Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom, valami olyan konfig lesz, hogy amikor bekapcsolod, Pakson az erõmûben majd görbülnek a mutatók... <#eplus2> Mit tervezel?

Az X-52-rõl kérdeztem, azt próbáljuk most <#nevetes1> kézrátétellel...

axenet
A track clip megoldja a problémákat. Amúgy én zoom-olásra egyáltalán nem használom a TIR5-öm, mert nekem kényelmetlen úgy...

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

axenet
Akkor ma este ?

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

97th Vampire
Nem azt mondtam hogy 0% az esélye a multinak, de most fel kell majd vennem egy új "bio-ritmust" <#vigyor2> Mint mondtam kb 1 hónap kell hogy helyrerázódjanak a dolgok.
Amúgy szerdán kezdek <#zavart1>

Molnibalage
XP64. A TIR verziószámát nem tudom. Egyszerûen arról van szó, hogy a kis fémes felületek hülye szögben állnak és nem tudok vele mit csinálni a sapin.
·
~1,5-2 hónap múlva veszek egy zsírúj gépet, akkor átállok win7-re és veszek egy Trackclipet is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Jelenlegi oprendszered, említett verziószámok?

TIR levelezés a témáról, ha érdekel

Nemsoká (?) kijön valami új TIR SW változat, amit nagyon hozsannáz a Support. Azt még esetleg megvárom, ha addig le nem jár a személyi igazolványom... <#eplus2>

Molnibalage
2007 õsze óta van TIR4-em. Azt sem tudom használni, képtelen vagyok úgy beállítani, hogy ha elõretolom a képem és vissza, akkor nem kelljen resetelni a cuccost, mert totálisan kiakad a rendszer.

A clutch gombot ellenõrzöm.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A képernyõzizegés nálam is így van csúszka - FOV párosítás esetén, de nem csak a Falconban, tehát nyugodj meg, ez a hiba nem a Te rendszeredben van!

Mondanám, hogy Track IR, de nem akarok a zsebedben turkálni. Mellesleg én is most várom az IR LEDeket meg az elemtartót, nekifutok egy Freetrack sapkának, ha nem megy, nincs mese, TIR5. Ugyanis a meglévõ TIR 3 Pro Vectorral is picikét zizeg FSX Virtual Cockpit nézetben, meg bezoomolva.

Melyik a másik gomb, ami bûnös? Ha a hüvelykujjadnál lévõ "i" gomb, akkor azt a Setupban fel tudod szabadítani, mert az a "Clutch" gomb, alapból a manuális profilváltásra találták ki (ami egyébkén tök fölösleges), ezért nem tudod eredetileg használni sima gombként. Nem lehet, hogy mióta utoljára mûködött Neked "transmit" buttonként TS-en, azóta újratelepítetted az SST-t, és ez kiment a fejedbõl? Melyik oprendszered fut, és mi a Saitek driverednek meg az SST-nek a verziószáma?

Molnibalage
Az egyik gombja, mintha már nem mûködne, a TS-*nél régen az volt a voice activation. Most már rátenni sem engedi...

A csúcskákkal bármit csinálhatok, ha a FOV-ot ráteszem mnidig zizeg képernyõ.

axenet
Kivel fogok akkor kötelékrepülést gyakorolni, meg dogfightolni ?

Nem akarlak elszomorítani Balázs, de nekem az égvilágon semmi bajom nem volt vele soha, se HW se SW tekintetében, szóval inkább adott darabbal nincs szerencséd. A rugó-gondodról már írtál, hogy túl erõs: esetleg valahonnan egy hibás, korai kiadásút lehet, h érdemes volna szerezni, azokon még nagyon finom (sokan reklamálták is) rugó volt. Netán valahonnan egy alternatív rugót, mármint ha csak ez a baj vele. Vagy van más is?

Én még játszadozom a gondolattal, hogy veszek egy pedált - néha szoktam helóval is nyomni - és ahhoz azért már kevés a "nyeles oldalkormány"

axenet
Check ride az a vizsgarepülés

97th Vampire
Új munkahely (honvédség). Nem sok idõ lesz este játszani. Majd meglátom, hogy mennyire leszek fáradt.

z0ty4
Nem azonnal gondoltam, majd valamikor.

Check Ride az valami 72-es cuccos?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

axenet
Hiányzott, bár kellett kis szünet. Most a check ride-ra kéne gyakorolnom, de azért Red Flaget is megnézém...

z0ty4
Nyaralás alatt mennyire hiányzott a repülés?

Redflag szervert megnézhetjük valamikor. Ha a videókat megnézted láthatod csak jobb lett a szerver.

Redflag felhívás

hihetetlen hogy még mindíg vannak idióták. Nálunk szerencsére Jana intézett mindent, szombaton majd egy órát vártunk a jelszóra, mikor kellett volna senki sem volt Ts-en.

Molnibalage
Ma felteszek egy új preview videót a Korea '80s-bõl, bár már most is létezik a kiadott modban, de végre volt idõm kipróbálni a legutolsó tracer modot. Brutálisan jól néz ki, mindenkinek ajánlom használatát.

axenet
Warthog az jó választás, bár kicsit drága. Én X65-öt javaslom , ár érték arányban és a force sense miatt...
Cougar + FSSB meg álom, de ehhez elõtte bankot kell rabolni, én megtettem <#zavart1>

Molnibalage
Egyszer kellene ilyesmit venni, az X52 szerintem egy katasztrófa. Legalábbias nekem az.

z0ty4

z0ty4
Üdv újra itthon!!

axenet
Vampi kolléga miért nem alkalmas multira?

axenet
Haló mindenki, visszatértem kis görög turnémból, este már lehet leszek...

