52966
  • Molnibalage
    Megvan a bibi, a KMplayer valamiért szar kodeket használ a Fraps és az Vegas 11-es kódolású videók esetén. A régebbi mp4-eket meg érdekes módon jól játsza le. Mondjuk a Win MP-vel is vannak bizonyos gondok, de az egyelőre jobb.

Ki milyen kodeket és videólejátszót használ? Neked eddig a KMplayerrel semmi bajom van volt...
  • axenet
    Holnap 4kor én is fent leszek már Archeren, most nem akarom kihagyni a nyitó csatát
  • axenet
    Nektek ajánlom egyébként, hogy már akár ma is regisztráljatok Archer TS-en
  • L Viper #41974
    Kössz, meg is van az új hátterem a benti gépemre
  • axenet
    Ja úgy van.

ez se csúnya
  • z0ty4
    most látom, hogy egy órával a start előtt van gyülekező.
  • z0ty4
    az nekem is kéne. majd megpróbálom elkunyizni.

Valamikor Archer Ts-en össze kéne gyűlni, hogy együtt regisztráljanak le, ne egyesével.

Szombat 16:00 ?
  • axenet
    Na csak nekem lett igazam :

"War Begins @ 16:00 Zulu, Saturday, Jan 05 - 2013"
  • repvez
    Ebből lehetne 1680x1050es felbontásút :)
  • Razor18
    Az meglehet...
  • axenet
    Amúgy ha repültél volna rajta te is jobban be lennél sózva...
  • axenet
  • Razor18
    Hát épp arról beszélek, hogy ez egyszer már körbe lett táncolva vagy 50-el visszaább, ezért gondoltam, hogy valami mást villáztok ennyire...
  • axenet
    Amúgy te mit szedsz Razor, adjá nekem is belőle
  • axenet
    Lol, két posttal lejjebb, meg tegnap linkeltem az SOP-t hozzá, meg erről beszélünk 1 hónapja :D
  • Razor18
    Ez mi, és hol található?
  • z0ty4
    Fuckyeaaaaaah

• axenet
    Kis CWT lecke :

Pop UP attack :

- ingress at 500ft or below with an airspeed of around 540 knots
    - you should be in CCRP mode to line up with the target using the Azimuth Steering Line
    - Action Point (the point where you begin the popup) is at 4.5nm from tgt... so when your slant range on the HUD reads 4.5 you start the pop up
    - the pop up itself is flown like this: when you reach your Action Point go gate and begin a climbing turn to your offset angle and climb angle... in this case offset 35 degrees to left or right (depending on terrain and threats) and climb at 30 degrees
    - you should use countermeasures on the climb
    - when you're climbing you should gain tally on tgt
    - when your altitude reaches 4900ft you bank 120 degrees towards the target and pull 5G to get the tgt infront of you on the HUD
    - roll upright and switch to CCIP mode and drop more countermeasures
    - you'll have a few seconds to aim... put the tgt on the bomb fall line and track the pipper up to the tgt and pickle... then do a descending turn to you egress heading and NOE again and drop more countermeasures
    - you should stay gate all the way through the attack just to minimize the chance of getting the delay cue
  • axenet
    Akkor tényleg el fog holnap indulni...
  • arrow19
    Red Flag RP6 Version 3.0
  • axenet
    Úgy van elvileg, a "rendesek" várnak még mi lesz, de pl a Red Flag holnap már U4en fog futni, aki PVP-t repül az úgyis update-el.
  • Razor18
    Ja, érdemes lenne az update installt esetleg Wing szinten eldönteni/jóváhagyni...
  • axenet
    Sajnos nincs, de nehéz is lenne a dolgot keresztül vinni, mert vannak akik napi szinten repülnek PVP dogfight versenyeket, ők autómatikusan updatelnek. Ettől függetlenül beszélni fogok Smokey-val, hogy erre találjunk ki vmit, mert úgy látom nem ez lesz az utolsó 4.32 update
  • Razor18
    Ill. hogy (nem tudom), 72dn VWF szinten van-e SOP kidolgozva az update-ek ész nélküli telepítés ("csak mert kijött") előtti tesztelésére...
  • arrow19
  • axenet
    Én azt mondtam, hogy a mark pointok felvételét, Dlink továbbítását megnézzük gyorsban, de előtte írtam neked, hogy a Mav + TGP dolgot gyakorold a briefingben leírtak szerint...
    Mind1, a dolog ott volt elb**va, hogy előző nap jött ki az U4, ekkora cumit...
  • Razor18
    De igen, bár Te ígértél 7-től egy refreshing course-ot, csak azt elmosta a közös brief... de a mulasztás akkor is az enyém volt, az tény.
  • axenet
    Persze, nekem is totál át van konfigolva minden, pedig ugye a bms joy preset pont a Cougarhoz lett írva...
  • axenet
    Hát nem ártott volna átnézni a dolgot arra a küldetésre, nem ?

