52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#42617 egyébként ezt az MFD Android-ot használja valaki? -
#42616 Mi az az IVC? Nézegettem, hogy kell ezzel szervert csinálni?! -
#42615 Ha holnap ráérsz megnézhetjük a multi részét, csatlakozás, ivc, stb. -
#42614 Majd 3 órát dumáltam mysticcel. Nagyon tud. -
#42613 A fejléc alatt a raktáramból töltsd le az aprosagok.zip -et.
Benne van a régről megszokott bill kiosztás key fájl, belőtt data cardridge, stb. Instrukciók mellékelve.
Meg van még pár dolog kezdéshez. -
#42612 Mondjuk a fotó pont rossz pillanatban lett lekapva :) -
#42611 Nagyon tetszik a repülés modell! Bár, kár hogy a legtöbb dolgot ujra kell tanulni, de ez még legalább megy :D
Köszönöm a segítségeket, egy kicsit megpróbálok hozzászokni, aztán még lehet zaklatlak benneteket :) -
#42610 Update 4-ig, az aktuális legfrissebbig van nálam patch-elve.
Bár bevallom megint pihenőben van nálam a Falcon, mert egy ideje ezzel bohóckodom, ha kevés idő jut repkedni is. -
#42609 Hirtelen lehetőség. 16:00-kor repülünk Wolf-al. Alap korea kampány. IVC nincs.
-
#42608 Melyik Patch-el repültök most? -
#42607 Délelőtt menni kéne már egyet. Utolsó repülés 01.25 :( kicsit bele kéne húzni.
Viper ment privi.
-
#42606 1024x768, de mindig a megfelelően nyújtja, csak marad lowres. -
#42605 "Amit én letöltöttem (a pcpilot.hu-n megadott torrent file-al), annak a Data mappájában 4.32_Base_Part_1 - 8.bsf fileok vannak. Úgyhogy, most egy kicsit megkavarodtam."
Akkor valószínű ezeket kell bemásolnod az eredeti BMS 4.32 telepítő Data mappájába!
Szerintem bemásolás után futtasd az eredeti BMS 4.32 Setup.exe-t
Várj picit és nemsoká megjelenik az összes 4.32 Update a Downloaded résznél. (gondolom)
-
#42604 Nálam tökéletes a főmenü, passz, hogy milyen a felbontása. -
#42603 Ha regisztrálsz kinti fórumokra, kapsz a megadott e-mailedre egy levelet, abban egy válasz linket, amin a megerősítést megcsinálhatod.
Sajnos nálam is megesett, hogy a levelezésem spam mappájában volt a fórumreges levél. (Freemailnél volt ilyen, még jó hogy belenéztem oda is.)
Falcon BMS4 telepítésének két módja van.
Ha van fent a gépeden Microprose Falcon 4.0, megadod a telepítőnek.
Ha nincs fent, akkor a telepítőnek csak a Falcon 4.0 telepítő CD-t kell megadnod. (Ha jól tudom, egyébként elvileg elég neki a Falcon4.exe fájl is, csak ezt nem reklámozzák.)
A Launcher exevel a Configuration részt lehet buherálni.
Elindítod a Launcher.exet, legfelül a kitallózás rész így nézzen ki:
d:\games\Falcon BMS 4.32\Launcher.exe (Az eleje értelemszerűen telepítésfüggő, nálam ott van)
Beállítod a grafikát, meg amit még ízlés szerint akarsz és ennyi. Nálam elindul a Falcon, ha Launch-ra kattintok.
Én a hivatalos oldalról töltöttem le a javításokat:
Falcon_BMS_4.32_Update_1.exe
Falcon_BMS_4.32_Update_2.exe
Falcon_BMS_4.32_Update_3.exe
Falcon_BMS_4.32_Update_4.exe
Ez mind kell, egymásra épülnek.
Ez a fajta patchelés volt már az Open Falconnál is, én már megszoktam, hogy ilyen. -
#42602 Egyébként, egy másik kérdés, hogy a főmenü felbontását nem lehet átállítani? Nemtudom milyen felbontáson lehet (kb 800x600, max 1024x768), de az én monitoromon (32") rohadt pixeles. -
#42601 Az a baj, hogy már 20 000 000 éve regisztráltam a benchmarksims-re, de soha nem igazolták vissza a regisztrációmat, így nemtalálom a patcheket.
