52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#42217 Mit priviskedtek ? -
Razor18 #42216 Vampire, privi ment... -
#42215 Sry, a méretét tudod csak változtatni, hozzáadni nem. -
#42214 A válasz : nem lehet -
#42213 Lehet. -
#42212 Szerinted Molni? Te vagy az adatbázis mester... -
#42211 Hozzáadni is lehet vele egységet battalionhoz? -
#42210 Ja, én minden küldetést ennek a segítségével csinálok már... -
#42209 Ez kurvajó kis cucc. -
#42208 -
#42207 Mi ez a folyamatos MIA posztolás? -
#42206 Mission commanderrel pl arra is van lehetőséged, hogy egy már lepakolt AG battalionból kiválaszd, hogy mely járműveket akarod használni, melyek ne jelenjenek meg a TE-ben. -
Razor18 #42205 -
#42204 MIA -
#42203 melegen ajánlom a MISION COMMANDER használatát, az sokmindent megkönnyít...
Szivesen kipróbálom a küldetést , lerepülhetjük, ha összehozunk rá egy időpontot... -
#42202 Mihez képest? Ez legalább működik. A LOMAC / DCS-sel képtelen voltam olyan egyszerű cselekedetre rávenni egy helikopter csoportot, hogy ugyan támadjank már meg egy földi egységet...
Ezen felül a Falconban a TE alapvetően kiegészjíő, mert a battalion rendszer a dinamikus hadjáratot szolgálja, nem lehet egyeségvel járműveket pakolni le. Ez nem lenne baj, ha nem lenne totálisan fostalicska a DB és nem lenne bugos a SHOARD/MANPAD... -
#42201 én meg dolgozom...
Vasárnap este viszont ráérek. Elméletileg...
Ma reggel elkészült az én küldetésem is.
(ú de kalap f*s a küldetészerkesztő...)
Operation Bonesaw
----------------------------
- 6-8 emberes. 3 fligh-t os 2-2-4. (Az AI túl hülye hogy átvegye bárki helyét is.)
- nem lesz sétagalopp... modern ellenséges haditechnika (SA-10 -től fölfelé, illetve MiG-29S)
- ..."lesz aki meghal, hogy mások élhessenek"...
- ...de azért annyira nem sűlyos, repülhető , csak ésszel kell repülni
-
Razor18 #42200 Kolbász töltök... estére meg vélhetően műhorizont problémáim lesznek.. -
#42199 Van egy küldetésem, amit úgyis tesztelni kell, arra összegyűlhetünk pl szombaton valamikor -
#42198 Este 9 -
Razor18 #42197 Ez este 9 (21:00), vagy délelőtt? -
#42196 Hát meg a 0-24 -es PVP szervernek még azért van egy plusz feelingje... 9 előtt kell repülni, akkor nincsenek annyira sokan fent, nem dől össze a szerver folyton... -
#42195 Ezért regisztráltunk a Redflagre. Nem kell szenvedni, hogy mit repüljünk, ki csináljon szervert stb.
Axe nagyon jó TE-ket csinált, de valljuk be kampányt azért csak jobb repülni, főleg egy stabil szerveren.
Egyébként nem kötelező a többiekkel repülni, csak ugye úgy több értelme van, meg persze több esélyed.
Este nézünk egy repülést. -
Razor18 #42194 Jól van, csak szurkálódok... Privi ment... -
#42193 Persze, csak az a baj hogy mivel rögtönzött küldetéseket repülünk általába nem hiszem hogy örömötöket lelnétek benne. Na meg hogy gyorsan össze legyen dobva csak two flight-os. Meg max 1 órásak. Utána lépünk is lefelé.
De mondtam Wolfnak hogy csinálni kéne normális küldetést is és azt itt együtt veletek lerepülni.
