Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anyu + apu ismét veszekszik :(
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
A végén már alapjáratra vettem le a hajtómûvet. 100 flare kidobása, nulla eredmény. Ez még egy AIM-9X-nek is becsületére válna a valóságban, mert a füst fizikailag eltakarja a célt. (Amit a program nem tud modellezni.)
A Lock On-ban nekem nagyon is tetszik a fegyverek modellezése. A valóságban is egy szerb MiG-29-es két AMRAAM-ot beamingelt és chaffelt ki. A Falcon világában ez gyakorlatilag reprodukálhatatlan.
Az ODS alatt volt olyan MiG-25 aminek a leszedéséhez 5 db rakétaindítás kellett. Még az akkori jenki csúcstechnikát is ennyire megfektette a mezei passzív zavarás... Pedig az AIM-9M6 közül legalább egy tökéletesen hátulról volt indítva és utánégetõn ment az cél. Mégsem talált, kb. tucatnyi flare simán hazavágta...
Volt több R-73 indítás is, azokat is mind hazavágta a flare. Az egyik Ravent az elsõ éjszaka egy Mirage F.1EQ kergette meg. Az R.550 ellen elég volt egy mezei 5G-s forduló meg néhány flare...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A másik oldalról meg valós IRL F-16-os pilóták is játszanak vele és nem panaszkodnak annyit a fegyverek ,rendszerek hatékonyságáról mint molni.
DE lehet hogy én látom rosszul a dolgot.
Ha a valóságban nem úgy van pár dolog mint a szimulátorban és lehetséges a korrigálás ,akkor azt igen is tessék kijavítani.
Nem tudom hogy igaz e, de ha az AIM-9M meg X immunis a flare-ra akkor ott komoly gondok vannak.
A Lock-On családban meg minden amcsi gépen repülõ "pilóta" arról panaszkodik hogy milyen gyengék az Amraam-ok. Hát ha ilyen (Molni szavait idézve) túlmodellezettek a fegyverek jópár szimulátorban akkor nem is csodálom hogy nem értik hogy mi van.
Egyébként a kinematic defeatnek mi köze az ECM-hez meg a chaff ellenálláshoz? Semmi... Ilyenkor érzem azt, hogy sajnos sokan nem értik, hogy mirõl beszélek...
Mert az is vicces, hogy a rakéták szubszonikus sebesség közelében is képesek 18-20 G-s manõverekre. Aha. Meg ahogy a móricka elképzeli... Tessék már megnézni a tömeg / vezérsík felület arányt a gépekhez képest, a max. állásszöget meg azt, hogy a rakéták felületei nem profilozottak.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Fogadd el hogy valami lehet szürke is és hogy valaki azt a szürkét nagyon is szereti.
Ha valaki a valóságnak megfelelõen szeretné ha mûködne minden akkor álljon be pilótának, a lehetõség adott, de idõtöltésre és szórakozásra nagyon is alkalmas a jelenlegi verzió.
Nem azt mondom, hogy ne javitsunk rajta ha van rá lehetõség,de csak azért mert jelen pillanatában nem a legtökéletesebb a rendszer és amiatt nem játszani felettébb nagy butaság.
A MolnyFalconban volt, 2 Amraam, 2 Sidewindert lehetett csak vinni, itt is kiegyeznék ezzel.
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Hiányzik már a jó kis szerveres repülés. Dátum nincs?
+ megerõsödött a vállam, kezd hozzászokni a force sensinghez....
Figyu, szted én komolyan gondolom ezt a versengés dolgot ? Én fejlõdni akarok minden téren, és most ennek te lettél az eszköze <#bohoc>#bohoc>

Semmit sem jelent az hogy ki "nyeri" meg a gyakorlásokat, mert nem ez számít hanem a tapasztalat amibõl levonjuk a következtetéseket és ez által a következõ gyakorláson jobbak leszünk.
A tegnapin én is levontam már a dolgokat. Tényleg úgy éreztem hogy mintha a blk.52-es lenne gyengébb mint az 50-es, de aztán jobban átgondolva a dolgokat, rájöttem hogy te fejlõdtél és ellened már nem elég hatékony az "izomból" való repülés.
Jó ez a cockpit világítás, beruházok én is most már egy ilyenre <#idiota>#idiota>
Nem kevés SA-2 van a híd közelében, a kedves köteléktársam meg a kanyarban sincs
Már oldanám a bombát erre valaki lebombázza a hidamat, god dammit
Kerestem helyette inkább repteret mert az volt bõven errefelé. Mikor oldanám a bombákat, akkor tüzelnek a drága SA-2-ek is. ( jobb sarokban gabonakörök <#conf>#conf> )
Oldás után láttam meg a sérüléseket a kifutón, akkor már késõ volt.
Bombázás után még emberkedett pár ellen:
És a kiértékelés:
Errõl ennyit, talán a következõ repülés szerencsésebb lesz.
Jó dogfight bármikor jöhet, még 2 alkalom és hamm bekaplak <#nevetes1>#nevetes1>
A #39730 -ban linkeltem a doksikat. Abban látszik a képeken. (Nem azzal a fülessel használom, az csak a fotóhoz kellett.)
Ez most kemény dogfight volt!
Legközelebb tudnánk olyat csinálni hogy felveszed valamivel (fraps?) a te ténykedésedet? Kíváncsi lennék rá, hogy mit csinál, hová néz a másik fél. :)
Nemrég kaptam egy állítható adaptert (Töltõnek használták egy padlókeféhez, ami bekrepált). Tud vagy 8 féle feszkót leadni, 1,5 Volttól 15 Voltig. Az elemtartó helyett pont jó lesz. Ez a legbiztosabb. Sokan kötik USB-re is, csak nekem akkor nem egyezne a feszültség, lusta vagyok ellenállásozni, az adapter jókor jött :)
Keresgéltem a fiokomba és találtam egy ilyet pont 3 ledes és ha lemerül csak kiteszem a napra,de nem tudom, hogy birna 1-1,5 orát folyamatosan.
Csak annyi baj van vele, hogy valamiért ha bekapcsolom akkor az IR ledek látható vörös fényt bocsáttanak ki és melegszenek és nem egyforma a fényerejük.
Amikor a 4ledes verziót csináltam ugyan ezek a ledek voltak akkor jól müködtek.Az elötét ellenállást is a honlap szerint állitottam hozzájuk.
Igy uj ledeket kell beszereznem meg uj elemtartó is szügséges mert a mostaniböl kiszakadt a vezeték és nem mindig van érintkezés.
De lehet hogy egy teljesen uj koncepciót csinálok mert egy kicsit nehéz is , de legalább strapabiró :)