Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát a pinkyt nyomva mégegy funciót adhatsz a Hat switcheknek.
Ezután ha ez megvan az elmentett key fájlt csak be kell másolni a BMS mappa megfelelõ joystik profil mappájába és játékon belül azt etölteni igy a config editorba már ezt fogod látni.Igy nem kell semmi egyéb plussz softver és ha ujratelepited a játékot vagy a gépet akkor is elég csak ezt a key fájlt bemásolni és kész a profil.
De az oldalon elég részletesen leirja a pinky müködését és beállitását
én max holnp vagyok, úgy tûnik, de írok, h leszek
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Fighter Weapons Instructor Training. Norway.
Hétvégére kinek mik a tervei? Én a lakásból ki nem lépek az tuti ilyen dög melegben, max pancsolni
OFF:
Számítógép asztal valakinek?
ON
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Elõzõ videokártyáimon pik pakk mûködött a több monitor. Ennél viszont nem tudom mi baja van. A videókari nem is érzékeli a monitort.
Rózsaszín HUD? Hmmm.... kezdjek aggódni amikor mögöttem repülsz? <#eplus2>#eplus2>
(Balról-jobbra, fentrõl lefelé)
Ace, Ace 2, F-14 Tomcat, Fighter Bomber, F/A-18 Interceptor
Falcon, Flight of the Intruder, Birds of Prey, Air Combat Patrol, F-15 III Strike Eagle
Falcon 3.0, TFX, Strike Commander, Tornado, Fleet Defender
EF-2000, Jane's F-15, Israeli Air Force, USAF, Falcon 4.0
Su-27 Flanker, Su-27 Flanker 2 (2.5), Lock-On: Modern Air Combat, Falcon AF, Lock-On: Flaming Cliffs (1-2)
Én repültem multiban bátyóval az F-15 III -al, pilóta/WSO felállással. Mind a két monitoron lehetett állítani a nézetet, így olyan is volt amikor két gépet összekötve a pilóta mûszerfalát raktam az egyik monitorra a másikra meg a HUD nézetet és egymás fölé raktam a monitorokat. Az elsõ "simpit"-es összeállításom. Illetve még úgy is kipróbáltam hogy sima pilóta mûszerfalas nézet a másik monitort meg mögém raktam és ott meg a hátranézet volt látható. Így ha hátra akartam nézni akkor a fejemmel kellett hátrasandítani.
@Axe
Próbáltam már 2 monitort használni de sajnos valami miatt a videókarimmal nem jön össze a dolog. Meg csak régi (nem LCD) monitorjaim vannak.
Amúgy tervezgetek egy light-os simpit-et. Illetve egy hiperkezdetleges tákolmány már most is van. Amolyan zéta verziós <#nevetes1>#nevetes1>
Az EF nagy hibája volt, hogy a FOV nem volt állítahó ezér ta manõverezõ légiharc során nem lehetett azonosítani a kicsit is messzebb levõ gépeket. A TIALD modellezése viszont odavert rendesen.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Rögtön ki is szúrtam még pár nagy Dos-os kedvencet: TFX, Strike Commander. A D.I. Tornado is minõségi ugrás volt a szimulációs piacon.
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ACE, ACE2, ? (pedig játszottam is vele), Fighter Bomber (talán amigán), ?
Falcon AT (?), ?,?,?, F-15 Strike Eagle II
Falcon 3, TFX, (?),Tornado, F-14 Fleet Defender (ez kibaszott nagy gamma volt a maga idejében)
EF (ez sem volt gyenge), F-15 Strike Eagle III (?),Jane's USAF (?), ?, Falcon 4.0
Flanker, Flanker 2.0, Lock On, Falcon 4.0 SP4 vagy FF4. Lock on FC (?)
Leginkább azoknak ajánlom ezt, akiknek nincs TrackIR-je, vagy egyéb hasonló nyalánksága. Nekem sikerült
mindent rásûrítenem egy 14-es monitorra, abszolút használható módon. Képeket késõbb mutatok róla...
