52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#41697 Na megyek wellnesselni, peace mindenkinek meg boldog karit.
27én jövök és baromkodhatunk online... -
#41696 CFG fájlban, ha emlékeim nem csalnak.
Kövi küldetés briefingje
a küldetés fájlait még csiszolom, postolom azokat is később -
Razor18 #41695 Nálam is. Az RPM a HUD-ra a Configban tud rákerülni? -
#41694 Lol, nálam megy a videó. Kiderül hogy nem is Magyarországon laksz :P
-
#41693 Nem megy a video.
"A videó UMG tulajdonában álló anyagot tartalmaz, aki letiltotta azt az országodban szerzői jogi okok miatt."
-
#41692 A good option! -
#41691 Cowboy 12 , same.... -
#41690 Megnéztem 8x-osan, nálam is rosszabb úgy.
Egyébként 16x-os anizón használom NVidia setupból, Falcon BMS setupban letiltva az anisó nálam. -
#41689 Sajnos ott is feltűnő. Eddig x2-x8 tartományt próbáltam. Próbáltam a program kezelje és QS és QS nélküli beállítást, a tripa bufferelést is. Egyik sem segített. -
#41688 Így elsőre Anisotrop szúrés hibának tűnik. Ha 16x-oson van, akkor is ilyen? Szerintem 16x-os értéknél messzebbnek kéne lennie ennek az anomáliának. Igazság szerint ez a hiba, ami a képeden van, cockpit nézetben szerintem nem igen feltűnö még a te beállításoddal sem. -
#41687 Nagyon jó!! :)
Boldog Karácsonyt Urak! :) -
#41686 Ezeken a képeken én vagyok a wingman?
A videó készítésben én is benne lennék, de én nem tudom biztosra mondani, hogy leszek is.
Én is Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek ! -
#41685 Mindenkinek Kellemes Karácsonyt Kívánok ! -
#41684 Köszönöm és viszont, illetve mindenki másnak is:
-
#41683 Hogyan lehet megszűntetni ezt a hibát? A kifutón és a tájon is látszik a zizi... Mindennel próbálkoztam már, mindenféle kombinációban...
-
#41682 Az se baj, lehet két örömrepkedést is csinálni, volt már videó, ami így készült. :)
Mindenkinek sok bejglit!
-
#41681 Kellemes Karit ! -
#41680 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket !!!!
szilveszterig meg úgyis találkozunk.
( gépben az új proci, hajtani még nem volt időm, remélem minden rendben lesz vele ) -
#41679 Elvileg nekem is jó a 27e -
#41678 Felőlem ennyire későn akár máskor is jó. Aludni amúgy sem szoktam. Ha már időm nincs, ne alvással teljen :D -
#41677 Uraim, mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok! -
#41676 Csatlakozom :) Nekem jó lesz a 22:30 27-én. Ha mást nem ketten gyakunk egy pár koreait :) -
#41675 Na szépen szűkül megint a szabadidőm. Már csak 29-e és 30-a este a jó, akkor is 9 után.
Ha 26-án, vagy 27-én lesz valami, max 22:30 környékén kerülök gép elé. -
Wampa reloaded #41674 Molni
http://www.mediafire.com/?wl2nwwd4jljlgea
ez segit valamit? -
#41673 Legfeljebb mindenki bemásolja addig a moddolt fájlokat. Úgy a tuti. -
#41672 Addig megpróbálok pár top gun camerát belőlni, meg egyebeket. Az nem tudom, hogy mit szól majd a gamma, ha nem azonos dat fájlokat használnuk. Mert a TG kamera pozívió azokban van eltárolva. Azt is megcsinálhatom, hogy a kéthajtóműves gépek hajtóművéet áthelyezem, hogy legyegen Smokewinderük, ha van rá igény. -
#41671 Alig van akció, de az összehatás és zeneválasztás miatt mégis jól volt végignézni. Bitang jó az összhatás. -
#41670 Mi komoly emberek vagyunk, vigyázz állásban kérsz engedélyt TS-en, hogy elindíthasd a Falcont, aztán csinász rögtön 10 rampstartot egérhasználat nélkül :)
Ha nem megy, kapod a régi bünti: Joy zsinórral az önkorbácsolást :D
Viccet félretéve, ha eleve valami jópofa videózás lesz a téma, gondolom mindenki valami lazább dologra készül.
-
#41669 Csak tisztázás végett, a masszív repkedés ugye csak örömrepkedés lesz? Nehogy valaki csalódjón. :) -
#41668 Gyönyörű kis videó -
#41667 Sinai 2.0 Final
Redflag 3.0 soon... -
#41666 OFF, de érdekes lehet. [URL=http://www.youtube.com/watch?v=cfbJJC_Xy40]TOP GUN, "hogyan készült".[/URL] -
#41665 Köszi a mait !
-
#41664 Video még1x Vampi kérésére :D -
#41663 Én délután tudok lenni, kb 4től 6ig -
#41662 Esti multira jelentkezem!
Holnap jön Bratyó, este még menni kéne egyet. -
#41661 Valaki reppenni ma ? -
#41660 Akkor találta ki Gundark nekem a kommunikációs atya titulust :D
-
#41659 27-28-29-i napok közül első blikkre látszik alkalmas. Addig igyekszem konfigolni magamat filmforgatásra. :) -
#41658 Razor: A csabai reptéri nagymagaságból? :D Apropó úgy hallottam hogy már nincs meg a Falke?
A tömeget én is képezném. A Viper által is írt későbbi kezdési időpontok lennének jók.
27-8-9 jó lehet.
Viper szerverlése alatt voltak jó kis repülések levezetve anno. Úgyhogy itt az ideje kicsit folytatni. :)