52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Razor18 #42137 Mármint ez egy másik mod, vagy ezen a videón jobban kijön? -
#42136 Ez komolyabb szerintem
-
#42135 Sound MOD. -
Razor18 #42134 Vampire, olvastál privit? -
#42133 Pedig neked már mutattam / magyaráztam... -
#42132 én is ezt csináltam, nagy sebességgel 600 kts felett.... de csettt.
Lehet hogy egy hajszállal később kezdem meg a fordulót. -
#42131 Az FF-es videóim használhatóak BMS4-ben is. A rakéták fizikája nem változik. Kéretik csekkolni őket... :) -
#42130 Koszi Don Quiote. -
#42129 Ez nem csak az R-77 ellen működik, hanem az Amraam ellen is, ezt mutattam már. A lényeg, hogy nagy sebességgel hajtsd végre....és még egy pár dolog, amit ts-en szívesen elmagyarázok... -
#42128 R-77 ellen ne szórjatok chaff-et. Felesleges pazarlás, úgysem hatásos ellene, hacsak nem 40-et dobsz 1 sec alatt azonnal és nem vagy éppen földháttérben... -
#42127 -
#42126 hmmm... volna egy kis problémám. Amit Axe mutatott amraam elleni manőver nem működik az R-77-es ellen. Ötletek?
RWR középső köréhez ér a rakéta jel szemből, max g forduló + chaff, majd vissza.
Az első forduló közben elkap. -
#42125 következő Redflagre mennék én is. Ki mikor tervezi?
egy kérdés: redflag fórumban kék oldalon vagyok regisztrálva pedig a pirosra kértem, szóljak vagy azért tett oda hogy az egyensúly meglegyen? -
Razor18 #42124 Hát Komám, ezt leraktam a sima padlóra, oszt áll, mint Katiban a gyerek. Ha páros lábbal rúgom sem mozdul hál Istennek... BMS toe brakes, rudder felkonfigurálva, ready to go... -
#42123 biztos hogy jo confog .cfg be nézelődsz?, mert nekem 3,7"os Defi telefonon teljesen tökéletesen jelenik meg minden és a kép is ugy változik ahogy a játékban . -
Razor18 #42122 Users Kft. Én még 26k-ért vettem, de lehet leltár óta valami átbillent a fejükben, mert most valami 30k-ért láttam ugyanott... -
#42121 Honnan van? -
#42120 Nem igazán lehet szétcsavarozni, de vannak rajta lukak csavarnak, ha valami máshoz szeretnéd rögzíteni .. sztem hagyjuk is ezt, úgyis mindjárt megtudod -
Razor18 #42119 Értem én, hogy go ahead, de a kérdésem az volt, hogy Te szétcsavaroztad-e má a talpátr, könnyű-e, vagy ennyire nem folytál bele a próbálkozásba anno? -
#42118 Go ahead... -
Razor18 #42117 Te mivel próbálkoztál? Könnyű szétcsavarozni a talpát, vagy valamire figyelni kell, nehogy szétrúgaj magát pl.? Én azért csak megpróbálnám az ólommal való kemény lesúlyozást (akár 1 kg-ig), bízva a gumitalpakban. -
#42116 Felszeded ha nem kell már... de nyugodtan szenvedjél végülis, én is végigszenvedtem vele 2 hónapot, nehogymár te kimaradj a jóból -
Razor18 #42115 Hát azért úgy értettem, hogy a padlót is felportalanítod... Nem tudom, akarok-e véglegesen a padlóra ragasztani ilyen csíkokat... -
#42114 Esélytelen, kicsit megcsúszik , és máris porosak a talpak. Adnak hozzá alapból két oldalú ragasztó szalagot, parkettára, padlólapra tökéletesen rögzíthető. Ha nem akarsz szenvedni, akkor leragasztod. -
Razor18 #42113 Úgy láttam, hogy olyan gumitalpak vannak alatta, mint a joy alatt. Ha azokat leportalanítja az ember, egész jól tapadnak, csak a pedálnak túl kicsi a tömege. Azon gondolkodom, hova tudok beletenni valami ballaszt súlyokat. Esetleg szétcsavarni a talpat, és valami alkalmas helyre és módon kis ólomdarabo(ka)t rögzíteni, hogy legyen tömege?... -
#42112 Kezdj el azon gondolkodni, hogy hova ragasztod le, ha nem akarsz sokat anyázni. Amúgy teljesen jól használható, egészségedre -
#42111 Szabályozható, pontos differenciális fékezést tesz lehetővé -
Razor18 #42110 Axe, a Saitek Pro Flight Pedal toe brake-jével lehet szabályozni is a fékerőt, vagy kapcsolószerűen működik (full vagy zéró)? Ma megyek érte... -
#42109 Sztem még az is fölösleges, egérrel kell repülni, azt nem kell kalibrálni se -
#42108 Akkor sajnos kicsi a mobilod felbontása és nem fér bele a keret.
Nekem is a 7"-os táblagépen látszik jól, és ott működnek az érintőgombok.
A 7"-on 1-1 mfd jelenik meg, és választani lehet közöttük, míg a 10"-os változaton egymásmellett mindkét MFD működik.
-
#42107 Nem, sajnos nincs. Annak ellenére, hogy az F-16 modellek nagyrészt azonosak - asszem - az eltérő Block - eltérő skinszámokkal bír. Tehát meg kell nézni, hogy melyik, melyikkel azonos és lehet átsorszámozni. A Falcon ősrégiségének ez az ára. Ez van... -
#42106 Csak egy kérdés: Van valamelyik hadjáratban Super Hornet? -
#42105 még egy kérdés skin-el kapcsolatban.
Ha egy bizonyos f-16 blokk típusnak akarom berakni mondjuk a második skin-nek a skint akkor azt még is hogy a pi-be teszem?
Kikeresem a 8000 texturából hogy melyik helyére kéne raknom?
Biztos van valami egyszerűbb módja. -
#42104 Amit kérdezel, ahhoz én nem értek. Nem használok semmiféle exportáló csodát, még a X52-őm sem volt soha felporgramozva... -
falcon16 #42103 Üdv !
Letöltöttem az oldalról amit kellett.
Elindítottam de a mobilon az MFD nem ugy jelenik meg mint az a youtub-n szereplő videón van.nekem csak az MFD jelenik meg és figyelnem kell a játékba hogy melyik gomb mit csinál mert a mobilon csak ugy jelenik meg mint ahogy joe által fölrakott képen van.
Ill. én a BMS configban nem találok olyat ami átt kell írni pedig már újra is raktam a programot , de akkor sincs ott.Lehet hogy rossz a program?
Üdv falcon -
#42102 igaz. most újra átnéztem és én is ráakadtam 1 perce. Nem tudom hogy nem vettem észre...
Azért THX mindkettőtöknek! -
#42101 Albatrosszal asszem, meg valami mással is -
#42100 Agressor skinek itt is. -
#42099 Asszem van.
Itt. Van külön skin rész, ezért nem nehéz azt végignyálzni. Én is így találtam rá. -
#42098 van a bms-hez olyan skin mint (amit Zotya belinkelt képen is látható) aggressor F-16-osokról? Ilyen téli terepmináts, fehéres,szürkés,feketés.
KÉP
Egyáltalán hol lehet bms-hez skin-t találni? BMS fórumon én nem találok. Elveszek a rengeteg topicba.