Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
A Sinai helyszín nem véletlen létezik...

Csak éppen nem a legoptimálisabb lereagálása egy helyeztnek, bár kétségkjvül gyors. Viszont mikor AIM-9P + NVG + data link van és a videó alapján a playerek NVG-t használnak, akkor úgy érzem, mintha három idõvonalban repkedék úgy, hogy nincs is fluxiskondenzátor a gépemen. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

axenet
szíved joga <#alien2>

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

Molnibalage
Az egyik valami régi neve, az BMS4 nickje most Tyrespawn. Ha egyszer befejezem a cikkírást és a moddolást, akkor én is nekiállok felszívni magam. Mondjuk a saját helyszínemet leszámítva nincs ingerenciám multizni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

axenet
Én leginkább a pdf-ekbõl mazsoláztam ki a dolgokat, videót csak egy-kettõt néztem.
Valamilyen Falcon verzióval repültél már ?

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

Valami Krause néven fut, lehet, hogy õ vágta, de az a narrátor, akit te mondasz...

Molnibalage
Tyrepawn? Hát igen. 40 percig beszél valamirõl, amire elég lenne 5 perc...

axenet
tudom szégyelljem le magam, de nem tudtam eddig, hogy ez a funkció mûködik a bms-ben.

Igazándiból csak "becsületbõl" nézem végig egyszer a videót, de az már látszik, hogy a csávó kicsit túlságosan szájbarág mindent...

arrow19
Ez régi 😊))
Az volt új, hogy a joy mellett kiírja, vagy az, hogy egyenként tudod õket megjeleníteni?

axenet
DTC-t 5perc alatt elmagyarázom neked, ha feljössz TS-re vmikor, azzal nem érdemes napokat tölteni.
A vizsgaanyag komoly része inkább a repülésben merül ki mint a mûszerek kezelésében meg hasonlókban. Fegyverhasználat nincs is benne pl. Viszont elég komoly szinten kell tudni köteléket repülni, különbözõ manõverek, flame out landing....

Múltkori cockpit orientation órán megint új felfedezést tetttem :

F-ACK gomb a cockpit bal csücskében, ha nyomogatod, jobbra a joy mellett egyenként írja ki a hibákat.

Eddig se szégyenlõsködtem...<#nevetes1>

Az a vizsgaanyag viszont naggyon komoly!!! Nekem így nulláról - persze szabadidõ függvénye - szerintem inkább hónapokba telne, mint hetekbe, hogy elfogadható szinten tudjam hozni a követelményeket...

Na mindegy, tegnap lecseréltem a havi 15 GB-os mobil stickemet 25Mb/sec-os korlátlan T-Home vezetékes netre (nagyon hasít), így végre elkezdtem "enni" a "Controls and Data Cartridge" videot. Eddig azért a Youtube nézés hamar fölette a havi kvótát, ezért is halasztgattam...

axenet
Én részemrõl úgy csináltam, hogy amihez épp kedvem volt, azt kiveséztem. Az alap gépkezelést, radarmódokat érdemes elõre venni, de azon felül ami épp jól esik.

axenet
Párhuzamosan sztem, és próbálj meg mindig 1 dologra koncentrálni, pl elõször légi radar módok, és akkor ahhoz videók, pdf-ek, aztán próbálgatni .Miután egyet kiveséztél vmennyire, akkor jön a következõ dolog.
Ha kérdésed van, azt meg tedd fel bátran.

Kezdésként érdemes a TE-ket egyenként végigcsinálni alapból, vagy elõbb a BMS4 videókat végignézni, vagy párhuzamosan? Hogy álljak neki, ki mit javasol? A Training scriptek mindegyik TE-ben eleget segítenek?

axenet
pl Nalis 29 rigth 3
Mud 2 left 10
Singer right 3 far
deffensive 5 o clock

mud-ot nem csak lock módnál használjuk...

axenet
Nails - ellenséges légi radar search módban
Spike - ellenséges légi radar lock módban
Mud - ellenséges földi rakétás egység (SA) lock módban
Singer - ellenséges föld levegõ rakéta indítás
Deffensive - ellenséges rakéta

97th Vampire
Tudja valaki hogy mi a különbség a brevity NAIL, MUD, SPIKE szavak jelentése között?
A 72-es brevity manualt olvasva én úgy értelmezem hogy ugyan azt jelentik.

nem tudom beollózni mert nem lehet másolni a szöveget.... (ennek mi értelme van?...)

arrow19
Kösz, harcos!
z0ty4
Köszönjük. Hasznos cuccos.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

axenet
Painttel 2 perc alatt produkált taktikai térkép Sinaihoz :

axenet
jaja, aztán utána jöhet a WCT (weapons combat training) meg LPT (lead pilot training) <#zavart1>

z0ty4
Épp most akartam kérni.

Kéz és lábtörést a vizsgához.

Ha ez megvan a teljes jogú tag leszel?

axenet
Akit esetleg érdekel mit is takar az IFT training :

IFT practical standards

z0ty4
Akkor ezt megbeszéltük.

Egyébként lehet maradok repülni mivel tegnap dél óta nincs kábeltévé, így az esti meccs kérdéses lett.

axenet
72eseknél, ja. IFT (Initial Flight Training). 2,5 órás vizsgával zárul a training.

