52966
  • Molnibalage
    Gondoltam....
  • axenet
    És érdekel ez minket ?
  • Molnibalage
    A történet folytatódik, Mike képtelen belátni, hogy téved...
  • axenet
    Hali Johny! Amíg csak kliens vagy, addig ne aggódj nagyon, a raknet viszonylag kis csomagokkal dolgozik, nem kell brutál sávszél. Viszont ha kliens vagy, ha host, stabil legyen az upload.
    Mégvalami, a raknetnek és az IVC-nek is át kell engeedned portokat, amennyiben routerről nyomod.

Na mindent értettél ?
  • Molnibalage
    Ez brutálgyors. Én anno 2007 előtt 512/256 kbs nettel is multiztam...
  • JohnTerry
    Hm...akkor mégsem olyan reménytelen a helyzet :) Igazából a feltöltésen aggódok, nem tudom milyen igényei vannak a programnak, amint lesz időm kipróbálom.

• repvez
    Én sem viccből irtam és akkor te még ne is panaszkodj az én 5/512-es netemmel :(
  • JohnTerry
    Nem viccből kérdeztem konkrét számokat, sajnos van még olyan elmaradott szeglete az országnak , ahol a szolgáltató ezt nyújtja: Le- és feltöltési sebesség: 12 Mbps/1 Mbps!!!!!!!!! :D
  • repvez
    Szerintem a mai világban nem tudsz már olyan kis sebességü netre se előfizetni amin ne menne el.
    A mobilnet meg amugy is felejtös még böngészéshez is

ugyan ez érvényes sztem a alaplapi VGA-ra is . ha mostani alaplapi VGA van a lapon az alapból is gyorsabb már mint pár éve egy rendes és már azon is elment a falcon.

Amugy meg ki kell probálni és meglátod
  • JohnTerry
    Srácok! Lenne itt két amatőr kérdés:
    1, Multinál mennyi a minimum fel és letöltési sebesség aminél még normálisan lehet játszani?
    2, Egyik havernál nem ment az FF5 mert állítólag nem szereti az integrált videókarit, ez a probléma BMS-nél is megvan?
  • axenet
    DCA - deffenzív , adott körzetben kitámad, de inkább visszahúzódó
    HAVCAP - az adott köteléket védi minden áron, ha az a körzetben van, deffenzív jellegű
    TARCAP - az adott körzetben offenzív jellegű támadás, járőrözés
    AMBUSHCAP - Az adott körzetben deffenzív jellegű, általában "lesből" támadva
    SWEEP- adott útvonalon offenzív jelleggel mindent támad
    BARCAP - a kijelölt szakaszon járőrözik, deffenzív jelleggel, ha valaki át akar menni itt, azt támadja
  • Borisz80
    Hogyan is van az AI?
    Milyen feladatanál hogy viselkedik? (frontálisan támad, visszafordul stv.....sweep, DCA, stv...úúúú)
  • axenet
    Itt a szerdai küldetésünk bekeményítve , 9 oldalas briefing-el :

ORD-2-Guardians
  • z0ty4
    Le kéne az egész gépet cserélni, a proci cserével még húzhatom egy kicsit az időt.

• axenet
    Sajna nekem már nem eladó a régi gépem. Lehet hogy nem sokára lesz egy eladó I5-ös procim, de az nem hiszem hogy téged érdekel
  • z0ty4
    Egy kis segítséget szeretnék kérni. Eladó lett a drága kis processzorom.

Intel Pentium Processor E6300

először kéne nézni egy árat neki, a másik, hogy kéne a helyére egy másik.

Új procit az ára miatt nem vennék, használtat meg csak megbízható embertől, ezért is írtam először ide.

e8400-e8500-ban gondolkodom de minden tanács jól jön.

Bratyó dec.21-ig még fenn van pesten, szóval az is szóba jöhet.

Előre köszönök mindent.
  • z0ty4
    Combat Aircraft Monthly - January 2013
  • Molnibalage
    Alacsony sebességnél kis és közepes magasságon még annyira nem esik távol, ha megnézed a diagramot, apró hiba, hogy ez a légiharcnak nem a jellemző és hasznos tartománya. M0.6 felett kezdődnek a gondok és M.09 táján - nem véletlen oda van belőve a Sas egyre durvább lesz, a magasság növekedésével meg főleg.

