Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

axenet
LOL

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

Molnibalage
Mi az a BWR? 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

z0ty4
Ezt itt be is fejezheted !!!!!!

1000 elmondtad milyen szar, mi meg 1000 elmondtuk hogy nem érdekel. Ha nem tudsz rendesen válaszolni inkább ne írj semmit. Elég uncsi hogy te mindent fikázol. Részemrõl téma lezárva !!!!!!!!

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

axenet
1. Amram automatikusan HOJ-re vált, ha bemért ellenfélre indítod, aminek aktív a jammerje. Boresight módban is lehet indítani zavarforrásra, de annak nem sok értelme van.

2. A burnthrough sokkal hamarabb lesz, ha leszûkíted a radart az ellenélre, és pont "felé" néz.

3. Az amraaam kimanõverezés, valamikor szeretném, hogy összegyûljünk, és akkor mindenkinek megmutatom élõben a BMS-ben dogfightnál (vagy akár indíthatunk 2 külön kurzust is ecélból, sok volt a kérdés ezzel kapcs.<#idiota>) - hasznos dolog, az biztos.

Hvégén nekem a vasárnap játszik asszem, de itt megbeszéljük, h mikor

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

z0ty4
Sima BMS-el próbáltam, meg asszem egyszer Krisszel próbáltunk vele repülni multiban, de már a kifutón felborultam 😊) inkább hagytuk az a-10est.

A BWR nekem is jól jönne, uncsi hogy a fele kerozin elmegy egy rakéta kimanõverezésére.

Molnibalage
A másik fele, hogy a kijelentés fals. Nem az RF szar. MINDEN szar, ami az alap DB-re épül. Az RF nincs kiemelve. Teljesen mindegy, hogy melyik helyszínen használod a DB-t.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Továbbra sem rtem. Attól, hogy RF MP van, attól mitõl változna a légvédelmi környezet, az AAA fél sec alatt lemos az égrõl. Sötét éjszaka harckocsin levõ géppuskák meg toronnyal szinkronizált géppuska. Bocs, de ez engem inkább sírásra késztet. Nem lehet sem értelmesen sem valóságosan repülni. Az alacsonyan repülés nem véd meg semmtõl még éjszaka sem. Röhej...

A modern rakéták ellen ha NEZ-en belül vagy, akkor semmit sem tudsz tenni. Ezt én nem tudom élvezni MP ide, MP oda. Ezért nem repülök már az alap hadjárattal sem veletek. Nem veletek van bajon, az környezettel. Totál elbaszott OOB, nem mûködõ SAM-ek, zavarhatatlan vagy semmit sem érõ fegyverek - középút nincs - felülmodellezett AAA. Gyönyõrûszép és atomstabil, csak a harcászati modellezés sajnos 0. A legnagyobb baj, hogy a jelek szerint ezen nem terveznek változtatni. A legegyszerbb dat fájl fixek berakása és csekkolása sem ment hét hónap alatt. Itt is marad az, mint FF-ben. Magad uram, ha szolgád nincsen... 😊

axenet
Tudjuk, RF az szar...jut eszembe, voltál már fent?
(Am. meg csak F16 és Mirage repülhetõ)

97th Vampire
Engem jól lelõttek a tegnapi elsõ és egyetlen bevetésemen. (természetesen éjszaka volt)
A poén az egészben az hogy a második rakétája kimenõverezése közben laposdugóhúzóba kerültem. Hogy hogy csináltam nem tudom, mert utánégetõvel rohantam a föld felé, fordulókat végezve.
Tisztára mint a Top Gun-ban... próbáltam átkapcsolni az FLCS overide kapcsolót, de úgy mozgott a dinamikus fejmozgás miatt a fejem a kabinban hogy nem tudtam eltalálni.
Aztán kb 5 mp múlva az ellenséges rakéta megoldotta az overide-ot.

