52966
  • Molnibalage
    A két ünnep között egy masszív repülésre ki ér rá esetleg? Kelle egy új ütős Falcon klip. :)
  • arrow19
    Leszünk este 20:00-tól
  • Razor18
    Jól eltűnt mindenki...
  • Razor18
    Na, pont erről még nincs...
  • Razor18
    Ha jól láttam, az ő oldalán is vanank fenn videok, majd megnézek egyet...
  • axenet
    Azzal. Tudtommal csak az jó Ayes pitjei közül a BMS-hez, és tudtommal 1680 x 1050-ben is jó. Hatalmas különbségre ne várj, de nem rossz.
  • Razor18
    Mindegyik felbontáson jól fut? Nekem konkrétan 1680x1050-en futna...
  • Razor18
    Melyik? F-16CJ Hitex III-al nyomod? csak az jó BMS-hez?
  • Gundark 1 1
    Az up 4 valamikor nyáron jött ki. Nekem is egyelőre csak a RoF meg a Falcon van fenn, bár ez változik karácsonykor, mert megkaptam az A10et. No meg a kormányt, szóval az autók is visszatérnek az életembe :) Jó kis GT Legends, GTR2 meg ilyen rendes szimek.
  • axenet
    jaok, újraolvastam a dolgot, de végülis a lényeg ugyanaz
  • Razor18
    Biztos arra válaszoltál, amit neked címeztem?
  • axenet
    Nem igaz, a gyári pit újratextúrázása, nagyobb felbontásban. Sokkal tisztább, és "hihetőbb", mint az eredeti.

Holnap ha feltöltöm a videómat megnézheted (már amennyi így látszódik belőle)
  • JoeDestroy
    Szevasz "öreg" barátom!

Nekem most csak a Falcon van fent meg a ROF. Egyenlőre nem is lesz más.

Az IL-2 höz nem az UP3 az utolsó? Van 4-es?

A szintre hozás miatt érdeklődtem én is kicsit lazább TE után. No meg Gabesznek is használna :)
  • Razor18
    Lehet, hogy rosszul emlékszem, de az "csak" a "gyári" legutolsó patch, és nem harmadik feles add-on... nem?
  • Razor18
    Mi az, ami mégis plusz? Kontrasztosabb, vagy mitől jön be neked? Csak kérdem...
  • Gundark 1 1
    Köszi :) ja és a 4.11.1-es ultra.
  • axenet
    Egyenlőre csak az alap pitek vannak, meg egy Ayes f16c pit, ami fizetős, és nem sok pluszt ad (mondjuk nekem bejön, videón majd látható lesz, ma töltöm fel)
  • Razor18
    Szerintem a legtöbben alappal, teljesen jó az. Ha tévedek, majd szól, aki mást használ. Kicsit off, de melyik ultrapack?
  • Gundark 1 1
    Nekem új. :) Az új ultrapack. Apropó, a BMShez vannak olyan kabinok amit használtok? Vagy az alappal nyomjátok?
  • Razor18
    Milyen "új kiegek" vannak az IL-2-höz?
  • Gundark 1 1
    Hey Joe :) Nekem is kéne valami szintre hozó repülés. Most teszem fel újból az Il2-őt az új kiegekkel. Utána jön a Falcon. Közben nyomom majd az A10et karácsonykor (mert csak akkor kapom meg :) Mennyi sok szép játék, és mennyi sok szép különböző dolog :)
  • Cimbi
    Sziasztok

Valaki hasznal 940-t?
    Lenne egy olyan problémám hogy nem tudom konfiguralni a joyt hiaba állítom be a tengelyeket össze vissza pörög a gép.
  • z0ty4
    Airshowinfo magazin
  • JoeDestroy
    THX :)
  • JoeDestroy
    Előre is köszönöm!

Ha lehet egy TE-be az lenne a legjobb.

Bombaoldás CCIP, CCRP, LGB, gyakorlása
    Harm rakéta, Maverick rakéta indítások gyakorlása
    BVR ill légiközelharc.

Mindez gyengébb ellenállás mellett, hogy a figyelem az önvédelemre is kiterjedjen.
    (11 éves a gyerkőc, a fentieket a gyakorlótéren már csinálgatta.)

