52966
  • Molnibalage
    Ezzel rám célzol? :)

Minden szimulátor gyakorlatilag taktikai szimulátor. A Falcon adatbázisa jelenleg olyan szinten van, hogy ki lehet jelenteni, hogy a csapat a taktikai modellezéssel egyáltalán nem foglalkozik, ami őrület, tekintve hogy ez egy taktikai szimulátor... Ennek nem egy eleme szar, hanem sajnos a nagy része... Az összes gyakori fegyver fő modellező értéke, tehát képességei is eszméletelnül pontatlan.

Tehát tehetsz bármi mást mellé, csilivi grafikát, jó MP kódot, bármit, ez akkor sem lesz az, aminek kellene lennie, ami lehetne és amire hivattot.

Kicsit olyan, mint egy Forma 1-es kaszni, trabant motorral. Távolról, de még közelről nézve is azt mondod, hogy igen, ez autó. Aztán felnyitod a burkolatot és rájössz, hogy sajnos "nem ezeket a droidokat" kerested és jól átvertek... :( Nam ez kb. ma a BMS4. Csodálatos MP kód, Falcon szinten csodás grafika, de ezalatt szinte a nagy semmi van. És baj, hogy ez nem tűnik fel szinte senkinek...
  • Razor18
    Nem mondod, hogy vannak olyan emberek, akik egy részprobléma megoldatlansága miatt az egészet szarnak gondolják?...
  • axenet
    MIA
  • Molnibalage
    Értem. És miért nem lehet addig kiadni a pitet meg a 3D modellt? Az FM frissítése két dat fájl bemásolása. Ez tipikusan olyan, hogy "hiányzik egy izzó" a kocsiból, ezért el semi indusz. (Jó, az FM hatása súlyosbb, de cseréje kb. ennyi.)
  • arrow19
    Hogyan telepítsünk rendszert rovatunkat olvashattuk.
    Az F/A-18 meg azért késik mert az FM-et újraírják + az Avionikát is nem a modelekkel kotlanak. Addig FSX Superbuggozzatok ha annyira igénylitek a Hornetet.
  • axenet
    Majd egyszer elmesélem, hogy ez minek a rövidítése
  • Molnibalage
    Inkább nem, mert még benyelek így is valamit. :)

Az automatikus aktivácíó még nem történt meg. Kíváncsi vagyok, hogy csak tényleg valami csúnyaság rongylt be, vagy tényleg kinyírták a win7-em licenszét. Ilyen egyáltalán lehetséges? Letilthatják a win7-em érvényességét? (Mivel csökkentett módban ment a cucc, ezért kétlem.)

Viszont mi értelme egy olyan kártevőnek, ami csak tönkretesz OS-t? Ebből mi a készítő haszna...?
  • Razor18
    Need a RESCAP?
  • axenet
    MIA
  • Molnibalage
    Az F-22 pit színvonala meg sem közelíti az Hornetét. Egyébként tényleg nem értem, hogy min kotlanak. Az egy évvel ezelőtti videón sem láttam semmi kirvíó hibát.

Valahol érdekes, hogy mennyire részletekbemenően szaroznak 3D modellekkel meg mással, de azt telibeszarják, hogy a DB és a hadjáratok körül akkor bugok vannak, hogy ihaj....
  • z0ty4
    F-22 képek

a végén ez hamarabb jön ki mint a másfél éve készülő f-18. vicc nem?
  • Razor18
    "Magyar Rendőrség" vírusra guglizz rá...
  • Razor18
    Google-t ismered?
  • arrow19
    Ennyien voltunk este:
  • Molnibalage
    Ja, egyébként azt sem tudom, hogy mi az a ransomware és mi az a malwarebyte.
  • Molnibalage
    Összeomlás előtt nekem is felugrott valami vörös csíkokkal szabdalt kép, ami valami ilyesmit láthattam, de csak egy szót tudtam elolvasni, azt, hogy piracy. Lehet, hogy nem kellett volna orosz oldalakon járkálni anyagért...

A win7 nekem eddig egy kalap szar. Volt olyan nap, hogy két kékhaláom volt. A Mozzila napi szinten többször összezuhan, van amikor utána jön a kékhalál. Videólejátszás közben n+1-szer összeomlik a flash lejátszó, stb. Az i-re ez a valami tehette fel a pontot.
  • Razor18
    Én még esetleg lefuttattam volna csökkentett módban a Malwarebyte keresőjét, legalább egy gyorsvizsgálat erejéig. Én múltkor bekaptam ezt a "Magyar Rendőrség" ransomware-t, de a progi lekapta rögvest...
  • Razor18
    Mert, mi történt?
  • arrow19

2. crash is megvolt no para
  • z0ty4
    Grat Jana.

Nekem mára ennyi is elég volt másfél óra alatt repültem 3 métert. Wow. Holnapra lenyugszom.
  • Molnibalage
    Úgy néz ki, hogy a reinstall megoldja a problémát.
  • arrow19
  • axenet
    nem jöttök ?
  • axenet
    Először regelnetek kéne Janával
  • Molnibalage
    OFF

Volt egy Win7 összeomlásom. Azóna normál módban nem hajlandó működni, csak csökkentett mód hálózatban. A win7 elindul, betöltődik, de aztán eltűnik minden az asztalról, de háttér van. ctrl+alt+del-re bejön aminek be kell és csak újraindítani tudok.

Újraindításkor az asztal újra feltűnik.

Csökkentett módban még net is van, tehát nem értem, hogy mi lehet a gebasz. Reinstall...? Valami mocskos kártevőt kaphattam be?

ON
  • z0ty4
    baj ha bemegyek a 72 csatira ? vagy menjünk máshova ?
  • Razor18
    Spotters' paradise...
  • axenet
    Én már fent vagyok...
  • z0ty4
    47 FS Patriot Rifle

kis nézni való :)
  • z0ty4
    Ha felteszed a modot csinálsz valami videót? csak hogy meglássuk milyen.

Razor: este megyek én is, és tudod jól nem vagyok egy angol mágus, de megy az hogy Fox 3

legalább a regisztrációra gyere fel, aztán majd adja magát
  • Razor18
    A másikkal épp valami olyan gond volt, hogy túlságosan hallható volt benne a loop, legalábbis a tegnapi állapotában még mindenképp. Meg nekem egy-két hajtómű-felpörgés túl gyorsnak tűnt...
  • arrow19
    Ezek a featureök:
    - battery loop sound.
    - JFS loop sound.
    - The sonic boom is a work in progress, and hasn't been fully implemented.
  • arrow19
    Miért ne lehetne? Azt másolsz be ami jólesik csak legyen ua. a neve. A zipben bennevan 2x a sound mappa (már ez eleve 50mb).
  • Razor18
    Én ahhoz egyrészt még "kicsinek" érzem magam, másrészt semmi nincs meg / fent hozzá még a gépemen. Se regisztráció (Archeren vagy hol a villámban), meg ilyenek...
  • Molnibalage
    Mármitn miben? A mod nincs 1 MB. A másik csomagolva 90 MB. Akkor az egyik tutira többet cserél. Kérdés, hogy kombniálható -e a kettő.
  • arrow19
    Én megyek Redflag-re
  • Razor18
    Mé, lesz ma valami? Tegnap csak felpillantottam a TS-re f8 körül, és két, sötétben bújkáló ellenforradalmár titokban ott tolta, de nem dobtak volna egy sort, hogy ki jönne?...
  • arrow19
    Este jössz?
    Innen
  • Razor18
    és ez honnan érhető el?
  • arrow19
    Ez másik mod, az első az a rampnál meg a külső hangokra van.