Közben felmerült egy (két) kérdés:
Hogyan lehet Amraam-ot indítani egy konkrét zavarforrásra?
Értem ezt úgy hogy Lock-on-ban rá lehet fogni a zavarforrásra és így indítható az R-77 HOJ módban.
De a BMS-ben nem tudok ráfogni, sõt, a "burn through" is késõbb jön (amikor AI ellen játszok) nálam mint a másik félnél. (azonos géptípus ellen)
Indítsak a körülbelüli cél felé indirektben, vagy hogy megy ez?

A másik kérdés illetve kérés:
A küldetés után Axe elkezdte magyarázni a BVR-t (élõ ellenfél ellen) de megmondom õszintén nem sok minden maradt meg a fejemben róla.
Leírnád légyszi amit akkor mondtál?

Ha hétvégén este felé összejöttök egy kis múltira akkor én is kapható vagyk... "lelkiállapottól" függõen minimum egy bevetés erejéig (cirka 1 óra hosszáig) 100% a részvételem.

Molnibalage
Red Flag-en? Naná... Alap modellezõ értékekkel és DB-vel elég szuicid a géppel valós profil szerint repülni...

z0ty4
Szép <#eljen>

Nekem az A-10es túl lassú gép, mindig lelõttek 😊

Molnibalage

Molnibalage
Ha valahogy rá lehetne venni az online századokat, hogy legalább minimáisan eltérõ DB-vel repüljenek...

z0ty4
Next time 😊

axenet
igen, lesznek még vidjei, nem tudom mikor...most egy kicsit lassabban történnek a dolgok nálunk 72eseknél is, nyaralások ...

én is majdnem visszamentem játszani, de így is szarkészen vagyok, úgy milyen állapotban lennék most 😊
Nekem kellett volna videóznom, a rakétakimanõverezés bombázás közben megért volna egy misét, meg hát nem semmi rádióforgalom is...

z0ty4
Az awacs-ot azt értettem, mert nem beszélt akcentussal, viszont volt olyan rádióbeszélgetés ahol csak pislogtam mert nem értettem semmit.

Igazából brevity szerint beszélt az Awacs így azzal nem volt baj, a tervezésnél mikor bejött asszem Striker na ott sok mindent nem értettem, de szerencsére ott voltatok.

Az alvással nekem is volt bajom fél 2-ig járt az agyam, már azon voltam visszanézek a szerverre 😊

Hihetetlen, hogy ennyi emberbõl senki sem videózott 😞(((

nézegettem Smokey72nd csatornáját nemtudod tervez még ilyen traning videókat?

axenet
Ja, hát én már részt vettem pár ilyen repülésen, nagyon sokat ad az alapból is fantasztikus szim-hez. Amúgy mennyit értettél a kötelékek és Magic közti kommunikációból?

Hát tegnap is pont mire befejeztük, akkor jöttek még jópáran, asszem 45en voltak csúcsban a szerveren.

Többet kell repülni ilyeneket, hogy gyakoroljuk, mert itt azért sokkal több mindenre kell figyelni (különösen a Lead-nek) -> tegnap alig bírtam elaludni a küldetés után, agyam még mindig pörgött....

z0ty4
Egyébként az ilyen repüléseknek hihetetlen feelingje van. És még csak csütörtök volt, képzeld el hétvégén mi megy itt <#violent>

Brevity + comms és a Formation

ha még nem lenne meg valakinek.

axenet
Én rajta vagyok! ha kevesen vagyunk, akkor söprögetünk a FLOT mentén, szedjük a tankjaikat .... Ha meg összejön még ilyen nagyoobb repkedés, akkor beszállunk.

z0ty4
Mi köszönjük a lehetõséget. Remélhetõleg minél tovább lesz Redflag szerver, és minél többet mehetünk rajta.

axenet
Köszönöm mindenkinek a tegnapi repülést, sikerülhetett volna jobban is a dolog, de legalább egy kis ízelitõt kaptatok a komolyabb több kötelékes pvp repülésekbõl...