Egyébként, ezt az egész telepítőt nem értem. Azt olvastam, hogy konkrétan nem kell neki a falcon 4.0, csak a telepítő CD-je. Mind1, nem úgy csináltam, hanem felraktam a falcon 4-et, megadtam installáláskor neki, és ő csinált egy külön mappát neki: Falcon BMS 4.32-es néven.
Ezen belül van Bin, Data, User mappa, és egy config.exe ill. Launcher.exe. Különösképpen a Launcher.exe-vel nemtudom elinditani a játékot, egy hibaüzenet miatt (ExecAndContinue CreateProcess failed! Last error: 3), azonban a Bin/x86/ mappában levő Falcon BMS.exe file-al gond nélkül elindul a játék.
Amit én letöltöttem (a pcpilot.hu-n megadott torrent file-al), annak a Data mappájában 4.32_Base_Part_1 - 8.bsf fileok vannak. Úgyhogy, most egy kicsit megkavarodtam.
Nem értem; hogy nincs valami telepítő fájl a következő 4 (!?) Patch-nek, vagy csak szimpla Zip file, amiket bekéne másolni?
Tényleg elnézést az értetlenkedésért, próbálom követni a fórumot, de mint mindenkinél, az időhiány nálam is fenntáll. :\
A segítséget előre is köszönöm! -
#42600 A BMS4 telepítő legyen a gépeden, ha DVD-n van kiírva, akkor át kell másolnod a gépedre.
Nekem fent van mind a 4 Update.
Csináld így, szerintem így a legegyszerűbb:
Indítsd el a Falcon_BMS_4.32_Update_1.exe-t.
Telepítsd fel egy tetszőleges mappába.
Kapni fogsz 3 fájlt egy data mappában:
4.32_Update_1_Part_1.bsf
4.32_Update_1_Part_2.bsf
local.ver
Ezt a 3 fájlt másold be az eredeti BMS 4.32 telepítő Data mappájába!
(A local.ver felülírja az eredetit.)
Futtasd az eredeti BMS 4.32 Setup.exe-t
Várj picit és nemsoká a Downloaded résznél ott lesz a 4.32 Update.
Ezt jelöld ki és Next!
A következő 2-es Update esetében is csináld így, utána jöhet a 3-as, 4-es.
-
#42599 sztem meg tök 1xű
Segítünk ha bármi gond van, bár ha multizni nem akarsz, én nem tenném fel a helyedben az update 4-et, mert igen sok baja van... -
Razor18 #42598 Ha telepítettél már update-eket, akkor nem gond, de azért nem kétszer kettő a telepítés.... ráadásul mind a 4-et fel kell tenni. Benchmarksim oldalon fent van, ha elakadsz, esetleg dobj ide egy "SOS"-t, akkor majd jobban körbeírjuk. -
#42597 Én sajna offolok, kevés időm van repkedni mostanság, de majd be lesz pótolva ! -
#42596 Kocsmázásra gondolsz vagy repkedésre ?
4-es update
a telepítőt be kell másolni a setup/data könyvtárba -
#42595 Bocsánat! Egy gyors kérdés:
Melyik a legutolsó Patch a BMS-hez? Valaki betudná linkelni nekem? :)
Telepítéskor közvetlen a 4.32-re rakjam? Vagy hogy működik a procedúra? -
Razor18 #42594 Hétvégén fos időt ígérnek, nem jövünk össze valamire valamikor? -
#42593 Az a pit sajnos nem települ, lecseréli a DB-t. írtam PM-et a készítőnek, hogy integrálná -e a modomba. Még válaszra sem méltatott eddig. -
#42592 De nagyon el van itt mindenki punnyadva... na nem mintha én olyan marha aktív lennék.
Tudtok e arról valamit hogy a Block 40/42-esnek a telepíthető kabinját kopatibilissé teszik az update 4-el?