(Ja és egyáltalán nem nehéz beállítani a dolgot, de akinek nem megy, az szóljon, segítek neki )
Nekem életem meghatározó sugárhajtású szimulátorai C64, Amiga500 és PC-n:
(Ha jól emlékszem ebben az idõrendi sorrendben)
Na ki tudja melyik melyik?
KÉP
A Tornado-t és az F-14 Fleet Defender-el még most is szoktam játszani hébe hóba.
Az egyetlen szimulátor amit iszonyatosan szerettem volna beszerezni de sose sikerült az az Interactive Magic-tõl az iF-22 Raptor Air Superiority Fighter.
Ha valakinek meg lenne............<#love11>#love11>
A Microprose szimek közül az European Air War is nagy kedvenc volt, elõtte az F15 III. A Digital Integration klasszikusai: Apache Longbow, Hind, F16 Fighting Falcon és a Super Hornet. A Rowan cuccai is nagyon jók voltak, szóval felsorolni is hosszú lenne a teljes listát. Akkoriban rengeteg repszim jelent meg.
A Lock On vonalat még a Su27 Flankerrel kezdtem, majd a Flanker 2 és 2.5 következett.
http://www.youtube.com/watch?v=fKJhWW9YG7M
C-64: A.C.E. 2 zenéje csak normális hangszerekkel. Sokan szerették a zenéjét.
A játékról annyit hogy egymás ellen lehetett benne repülni osztott képernyõvel. Felsõ gép F/A-18-nak tûnik, alsó MiG-21-nek.
Játékmódok:
1. dogfight
2. ellenfél bázisát kellett megsemisíteni úgy hogy átverekszed magad az ellenfél gépén
Az eredeti zenéje +képek a játékból.
http://www.youtube.com/watch?v=jG4mpiRcBeM
@Jana
hö? <#zavart2>#zavart2>
) döntöttem úgy hogy "stílust" váltok és "beülök" egy modernebb gépbe. Azóta ezt repülöm.
3:24-tõl kezdõdik
http://www.youtube.com/watch?v=DcbaGOI8I0k&feature=related
@Razor18 : 64bites kliens kell, mindegy milyen nyelvû.
@Axe
Tegnapi reppenésrõl a jobb fotókat felrakod ide?
Én csak a tankolásodról csináltam 2 db képet.
Axe a tankeren, fordulóban.

Én is ACE-t toltam elöször,meg az F-16XT-t egy XT gépen sárga fekete monocrom monitoron 😊
Egy nálamnál 10 évvel fiatalabb lehet, hogy már azt sem tudja mi az. Az ikertesóm volt feleségének az öccse - kb. 16 éves most - nem értette, hogy mi az, hogy fekete-fehér TV... <#zavart1>#zavart1>
Vazz, akkor már én is az vagyok... <#wilting>#wilting>
29 vagyok, de lélekben inkább 20... <#vigyor2>#vigyor2>
F-16 Combat Pilot
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Egyébként 1987-ben lett nálunk C64. Rögtön nagy kedvencünk lett az ACE. Két joy-al toltuk az öcsémmel.
Egyikünk a repcsit vezette, a másik joy-al meg a földi célokat lehetett kijelölni, majd kilõni pl. Ez volt ám az igazi multi 😊 Légi utántöltés is volt,
A nagyon fiataloknak:
ACE videó.
ACE a C64 Wiki-n.
Amigán az <#worship>#worship> F/A-18 Interceptor <#worship>#worship> -ra gondoltál?
Az IL-2 elsõ kiegjével toltam annyit, hogy 80 légigyõzelemig jutottam el német vagy magyar hadjáratban. Néha kipróbáltam ezt-azt. Akkor olyan atomszar joyom volt, hogy ehaj. A légcsavaros korszak soha nem fogott meg. Hiányzik a kraft.