Nem jellemző amúgy, hogy LFE-re külsősök jönnek, az egyszeri megtiszteltetés volt. Viszont nemsokára újra lesz tagfelvétel

Hétvégén meg kezdődik az RF, ott aztán lehet falkában repülni...
  • Razor18
    Addigra én is megtanulom a TGP+Maverick combót. Laser on már memorizálva.

Vagy csak egyszer volt Budán kutyavásár? Második próbálkozásra már 72nd tagokkal lesz feltöltve az összes slot?
  • L Viper #41947
    Én is, mert a BMS-é annyira más, mint amit megszoktam, újratanulni meg lusta voltam. Anno, amikor kijött a BMS4 még toltam az AF-et is, meg az OF-et, meg a fene tudja még hányféle Falcon verzió volt fent egyszerre. Azok bill kiosztása meg szinte teljesen ugyanaz volt.
    Amúgy meg a kabinban szinte már többet klikkelek, mint key kombót használnék.
  • axenet
    Hál isten nekem a Cougar programjában van minden felprogramozva...

@Razor : Újra lesz repülve az a küldetés, állítólag túl nehéz volt , de várunk még 1 hetet, hogy mindenki megtalálja magát az U4 után...
  • Razor18
    Azóta már én is...
  • arrow19
    Az biztos mert új keystrokeok kerültek bele, szerencsére én sajátot használok.
  • Razor18
    Arra is figyeljetek, hogy nálam pl. lehetett újra beírni azokat a billentyűparancsokat, amit esetleg célszerűségből át kellett írnom anno a Controls screen-en a joystickhez való hozzáprogramozáshoz (X-52). Tehát szerintem reset-elte a BMS.key filet. Majdnem emiatt sikerült lemaradnom a vendégszereplésről a 72-eseknél...
  • L Viper #41942
    Én sem igazán. A vendégeim ökörködtek csak vele a multi óta, meg a FreTrackkel élvezkedtek, aztán meg mi nem voltunk itthon :D
    Talán ma késő este meglesem kicsit tüzetesebben. Remélem nem most barmolják el, amikor végre megint tolnám.
  • L Viper #41941
    Ez sajnos minden update után ilyen.
    Szerencsére már megtanultam mindent a config editorban, hogy mitm hová szoktam állítani :)
  • z0ty4
    4-es update telepítése után lehet újra konfigolni a bms-t azt sem tudom mi hova volt állítva. köcsög update.
  • Razor18
    Még nem játszottam vasárnap óta, miután Axe-et meglőtték félig-meddig az én hibámból, mert az offenzív szerep mellett még engem is pesztrálgatnia kellett alapvető procedúrák terén (utólag is bocs érte), hazafelé volt egy leszállásom egy kitérő reptéren nyálért, ami mintha kalandosabb lett volna, de pillanatnyi dolognak tartottam csak a leszállás kicsit munkásabb mivoltát. Ráadásul még totál tele voltam függesztékekkel, szóval amúgy is mintha egy bálnát kellett volna egy babakocsiba bevezényelni.

Majd megnézem, ha lesz kis időm, de nyugtalanító, ha tudja az ember, hogy a végén könnyebben odaverheti magát... meg a többi gond... Eléggé forrt a levegő a fórumon, sokan nyekeregnek (még Senior Memberek is összecsípnek egymással), a fejlesztők meg, akik tulképp szívességből csinálják, remélem, nem fognak dacból beleszarni a dologba, és valami hotfixet összekalapálnak...
  • L Viper #41938
    Nálad előjött valamelyik hiba már?