Axe: megnéztem újra, igaz. Át lehet rendezgetni.
  • axenet
    Ha lesz időm, szívesen összedobok valamit, csak az időhiány okoz problémát kissé...
  • axenet
    Joe, ha megnéznéd jobban a küldetést, látnád, hogy van egy ellenséges géppár, valamint egy gyakorló terület, ahol mindenféle földi célpont van. Direkt üresek a gépek, te döntöd el, mit raksz fel rájuk.
  • Molnibalage
    Mond, hogy mire van szükséged és majd legyártom őket.
  • JoeDestroy
    Sosem voltam egy TE gyáros :) .

A gyakorláson kívül az is szempont lenne, hogy a gyermekemnek repülés közben tudjam elmondani mit mikor és miért csináljon. Egyszerűbb és szórakoztatóbb mint fölötte állva magyarázni, ráadásul ő is a páros repüléseket szereti.

Megnéztem a Rainig Day-t, ott egy üres géppár van. Legalábbis nekem. Az idő 14:00 van egy tanker, egy awacs és egy fegyverek nélküli géppár.

Régebben (OF alá vagy két éve) volt egy átalakított gyűjtemény a trainingekből. Annak ez volt a lényege.
    De ha a BMS-hez nincs, akkor nincs.

Hálás lennék, ha tényleg nem nagy fáradtság, hogy valaki esetleg összedobna egy földi célok, illetve egy légi célok elleni gyakorlásra, oktatásra alkalmas TE-t. Ahol ugyan van, de nem túl nagy az ellenfél ellenállása, légvédelme. (egy kis nyomás alatt válna rutinná a rendszerek kezelése).
  • axenet
    Gyakorlásra tényleg 5 perc alatt létre lehet hozni küldetést. A gyakorló küldetések között egyébként van egy, amivel gyakorlatilag mindent lehet gyakorolni, a címe : " A raining day". Az időjárást pikk pakk jóra változtatod, bombázás, elfogás, tankolás van benne. Két gépes...
  • Molnibalage
    Mire kell? Gyakorlás céljára perccek alatt félkomplex TE-t is össze lehet rakni.
  • JoeDestroy
    Urak!
    Lenne egy kérésem, kérdésem. Tud valaki forrást, saját feltöltést olyan TE-kre ami alkalmas géppárban gyakorlás céljára?

Lesz egy kis időm az ünnepek alatt, és hol a gyerekkel, hol a haverommal repülünk majd.
    A saját gyakorlásom, valamint oktatás céljára felhasználható küldetések érdekelnének.

Az össznépi repülésbe is beszállok, ha úgy esik hogy ráérek.
  • z0ty4
    óó basszus ezt nem tudtam akkor próbálom nem megsütni az első napon.

Köszi hogy szóltatok. Tudom már akkor miért volt ajándék a hűtő.
  • axenet
    Igen, nagyon melegszik úgy, melegen (hidegen) ajánlom valami combos hűtő beszerzését....

Nekem ilyen van

De egy ilyen is simán megteszi
  • Molnibalage
    Nekem gyári hűtővel gyakorlatilag üzemképtelen volt az E8500...
  • axenet
    Nekem mind1, csak oroszul ne
  • z0ty4
    Én benne vagyok. Fele banda angolul másik fele magyarul :))))))
  • axenet
    @ Razor : Valami össznépi repülést összehozhatunk, abban bármikor benne vagyok, ha előre le tudjuk egyeztetni, akkor még valami küldetést is összehányok...

@ Zotya : Gratula, az jóság lesz. Én javaslom, hogy szerezz rá egy brutál hűtőt, és akkor elég szépen húzható már a proci. Hétvégén nyomhatunk valamit, még nem tudom pontosan mikor érek rá.
  • Razor18
    Valamikorra esetleg össze lehetne szervezni valami össznépi nekifutást, a lehetséges max. létszámmal. Nem tudom, hogy az ünnepek időszaka épp alkalmas volna-e erre, vagy pont az ünnepek szórják szét az esetleges szabadidőt, meg persze csak ötlet szintjén dobnám föl, lévén én túl sokat tevőlegesen az előkészítésben sajna nem tudok hozzátenni. Ki mit szól hozzá első ránézésre?
  • z0ty4
    Örömmel jelentem, megvan az új procim!!!!!!
    e8400 lett a drágám, gyári hűtővel 14ért.
    A bibi hogy pénteken hozza haza bratyó. ÁÁÁÁÁ az még messze van.
    és remélem semmi baja sem lesz.
    hétvégére készüljetek