Gundark 1 1
Van egy sorozat az "ég urai" meg a "világ helikopterei". Újságosnál van. Az ég urai már 30 felett jár. A makettek egész igényesek, pl a spitfire és az F15 remekül néz ki, talán a tornado az egyetlen ami kicsit fapadosra sikerült. A helik némileg drágábbak, de nagyobbak is. Most pl majd a Sea Knight fog megjelenni. Mivel sokat játszottam a COD MW-vel kötelezõ darab 😊
A rohadékok, az enyémhez bezzeg még sosem küldtek! <#eplus2>

arrow19
Tutti Frutti Partyhoz <#hawaii>
Ezeket honnan veszitek? Valamelyik újsághoz adják?

Gundark 1 1
Látom vannak repcsijeid 😊 Én is veszem õket. Bár most a legutolsót nem vettem meg, mert semit nem jelent nekem. A helikopterekbõl is csak párat vettem KA52est, meg Mi24est.
axenet
van benne valami, de inkább megisszuk <#pias>

vagyunk zotyával archeren

97th Vampire
Bocsesz a lelépésért. További jó repülést!

Molnibalage
Skacok, ennyi piával már egy igazi F-16 is felszáll, még keró sem kell. <#idiota>

axenet
<#idiota>

z0ty4
2 Copy

axenet
<#eljen><#eljen>

axenet
18:30tól leszünk Vampi kollégával már, 20:00-kor jön Jana.

z0ty4
ennyi? nemáááá 😊

akkor mikor van tali? 18:30 vagy 20:00 ?

axenet
Roger that!

97th Vampire
amikor te is.
18:30

Akkor Archer TS; ugye?

axenet
Jól van, látom felkészültél, fegyverek élesítve <#taps>

arrow19
axenet
<#eljen><#pias>

arrow19
Bontok akkor egy Jamesont. <#idiota>
axenet
Meglássuk, ez is jól hangzik :

Important targets West Coast:
Ip-yong Ni RAdAR STATION (Just south of DMZ)

De ha annyian lesznek fent mint tegnap, akkor nem lesz könnyû dió

arrow19
Sztem akkor elsõ körben SEADozhatunk
axenet
Egy kis jelentés :

Several Patriots, Hawks and Nike's on the west coast are terminated. The Nuclear power plants between Seosan and Kunsan and the bases are also available for a structured attack. There are still two Patriots up inland east and south of Kunsan somewhere.

Primary targets west coast:
SEOSAN AB (F-16)
KUNSAN AB (F-15)
TAEAN RADAR STATION (West of Seosan)
CHEONYANG NUCLEAR POWER PLANT (East of Seosan)
SEOCHEON NUCLEAR POWER PLANT (SOUTH of Seosan)

Important targets West Coast:
Ip-yong Ni RAdAR STATION (Just south of DMZ)

Important targets Central Korea:
Radar Site 6 (Just south of DMZ)

DO NOT GO THERE WITHOUT SWEEP AND SEAD SUPPORT !!!

arrow19
tango:2 😄
ESTE:8kor
axenet
<#vigyor5>az helyi idõ szerint 22:00

arrow19
zulu:20:00
axenet
Akkor ki mikor csatlakozik ma multizni ?

Molnibalage
Igen, az lesz. A MOD-om kell majd hozzá, azzal lehet látványos dolgokat csinálni. Nagyon nagyon nagy tömegjelenetekhez szükség lesz rátok, minél többen.

Minél több human vs human gépfelvétel nagyon feldobja a videót, mert sokkal agresszívebb lehet a repülés.

axenet
Sztem kaphatóak vagyunk a dologra, de akkor legyen inkább a "magyar falcon közösség" videója.

Molnibalage
Ha egyszer eljön az idõ, az új megagige Falcon videómnak, akkor multis segítésre lenne szükségem. Ki van benne? Sokáig fog tartani szerintem és lehet, hogy kicsit uncsi is lesz... Mármint nektek. Én majd izzadok. 😊