52966
  • z0ty4
    ha holnap rá tudnánk nézni az jó lenne, ma már nem jó.
  • z0ty4
    Köszönjük Sanyo.
  • Sanyo
    A visszaélések miatt a pcpilot ts3 szervere jelszavas lett, privátban írjon az akinek korábban adtam jogokat. :) Ha nem válik be a dolog, akkor a későbbiekben csak meghívásos alapon lehet használni, elegem van az önjelölt DJ-ekből és a többiből.
  • netmester
    amit kapok jelszót, h még nincs megoldva :)
  • z0ty4
    Valaki portok kiengedésében tudna segíteni. vagyunk ts.
  • z0ty4

Délutáni matiné.
  • z0ty4
    Rendben.
  • axenet
    Mondjuk 4 ?
  • z0ty4
    Dél körül mennek el Bratyóék, utána én jó vagyok. Irjatok egy időpontot.
  • axenet
    Okok, többiek ?
  • Boconadi
    csatlakoznék :)
  • axenet
    Valamikor repülhetünk egyet Zotya, mondjuk holnap ?
  • axenet
    Pontosan, sokan adják el, mert vesznek helyette Warthogot, vagy egyebet...
  • repvez
    Vagy ebayen vagy a viperpit.org oldalon nézelődsz és ki lehet fogni olcsón cougart.
  • Molnibalage
    Ok.

Tiszta mázli, hogy megtartottam az Cyborg Evo-t.
  • z0ty4
    De az komoly cucc, azért kerül annyiba

Itt 100 alatt van.

De ezeket a cuccokat, Cougar, warhtog, nem nagyon kapod meg használtan, aki megveszi nem nagyon adja el. Sőt itthon még új sincs nagyon, szerintem az ára miatt.

kis olvasni való:

Combat Aircraft - March 2013

Axe kicsit rég reppentünk nem? ráérsz valamikor?
  • axenet
    Csapj le inkább egy használt Cougarra, az olcsóbb és autentikusabb is a dologhoz...
  • Molnibalage
    Éééééééééés, meghalt a 2. joy is. Nem is használat közben. Ülök, egyszercsak elkezd villózni az összes lámpa, pedig ki volt kapcsolva. Fel sem ismeri a rendszer...

A Warthog nem túl profi cucc az én szintemhez képest? Egyáltalán hogyan lehet itthon beszerezni? Gondolom, hogy sehogy, és kintről kell rendelni...
  • Boconadi
    Egyik sem, de a vérem valamilyen szinten kötődik oda :)
  • z0ty4
    Következő multi kinek mikor jó?
    Ma a szomszédban szülinapozok. ( inkább passzolom )
    Csütörtök az jónak tűnik.
    Pénteken jönnek Bratyóék, vasárnap délutánig maradnak, szóval a következő este az Vasárnap.
  • L Viper #42637
    Van pár szim, amiben érdemes használni azt a funkciót is. Baromi jól állítható csúszkákkal az ellenhatás erőssége. PL rendesen érezni, ha oldalszél van, vagy sérülés érte a gépet. Akit idegesít, meg kikapcsolja
  • arrow19
    Vibration
  • L Viper #42635
    Hát bazz. Durva.
    2006 óta nyűvöm ezt a Joyt !
    Teljesen elégedett vagyok vele, semmi baja. A gázkaron van a "lábkormány", normálisan használható. nem olyan csavargatós. Annyira megszoktam, hogy van ugyan pedálom is, de azt nem is használom :)
    Szóval ennél a Joy-nál igaz amit írnak róla, nem csak reklámszöveg.
  • z0ty4
    Anyám Molny, ez sem történhet mással.....Trackir megy még?

Vegyél Warhogot.
  • Molnibalage
    Nem igazán, egyébként elvileg a mentett hadjárat fájl tárolja el, amit Tacedittel meg lehet nyitni. Sérülést nem tud modellezni a Falcon motorja, nem is tervezik tudtommal, iszonyatosan sok meló megcsinálni. Olyan mélységű, amit meg írsz az szerintem a Lonciban / DCS-ben sincs.

