52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#42577 Megnézem.
Szerencsére kombináltan működik a BMS saját műszerek extractor-ja és a különálló MFD Extractor. Így a BMS az MFD-ket jeleníti meg az Extractor meg a többit.
De azért jó lenne ha csak egyet kellene futtatnom. ;) Így továbbra is várom a segítséget. -
#42576 Szerintem a bibi az lehet, hogy a 3. vagy 4. MFD-t jelenítni meg. Mivel az csak a "NO HUD" nézetben van baloldalt lent és fent, ezért azt nem szoktad a pit számára belőni, de attól még lehet kimenet. -
#42575 Sürgős segítség kellene.
Az MFD Extractorban hogyan tudom életrekelteni az MFD-ket? Mert amikor elindítom a játékot csak azt írja ki a másodlagos monitoron hogy -BLANK-, mintha semmilyen menübe sem léptem volna be.
Az RWR, magasság, sebesség, műhorizon, fuel flow mind működnek.
Az MFD extractorban semmit sem állítottam, minden érték és opció úgy van ahogy eredetileg is volt.
Gondolom ti tudtok valamit amit én nem...
THX! -
#42574 Redflag kiértékelés
hogy jött össze ez a végeredmény azt nem tudom. de a kékek sehol sem voltak az tuti. -
#42573 Igen, ez is egy módszer. Jelenleg a Gripen asszem nem is választható. Az viszont meglep, hogy Snail FF kompatibilis modellje még nem tört utat a BMS4-be. Rá is kérdezek.
-
#42572 Van valaki aki ráérne a 3d modellekkel bibelődni és beanimálni a játékba? Mert elküldeném a Gripen modellemet neki , hogy Ha kell akkor igazgasson rajta és csináljon hozzá skint meg animálja be.Csak mert nekem mostanában nincs időm rá ,de jó lenne ha bekerülne a játékva,mert ami van az nem a legjobb , persze ez sem lenne ,de annál biztosan.
Vagy csak dobjam be a forumba aztán kapja aki akarja? -
#42571 Haladunk Eagle-vel. B-52G és H is üzemképes a D mellett, F-4G és F-4D/E (USAF) majdnem kész. Eszméleten szép 3D modellje és skinje van, az FF modelleket is leveri. Képek hamarosan. ;) -
Razor18 #42570 1,2 GB nagyságú fájlt hova lehet/érdemes feltölteni, ahonnan a letöltés nem baromi lassú (, hogy prémium tagságra fanyalodj inkább)? -
#42569 vagyok TS. -
#42568 Egy kis preview. B-52D a modomban. -
#42567 vagyok TS. -
#42566 CHANGELOG WITH RP6 V3.1
ha minden igaz megszűnt a fagyás. mikor teszteljük? -
Wampa reloaded #42565 Ha beszéd (értés), szedd le ez Efortless english sorozatot, nem tudok linket adni mert megszünt a kedvenc kereső oldalam, feltenni meg tul nagy, több giga. Amerikai a pali, de nem huz rá nagyon idiomákal, vagy szlenggel.
Én nem akarok nyelvvizsgázni, de ez a beszédértést igen felhuzza, a te beszédedet is, ahhoz az 1000Q/1000A is ad jó alapot, ha azokból a témákból tudsz beszélni, nem hiszem, hogy meg tudnak fogni. Van hanganyaga is.
Kiejtésjavitás, nekem az American accent traininig (hanganyaggal)- már csak azért is, mert a standard amerikai kiejtés megközelitése könnyebb mint a britté, még amit rp nek hivank attól is (szvsz)
Nyelvtan bonyolultabb, szerintem a legjobb a Csordás féle kis nyk, de ha ki akarod csapni a farkad az asztalra, ugorj neki a Bozai leiró nyelvtannak :P
Van a 888 kérdés, meg a 8000 ezres Huron checkbook, hülyébbnél hülyébb, de használható mondatokkal.
