52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#41657 :)))
Általában a hadjárat multik AF-el mentek, mert abban az volt jobb, néha meg levezetésként nagyon jó kis bohóckodások voltak kötetlenül az RV-vel is.
Van még egy rakás képem, majd felrakom a Picasára kategorizálva őket :)
Van egy 2002-es Superpakos gyűjteményem is :D -
#41656 "A készítők kijelentik, hogy a videó forgatása közben semmi nem gyulladt fel a vad flare szórogatástól" -
#41655 FUN -
Ennek a videónak a táján készülhettek a képek. Ezeket végülis nem használtam fel. -
#41653 Sok kellemes esténk volt akkoriban a virtuális égen -
#41652 Balázs egyik Funfalcon klipjéhez kellett a jelenet :)
Gundi hozta fel #41625
Erre én #41626
Erre Zotya #41629
-
#41651 Egy szép korszak felidézése, amikor még az "öregfiúk" rendszeresen összeröffentek repülni. Tgabbar, Pzolika, L_Viper, Gundark, repvez és még néhány régi "húzónév". -
#41650 Bocsánat hogy megkérdezem, de ennek a 3 képnek mi a lényege? -
#41649 Na, Youtube bácsi megkönyörült, már HD -
#41648 Na, megoldottam a feltöltési problémát de most meg pláne hogy nem HD-ben töltötte fel,
Mind1, magasról ....rom , itt a vasárnapi repülés 45 perces zanzásítása, NEM HD-ben .
Sajna a legizgalmasabb utolsó fél órát már nem vette, így elég unalmasnak tűnik, pedig nem volt az...
-
#41647 wow nagyon jó képek. remélem leszünk ennyien legközelebb mi is. -
#41646 Zotya, itt van pár kép 2007-ből :D
Ide is tettem még fel párat.
Hát nem ma volt. Néhány képen látszik az aláírás, de szerintem aki ott volt biztos beugrik neki :)
Még van egy csomó képem, jó volt átnézni őket.
-
#41645 nem, cégből felment 10 perc alatt 50 mbites up-al
Viszont hogy a pi*ába töltenek fel mások 2 órás videókat, ha most olvasom hogy a feltöltési limit elvileg 10 perc, mi a **** . Valaki válaszoljon, aki okosabb nálam... -
#41644 "A videót eltávolítottuk, mivel túl hosszú volt"
a csatidon ezt írja ki. gondolom elment a fél napod mire felment. -
#41643 Feltöltöttem a 45 perces videómat a tubera, erre kiírta, hogy túl hosszú, "video rejected". Erről valaki tud valamit ? -
#41642 Még ma repülni kéne valamit, holnap világvége......utána meg karácsony -
#41641 Nekem 24-25-26 kilőve, meg 30-a este, egyébként rugalmas vagyok.
Vasárnapi 16 fős 72es repülés ACMI
-
moho #41640 áhh közben megtaláltam, thx -
moho #41639 Sziasztok, BMS alatt mitől van az, hogy blank lesz mindkét mfd ha ground (backspace) vagy air(enter) -re váltok? Visszatérve NAV módba (shft+ins) megint rendben. -
#41638 Janával mentünk egyet este, volt egy Strike Te, a végén egy kis dogfight.
Ez a havas táj bazira tetszik :) köszi a mait. A héten még folytatjuk.....
-
#41637 Gondolom még mindig TS3-ast használnak, akik tolják.
Nekem kb. 10 hónapig nem volt fent a Falcon. A szokásos időhiány üldözött. Ami kevés idő jutott repkedésre, max egy kis FSX volt.
-
#41636 Ezek a napok egyelőre jónak tűnnek nekem. Addig behergelem az új mikrofonomat. Milyen TS-t használtok most? Vagy nem azon beszélünk :) ? -
#41635 Persze :D
Az a helis szitu AF-el volt és nagyon feldobta a hangulatot.
Időpontok:
Nekem még mindig inkább a késő esti órák jók, mint régen is. 21:00, 21:30 környéke inkább.
Napok:
28. 29. 30. eddig így néz ki (talán). Karácsony napjaira nem mondok semmit, de este későn szintén a talán :) -
#41634 Ja, az emlékezetes felszállűs utűn egyből besettenkedő 27-es? :) -
#41633 Emlékszel, Balázs küldetése volt, felszállok enyhén emelkedem még a pálya felett és b+ egy ÉK 27es húz el felettem... Meghúztam a vasat átesés határon sikoltozott, megnyomom a gombot.. ismét b+ masterarm kikapcsolva :)
Meg amikor jöttünk vissza valahonnan, a harci helikopterek milyen lelkesen lőttek valakit :) Én nem tudom mennyi rakétát lőttek ki de nem sajnálta senki :D -
Razor18 #41632 Én csak vasárnap du. leszek legközelebb, aztán 27-től megint bizonytalan, de nem kizárt. 25-26-a délután-este nagyon ördögtől való ötlet? Bár nem tudom, másoknak lehet, hogy 25-26-án inkább estére van betervezve "karácsonyi" program? -
#41631 Mindenki íra meg, hogy mikor ér rá előreláthatólag és remélhetőleg a halmazoknak szép nagy közös metszete lesz. :) -
#41630 Felrakom valahová, ha otthon leszek. -
#41629 Megosztod a képeket?
Ami viszont tök jó, hogy gyűlünk szép számmal. 6-8 fős repülés milyen szép lenne
-
#41628 B*sszameg, már jóval több, mint 5 éve volt :D -
#41627 :) Mikor lehet gépeket foglalni? :) Szeretnék egy F15öst. A régi szép idők emlékére mikor a funfalcon 4et csináltuk.- Balázs mondja hogy az F15 maradjon alatta a Su27esnek és úgy menjünk a pálya felett. Lémisztő nem is sokat cicózott lenyomta a vasat (Ő vezette a 27est) én meg maradjak alatta :) Bsszátokmeg szerintem csíkokat húzott a betonra hasam :) Alig bírtam a kiborítás után elkerülni a hangárokat. -
#41626 Az óriási fun repülés volt. Kincsként őrzöm a képeket is :D -
#41625 Benne vagyok. Nem tudom mikor érek rá, de megoldható :) De nem tudok brevityt meg ilyeneket . Én csak lerendezem az ellenséget :) Igen a funok jók voltak, főleg a sok őrült gép amit használtunk :) Szegény Mrijával nem nagyon tudtam keménykedni :) De a B2est még mindig imádom :)
-
#41624 Nekem is lesz pár napom. Jó lenne egy olyan "funreppenés", mint régebben :) -
#41623 Ledumálhatunk valami időpontot. -
Razor18 #41622 Vmikor 27-30-a közötti időszakra gondoltál? Vagy már 25-26-án este is élvezhetnénk akár joystickkal a kezünkben is a "csendes éjt"? Legfeljebb majd Christmas Tree formációban toljuk? -
Razor18 #41621 Ja, meg még egy pici... -
#41620 Háztetőről ? -
Razor18 #41619 Igen jó kis cucc, mi is azzal ugrálgatunk... -
#41618 Egy kis kedvcsináló:
Oroszék is ráálltak a Gopro-ra, szerencsére :)))
GoPro2 mounted the tail of the MiG 29 and Su 27 cockpit