Más. A Saitekkel kezd tele lenni a faszom. A gázkaron a soha nem használt egérkurzor mozgató ment tönkre de úgy, hogy a centerje mozgott el. Semmi sem lehet csiálni vele. Ameddig tudom, a deadzone beállítással kikapcsolható, de valahol ez már kezd szánalmas lenni. 2-ből 2 tönkrement részben vagy teljesen...
  • Borisz80
    @Molni
    Meg tudom valahol (valami config file-ban) nézni hogy az elkezdett kampányban mi a mennyisége a raktáron lévő fegyvereknek? Számszerűen, nem azt hogy out, low, med, high.

És még egy kérdés. Tudsz valami infót arról hogy terveznek e csinálni sérülési modelt a BMS-be? (ala Lock-on / FC / DCS)
    Elég gagyi ha ripityára van lőve az ember és a modellen egy karcolás sem látszik, miközben a reptulajdonságból ítélve a komplett hátsó vezérsíkja hiányzik
    Pl multiban a másik gép pontos leírást tudna mondani a sérülés mértékéről. Nem csak a F-ACK-on jelenne meg 3 igazából semmitmondó rendszerhiba (oldás nem lehetséges a 4. pilonról, nav hiba, radar hiba) hanem ha én is pl kinézek a szárnyra akkor látom hogy bizony a bal csűrőlap hiányzik.
  • JoeDestroy
    Helyi hálózaton nekem a WIFI-s routeren keresztül. Szerver-Kliens alapú.

Bocs hogy ilyen ritkán válaszolok. konyhabútor gyártás és telepítés van itthon.
  • z0ty4
  • Mozes
    Boconádi!

Azért ez a nicked, mert ezen a településen laksz vagy oda vagy való?!

M
  • z0ty4
    Adatkábel nem?

tegnap megjött a routerem, este ha ráér valaki le kéne csekkolni, hogy rendben megy-e a csatlakozás.
  • Boconadi
    És ez interneten keresztül kommunikál a géppel? Gondolom akkor kell net, wifi, valami.
  • Molnibalage
    Asszem Eagle modelljét lehet, hogy le fogom cseréltetni. Ez egyszerűen szebbnek tűnik és alapból van DPRK skin.
  • JoeDestroy
    Aha működik.
    A gyereknél az van fent.
  • z0ty4
    Rudder már jegelve is, na ez gyors volt. :( aki kapja......
  • z0ty4
    Köszönöm a mait mindenkinek.

• z0ty4
    Eladó Rudder.
  • Molnibalage
    További jó hír, Mystic segített abban, hogy a hadjárat célpontválasztást le tudjam szűkíteni. Mindkét oldalra hat, de szerintem fasza. A vörös OCA bevetések 75%-a repterek ellen megy, a többi meg olyan objektumok ellen, amik a földi egységek előrenyomulását befolyásolja. A supply rendszerről dumáltnuk vagy egy órát.
  • Molnibalage
    A nyomozás végeredménye. Kb. 1 hónapja említve volt, hogy a Mistral működik mozgás közben is. A Mistral-V egység ugyanis a towed flaggel bír.

Az a kis katona, az ott a Mistral-V és vontatja a teherautó... :)
  • Molnibalage

A működőképesség ára. :(
  • Borisz80
    Ma 1700 körül Wolfal ismét repülünk ha minden jól alakul. PCpilot TS. Minimum 1 küldetés. Alap Korea kampány. IVC nincs. Bandwidth 300. Jelszó nincs. Reptér Osan. Század 36th Sqd. Géptípus F-16C Block 40.
    IP-t megadom majd szóban TS-en ha valaki csatlakozni akar.

@Boconád

IVC; röviden:
    A játékban szimulálja a rádiót az élő játékosok számára. Ha fut IVC server akkor a játékba épített rádiózási engine-el is lehet kommunikálni. A cockpitban beállítjátok a közös frekvenciát és akkor halljátok egymást.
    COM1 - UHF csatornán - 100 mérföldig
    COM2 - VHF csatornán - 30 mérföldig

Nincs szükség a játékban TS-re. IVC-vel hangulatosabb / realisztikusabb játszani .
    (Csak sajnos Wolf-nak valami miatt még mindig nem működik az IVC-je. )