Tesztnek meg (nyelvtan ) a Dexam feladatok (hanganyaggal- középfokvan meg)
, Oxford nyelvtani feladatok, Angolul könnyűszerrel (hanganyaggal), azonkivül van még 6-8 tesztkönyv (szóbeli, irásbeli, szóanyag ilyesmi) a gépemen
Ha érdekelnek, az Efortless kivételével el tudom küldeni bármelyiket- van ami fent is van, csak szólj. -
#42564 Hát te hülye vagy. Elgurult a gyógyszer? -
#42563 Jah na persze, és Hétfő óta nem jártál Skype-on. Ne nézz már ennyire hülyének.
Senki egy repülésre? -
#42562 Tesókám nálam van de még nem volt időm, feladni elég nagy pörgés volt a héten. -
#42561 OFF:
Még mindig kéne egy kis segítség PS eye-vel kapcsolatban. Hétvégén nem jár valaki a Mammut környékén?
Jana sajnos lenyúlta az előző Eye-t szóval másikat kellett keresnem. Privi pls.
ON: -
#42560 Szombat délelőtti repülésre jelentkezem
vagyok TS.
Vampire: jó lesz a cumó ( porszívó rules ) -
#42559 Simpit light béta fázisban
-
#42558 Lego Tomcat
-
#42557 Ha valaki még nem látta, akkor irány a DCS topik. Nagyon fasza videót raktak fel tegap.
(Operation Grand Slam) -
#42556 Az alapnál ezzel én is elég jól elvoltam,de a beszédet nem tudom gyakorolni sokat. Azt megfigyeltem, hogy a szórendet megtanulja az ember akkor márcsak jóformán a szókincset kell csak bőviteni.Viszont még nem találtam leirást arra, hogy mitől több a közép az alaptól tehát amit jobban számonkérnek.Gondolom az ilyen szókapcsolatok ahol más értelmet kapnak a szavak együtt -
#42555 Használni kell. Jobb ötletem nincs. Én is úgy értem el, hogy Falcon kapcsán használni kellett sokat, meg rogyásig néztem a sorozatokat eredeti nyelven és angol felirattal. Mellette volt heti 2x3 óra tanfolyam, hogy korrigáljon. Az első pár hét után túl sokat a tanfolyam nem is tett hozzá képességeimhez. Én azt hittem, hogy nehéz lesz, azt 80% feletti eredménnyel lett meg a középfokú. -
#42554 Nagyon OFF
De végül is lassan itt se fog ártani :)
Pár tanács jól jönne, hogy milyen módszerrel és hogyan lehetne a leghatékonyabban és leggyorsabban középfokú nyelvvizsga szintre felhozni az alap tudást angolból? Meló mellett/ után saját erőből. -
Razor18 #42553 Ja, ez lett volna... -
-
#42551 Készül a D model by JanHas.
-
#42550 Vagy ha levegőből kezdesz akkor TE editor és ott átváltod. -
#42549 Minden olyan TE-ben tetszőlegesen változtatható a loadout, ahol a földön kezdesz, már ha erre gondoltál... -
Razor18 #42548 Bocs a kezdő kérdésért - van olyan TE, amiben tetszőlegesen változtatható a loadout? Vagy a Moving Mud trainingben? -
#42547 Yupp, elég kétértelmű amít kiírt. A Demo az a 1.03 ezek pedig újabb cuccból készültek. -
#42546 Mármint a demo? -
#42545 Amit Sanyó kirakott pcpilotra az még mindig csak a v1.03 ami a videón van az pedig v2.16 van. -
#42544 Perszehogy nem. :)
De most tényleg. Minden elismerésem, de én azért tudom, hogy még csak átszabni is mi munka valamit nemhogy újat írni. -
#42543 kérdés mikor lesz belőle valami?
Molny látom youtube-on sem bírsz magaddal -
#42542 Elég jó kis FM-et írtak a srácok:
-
#42541 Eladó SAITEK X45 -
Razor18 #42540 Másrészt fordulóban ha nem csúszol, nincs oldalirányú erő... -
#42539 Hát igen, elég furán van beállítva a 3 monitor.
A mozgó szék az jó ötlet csak az a baj hogy bedöntéskor, igazából pont ellentétes irányba mozdul az ember, ugyebár az erők hatására.
Meg ez a nyikorgás, nyekergés, sivítás....
De azért ha hozzám vágnák nem dobnám vissza :D -
#42538 A megjelenítéssel komoly gondok vannak.