52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#42657 ha holnap rá tudnánk nézni az jó lenne, ma már nem jó. -
#42656 Köszönjük Sanyo. -
#42655 A visszaélések miatt a pcpilot ts3 szervere jelszavas lett, privátban írjon az akinek korábban adtam jogokat. :) Ha nem válik be a dolog, akkor a későbbiekben csak meghívásos alapon lehet használni, elegem van az önjelölt DJ-ekből és a többiből. -
netmester #42654 amit kapok jelszót, h még nincs megoldva :) -
#42653 Valaki portok kiengedésében tudna segíteni. vagyunk ts. -
Délutáni matiné. -
#42651 Rendben. -
#42650 Mondjuk 4 ? -
#42649 Dél körül mennek el Bratyóék, utána én jó vagyok. Irjatok egy időpontot. -
#42648 Okok, többiek ? -
#42647 csatlakoznék :) -
#42646 Valamikor repülhetünk egyet Zotya, mondjuk holnap ? -
#42645 Pontosan, sokan adják el, mert vesznek helyette Warthogot, vagy egyebet... -
#42644 Vagy ebayen vagy a viperpit.org oldalon nézelődsz és ki lehet fogni olcsón cougart. -
#42643 Ok.
Tiszta mázli, hogy megtartottam az Cyborg Evo-t. -
#42642 De az komoly cucc, azért kerül annyiba
Itt 100 alatt van.
De ezeket a cuccokat, Cougar, warhtog, nem nagyon kapod meg használtan, aki megveszi nem nagyon adja el. Sőt itthon még új sincs nagyon, szerintem az ára miatt.
kis olvasni való:
Combat Aircraft - March 2013
Axe kicsit rég reppentünk nem? ráérsz valamikor? -
#42641 Csapj le inkább egy használt Cougarra, az olcsóbb és autentikusabb is a dologhoz... -
#42640 Éééééééééés, meghalt a 2. joy is. Nem is használat közben. Ülök, egyszercsak elkezd villózni az összes lámpa, pedig ki volt kapcsolva. Fel sem ismeri a rendszer...
A Warthog nem túl profi cucc az én szintemhez képest? Egyáltalán hogyan lehet itthon beszerezni? Gondolom, hogy sehogy, és kintről kell rendelni... -
#42639 Egyik sem, de a vérem valamilyen szinten kötődik oda :) -
#42638 Következő multi kinek mikor jó?
Ma a szomszédban szülinapozok. ( inkább passzolom )
Csütörtök az jónak tűnik.
Pénteken jönnek Bratyóék, vasárnap délutánig maradnak, szóval a következő este az Vasárnap. -
#42637 Van pár szim, amiben érdemes használni azt a funkciót is. Baromi jól állítható csúszkákkal az ellenhatás erőssége. PL rendesen érezni, ha oldalszél van, vagy sérülés érte a gépet. Akit idegesít, meg kikapcsolja -
#42636 Vibration -
#42635 Hát bazz. Durva.
2006 óta nyűvöm ezt a Joyt !
Teljesen elégedett vagyok vele, semmi baja. A gázkaron van a "lábkormány", normálisan használható. nem olyan csavargatós. Annyira megszoktam, hogy van ugyan pedálom is, de azt nem is használom :)
Szóval ennél a Joy-nál igaz amit írnak róla, nem csak reklámszöveg. -
#42634 Anyám Molny, ez sem történhet mással.....Trackir megy még?
Vegyél Warhogot. -
#42633 Nem igazán, egyébként elvileg a mentett hadjárat fájl tárolja el, amit Tacedittel meg lehet nyitni. Sérülést nem tud modellezni a Falcon motorja, nem is tervezik tudtommal, iszonyatosan sok meló megcsinálni. Olyan mélységű, amit meg írsz az szerintem a Lonciban / DCS-ben sincs.
