52966
  • z0ty4
    Janával vagyunk TS.
  • Molnibalage
    Csak úgy van a hangja a játéknak, ha saját magam visszahallom. Kafa...
  • Molnibalage
    Visszavonom, most meg csak a saját mikrofonomat hallom a hangfalakban. Agyamra megy ez a win7, egy kalap szar.

(Ha eddig nem volt 5 kékhalálom akkor egy sem...)
  • Molnibalage
    Na, csak sikerült, csinálok egy TE-t és néhány TG kamerát. --- > Jó, ha 8 felé megyek a TS-re.
  • Molnibalage
    Basszus, valamiért nem működik az a szájbavert miki. Mióta az új gépem van, azóta nem próbáltam ki...
  • z0ty4
    F-18 lassan elkészül

de inkább hiszek a szememnek....
  • axenet
    Ok,én 8kor érkezem
  • Molnibalage
    Én 7 felé érkezem.
  • Tgabbar
  • axenet
    Update3 no mod , beállítások elvileg mind1 ,leszek szerver
    csak mikortól???
  • JoeDestroy
    Uraim!
    Először is utólagosan Boldog Karácsonyt mindenkinek!
    Én is most kerültem elő.

Az össznépi repülés előtt kompatibilitási gondok elkerülése végett kérdezném:
    A BMS install update3-al bezárólag?
    Az F4Config beállításainál van e olyan amire ügyelni kell hogy egyforma legyen?
    Egyéb moddok kellenek e?

• axenet
    Tsen
  • L Viper #41725
    Ki lesz a szerver? IP cím, majd TS-en?
  • Molnibalage
    Most jut eszembe, hogy a top gun kamerákat is meg kell csinálnom...
  • z0ty4
    Egy kis kedvcsináló. FunFalcon - First time with BMS4
  • z0ty4
    Szerintem addig simán elbohóckodunk

Su-27 stipi-stopi

remélem lesz vegyes kötelék is
  • L Viper #41721
  • L Viper #41720
    Ha lesztek még később, 22:30-kor tudok menni.
  • Molnibalage
    Kora estétől jó lesz nekem, addig fel kell raknom még a TS-t, belőni a gombokat a felvételhez, stb. TE-t is csinálhatok a bohóckodáshoz, mert kellenek földi kamerák is hozzá.
  • axenet
    Én is ugyanezt kérdem.6körül otthon vagyok
  • z0ty4
    Ma akkor lesz repkedés? ha igen mikortól készüljek?
  • Tgabbar
    Tiszteletem az Uraknak!

Így utólagosan is Boldog Karácsonyt Mindenkinek, és bocsánat a késésért! :)
  • L Viper #41715
    Szerintem teljesen rendben van az ha kitalált hadjáratot készítenek.
    Anno az AF-ben is voltak 2015-ös kitalált hadjáratok a Balkánon és a Koreán is és nagyon rendben voltak.
    Egy óriási előnyük is van, nincs őket mihez hasonlítgatni, hogy mennyire realisztikusak és mennyire egyeznek meg a történelemmel, meg a valós adatbázisokkal.. Egyszerűen csak szórakoztatóak és játszik velük az ember mindenféle történelmi összehasonlítgatások nélkül. Simán elvagyok egy fiktív konfliktussal.
  • Molnibalage
    Saját mod és ennyi. Soha nem fogom megérteni a helyszínkészítők egy részét. Igen, Falcon szinen gyönyörű a POH, de mit kezdjen vele, ha csak totálisan fikcionális hadjáratot lehetne rá építeni? Van egyáltalán hadjárat hozzá?

Miért nem a Korea térképbe vegy egy Európa térképbe rakják bele ezt az erőfeszítést? Az ITO egy jó helyszín, már csak tisztességes DB kellene hozzá. :)
  • L Viper #41713
    De jó a terep
    Borzalmas lemaradásban vagyok. Van fent egy darab alap hadszínterem. Ti miket használtok még?
    TS3-ast sem raktam még fel, gondolom még mindig az kell.
    Egyáltalán, hogy megy a multi mostanában?
    Most a bohóckodásnál valaki csinál egy szervert és a többiek rá-join, mint régen?
  • z0ty4
    Falcon BMS Pyrenees Dogfight

basszuskulcs de jól néz ki......
  • repvez
    Kikockáztam és az első videon UB van ! Akkor a lengyelek nyertek vagy a szlovákok
  • repvez
    Én erre emlékeztem, de nem biztos hogy ugyan az a 2 gép,de nagyon erős a gyanum hogy igen.A helyszin és az időpont biztos DE az biztos hogy nem ugyan az a rácsapás mert az elsőnél alacsonyabban és balra fordul ki itt meg egyenesen fel.
    És a képek tanulsága szerint csak a mi gépünk volt együléses ezért gondolom hogy mindkét videó eseményét ő alkotta :)
  • Molnibalage
    Ez ugyanaz más szögből? Juhááááááá! Igazán ritka az, hogy egyazon esemény két szemszögből is megörökítve legyen.
  • repvez
    Ez elég magyarnak tünik ! :) és 2010be volt viszont a cseheknél
  • Molnibalage
    Márimint magyar származású pilóta? A felvétel tudtommal ideig vagy legfeljebb tavaji, 29-es itthon meg régebb óta nem repül.
  • repvez
    Azt az alacsony áthúzást elvileg egy magyar csinálta a lengyeleknél :)
  • Molnibalage
    Igen, azzal totális kudarc volt sajnos az eredmény...
  • Razor18
    Valahol visszább (talán Axe linkelte be) volt egy beállítás az FPS maximalizálására. Azért ne akadj el apróságokon.

Nagy kötelék

Mig-29 nagyon low pass...
  • Molnibalage
    Na, csak sikerült belőni. AA és af nálam alkalmazásvezérelt.
  • Molnibalage
    Kataszrófa ez a BMS4. Képtelenség beállítani, és asszem feladom. Vagy fűrészfogas, vagy béka segge alatt van az FPS, ha akarod az új extrákat, mint árnyékok és heat blur. (A többit meg sem próbálom bekapcsolni.)
  • Molnibalage
    Semmi különös. Bóhockódás, esetleg egyszerűbb kötelékerpülés és kötelékbontások. Ahhoz, hogy emlékezetes és komoly legyen ahhoz sokat kellene gyakorolni és "vigyázállásban" repülni, mert csak úgy lehet kamerázni. Ezt meg nem akarom.
  • Molnibalage
    Full aa és af mellett ezt látom...

Ugyanezen beállításon QS level 7 sem segíts semmit, fűrészfogas és csíkos (!) minden. :(

• z0ty4
    ne fürgyééé le.....

jó pihit, 27.-én találkozunk.....

Molny: formálodik már mit fogunk repkedni ? legyen emlékeztes
  • Molnibalage
    Megvan a bibi, a belső advanced setup okozza ezt, a bal oldal oszlop legalsó opcója. A bibi az, hogy ha nem kapcsolm be, akkor 4xaa és x16 AF mellett is fűrészfogas a textúra...

Még nem jöttem rá, hogy hogyan lehet hibátlan textúrát és magas FPS-t csinálni... :(