Csak hát ezt is hogy csináljuk hogy ki legyen balanszírozva a küldetés, amikor nem lehet tudni hogy hány élő pilótára számíthat az ember... nem egyszerű beállítani a "kihívási szintet", mert nem mindegy hogy 2 ember vagy 4-6 élő ember fogja lerepülni.
Na mindegy, majd lesz valahogy. -
Razor18 #42192 A privát tárgytalan?... -
Razor18 #42191 Azért annyira nem nagy a baj... esetleg ha ilyenkor a "tettesek" dobnak ide egy sort, hogy "mi mostantól fent vagyunk", akkor aki véletlenül erre jár is tud csatlakozni... -
#42190 Azok mi voltunk.
Mivel mi Wolfal közelről ismerjük egymást (na ANNYIRA nem közeli ;) de mondhatni baráti kapcsolat) így random, hirtelen felindulásból telefonálunk egymásnak, hogy van e kedved / jössz e repülni 5 perc múlva? És akkor megyünk.
Még itt a fórumon másképpen nem lehet összeszervezni egy repülést csak ha jó előre (1 vagy több nap?) le van beszélve.
Így előre is elnézést, ha valaki nem bejelentett repülésen kap minket. Mi sem tudtuk előre hogy repülni fogunk.
Én ha jó előre betervezem hogy na most akkor az nap repülni fogok azt ki szoktam írni. (ami sajnos nem túl gyakran van) -
#42189 Szívesen mindenkinek.
Éjszakára kell ez a világítás, szerintem jobban látszanak a műszerek.
-
#42188 Köszi -
#42187 Hírek. A MOD-omhoz megkaptam egy MiG-23 modellt, amit 611-Eagle csinált, tehát Hayétől függetlenül. Ez a modell csak az én modomban és az Aegan helyszínen lesz elvileg elérhető. -
#42186 Köszi :) -
Razor18 #42185 Kicsit "oroszos" szín. Az AN-2 műszerei világítanak ilyen sárgásan éjszaka... -
#42184 jaja külön mod. feltettem ide
szerintem sokkal jobb mint a zöld :) -
#42183 Zotya, az utolsó képen a kabinfény nálad nem zöldes. Figyeltem már más képeiden is régebben. Valami mod ez? Vagy máshogy lehet aktiválni? -
#42182 thx -
#42181 Ranks: (reference Total Score)
Lt : 150
Capt : 300
Major : 800 and a campaign completed
Lt Col : 1600 and a campaign not lost
Col : 3200 and a campain won
Medals:
You get a: AIR_FORCE_CROSS if
You have 9600 medal points and a realism setting of .9 (90) or higher.
Mission points of 4 or more.
You get a: SILVER_STAR if
You have 7800 medal points and a realism setting of .7 (70) or higher.
You get a: DIST_FLY_CROSS if
You have 6000 medal points and a realism setting of .5 (50) or higher.
You get a: AIR_MEDAL if
You have 4800 medal points and a realism setting of .5 (50) or higher.
Rating:
Mission Rating Average: 0-5 ( 5 is every mission flown excellent). 4.2-5.0 is good pilot
Consecutive: (missions flown in a row without death)
100 missions without dying = Longlivity Medal -
#42180 Legények! :) Hogy van a pontozás a hadjáratokban? Az alap falcon még ki is írta. Hány ponttól vannak a rangok, ill kitüntetések? Vannak halvány emlékeim de érdekel. A napokban elkezdek gyakorolni, és mivel a többi csapat kinyírta magát, így valószínűleg a BMS a jövő. Ezáltal nem lesz vicceskedés hogy a log filet nem fogadja el már másiké :) Így buktam el az alesi rangomat :) -
#42179 Su-32(aka 34)----------Diamond <32> in RWR / tone 52 - icon 132 -
#42178 Reggel gyorsan felszaladtam a Redflag szerverre, lerepültem egy Cas-t, nem volt semmi bibi, remélem este sem lesz.
az utolsó képen a 32 az minek a jele lenne? először azt hittem hogy block 32, de nem.