52966
  • Razor18
    Egyetértek, csak míg idejük akad kijavítani, kicsit szopás van...
  • L Viper #41936
    Én is felraktam a 4-es javítást.
    Szerintem, ha sokan felrakják, abban az a jó, hogy többen teszteljük és minden esetleges hiba is hamarabb kiderül.
  • Razor18
    Azért úgy látom a BMS fórumon, hogy a jószándék mellett is sikerült egy kicsit megkavarni a dolgokat az Update 4-el, bár most még a fejlesztők bizonygatják, hogy a hibák nem is hibák / eddig is így volt / könnyű áthidalni... csak közben szerintem mindenki ráugrott, rögvest telepítette, aztán most a fele U4-el megy, a másik fele meg, aki előbb megnézte az eredményt, és nem ugrott ész nélkül, az lehet még U3-al...
  • Razor18
    Illetve LASER off-ban...
  • Razor18
    Hát, aki Master Arm off-ban keresi a TGP képét, az egyelőre mindkettő nélkül...
  • axenet
    Az RF vagy a hangos szótár nélkül ?
  • Razor18
    Hát,... talán elleszek nélküle...
  • axenet
    Angol magyar hangos szótár

Amúgy azért kommenteltem ilyen szigorúan hozzá, mert az első RF körnél alig beszéltek a közös csatornán, mostanra viszont ez megváltozott, nem nagyon szeretik, ha egy köteléknyi ember fent repked, de nem válaszol semmire a közös frekin...
  • Razor18
    Gondoltam, csak poénnak szántam... de úgy látom, ez nem jött be...
  • axenet
    Hát UHF-en ott bizony angolul kell beszélni, és az esetek többségében van légi irányító, meg egyéb kötelékek is hívnak, az nem járja, hogy a közös frekvencián nem beszélsz. Köteléken belül lehet magyarul beszélni, ha csak magyarok vannak..
  • Razor18
    Mondjuk ha magyarul nyomjuk, b@**hatják a lehallgatást... :-D
  • axenet
    Itt a multkori videóm párja, 2es szemszögéből
  • axenet
    Próbálkozni lehet, de mivel külön IVC server van mindkét oldalnak, így nem sok esélyt látok arra, hogy halld a másik felet
    (Ezt még nekem sikerült kiharcolnom Archer-nél, először egy ivc szervert használtak, és voltak vicces dolgok...)
  • axenet
    Aki nincs tisztában a Red Flag szabályaival, illetve módosításaival, de jönne , az olvassa el :

RF SOP
  • Borisz80
    A le és feláramlással találkoztunk Wolfal.
    Szállunk le kötelékben, szépen sűllyedünk, egyszer csak a beton előtt mind a kettőnknek +5 fokra emelte hirtelen a gépet, egyszerre kérdezzük mi a f***? Nyomjuk lefelé majd a beton felett meg -10 fok lefelé. Majdnem sikerült beleállni a betonba.
  • Razor18
    ...ja, a tanker nincs ott az AWACS által megadott vektoron és távolságon...
  • Razor18
    Más: Update 4-el valakinek volt negatív tapasztalata? A fórumon többen nyekeregtek, hogy az AI elég soká kapcsolódik le AR után, leszállásnál földközelben többen marha nagy leáramlással találkoztak, meg volt tán még vmi, nem emlékszemn pontosan...
  • arrow19
    WDP-ben fogod a DTC fülön és vagy BLUE vagy RED-et állítasz be presetnek, más frekvencián vannak.
    Sztem még soloknak is kevesek vagyunk nem hogy teamnek
  • Razor18
    A Red Flagen hogy van megoldva, hogy egymás frekvenciáját ne lehessen megtalálni (végigpróbálgatással csatornánként)? Mert ha jól értem, default frekvenciák vannak, ha az ember nem állít be mást adott csatornához...
  • z0ty4
    Solo-ban regisztráljunk vagy csináljunk valami csapatot? remélem nem csak ketten megyünk.
  • Molnibalage
    Tom Catz végr vette a fáradságot és nekiállt animálni. :)
  • arrow19
    Én vörösnek regisztráltam de a TSen még vártam vele.
  • axenet
    Valószínűleg vörösek leszünk megint
  • axenet
    Így van, Falcon online fórumon regisztrálni Red Flagre, az adott oldal fórum topicjához külön regisztrálni, majd TS-re felmenni. Engem regisztrálnak a 72esekhez, de TS-re nekem is fel kell mennem. Hétvégén repkedhetünk Red Flagen
  • z0ty4
    New SU modell

Péntekig be kéne regisztrálni magunk a RF szerverre is. Gondolom a fórumban és TS-en is szólni kell.
  • z0ty4
    Indul a Redflag szerver.
  • Razor18
    Ez mi is?
  • z0ty4
    Az újév legjobb híre:
    We plan to start the campaign on Friday the 4 January 2013. More details will be as usually available on the homepage.

info

• Molnibalage
    BUÉK.

Csatlakoznék, de az újév szakadozó netkapcsolattal vert meg...
  • repvez
  • z0ty4
    Majd estére mindenki előveszi a maradék piát és pörgetjük a fórumot mint állat.

7-8 felé lesz olyan aki magához tér majd ?
  • Razor18
    Húúú, de csend van... mondjuk még nekem sincs teljesen középen a golyó-kanál...
  • axenet
    Bújjék !
  • Tgabbar
    Boldog Új Évet Kívánunk Nektek srácok! :)
  • JoeDestroy
    1. billentyűzet keyfile tallózás
    1,1 FalconBMS.cfg szerkesztése (kis mfd-n leírva)
    2. start Lmdf, start ICP, start Rmfd
    3. start (fent a server indítás)
    4. android app elindít (A gép ip-t kell beírni a portok beállítása alapból jó, a timert kell 80-100 ms-ra tenni)
    5. Falconbms indít,
    6. Felszállás, képernyők mennek, érintőképre a gombok működnek.

• repvez
    Köszi megoldódott! :)

B.U.É.K!

Itt a másik szemszőg a magyar áthúzásról ! :)

• JoeDestroy
    Olvasd el a server kis MFD-én a feliratot.

A FalconBMS.cnf fileban egy értéket meg kell változtatni, hogy a Shared Memoryt olvassa.
  • axenet
    Valaki óévbúcsúztató repkedés ?
  • L Viper #41899
    BÚÉK mindenkinek!
    Jó évbúcsúztatást!
  • repvez
    Köszi én is felraktam a telefonra, de valami még nemteljesen kerek, mert a telefonom amit megnyomok az MFD-n vagy az ICP-n az változik a játékban, viszont a telefonon nem jön változás a monitorokra és a DED-re.
    Mit és hol kell még az IP-n és a porton állitani ?