52966
  • Razor18
    És a #4229?
  • axenet
    Thx man
  • arrow19
    Az iniben csak a PPT-k meg a lineok vannak ORD3 Axe csak a practice missiont osztotta meg mellette itt letoltheto SAVE mappaba kell berakni alap Korea ala. Jana out.
  • Razor18
    Szerintem meg az init kell bemásolni a SAVE könyvtárba, oszt ottva... szerintem...
  • z0ty4
    ülj le egyes!
  • Razor18
    Hát a nagy pofám eddig tartott, mer aztat nem tom én se... Kérdezd Axe-et...
  • z0ty4
    szerintem ez csak a briefing. rosszat tett fel. megesik.
  • Molnibalage
    Az ini az hogyan lesz TE...? Hol van tac meg twx fájl? Nem értem.
  • Razor18
    "...csak az a baj, hogy a régi jó dolgokból nem maradt meg semmi..."

Ne legyél már ilyen láma... ugyan futtass már egy keresést a C:/Falcon BMS 4.32 mappában az .ini kiterjesztésre...

régen volt már az, Nagypapa...
  • Molnibalage
    Ebben egy gramm Falcon fájl sincs. Van ini, pdf és egy jpg.
  • Molnibalage
    Melyik mappába másoljam be? Vagy mindegy?
  • z0ty4
    valamiért állandóan megszakad a videó, ha le akarom tölteni 4mega jön le. másnál?
  • z0ty4
    "hun-eng brevity"

este adja valaki?
  • arrow19
  • axenet
    ITT van a TE
  • Razor18
    Te vagy rá az ékes bizonyíték, igaz?
  • Molnibalage
    Átküldenéd az a TE-t? Csekkolnék ezt-azt. Vagy nem alap Korea helyszínhez készült?
  • axenet
    Hát igen, működik hogy ... le
  • Molnibalage
    Működik a MANPAD és SHORAD?
  • Razor18
    Még jó, hogy lejjebb vetted a nehézséget...
  • axenet
    Sikerült komoly kihívás elé állítanom a népet...és magamat is, földi tüzérség és légvédelmi kis hatótávú rakéták alaposan megtizedeltek minket, engem is
  • Molnibalage
    Kiderült ma egy két dolog, ami még jobbá teheti a modomat. ;)
  • z0ty4
    Szavadon foglak tesókám. Holnap kezdhetjük.

Ma repültünk egyet Axe-al, se Hawk, Se Mirage, se F-15, F-16 meg hajajjj sehol. reméljük csak mert vasárnap van, mert ha nem akkor baj van.
  • Tgabbar
    Így csináltam mindent ahogy írtad, de ugyanúgy a toca"fut" pedig soha nem is volt a gépen és egyáltalán nem is játszottam vele. A trackir fórumon is édeklődtem már.. :)
  • Razor18
    Ha végképp nem boldogulsz, a Track IR fórumon esetleg fel lehet dobni a kérdést... Ha kell, majd segítek.
  • Razor18
    Mármint a TOCA, vagy mi a villám...
  • Razor18
    Mármint uninstalláltad? Aztán HW kihúz, reboot, reinstall, HW bedug. Játéklista frissítve?
  • arrow19
    Figy egy dolgot probalj meg, kijelolod kikapcsolod bekapcsolod. Nalam akkor van ilyen hogy nem menti el a valtoztatasokat, ha nem kapcsolom le a tirt csak ujrainditom a gepet.
    Exclusive-et bekapcsoltad?
  • Razor18
    Fent volt az valaha egyáltalán?
  • Tgabbar
    Igen, úgy csináltam és töröltem előtte mindent. Most feltettem az 5-t, ami eleinte jó is volt, majd próbaképp leállítottam a gépet, vártam egy kicsit és újraindítottam. Most megint a Toca "fut"..foggalmam sincs miért érzi azt, hogy az megy.
  • arrow19
    En a nyugati Hawk-ra szortam el 2 shrikeot de nem talaltak messzirol csak ellottem. Nelkuled meg nem akartam jobban bemenni. A heten folytatjuk nezzetek hogy alakul a haboru.
  • z0ty4
    Ezért volt sétagalopp a repülésünk?

72-es TE hogy sikerült?
  • arrow19
    A 72esek kiszedtek a nyugati Patriotot. A tobbire vadasszunk tovabb:
  • arrow19
    Igy igaz, nalam ez van fenn azert javasoltam.
  • Razor18
    Gondolom előbb installáltad, utána dugtad be csak a hardvert?...
  • Razor18
    Az megemlítendő, hogy az 5-ös verziók már a TIR5höz készültek, előtte elvileg a 4-es volt az utolsó, de tény, hogy ez is kompatibilis lefelé... nem maradt fent valami előző TIR installokból?
  • arrow19
    5.2.1 a legujabb driver (Supports TrackIR 5, TrackIR 4:PRO and TrackIR 3 (TrackIR 3 requires Vector License and TrackClip or TrackClip PRO). exclusiveet kapcsold be es nem cserelgeti a profilokat.
  • Tgabbar
    Helló Urak!

A segítségeteket kérném abban, hogy nemrég vettem egy trackir3 pro-t, felinstaláltam rendesen, legújabb drájver stb. Valamiért mégis mikután kikapcsolom a gépet és valamikor újra indítom egyszerűen megőrül..velem együtt. A program indításakor érzékeli az eszközt, be is kapcsolja, majd valamiért úgy érrzékeli, mintha "játékban lenne"(világít a kék - a toca race driver2-őt érzékeli minden egyes alkalommal, pláne hogy ninc is fent a gépen)és a program szerint működik is rendesen, de ha elindítok egy szimet vagy bármi mást ami tudja kezelni, nem működik(gondolom azért mert ő magát ugye úgy érzékeli, hog yépp a toca alatt működik). Ha újra rakom törölve minden előzménnyel és kb. 1 óra küzdelemmel és újraindítással,valamint próbálgatom az usb portokat, akkor működik.
    A legújabb drájvert használom hozzá(4.2 final), a hardverem pedig dell inspiron laptop egy i7-es procival, 8 Gb rammal, ati radeon 7730m vga.
    A segítségeteket előre is köszönöm!
  • Borisz80
    Bocsánat, félreérthető voltam. Nem Red Flag serverre mentünk.
    PcPilot-on repültünk TE-t.

A Red Flag servert én kihagyom. Wolf meg nem is tudna menni a gyenge gépe miatt, meg ráadásul az IVC még mindig nem akar nála működni.
  • z0ty4
    Itt a redflag install

regisztráció kell a fórumba. máshol nem találtam a telepítőt.

Vagyok Archer TS.