Egyáltalán miért nem működig az U4-el? -
#42591 Mav-jp-vel beszéltem és exe szinten próbálják javítani azt, amit és DB-vel csinálok. Elismerem, hogy ez az igazi, csak még az exe javítás is kevés, mert a battalion rosterek totál el vannak cseszve. Az, hogy a flag nélkül is működjön a SHORAD / MANPAD, az tényleg az exe által lenne az igazi. Tehát nem 30 km-es tempónál tüzeljen menet közben a SHORAD/MANPAD és a radaros AAA. Ameddig ez nem fog sikerülni - 10+ év alatt sem sikerül - akkor inkább működjön menet közben. Még mindig jobb egy nagyon picit felülmodellezett csapatlévédelem, mint az, hogy ne is létezzen... -
#42590 Köszönöm. Megnézem.
Bár észrevettem bizonyos anomáliákat az MFD extractor egyik műszerében és abban amit a BMS cockpitjében lehet látni.
EW - CMDS panel
Ez speciel nem azt mutatja, (sőt inkább hibát mutat) mint a BMS 3d-s kabinban. Remélem a többi jól működik.
Ma végre befejeztem a simpit light projectet. Az elképzeléseimhez viszonyítva 90%-ban kész van. A maradék 10% már úgy is csak cicoma.
Tehát a mű már repképes állapotban van.
Most tesztelem le mindjárt hadjáratban, hogy mennyire kell hozzáigazítani a grafikát hogy ne legyen diafilm vetítés.
@Molni
Az lenne a mégjobb hír ha maga a BMS fejlesztői jönnének rá végre erre. -
#42589 wow ez jó hír Molny. grat. -
#42588 Rövid hírek. Mysticmagic annyira le van nyűgőzve az ötleteimtől, hogy a Sinai helyszínbe elég sokat átültetne.
I have tremendous respect for your ideas, have seen your videos and loved what you have been doing with the SA-2 and other sam's etc...
I like you feel the same that if it doesn't feel realistic it gets boring to fly falcon.
With that being said I would like to integrate some of your ideas in to BFS (if they are doable), with of course credit to you.
Hétvégén dumálom meg vele a dolgot. -
#42587 Jó kis Ducati 848 -
#42586 Beállítás BMS-ben és MFDE-ben.
\user\config\falconbms.cfg-ben
set g_bExportRTTTextures 0-ról 1-re.
Ennyi.
MFDE beállítás:
Nekem atomstabil az MFDE, és nem ablakban fut a BMS4 (Így jobb az fps). -
#42585 And another thing:
MFD Extractor és BMS játék szintjén, az MLU RWR-éről (TFT Display: ATD+) tud valaki valami infót hogy mi micsoda rajta? Axe? Ha jól láttam a régebbi képeidet a műszerfalodról akkor te is ezt használod.
A másik opciót miért nem tudom kiválasztani? (TTD) Na meg, ez mi akarna lenni?
Zotttty
Nekem negatív. -
#42584 Srácok este menni kéne már valamit. Kinek lenne jó? -
#42583 Igen, ebbe én is belefutottam. A BMS extractor beállításainál van egy "main" fül is, ott ki tudod pipálni, hogy legyen e keret vagy ne, mint a többi műszer ablaknál -
#42582 Köszönöm a válaszokat. Azt hiszem akkor maradok a BMS MFD extractor-nál. A másik megoldás túl komplikáltnak tűnik XD.
A másik nagy kérdés.
Ha a BMS extractora üzemel akkor ugyebár a játékot ablakban futtatja. Ezt az ablak keretet hogyan tudnám eltűntetni, mert nagyon zavaró hogy fent látom az ablak fület, alul meg a task bar-t. -
#42581 Mivel a BMS beépített MFD extractora sokkal stabilabb, én javallom annak a használatát MFD-khez és DED-hez is -
#42580 Délután tudom pontosan megnézni. -
#42579 Az MFDE-ben a sokadik fülön fent van egy opció, aminben az osztott memória olvasását kell engedélyezni (BMS advanced option talán Shared memory).
Az OF óta van így megalkotva talán.
A futattás módja standalone.
Valamint a valahol a config fileban is kell egy opció hogy a BMS kiadja oda az adatokat.
-
#42578 F-4D/E WIP.