52966
  • JoeDestroy
    MFD for Android
  • JoeDestroy
    Ezt is megtaláltam, de amit felraktam az egy másik.

Azon a bal és jobboldali MFD-k valamint az ICP és DED jelenik meg (választható) és az érintőképernyőn a gombok klikkelhetőek.
    Beolvassa a key filet, és automatikusan adja a gombokat a BMS-nek. Abból meg az MFD képeket és a DED képernyőt nyeri ki és jeleníti meg.
  • repvez
    Erre gondoltál?

Jó ha jól működik , én egy Defyn probáltam,de csak Offline tettem ki a müszereket , igy nem tudtam megnézni mit tud.

Ha esetleg lesz majd kellő tapasztalat vele, várjuk az észrevételeket!

ÉSa joyos terv ügyében majd egyszer meg még kereslek,de nem tudom mikor,mert mostanában, hogy úgy fogalmazzak alkotói válságban vagyok, minden téren :(

Mindenkinek Boldog Új Évet !
  • JoeDestroy
    Felraktam a Mediára a fent linkelt könyvtáramba.

Szerintem az MFD3_7inc lehet hogy jó kisebb kijelzőre is.
  • JoeDestroy
    Betyár jól működik:)
    Androidos NAVON navigációs táblára tettem fel, kipróbáltam a TFR-el.
    A frissítést érdemes levenni 80-100 ms-ra és egész jól adja a képet.
  • z0ty4
    Boldog Új Évet!

Jövőre találkozunk odafenn!!!!!
  • JoeDestroy
    Ráleltem a jó linkre. kipróbálom. Van egy 7"-os android 4-es navi tábla itthon :)
  • JoeDestroy
    Boldog új évet mindenkinek.

Repvez: Kutakodok a neten az Androidos MFD extraktor után de nem lelek letöltést.
    Ami a Viperpiten van link az már nem jó.
    Nincs meg véletlenül a 7"-hoz való kliens app? Azt hiszem te írtad valamikor hogy kijött.
  • Gundark 1 1
    Urak, Boldog Új Évet kívánok mindegyikőtöknek, jövőre én is csatlakozom az online repülésekhez :)
  • Molnibalage
    Olyan helyeken jártam a VGA driver beállításokál, ahol soha. Valami élesség, blokk, meg szűrés állításoknál. Csinálhattam bármit, a BMS4 randa maradt. Az FF-nél advanced GFX beállítás 2x3 oszlopának bal alsó beklikkelése segített. A BMS4-nél semmi. Gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy mit állítok be a végeredmény ugyanaz. És ez a döbbenetes. Tökéletesen leszarja, hogy mi van. Mintha máshogy "folyna az adat". Mivel nem értek a számítógéhez, ezt csak így tudom megfogalmazni.
  • repvez
    Akkor nem lehet, hogy valami video lejátszó vagy wines szinkezeléses probléma?
    PS-nél is gondot szokott okozni ha másfajta szabvány van beállitva
  • Molnibalage
    Úgynéz ki, hogy a felvétel probléma nem csak BMS4 miatt van. Az FF-nél is megvan az effekt, bár nem ilyen drámai módon és a Risen 2-nél is teszteltem. Az is tendenciózus - ez a régi gépen is így volt - hogy a FRAPS sötétebben vesz fel, mint ami a monitoron megjelenik.

Szóval lesz BMS4 videó, de a minőség sajnos nem lesz tökéletes. Blur és más effektekkel megpróbálom eltüntetni a recéket, de csodára nem számítok.
  • Martinez01
    Köszi! Gondolatolvasó vagy, pont ezzel szenvedtem :D
  • arrow19
    Sok sikert!
  • Martinez01
    Köszöntem a segítséget.
    Most kezdek el majd próbálkozni a felszállással-repüléssel-leszállással.
    Szurkoljatok :D
  • Molnibalage
    Playclaw-val is farkasfogas. A visszajátszáskor - igen, csak trial - az FPS is szar, a színek is érdekesek, ezen felül kb. 10-szer akkora a raw file, mint a Fraps-nél. Egy fél perces videó volt 6 GB.
  • Molnibalage
    Most próbálom. A videóimat 16:9-re vágom át annak ellenére, hogy 5:4-ben veszem fel. Már elég régóta... A lenti két preview packnál nem fáradtam ezzel, azért preview...
  • repvez
    Nem akarok nagyon belevauzni a dolgokba lévén, hogy nem vettem részt a mutatványba!
    DE mivel vetted fel a videot?Mert mint irtam régebben Van a Playclaw nevű cucc ami nem terheli le a gépet és nem laggol be a felvétel egyből tömörit és nem kell nagy hely neki.

Néztem a felvételeket és néha eléggé szaggatosnak néz ki és olyan homályosnak tünik a felvétel. ÉS tudom, hoy szörszálhasogatásnak tünhet, de HD 16:9-es képarányal jobban mutatna , lenne benne egy kis mozi feeling is.
    DE tudom hogy ezek nyers anyagok igy még bármi jó is kisulhet belőle,de egy probát megérne az összehasonlitás végett.
  • Molnibalage
    Igen, persze hogy jó volt repkedni, csak van egy méregdrága vasam, amivel nem lehet Falcon videót csinálni. Kurva jó...

