52966
  • L Viper #41657
    :)))
    Általában a hadjárat multik AF-el mentek, mert abban az volt jobb, néha meg levezetésként nagyon jó kis bohóckodások voltak kötetlenül az RV-vel is.
    Van még egy rakás képem, majd felrakom a Picasára kategorizálva őket :)
    Van egy 2002-es Superpakos gyűjteményem is :D
  • arrow19
    "A készítők kijelentik, hogy a videó forgatása közben semmi nem gyulladt fel a vad flare szórogatástól"
  • axenet
    FUN
  • Molnibalage

Ennek a videónak a táján készülhettek a képek. Ezeket végülis nem használtam fel.
  • L Viper #41653
    Sok kellemes esténk volt akkoriban a virtuális égen
  • L Viper #41652
    Balázs egyik Funfalcon klipjéhez kellett a jelenet :)

Gundi hozta fel #41625
    Erre én #41626
    Erre Zotya #41629

• Molnibalage
    Egy szép korszak felidézése, amikor még az "öregfiúk" rendszeresen összeröffentek repülni. Tgabbar, Pzolika, L_Viper, Gundark, repvez és még néhány régi "húzónév".
  • axenet
    Bocsánat hogy megkérdezem, de ennek a 3 képnek mi a lényege?
  • axenet
    Na, Youtube bácsi megkönyörült, már HD
  • axenet
    Na, megoldottam a feltöltési problémát de most meg pláne hogy nem HD-ben töltötte fel,

Mind1, magasról ....rom , itt a vasárnapi repülés 45 perces zanzásítása, NEM HD-ben .

Sajna a legizgalmasabb utolsó fél órát már nem vette, így elég unalmasnak tűnik, pedig nem volt az...

• z0ty4
    wow nagyon jó képek. remélem leszünk ennyien legközelebb mi is.
  • L Viper #41646
    Zotya, itt van pár kép 2007-ből :D

Ide is tettem még fel párat.

Hát nem ma volt. Néhány képen látszik az aláírás, de szerintem aki ott volt biztos beugrik neki :)
    Még van egy csomó képem, jó volt átnézni őket.

• axenet
    nem, cégből felment 10 perc alatt 50 mbites up-al

Viszont hogy a pi*ába töltenek fel mások 2 órás videókat, ha most olvasom hogy a feltöltési limit elvileg 10 perc, mi a **** . Valaki válaszoljon, aki okosabb nálam...
  • z0ty4
    "A videót eltávolítottuk, mivel túl hosszú volt"

a csatidon ezt írja ki. gondolom elment a fél napod mire felment.
  • axenet
    Feltöltöttem a 45 perces videómat a tubera, erre kiírta, hogy túl hosszú, "video rejected". Erről valaki tud valamit ?
  • z0ty4
    Még ma repülni kéne valamit, holnap világvége......utána meg karácsony
  • axenet
    Nekem 24-25-26 kilőve, meg 30-a este, egyébként rugalmas vagyok.

Vasárnapi 16 fős 72es repülés ACMI

• moho
    áhh közben megtaláltam, thx
  • moho
    Sziasztok, BMS alatt mitől van az, hogy blank lesz mindkét mfd ha ground (backspace) vagy air(enter) -re váltok? Visszatérve NAV módba (shft+ins) megint rendben.
  • z0ty4
    Janával mentünk egyet este, volt egy Strike Te, a végén egy kis dogfight.
    Ez a havas táj bazira tetszik :) köszi a mait. A héten még folytatjuk.....

• L Viper #41637
    Gondolom még mindig TS3-ast használnak, akik tolják.
    Nekem kb. 10 hónapig nem volt fent a Falcon. A szokásos időhiány üldözött. Ami kevés idő jutott repkedésre, max egy kis FSX volt.

• Gundark 1 1
    Ezek a napok egyelőre jónak tűnnek nekem. Addig behergelem az új mikrofonomat. Milyen TS-t használtok most? Vagy nem azon beszélünk :) ?
  • L Viper #41635
    Persze :D
    Az a helis szitu AF-el volt és nagyon feldobta a hangulatot.

Időpontok:
    Nekem még mindig inkább a késő esti órák jók, mint régen is. 21:00, 21:30 környéke inkább.
    Napok:
    28. 29. 30. eddig így néz ki (talán). Karácsony napjaira nem mondok semmit, de este későn szintén a talán :)
  • Molnibalage
    Ja, az emlékezetes felszállűs utűn egyből besettenkedő 27-es? :)
  • Gundark 1 1
    Emlékszel, Balázs küldetése volt, felszállok enyhén emelkedem még a pálya felett és b+ egy ÉK 27es húz el felettem... Meghúztam a vasat átesés határon sikoltozott, megnyomom a gombot.. ismét b+ masterarm kikapcsolva :)

Meg amikor jöttünk vissza valahonnan, a harci helikopterek milyen lelkesen lőttek valakit :) Én nem tudom mennyi rakétát lőttek ki de nem sajnálta senki :D
  • Razor18
    Én csak vasárnap du. leszek legközelebb, aztán 27-től megint bizonytalan, de nem kizárt. 25-26-a délután-este nagyon ördögtől való ötlet? Bár nem tudom, másoknak lehet, hogy 25-26-án inkább estére van betervezve "karácsonyi" program?
  • Molnibalage
    Mindenki íra meg, hogy mikor ér rá előreláthatólag és remélhetőleg a halmazoknak szép nagy közös metszete lesz. :)
  • L Viper #41630
    Felrakom valahová, ha otthon leszek.
  • z0ty4
    Megosztod a képeket?

Ami viszont tök jó, hogy gyűlünk szép számmal. 6-8 fős repülés milyen szép lenne

• L Viper #41628
    B*sszameg, már jóval több, mint 5 éve volt :D
  • Gundark 1 1
    :) Mikor lehet gépeket foglalni? :) Szeretnék egy F15öst. A régi szép idők emlékére mikor a funfalcon 4et csináltuk.- Balázs mondja hogy az F15 maradjon alatta a Su27esnek és úgy menjünk a pálya felett. Lémisztő nem is sokat cicózott lenyomta a vasat (Ő vezette a 27est) én meg maradjak alatta :) Bsszátokmeg szerintem csíkokat húzott a betonra hasam :) Alig bírtam a kiborítás után elkerülni a hangárokat.
  • L Viper #41626
    Az óriási fun repülés volt. Kincsként őrzöm a képeket is :D
  • Gundark 1 1
    Benne vagyok. Nem tudom mikor érek rá, de megoldható :) De nem tudok brevityt meg ilyeneket . Én csak lerendezem az ellenséget :) Igen a funok jók voltak, főleg a sok őrült gép amit használtunk :) Szegény Mrijával nem nagyon tudtam keménykedni :) De a B2est még mindig imádom :)

• L Viper #41624
    Nekem is lesz pár napom. Jó lenne egy olyan "funreppenés", mint régebben :)
  • axenet
    Ledumálhatunk valami időpontot.
  • Razor18
    Vmikor 27-30-a közötti időszakra gondoltál? Vagy már 25-26-án este is élvezhetnénk akár joystickkal a kezünkben is a "csendes éjt"? Legfeljebb majd Christmas Tree formációban toljuk?
  • Razor18
    Ja, meg még egy pici...
  • axenet
    Háztetőről ?
  • Razor18
    Igen jó kis cucc, mi is azzal ugrálgatunk...
  • z0ty4
    Egy kis kedvcsináló:
    Oroszék is ráálltak a Gopro-ra, szerencsére :)))

GoPro2 mounted the tail of the MiG 29 and Su 27 cockpit