52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Razor18 #42297 És a #4229? -
#42296 Thx man -
#42295 Az iniben csak a PPT-k meg a lineok vannak ORD3 Axe csak a practice missiont osztotta meg mellette itt letoltheto SAVE mappaba kell berakni alap Korea ala. Jana out. -
Razor18 #42294 Szerintem meg az init kell bemásolni a SAVE könyvtárba, oszt ottva... szerintem... -
#42293 ülj le egyes! -
Razor18 #42292 Hát a nagy pofám eddig tartott, mer aztat nem tom én se... Kérdezd Axe-et... -
#42291 szerintem ez csak a briefing. rosszat tett fel. megesik. -
#42290 Az ini az hogyan lesz TE...? Hol van tac meg twx fájl? Nem értem. -
Razor18 #42289 "...csak az a baj, hogy a régi jó dolgokból nem maradt meg semmi..."
Ne legyél már ilyen láma... ugyan futtass már egy keresést a C:/Falcon BMS 4.32 mappában az .ini kiterjesztésre...
régen volt már az, Nagypapa... -
#42288 Ebben egy gramm Falcon fájl sincs. Van ini, pdf és egy jpg. -
#42287 Melyik mappába másoljam be? Vagy mindegy? -
#42286 valamiért állandóan megszakad a videó, ha le akarom tölteni 4mega jön le. másnál? -
#42285 "hun-eng brevity"
este adja valaki? -
#42284 -
#42283 ITT van a TE -
Razor18 #42282 Te vagy rá az ékes bizonyíték, igaz? -
#42281 Átküldenéd az a TE-t? Csekkolnék ezt-azt. Vagy nem alap Korea helyszínhez készült? -
#42280 Hát igen, működik hogy ... le -
#42279 Működik a MANPAD és SHORAD? -
Razor18 #42278 Még jó, hogy lejjebb vetted a nehézséget... -
#42277 Sikerült komoly kihívás elé állítanom a népet...és magamat is, földi tüzérség és légvédelmi kis hatótávú rakéták alaposan megtizedeltek minket, engem is -
#42276 Kiderült ma egy két dolog, ami még jobbá teheti a modomat. ;) -
#42275 Szavadon foglak tesókám. Holnap kezdhetjük.
Ma repültünk egyet Axe-al, se Hawk, Se Mirage, se F-15, F-16 meg hajajjj sehol. reméljük csak mert vasárnap van, mert ha nem akkor baj van. -
Tgabbar #42274 Így csináltam mindent ahogy írtad, de ugyanúgy a toca"fut" pedig soha nem is volt a gépen és egyáltalán nem is játszottam vele. A trackir fórumon is édeklődtem már.. :) -
Razor18 #42273 Ha végképp nem boldogulsz, a Track IR fórumon esetleg fel lehet dobni a kérdést... Ha kell, majd segítek. -
Razor18 #42272 Mármint a TOCA, vagy mi a villám... -
Razor18 #42271 Mármint uninstalláltad? Aztán HW kihúz, reboot, reinstall, HW bedug. Játéklista frissítve? -
#42270 Figy egy dolgot probalj meg, kijelolod kikapcsolod bekapcsolod. Nalam akkor van ilyen hogy nem menti el a valtoztatasokat, ha nem kapcsolom le a tirt csak ujrainditom a gepet.
Exclusive-et bekapcsoltad? -
Razor18 #42269 Fent volt az valaha egyáltalán? -
Tgabbar #42268 Igen, úgy csináltam és töröltem előtte mindent. Most feltettem az 5-t, ami eleinte jó is volt, majd próbaképp leállítottam a gépet, vártam egy kicsit és újraindítottam. Most megint a Toca "fut"..foggalmam sincs miért érzi azt, hogy az megy. -
#42267 En a nyugati Hawk-ra szortam el 2 shrikeot de nem talaltak messzirol csak ellottem. Nelkuled meg nem akartam jobban bemenni. A heten folytatjuk nezzetek hogy alakul a haboru. -
#42266 Ezért volt sétagalopp a repülésünk?
72-es TE hogy sikerült? -
#42265 A 72esek kiszedtek a nyugati Patriotot. A tobbire vadasszunk tovabb:
-
#42264 Igy igaz, nalam ez van fenn azert javasoltam. -
Razor18 #42263 Gondolom előbb installáltad, utána dugtad be csak a hardvert?... -
Razor18 #42262 Az megemlítendő, hogy az 5-ös verziók már a TIR5höz készültek, előtte elvileg a 4-es volt az utolsó, de tény, hogy ez is kompatibilis lefelé... nem maradt fent valami előző TIR installokból? -
#42261 5.2.1 a legujabb driver (Supports TrackIR 5, TrackIR 4:PRO and TrackIR 3 (TrackIR 3 requires Vector License and TrackClip or TrackClip PRO). exclusiveet kapcsold be es nem cserelgeti a profilokat. -
Tgabbar #42260 Helló Urak!
A segítségeteket kérném abban, hogy nemrég vettem egy trackir3 pro-t, felinstaláltam rendesen, legújabb drájver stb. Valamiért mégis mikután kikapcsolom a gépet és valamikor újra indítom egyszerűen megőrül..velem együtt. A program indításakor érzékeli az eszközt, be is kapcsolja, majd valamiért úgy érrzékeli, mintha "játékban lenne"(világít a kék - a toca race driver2-őt érzékeli minden egyes alkalommal, pláne hogy ninc is fent a gépen)és a program szerint működik is rendesen, de ha elindítok egy szimet vagy bármi mást ami tudja kezelni, nem működik(gondolom azért mert ő magát ugye úgy érzékeli, hog yépp a toca alatt működik). Ha újra rakom törölve minden előzménnyel és kb. 1 óra küzdelemmel és újraindítással,valamint próbálgatom az usb portokat, akkor működik.
A legújabb drájvert használom hozzá(4.2 final), a hardverem pedig dell inspiron laptop egy i7-es procival, 8 Gb rammal, ati radeon 7730m vga.
A segítségeteket előre is köszönöm! -
#42259 Bocsánat, félreérthető voltam. Nem Red Flag serverre mentünk.
PcPilot-on repültünk TE-t.
A Red Flag servert én kihagyom. Wolf meg nem is tudna menni a gyenge gépe miatt, meg ráadásul az IVC még mindig nem akar nála működni. -
#42258 Itt a redflag install
regisztráció kell a fórumba. máshol nem találtam a telepítőt.
Vagyok Archer TS.