Ekkora a difi. Itt látható a difi.

És itt még nem dobtam flare-t és jók a fényviszonyok és 8-as kameranézettel követtem le a mozgást nem free nézettel.
  • axenet
    @ Razor : gyere Skypera ha felébredtél
  • z0ty4
    hagyd a francba Molny. Fun-nak indult de ez már tényleg szenvedés. Jót repkedtünk, ökörködtünk. Pont. nem lesz belőle videó nagy ügy. A kis csipet-csapatot kicsit összébb hozta úgy érzem.
  • Molnibalage
    Mégsem. Egyszerűen képtelen vagyok olyan beállítást találni, ahol nem lesz recés a cucc... Felrakhatom olyanra is, ahol FPS nuku, a videó akkor is recés, ahol a screenshot nem. Őrület...
  • Razor18
    Sajnos olyan repülést elég nehéz kitalálni, ami két különböző gyakorlottsági szinten lévő embernek egyformán öröm. Értem ezalatt, hogy sajna Neked túl sok örömöd valszínű nem volt abban, hogy sziklamereven tartottam az irányt-sebességet-magasságot, hogy a gyerek tudjon mire dolgozni... csak az apja mindig beledumált... mint mikor a foci-tanoncok szülei a partvonal mellől "szakértenek". Mondjuk ő még ért is hozzá, csak egy picit másképp gondoljuk sikeresnek az alapok tanítgatását. Ő egy picit "tessék a mélyvíz, majd kapálózik a gyerek apránként" vonalon indul, én meg építőkockánként, "egyszerre csak egyvalamit, de azt alaposan". De ettől szép az élet, majd a gyerek(?) eldönti, neki melyik tűnik hatékonyabbnak. Na egy kicsit ledőlök, mert este nagy meccs ígérkezik, és az éjszakai oktatás 2-kor ért véget...
  • Molnibalage
    Azon lehet segíteni. Az a rész a végén, ahol TG kamerával alacsonyan balra fordulnuk, az korrekció nélkül totálisan sötét és semmi sem látszik. Megfelelő effektettek ellenben milyen szép színe lett. :)
  • JoeDestroy
    :)

Néhány jelenet a napból kifeléjövetben nagyon jól néz ki.
    Azt hittem hogy a futó fölötti mélyrepülés jobban látszik majd, de sötét volt a lenti rész.
  • Molnibalage
    Asszem megvan a beállítás, amivel lehet videózni. Az eddigi felvételek között van látványos csak sajnos olyan a minőség, hogy azokat felhasználni nemigen lehet... :(

Nekiállok megírni a rövid doksit, hogy miket szerettem volna vagy szeretnék felvenni. Videót is rakok melléjük, hogy látható legyen a koncepció alapja mozgásban is.
  • L Viper #41871
    Nincs mit! Gabesz ügyes volt és Razor is nagyon jól okította. Nagyon profin magyarázott neki.
  • Molnibalage
    Jelenleg U3, de hamarosan U4, tegnap jött ki.
  • Martinez01
    Hali!
    Bocsi a "lámáskodásért", csak meg kérdezném tőletek, hogy melyik verzióval repültök ?, mert egyszer majd becsatlakoznák én is, egy kis tapasztalatszerzés után :).
  • Molnibalage
    Sajnos már a nyers felvétel is ilyen. Ez a baj.
  • arrow19
    Elore is boldog uj evet kivanok minden falcon forumozonak, szuper ev volt veletek jovore veletek ugyanitt. Jo lenne mindel tobb szervezett repulest lebonyolitani illetve uj tagokkal bovulni. Ez a film volt ami elinditott a repules utjan.
  • arrow19
    Codec miatt recezi be, a probald vmi masikkal youtubeon van par jo render beallitas illetve a minden eyes videobol szedd ki jobbklikkel a smart resample-t. Ezek okozzak.
  • z0ty4
    azt hittem nem lesz crash, de nem csalódtam. a végén majdnem hasra tetted a kicsikét.

szerintem s füst csúnya benne, mintha Szu-27-es kormolna.
  • Molnibalage
    Tegnapi bohóckodás.
  • Molnibalage
    Renderelek videót tegnapórl, de a free kamerás felvételek valamiért "szöszösebbek felvétel után, mint játék közben voltak. Nem vágom, hogy miért...
  • z0ty4
    Jana, Destroy ment privi, csekk pls.
  • JoeDestroy
    És persze neked mint örök felvigyázónknak. :)
  • JoeDestroy
    Uraim!ő
    Köszönöm a pozitv hozzállást .
    Igen jó volt. Gabesz jól érezte magát. Külön köszönet RAZOR :Í) kollégának e miatt :)
  • L Viper #41859
    Mai reppből. 15-ösökkel startra várva:

Itt pedig az utánpótlás Joeéknál, Gabesz előttem:

• L Viper #41858