Más. A Saitekkel kezd tele lenni a faszom. A gázkaron a soha nem használt egérkurzor mozgató ment tönkre de úgy, hogy a centerje mozgott el. Semmi sem lehet csiálni vele. Ameddig tudom, a deadzone beállítással kikapcsolható, de valahol ez már kezd szánalmas lenni. 2-ből 2 tönkrement részben vagy teljesen... -
#42632 @Molni
Meg tudom valahol (valami config file-ban) nézni hogy az elkezdett kampányban mi a mennyisége a raktáron lévő fegyvereknek? Számszerűen, nem azt hogy out, low, med, high.
És még egy kérdés. Tudsz valami infót arról hogy terveznek e csinálni sérülési modelt a BMS-be? (ala Lock-on / FC / DCS)
Elég gagyi ha ripityára van lőve az ember és a modellen egy karcolás sem látszik, miközben a reptulajdonságból ítélve a komplett hátsó vezérsíkja hiányzik
Pl multiban a másik gép pontos leírást tudna mondani a sérülés mértékéről. Nem csak a F-ACK-on jelenne meg 3 igazából semmitmondó rendszerhiba (oldás nem lehetséges a 4. pilonról, nav hiba, radar hiba) hanem ha én is pl kinézek a szárnyra akkor látom hogy bizony a bal csűrőlap hiányzik. -
#42631 Helyi hálózaton nekem a WIFI-s routeren keresztül. Szerver-Kliens alapú.
Bocs hogy ilyen ritkán válaszolok. konyhabútor gyártás és telepítés van itthon. -
#42630 -
Mozes #42629 Boconádi!
Azért ez a nicked, mert ezen a településen laksz vagy oda vagy való?!
M -
#42628 Adatkábel nem?
tegnap megjött a routerem, este ha ráér valaki le kéne csekkolni, hogy rendben megy-e a csatlakozás. -
#42627 És ez interneten keresztül kommunikál a géppel? Gondolom akkor kell net, wifi, valami. -
#42626 Asszem Eagle modelljét lehet, hogy le fogom cseréltetni. Ez egyszerűen szebbnek tűnik és alapból van DPRK skin. -
#42625 Aha működik.
A gyereknél az van fent. -
#42624 Rudder már jegelve is, na ez gyors volt. :( aki kapja...... -
#42623 Köszönöm a mait mindenkinek.
-
#42622 Eladó Rudder. -
#42621 További jó hír, Mystic segített abban, hogy a hadjárat célpontválasztást le tudjam szűkíteni. Mindkét oldalra hat, de szerintem fasza. A vörös OCA bevetések 75%-a repterek ellen megy, a többi meg olyan objektumok ellen, amik a földi egységek előrenyomulását befolyásolja. A supply rendszerről dumáltnuk vagy egy órát. -
#42620 A nyomozás végeredménye. Kb. 1 hónapja említve volt, hogy a Mistral működik mozgás közben is. A Mistral-V egység ugyanis a towed flaggel bír.
Az a kis katona, az ott a Mistral-V és vontatja a teherautó... :) -
A működőképesség ára. :( -
#42618 Ma 1700 körül Wolfal ismét repülünk ha minden jól alakul. PCpilot TS. Minimum 1 küldetés. Alap Korea kampány. IVC nincs. Bandwidth 300. Jelszó nincs. Reptér Osan. Század 36th Sqd. Géptípus F-16C Block 40.
IP-t megadom majd szóban TS-en ha valaki csatlakozni akar.
@Boconád
IVC; röviden:
A játékban szimulálja a rádiót az élő játékosok számára. Ha fut IVC server akkor a játékba épített rádiózási engine-el is lehet kommunikálni. A cockpitban beállítjátok a közös frekvenciát és akkor halljátok egymást.
COM1 - UHF csatornán - 100 mérföldig
COM2 - VHF csatornán - 30 mérföldig
Nincs szükség a játékban TS-re. IVC-vel hangulatosabb / realisztikusabb játszani .
(Csak sajnos Wolf-nak valami miatt még mindig nem működik az IVC-je. )