Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FO preview volt anno.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Falcon legkeményebb diója a terep. Ha jól látom, hogy a BMS4-nél is DX5 maradt. Ha megnézed az objektumokon tükrözõdik / látszódik a fény. Jámû, épület, stb. A talajon azonban nem....
A talaj textúrázás nagyon zizis. Vagy ismétlõdõ elemeket használsz néhány egyedivel, vagy ezres nagyságrendû dds-t kell manuálisan buherálni. Kettõt lehet találni, hogy az ITO2-õn mi készült vagy 3 évig. Manuálisan GE textúrából készült a táj. Az alacsony sûrûségû talajmeshre viszont te húzhatsz bármilyen textúrát... Ha meg új talajmesh, akkor gyak 0-ról építheted fel az adott helyszínt.
Az, hogy új objektum hogyan hozható létra - pl. Kunsan AFB - az is megér egy misét...
Az FO hi-re talajmesh lett volna az, ami üt. A képen látható az, hogy még árnyékot is számolt. Vagy lásd az Outerrát.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az hogy egy FO fejlesztó szeretne segítkezni a BMS további upgrade-jeiben, az dícséretes.
Jelenleg igazából 2 komoly vadászgépszimulátor létezik, a Lock-On / DCS vonal és a Falcon (ebbõl is inkább a BMS venném komolyabbnak). Amég nem jön ki valami szebb és JOBB addig mindenképpen életben kell tartani õket és a lehetõ legjobbat kihozni belõlük.
Úgyhogy én azt mondom: Hajrá!
Fighter Ops
Azért milyen állat lett volna ilyen hegyek felett repkedni....
KÉP
Úgyhogy tisztelt BMS fejelsztõk, az F-16 cockpit már gyönyörû, meg szép realtime árnyékolás van benne. Most tessék ilyen terepet csinálni. <#zavart1>#zavart1>
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
A teljes orosz SAM csapatra ráférne egy ráncfelvarrás. Minden hadjáratban ott vannak. A Perry meg lényegében sehol...
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Ezek után mindenki vonja le azt a következtetést, amit akar...
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
-Elindítod a TS-t.
-Connection fül, connect
-Server adresshez írd be ezt: ts3.pcpilot.hu:9987
-Nick name-hez: a nevedet / becenevedet
-klikk a connect-re
Miután csatlakozik, baloldalt megjelennek "szobák". Keresd ki a "Falcon - Freefalcon"-nt. Rajta két klikk és belépsz abba a szobába. Láthatod hogy kik vannak ott. Azokkal tudsz beszélni.
Ne foglalkozz az IVC-vel. Csak konfigold rá a gázkarra a BMS4 UHF és VHF adó gombját. (mint ahogy a manualban is láthatod a 29, 31. oldalon)
1 hónapja még én se értettem a dolgokat, hogy mi hogy merre. De ha majd jössz repülni akkor majd minden világos lesz 😉
Joy.
ööö lehet hogy én mondtam rosszul fejbõl a bill. kombinációt... de mindegy, hagyjuk. Majd megoldom valahogy ha lesz rá megint ingerenciám. Igazából a DMS nem számít annyira hogy összetördeljem miatta az ujjacskáimat.
@Axe
Ha még mindig pálinkázol hogy fogsz te ma repülni? <#pias>#pias>
Az IVC belsõ progi comm programot teljes mértékben használjuk, UHF extraflight comm (alt+1 , uniform...), VHF intraflight comm (alt+2, victor...). Ts az csak backup, én special ugy állítom be, hogy TS commit=VHF gomb, TS whisper toa all=UHF gomb, így ha TS mute, akkor IVC.... na ezt kövessétek 😄
Nekem (mindenképp a BMS keystrokeból kiindulva) a HOTAS DMS funkciók a Ctrl Alt nyilakkal mûködnek a HAT1-rõl gond nélkül. Te konfiguráltad át a billentyûket? Csak gyanús nekem, hogy ennyire más a setupban a nyomógomb nálad...
Épp akartam kérdezni, hogy UHF-VHF adógombnak van-e valami tényleges megkülönböztetett funkciója, de akkor ha jól értem, csak ha a saját BMS comm progit használja az ember...
Akkor kinek mi a szokása?
Joy:
A saitek programjában állítok mindent. Ott állítottam be hogy pinki+ x kapcsolóra a shift+num 4 kombinációt nyomja. A BMS-ben a controls setupban érzékeli is hogy az a gombnyomás DMS-left, de amikor beülök a kabinba akkor semmit sem csinál.
TS:
nyomógombosat ajánlom
A BMS-nek van saját kommunikációs programja, ami a játékban való rádiózást szimulálja. IVC a neve. Közben megy a TS-is, de a gépben az IVC-vel kommunikálunk (már ha elindítja valaki az IVC server-t). Én azt javaslom hogy az IVC adáshoz az UHF és VHF rádiógombokat programozd le a gázkarra (throttle HAT up/down).
Ha van még maradék gombod akkor akár a TS-t is. Speciel én cserélgetni szoktam a TS gombot. Ha van IVC server akkor a control billentyûre rakom (repülés közben úgysem ezen beszélünk) ha nincs akkor meg rárakom a throttle HAT up-ra.
eh... remélem érthetõ vagyok.
pl.
NAV :
Left MFD: FCR-TEST-TFR
Right MFD: HSD-FLIR-SMS
AA:......
AG:........
Dogfight: ......
MRM: .... stb
...stb
Visszatérve a joy-ra. Mégsem mûködik 100%-osan... DMS balra és a fel nem mûködik. Áhhhhhhhhhrrrrggghhh. De akkó miért megy a DMS le és a jobbra??? Ugyan úgy állítottam be a funkciókat.
Hajnalban nyomtam egy hosszú kört a Sinai szerveren, fun volt....sok pálesz után meg pláne 😛
A legapróbb találat is miszlikbe szed bárkit.
Amúgy nagyon tetszik ez a Guam. Igazán megcsinálhatnák mûholdtextúrákkal a többi hadszínteret is, de legalább koreát.
Már tapasztaltam és olvastam is,hogy Saiteknél nem mindegyik Direct-X inputot veszi be tegnap énis leprogramoztam a joyom és 3 HAT maradt amit sehogy sem tudtam mûködésre bírni úgyhogy az maradt a profilerbõl.
Én a joy config-jában billentyûparancsot adtam neki pl pinky-pov up = shift+num 8.
Ez azért érdekes mert úgy rémlik elsõre is így csináltam de a BMS mégse érzékelte.
Úgy néz ki hogy most jó volt a csillagok állása 😄
MTV1 - Végsõ visszaszámlálás. Anno egy néha már fekete-fehéren villódzó, kb. 4-dik másolat VHS-en néztem végig vagy 5-ször... <#nyes>#nyes>