pit for sale -
#41501 Üljetek ti is be kicsit pihenni -
#41500 Pont így tippeltem a hangok alapján
És persze stillszerűen repülős dzsekiben feszítve szakértetek
-
#41499 Jah. De az is lehet, hogy ezek csak a rosszul sikerült klónjaink
A sityakos: Wolfika (36)
A türhő kopasz: Vampika (32) -
#41498 Ha valakit érdekli, a FreeTrack videót felraktam a raktáramba is HD-ben.
Bocs. lusta vagyok megint linkelni :)