Molnibalage

L Viper
<#eljen>
A Clod-ra viszont nem áldozok. Hihetetlen, hogy kiadása után ennyi idõvel sem tudják gatyába rázni.
Azon a vonalon bõven jó nekem ez is: Saját képek 😊 De most ez is pihenõn. Tényleg csak egy kis FS-re jut néha idõm.
L Viper
Pl. a RealAir kisgépek közül mind FS2204-re, mind FSX-re:
Az egyik.
A másik.

Ezt nemrég linkelték az FSX fórumon, ráadásul ingyenes is:
Ez a következõ, amit ki fogok próbálni.

Rengeteg jó gép van, de idõ is kéne hozzájuk.
Gundark 1 1
Én a RoFot tolom (nincs bonyolítás a szlogenje szerint: két géppuska, két ellenfél egy gyõztes 😊 Szép repmodell és fizika, már a szinkronizáló is szimulálva van. És szórakoztató 😊 De most próbálgatom a DCS A10est. meg a DCS worldöt. Sok még a hiba de szórakoztató ez is. Na meg egyszer lesz Clod pecs is. Bár õk már inkább a Battle for Moscowra készülnek. Az FSX is tetszik 😊
Molnibalage
Csak azt nem vágom, hogy miért kétüléses gépen dolgozik....

z0ty4

z0ty4
Rendben. Estefelé nekem általában jó. 7-8.

z0ty4
Király videó Jana, fõleg mikor visszamentél az F-16-ért.

A béna 4-bõl nem szedett le lol.

Itt mész vissza 😊

ennyi

remélem minél hamarabb megismételjük

Molnibalage
További "apróbb" hibák Tom SAM-jainél. Az indítok mind egy modellek, a rakétákkal együtt. Nem azt csinálja, hogy van az indító és ráteszi a rakétát. A jármû modell része a rakéta, tehát indítás után is ottmarad mind a három. Uh...

Persze ettõl még a rendelkezésre álló mennyiség nem sérül csak éppen nem látni, hogy mit érdemes támadni és mennyi van nekik, ha közel vagy. Nagyon nem mindegy.

Szóval respect, de azért ezt még nagyon komolyan reszelgetni kell.

97th Vampire
Milyen zeneszámokat használtál?

arrow19
Úgy alakult, hogy nem tudtam tegnap menni, bocs. Remélhetõleg kedden lesz idõm legközelebb, estefelé. Az Update-ek legalább felmentek és mûködik is a BMS.
Molnibalage
Igen, és nem. A PCM hadszíntere soha nem készült el. A MolnyFalconban mindkét helyszínen van olyan OOB, ami egy euórpai háborút modellez. Természetesen a BMS modban is lesz ilyen.

Az a nagy fun. Minden fegyverbõl van, kibaszotttul színes hadjárat. 😊

97th Vampire
Létezik valamelyik Falcon-hoz olyan kampány ami a szovjetek ellen megy?
Mintha régen lett volna Közép-Európai theatre.

Molnibalage
Kicsit teszteltem. Betöltéskor vannak FPS gondok, utána már úgy tûnik, hogy annyira nem vészes. Mind az alap, mint a Korea '80s mûködik, mert csak a 3D modelleket cseréli le, minden mást érintetlenül hagy a DB-ben, így én a jóval ésszerrûb saját rosterrel teszteltem TE-ben.

Molnibalage

Elsõ körben én így csupaszítanám. Tom azt hitte, hogy a sik zabál és ezért skinless modelleket csinált. Pedig pont fordítva van. A több ezer poligonos kerék helyett kell egy jó skin. Igen, a fénytörtéseknél nem 3D lesz, de könyörgöm kb. arról van szó, hogy fel lehessen ismermi a modelleket és az, hogy ne legyen azonos modellje eltérõ egységeknek. Vagy pl. T-34 modellje az M60-nak....

A Falcon az nem DCS...

97th Vampire
Gondoltam hogy a sok hiperszuper modell -amiben még a jármûben ülõk retináját is látni lehet ha elég közel repülsz el felettük- sokkal nagyobb erõforrásokat fog igényelni feleslegesen.
Szépek a modellek, de könyörgöm minek kellenek ilyen részletes földi egységek? Mert hogy a levegõbõl nézve ugyan nem látszik a részletességükbõl semmi.
Aki meg külsõ nézetekben akar gyönyörködni repülés helyett annak nem biztos hogy ezzel a szimulátorral kell játszania.

@Zotya
Én egy darabig (kb 1 hónap) nem nagyon leszek alkalmas multira.

z0ty4
Ébredezzünk szépen aztán gyerünk felfelé

Vagyok PCPilot ts-en.

Molnibalage
Ezen felül FPS gondok vannak.

Szóval nem mind arany, ami fénylik.

Molnibalage
Nem forog a rotor, úgy meg elég hülyén néz ki. Minden tiszteletem a fickóé, de a jelek szerint, "soldi modelt" alkot úgy, hogy se skin, se animáció.

z0ty4
Tomcatz Chopper Party

hát ez kész.....

z0ty4
Köszi Jana az esti mókát, nagyon jó volt.

Posztolom a videódat is ha nem baj.

Esti BMS móka

holnap folyt. köv. tessék csatlakozni.

Mivel nyomod épp?

Molnibalage
Szóval neked sem tetszik az alap DB? Egyébként most esik le, ha a gun damagehez sem nyúltak, akkor ez még most is a játszhatatlan kategória az én szememben... 😞

Sebaj. Végzek az F-15 cikkel, akkor kis pihi után befejezem a saját modot. '80 és '90 helyszínnel és rakat új 3D modellel.

L Viper
Az FS2004-FSX vonalon van pár olyan göbzi, hogy bexarás mennyire kidolgozott bennük az avionika, meg az eljárások. Ez most bõven jó nekem.