52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#42257 Ma leszünk Wolf-al. Szerintem olyan 17-18ó tól. -
Razor18 #42256 Ja, azt azért még nem kockáztatnám... azt hittem, csak valami kis "háztömb körüli" tűzijáték... meg fogalmam sincs, mit és honnan kell installálni a Red Flag-hez... -
#42255 Axe, az RF és PvP hadjáratok során nem tapasztaltatok olyat, hogy az egyik oldal földi egységei 3D világban gyak. nem csinálnak semmit és a másik simán lemészárolja? Mert a MOD-om kalapálgatása során azt találtam, hogy a vörös harckocsik gyakorlatilag nem működnek a 3D világban...
Itt kezdtem beszámolni erről arról.
-
#42254 Ok, Red Flagre megyünk, installáld. Többiek ? -
Razor18 #42253 Értem a célzást... 4-től szerintem én is jó vagyok... -
#42252 Markpoint manual -
#42251 Hali! éN 4től jelentkezek multira, jönne valaki ? -
#42250 Délelőtti multira jelentkezem.
Fenn vagyok TS-en. -
Razor18 #42249 Hú, de kihalt itt minden... -
Razor18 #42248 Minek iszik, aki nem bírja?... -
Razor18 #42247 Ez matematikailag igaz, mert 150 USD az kb. 33e Ft, de hacsak nincs valakid, aki a hóna alatt áthozza Ámerikából, ennyiért aligha kapod kézbe itthon... Európai ára meg általában 160 EUR körül van postázás nélkül, ami azért megint nem 33e Ft... De 40 körül elvileg szerintem megkapsz egy TIR5-öt.
Zárójelben: én kínáltam használt TIR3-at pár hónapja, kevesebb mint fele ennyiért. Jövő héttől már új gazdája lesz, de nem veszítjük szem elől... -
#42246 Még mindig nem jó az állapotom, marad a holnap :D -
#42245 semmi gond. bepótoljuk. -
#42244 Bocsi zotya bácsi most értem haza :( -
#42243 Délelőtti repülés Janával.
fogadóbizottság XDDD
-
#42242 Mostantól hivatalosan én felek a repülésszervezésért és a TE-k gyártásáért... -
#42241 Ebay-ről rendelj, egy hét alatt itt van, és 45 cakk pakk track clippel -
#42240 Van aki kihasználja, hogy itthon nem kapható, használtam meg nagyon ritka. -
#42239 Nevetségesen drága. Én 2007 novemberében vennem 30-ért Balu-tól. Persze azóta volt infláció meg fejlődés is. Szerintem 20-nál többet nem ér meg egy TIR4, legyen bármilyen állapotban. Egy zsír új TIR 5 ára 33 ezer. No comment... -
#42238 Grat Axe. Ez mi is pontosan?
A sok TE meghozta a gyümölcsét. -
#42237 Ennyi -
#42236 Ha összekapom magam megyek, jelenleg szén másnapos vagyok -
#42235 Sok, 40ért már TIR5-öt kapsz kb -
#42234 Ha valaki délelőtt repülne egyet szóljon. Vagyok TS-en. -
#42233 Eladó TIR4
sok ennyiért? -
#42232 Akarom mondani VFR, sima VÉÉÉÉ :) -
#42231 Maule Orion egy szép WFR körre.
Harcolásra, mint Repvez kolléga :) -
#42230 16blk52+ esetleg még jöhet rá illeszkedő pótos :) jó lenne mé a superbug is ,de még nincs olyan ami rendesen kidolgozná , a dcs a-10-et éphogy kiprobáltam csak , nem lenne rossz ha lene időm és kedvem mostanában hozzájuk :( -
#42229 CSak egy kis közvélemény kutatás abszolút szubjektíven. Kinek mi a kedvenc madara amivel repülni szeret? Nekem a super hornet, a haditengerészettől, a vb-k közül pedig az F15E. A 16osból a 40es széria. Persze a DCS szériában a varacskos is kezd meggyőzni :) -
#42228 Fenn vagyok, Jana -
#42227 Ok, találtam U3-at. :) -
#42226 Megvan valakinek az U3 exe-je? A ver fájl miatt kell, mert máshogy nem tudom felrakni az U3-at. -
#42225 Upadte 3 vagy update 4-et használ itten most a többség? Csak azért, hogy mit rakjak fel. A gépágyú sebzésen buzeráltak valamit az U3-hoz képest? -
#42224 Pontosan ilyen dolgok miatt mondom, hogy a DB használhatatlan. Az én DB-m úgy épül fel, hogy nincsenek benne ilyenek és egy HARM nem nyír ki egy radar 40 méteres mellélövéssel sem.
A battalion egyésmennyisége, elszlása is telejsen más. Mind hadjárat, mind TE-nek jó és a MC egységkinyírásával még jobban skálátható. -
Razor18 #42223 Ki i mentem megnézni, de be van borulva, biztos attól nem láttam... -
#42222 Helyes, helyes! Csak gondolj a fejed fölött még békésen zümmögő Predatorra.... ;)
Küldetés szerkesztő.
Nekem a LOMAC küldetésszerkesztője jobban bejön.
Amúgy pont az a bajom hogy csak battallion-okat lehet lerakni, de azon belül sem tudsz további egységeket pozícionálni. Ha nekem egy SA-15-ös kell akkor ugyan ne akarják már rámerőszakolni hogy egy teljes kínai HQ menetoszlopot lerakja.... illetve az SA-17 indítójárműveit olyan közel rakja le egymáshoz az a hiperszuper szerkesztő, hogy egy Harm elviszi az összeset, pedig ezeknek saját radarjuk van így kellene vagy 6 Harm hogy kiiktass egy állást. De így elég egy is. És perzse nem tudom őket jobban széttelepíteni.
Egy másik nagy kérdés hogy az adatbázisban pl benne van az SA-12 (meg még ki tudja hogy mi), de a szerkesztőben egy egység sem tartalmazza..???
THX Axe, ránézek a programra! -
Razor18 #42221 ...szóval jól elírtam... inkább "nem illenek össze"... -
Razor18 #42220 Pedál nélkül teljesen praktikus a gurulós szék. Lévén még sose volt pedálom, csak most jött elő az inkopmpatibilitás... Vennem kell két pár féktuskót a székemhez, basszus?... -
#42219 Okos , gurulósszékből akarsz pedálozni...LOL -
Razor18 #42218 Strictly confidental! Elmondhatnám, de utána meg kellene, hogy öljelek...
Egyébéként nemhogy a pedál nem csúszkál a padlón, az én gurulós székem megy hátra, ahogy a pedált nyomom, b+ !