Egyébként lehet, hogy az alacsonyabb magasságú diagram mégsem 10 vagy 15 ezer lábra vonatkozik, M1.4-et enyhe siklásban tengerszinten talán képes elérni a gép. Ha tengerszintre vonatkozik, akkor tényleg nagyon durva a difi.
  • Borisz80
    Én is nagy tomcat fan vagyok, de még is belátom és tudom hogy a Phoenix rakéta nélkül légiharcban kb annyit ér mint egy F-4-es. Gyakorlatilag a mai modern haditechnika ellen hulla az F-14.

Amúgy is a kategóriája "cold war interceptor", tipikus rakéta hordozó platform.

Na de engem az érdekel hogy mikor lesz már F-14 pitttttt??????
  • Borisz80
    Wolfal kötelékezést gyakoroltunk, mert hirtelen felindulásból gyakorolni óhajtott. 2,5ó repülés után már "lefőtt a kávé".... agyunk kissé elfáradt.

Holnap szívesen csatlakoznánk valami bevetésre 19ó-tól.
  • axenet
    ki van repülés közelben ?
  • Molnibalage
    Csak sajonos ez a Falconban nem látszik és Mike még ezen magyarázat után is kardoskodott, hogy az F-14 van ahol jobb, mint az F-15. Sehol sem jobb. Kis sebességnél gyak. azonosan szarok, M0.5 felett meg Sas fénysebességgel alázza le a cicust, csak a lelkemdrágámbogaram - sok más cicus fannal - ezt képtelen elfogadni.
  • z0ty4
    na ez egyértelmű, de ebben a fórumban mindenki egy Maverick :))))

Jana: köszi a linket, valamikor le is tesztelem
  • Molnibalage
    A sok Tomcat fan kezdte felhúzni már nagyon az agyam.

Itt egy kis elemzés.

Szerintem nem kell túlmagyarázni. A Tomcat egy darab szar dogfightban a Sashoz képest.
  • z0ty4
    emlékszem hangosan fingani nem lehetett mert a földszinten lakó mindent hallott. Reggel kilépni az ajtón hullafáradtan legnagyobb királyság volt.
  • arrow19
    Good Quality and Good Performance Guide - FPS (Read 760 times)
  • Borisz80
    A PcPince a másik volt. Bátyámé a Frag City volt a Szécsényin ;)
    Pc-ben volt vagy 4 talán 6 gép. A Frag-ben meg 8-10. Ahhh.... régi szép idők. De most már minden hajléktalannak van már net-je. Így vége lett már ezeknek a játékfüggőséget okozó lan-netbarlangoknak.
  • z0ty4
    LOL nekem még a hosszúhajas korszak ugrik be, mikor bátyádék csinálták a pcpincét ( vagy mi volt a neve )
  • Borisz80
    Nem volt pilóta. (nagy sajnálatára)
    A sityak meg az enyimééééé. (én sem voltam pilóta... max vitorlázógépen tanulgattam anno.)

A fotóró + a 23-ról:
    Nos vannak ismeretségeink. De többet nem mondhatok mert akkor Amraam-ot kellene hogy kapjatok a turbinátokba. Wolf így is le fog majd tolni hogy felraktam ezt a képet...
  • Razor18
    Wolfika valóban 23-as pilóta volt? Gyanítom, hogy falusi búcsúkban ritkán készül ilyen fotó, pláne sisakostul...
  • axenet
    Jobb lenne, ha néma csend lenne ?
  • z0ty4
    Elmegyek pár napra erre 165 új üzenet. Van mit olvasnom.....
  • Borisz80
    "És persze stillszerűen repülős dzsekiben feszítve szakértetek"
    Of course!

"Veszettül hasonlítasz egy BME-s gépészre. "
    A p1csába... tudtam hogy lebukok egyszer...
  • Molnibalage
    Még telne is rá, de hova tenném? Még 24 colos WS monitort sem tettem, mert az sem férne el. Az új hangfalam miatt a joystick is a mellettem levő gépházon van, sidesticket csináltam belőle. :)
  • Molnibalage
    Veszettül hasonlítasz egy BME-s gépészre.
  • axenet
    Fájdítom a szivünket kicsit :

Pit for sale
  • axenet
    Üljetek ti is be kicsit pihenni
  • axenet
    Pont így tippeltem a hangok alapján

És persze stillszerűen repülős dzsekiben feszítve szakértetek
  • Borisz80
    Jah. De az is lehet, hogy ezek csak a rosszul sikerült klónjaink
    A sityakos: Wolfika (36)
    A türhő kopasz: Vampika (32)
  • L Viper #41498
    Ha valakit érdekli, a FreeTrack videót felraktam a raktáramba is HD-ben.

Bocs. lusta vagyok megint linkelni :)