52966
  • axenet
    Na megyek wellnesselni, peace mindenkinek meg boldog karit.

27én jövök és baromkodhatunk online...
  • axenet
    CFG fájlban, ha emlékeim nem csalnak.

Kövi küldetés briefingje

a küldetés fájlait még csiszolom, postolom azokat is később
  • Razor18
    Nálam is. Az RPM a HUD-ra a Configban tud rákerülni?
  • axenet
    Lol, nálam megy a videó. Kiderül hogy nem is Magyarországon laksz :P
  • Borisz80
    Nem megy a video.
    "A videó UMG tulajdonában álló anyagot tartalmaz, aki letiltotta azt az országodban szerzői jogi okok miatt."

• L Viper #41692
    A good option!
  • axenet
    Cowboy 12 , same....
  • L Viper #41690
    Megnéztem 8x-osan, nálam is rosszabb úgy.
    Egyébként 16x-os anizón használom NVidia setupból, Falcon BMS setupban letiltva az anisó nálam.
  • Molnibalage
    Sajnos ott is feltűnő. Eddig x2-x8 tartományt próbáltam. Próbáltam a program kezelje és QS és QS nélküli beállítást, a tripa bufferelést is. Egyik sem segített.
  • L Viper #41688
    Így elsőre Anisotrop szúrés hibának tűnik. Ha 16x-oson van, akkor is ilyen? Szerintem 16x-os értéknél messzebbnek kéne lennie ennek az anomáliának. Igazság szerint ez a hiba, ami a képeden van, cockpit nézetben szerintem nem igen feltűnö még a te beállításoddal sem.
  • Papa01 #41687
    Nagyon jó!! :)

Boldog Karácsonyt Urak! :)
  • Borisz80
    Ezeken a képeken én vagyok a wingman?

A videó készítésben én is benne lennék, de én nem tudom biztosra mondani, hogy leszek is.

Én is Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek !
  • repvez
    Mindenkinek Kellemes Karácsonyt Kívánok !
  • L Viper #41684
    Köszönöm és viszont, illetve mindenki másnak is:

• Molnibalage
    Hogyan lehet megszűntetni ezt a hibát? A kifutón és a tájon is látszik a zizi... Mindennel próbálkoztam már, mindenféle kombinációban...

• Molnibalage
    Az se baj, lehet két örömrepkedést is csinálni, volt már videó, ami így készült. :)
    Mindenkinek sok bejglit!

• axenet
    Kellemes Karit !
  • z0ty4
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket !!!!

szilveszterig meg úgyis találkozunk.

( gépben az új proci, hajtani még nem volt időm, remélem minden rendben lesz vele )
  • axenet
    Elvileg nekem is jó a 27e
  • L Viper #41678
    Felőlem ennyire későn akár máskor is jó. Aludni amúgy sem szoktam. Ha már időm nincs, ne alvással teljen :D
  • Gundark 1 1
    Uraim, mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok!
  • Gundark 1 1
    Csatlakozom :) Nekem jó lesz a 22:30 27-én. Ha mást nem ketten gyakunk egy pár koreait :)
  • L Viper #41675
    Na szépen szűkül megint a szabadidőm. Már csak 29-e és 30-a este a jó, akkor is 9 után.
    Ha 26-án, vagy 27-én lesz valami, max 22:30 környékén kerülök gép elé.
  • Wampa reloaded
    Molni

http://www.mediafire.com/?wl2nwwd4jljlgea

ez segit valamit?
  • L Viper #41673
    Legfeljebb mindenki bemásolja addig a moddolt fájlokat. Úgy a tuti.
  • Molnibalage
    Addig megpróbálok pár top gun camerát belőlni, meg egyebeket. Az nem tudom, hogy mit szól majd a gamma, ha nem azonos dat fájlokat használnuk. Mert a TG kamera pozívió azokban van eltárolva. Azt is megcsinálhatom, hogy a kéthajtóműves gépek hajtóművéet áthelyezem, hogy legyegen Smokewinderük, ha van rá igény.
  • Molnibalage
    Alig van akció, de az összehatás és zeneválasztás miatt mégis jól volt végignézni. Bitang jó az összhatás.
  • L Viper #41670
    Mi komoly emberek vagyunk, vigyázz állásban kérsz engedélyt TS-en, hogy elindíthasd a Falcont, aztán csinász rögtön 10 rampstartot egérhasználat nélkül :)
    Ha nem megy, kapod a régi bünti: Joy zsinórral az önkorbácsolást :D

Viccet félretéve, ha eleve valami jópofa videózás lesz a téma, gondolom mindenki valami lazább dologra készül.

• Molnibalage
    Csak tisztázás végett, a masszív repkedés ugye csak örömrepkedés lesz? Nehogy valaki csalódjón. :)
  • axenet
    Gyönyörű kis videó
  • axenet
    Sinai 2.0 Final

Redflag 3.0 soon...
  • Molnibalage
    OFF, de érdekes lehet. [URL=http://www.youtube.com/watch?v=cfbJJC_Xy40]TOP GUN, "hogyan készült".[/URL]
  • axenet
    Köszi a mait !

• axenet
    Video még1x Vampi kérésére :D
  • axenet
    Én délután tudok lenni, kb 4től 6ig
  • z0ty4
    Esti multira jelentkezem!

Holnap jön Bratyó, este még menni kéne egyet.
  • axenet
    Valaki reppenni ma ?
  • L Viper #41660
    Akkor találta ki Gundark nekem a kommunikációs atya titulust :D
  • Molnibalage
    27-28-29-i napok közül első blikkre látszik alkalmas. Addig igyekszem konfigolni magamat filmforgatásra. :)
  • JoeDestroy
    Razor: A csabai reptéri nagymagaságból? :D Apropó úgy hallottam hogy már nincs meg a Falke?

A tömeget én is képezném. A Viper által is írt későbbi kezdési időpontok lennének jók.
    27-8-9 jó lehet.

Viper szerverlése alatt voltak jó kis repülések levezetve anno. Úgyhogy itt az ideje kicsit folytatni. :)