A vizsga az repülés-vizsga, netán a 87-eseknél?

axenet
A küldetés hostolását áttettem máskorra, mert nem sok idõm van a héten repülni, és gyakorolnom kell a vizsgára is a dolgokat. Ettõl függetlenül ma repülhetünk, gyakorolhatjuk a taktikai manõvereket is, meg a kötelékben dogfightot a Sinai szerverre. Ami a brevityt illeti, szerintem ez nem vérkomolyság kérdése, a brevityvel egyszerûbb és gyorsabb a kommunikáció, szóval azt is nyomhatjuk.

Én ma kb 7tõl leszek.

L Viper
Szerintem már felesleges számolni hányadik korrupciós ügy, de most ez a legújabb.
Molnibalage
Ha már cikk...

Gyakorlatilag egyetlen ilyen netes förmedvény oldal sem foglakozik azzal, hogy milyen korú, milyen változatú és milyen supportú a program. Kurvára nem mindegy...

Molnibalage
Mert ki kellett volna a fizetni az árát, ellentételezés nem volt...

z0ty4
Cikk 1

Cikk 2

de a google is kiad elég sok mindent.

z0ty4
Ajajjj, ezt még megbánod XDDDD

97th Vampire
jó kis videó. Ilyenek láttán kérdem én meg, hogy a vadászgép tendernél miért nem volt jó nekünk az F-16?

z0ty4
Esti nézni való

Görög Légierõ bemutatása

06:00-tól jönnek a Falconok <#violent>

97th Vampire
akkor szerdán a 72-esekkel repüljük le az "Axe mission No.1."-et?

A rádiózással kapcsolatban +egyéb:
Nem tudom hogy itt ki mennyire "vadászpilótabuzi", illetve ki mennyire akarja vérkomolyan repülni a Falcon-t de ha gondoljátok akkor a repüléseket lehetne nyomni a brevity-vel meg a rádiózási fóniákkal, hogy legyen benne gyakorlatunk a PvP-re. (tisztelet a kivételnek 😉 )
Meg mint a múltkor TS-en mondtam Axe-nak, hogy a taktikai fordulókat is lehetne gyakorolni, hogy lehessen komolyabb manõvereket végezni a kötelékkel.

z0ty4
Nekem az teljesen jó.

axenet
LOL
Én leszek kb 7tõl holnap, de majd pontosítunk még

z0ty4
Majd a szkádlíderünk minnnyá megmondja <#banplz>

97th Vampire
engem is regelni kéne, úgyhogy arra az idõre én is jönnék.
A nagy kérdés az hogy ehhez hánykor gyûljünk össze?

z0ty4
Az király. Akkor este gyûlhetünk, de csak reg. erejéig tudok maradni, este csak megnézem a Portugál-Spanyol meccset, mit bénáznak össze. Ugyis csak a héten van foci, jövõhéten minden visszaáll a régi mederbe.

Vagyis mehetünk minden este repülni <#eplus2><#vigyor2>

axenet
Tegnap is ennyien voltak, fájt is a szívem, hogy nem értem rá :

TS

axenet
Archer szerintem nem alszik, hogy mindenkit tudjon regelni. Kb mindig fent van.

z0ty4
Ts-en ugyanúgy regelnek mint a Redflag-en. Felmegyünk TS-re és bejön valami admin?

axenet
Én holnap lecsekkolom. Már letöltöttem, regeltem meg minden. Töltsétek le ti is, aki jön azt regeljük.

z0ty4
Valamikor mi is felmehetnénk tesztelni.

axenet
Na kb ilyen rádió kommunikáció egy rendes PVP szerveren :

Battle of Sinai

Magic akcentusa meg egyenesen fun.

axenet
Hát nem könnyû rajta maradni a tankeren fordulásnál, de azért nem a világvége. Jó gyakorolni, mert kb ugyanaz mint formációban a "check turn". Viszont kanyarban csatlakozni még sosem sikerült. Valakinek ?

Van egy mod, ami "Top Gun" kamera nézeteket produkál, az filmezéshez fun lehet.

Tegnap belemerültem a mûszeres navigálásba/leszállásba. Kikapcsoltam a HUD-ot és 300 láb-as látótávolságot állítottam be. Elsõre persze "No joy", kb harmadszorra sikerült a dolog. Azért hatalmas feeling, amikor az éjszaka közepén repülsz a tejfölben, és egyszer csak 300 lábra elõtted kitûnnek a pálya fényei a szürkeségbõl.

A joy controllal kapcsolatban, próbálj ki mindent Razor, tökéletes semmi nem lesz, kivéve ha Force sensor-os joyod van (X-65 vagy Cougar mod), mivel erre írták az FM-et. Azért némi kísérletezés után megtalálod a neked megfelelõ beállítást. Én beadtam a derekam, ma rendelem a Cougar mod-ot. <#guluszem1>

Molnibalage

Molnibalage
Na, valami ilyen hangulatú videó a cél.

Csak BMS4-ben ez rohadt nehéz a kameramunka miatt. A saját DB és MP repkedés meg kell hogy oldaja. Ha minden jól megy, lesz olyan is, hogy mi szimulájuk majd a Tu-22M-rõl indított AS rakétákat és a hajók majd lõnek ránk. 😉