52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Razor18 #41937 Egyetértek, csak míg idejük akad kijavítani, kicsit szopás van... -
#41936 Én is felraktam a 4-es javítást.
Szerintem, ha sokan felrakják, abban az a jó, hogy többen teszteljük és minden esetleges hiba is hamarabb kiderül. -
Razor18 #41935 Azért úgy látom a BMS fórumon, hogy a jószándék mellett is sikerült egy kicsit megkavarni a dolgokat az Update 4-el, bár most még a fejlesztők bizonygatják, hogy a hibák nem is hibák / eddig is így volt / könnyű áthidalni... csak közben szerintem mindenki ráugrott, rögvest telepítette, aztán most a fele U4-el megy, a másik fele meg, aki előbb megnézte az eredményt, és nem ugrott ész nélkül, az lehet még U3-al... -
Razor18 #41934 Illetve LASER off-ban... -
Razor18 #41933 Hát, aki Master Arm off-ban keresi a TGP képét, az egyelőre mindkettő nélkül... -
#41932 Az RF vagy a hangos szótár nélkül ? -
Razor18 #41931 Hát,... talán elleszek nélküle... -
#41930 Angol magyar hangos szótár
Amúgy azért kommenteltem ilyen szigorúan hozzá, mert az első RF körnél alig beszéltek a közös csatornán, mostanra viszont ez megváltozott, nem nagyon szeretik, ha egy köteléknyi ember fent repked, de nem válaszol semmire a közös frekin... -
Razor18 #41929 Gondoltam, csak poénnak szántam... de úgy látom, ez nem jött be... -
#41928 Hát UHF-en ott bizony angolul kell beszélni, és az esetek többségében van légi irányító, meg egyéb kötelékek is hívnak, az nem járja, hogy a közös frekvencián nem beszélsz. Köteléken belül lehet magyarul beszélni, ha csak magyarok vannak.. -
Razor18 #41927 Mondjuk ha magyarul nyomjuk, b@**hatják a lehallgatást... :-D -
#41926 Itt a multkori videóm párja, 2es szemszögéből -
#41925 Próbálkozni lehet, de mivel külön IVC server van mindkét oldalnak, így nem sok esélyt látok arra, hogy halld a másik felet
(Ezt még nekem sikerült kiharcolnom Archer-nél, először egy ivc szervert használtak, és voltak vicces dolgok...) -
#41924 Aki nincs tisztában a Red Flag szabályaival, illetve módosításaival, de jönne , az olvassa el :
RF SOP -
#41923 A le és feláramlással találkoztunk Wolfal.
Szállunk le kötelékben, szépen sűllyedünk, egyszer csak a beton előtt mind a kettőnknek +5 fokra emelte hirtelen a gépet, egyszerre kérdezzük mi a f***? Nyomjuk lefelé majd a beton felett meg -10 fok lefelé. Majdnem sikerült beleállni a betonba. -
Razor18 #41922 ...ja, a tanker nincs ott az AWACS által megadott vektoron és távolságon... -
Razor18 #41921 Más: Update 4-el valakinek volt negatív tapasztalata? A fórumon többen nyekeregtek, hogy az AI elég soká kapcsolódik le AR után, leszállásnál földközelben többen marha nagy leáramlással találkoztak, meg volt tán még vmi, nem emlékszemn pontosan... -
#41920 WDP-ben fogod a DTC fülön és vagy BLUE vagy RED-et állítasz be presetnek, más frekvencián vannak.
Sztem még soloknak is kevesek vagyunk nem hogy teamnek -
Razor18 #41919 A Red Flagen hogy van megoldva, hogy egymás frekvenciáját ne lehessen megtalálni (végigpróbálgatással csatornánként)? Mert ha jól értem, default frekvenciák vannak, ha az ember nem állít be mást adott csatornához... -
#41918 Solo-ban regisztráljunk vagy csináljunk valami csapatot? remélem nem csak ketten megyünk. -
#41917 Tom Catz végr vette a fáradságot és nekiállt animálni. :) -
#41916 Én vörösnek regisztráltam de a TSen még vártam vele. -
#41915 Valószínűleg vörösek leszünk megint -
#41914 Így van, Falcon online fórumon regisztrálni Red Flagre, az adott oldal fórum topicjához külön regisztrálni, majd TS-re felmenni. Engem regisztrálnak a 72esekhez, de TS-re nekem is fel kell mennem. Hétvégén repkedhetünk Red Flagen -
#41913 New SU modell
Péntekig be kéne regisztrálni magunk a RF szerverre is. Gondolom a fórumban és TS-en is szólni kell. -
#41912 Indul a Redflag szerver. -
Razor18 #41911 Ez mi is? -
#41910 Az újév legjobb híre:
We plan to start the campaign on Friday the 4 January 2013. More details will be as usually available on the homepage.
info
-
#41909 BUÉK.
Csatlakoznék, de az újév szakadozó netkapcsolattal vert meg... -
#41908 -
#41907 Majd estére mindenki előveszi a maradék piát és pörgetjük a fórumot mint állat.
7-8 felé lesz olyan aki magához tér majd ? -
Razor18 #41906 Húúú, de csend van... mondjuk még nekem sincs teljesen középen a golyó-kanál... -
#41905 Bújjék ! -
Tgabbar #41904 Boldog Új Évet Kívánunk Nektek srácok! :) -
#41903 1. billentyűzet keyfile tallózás
1,1 FalconBMS.cfg szerkesztése (kis mfd-n leírva)
2. start Lmdf, start ICP, start Rmfd
3. start (fent a server indítás)
4. android app elindít (A gép ip-t kell beírni a portok beállítása alapból jó, a timert kell 80-100 ms-ra tenni)
5. Falconbms indít,
6. Felszállás, képernyők mennek, érintőképre a gombok működnek.
-
#41902 Köszi megoldódott! :)
B.U.É.K!
Itt a másik szemszőg a magyar áthúzásról ! :)
-
#41901 Olvasd el a server kis MFD-én a feliratot.
A FalconBMS.cnf fileban egy értéket meg kell változtatni, hogy a Shared Memoryt olvassa. -
#41900 Valaki óévbúcsúztató repkedés ? -
#41899 BÚÉK mindenkinek!
Jó évbúcsúztatást!
-
#41898 Köszi én is felraktam a telefonra, de valami még nemteljesen kerek, mert a telefonom amit megnyomok az MFD-n vagy az ICP-n az változik a játékban, viszont a telefonon nem jön változás a monitorokra és a DED-re.
Mit és hol kell még az IP-n és a porton állitani ?