Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez most kemény dogfight volt!
Legközelebb tudnánk olyat csinálni hogy felveszed valamivel (fraps?) a te ténykedésedet? Kíváncsi lennék rá, hogy mit csinál, hová néz a másik fél. 😊
Nemrég kaptam egy állítható adaptert (Töltõnek használták egy padlókeféhez, ami bekrepált). Tud vagy 8 féle feszkót leadni, 1,5 Volttól 15 Voltig. Az elemtartó helyett pont jó lesz. Ez a legbiztosabb. Sokan kötik USB-re is, csak nekem akkor nem egyezne a feszültség, lusta vagyok ellenállásozni, az adapter jókor jött 😊
Keresgéltem a fiokomba és találtam egy ilyet pont 3 ledes és ha lemerül csak kiteszem a napra,de nem tudom, hogy birna 1-1,5 orát folyamatosan.
Csak annyi baj van vele, hogy valamiért ha bekapcsolom akkor az IR ledek látható vörös fényt bocsáttanak ki és melegszenek és nem egyforma a fényerejük.
Amikor a 4ledes verziót csináltam ugyan ezek a ledek voltak akkor jól müködtek.Az elötét ellenállást is a honlap szerint állitottam hozzájuk.
Igy uj ledeket kell beszereznem meg uj elemtartó is szügséges mert a mostaniböl kiszakadt a vezeték és nem mindig van érintkezés.
De lehet hogy egy teljesen uj koncepciót csinálok mert egy kicsit nehéz is , de legalább strapabiró 😊
Kicsit kesze-kusza.
Ettöl megijednék, ha elém ugrana a sarok mögül.
Ez a kedvencem 😄 Ez valami elképesztõen elmés.
Ez viszont puritán és szép (lehet SG-ból nem fog menni a link):
De azért hátha. Sajnos pont a rögzítés módja nem látható...
Egyébként az infraledekhez nekem bevált a floppy, nem próbálkoztam filmmel.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Estére már elviselhetetlen a hõség a panelben, így éjszakára átmegyünk mindig a szülõkhöz. Náluk max 28 fok van, a panelben meg 36-37.
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
@Zotya : Ma lesz egy kis szabadidõm kb f6tól, az kinek lenne jó?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én régen elég sokat szórakoztam vele és tényleg nagyon pontos jó lenne ha a szimulátorokba is figyelnének erre is, bár tudom hogy nem ez az elsödleges szempont,de sokat dob a hangulaton ha látod kilépni az ellent a gépbõl vagy épp megmeneküls egy rizikos helyzetben.Mert most a BMS-nél egy olyan szituba belehalsz ami simán tulélhetõ a valóságban.
A megvalósitás mint látjuk nem kiván szerverparkot.
Más.
Dogfight közben felmerült, hogy lehet hogy rosszul használom a JHMCS-t. Hogyan is kell használni a BMS-ben?
@Axe
Biztos elfelejtetted:
PM-ben a Sinai server belépési adatait please... THX!

Fegyverzet gun és 4xAIM9x.
5:1 a javára. <#mf2>#mf2>